HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 11. 20:38

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 20:39

...viszont nem ösztönöz újabb hűség aláírására.

...viszont arra sem, hogy lecserelje masra!!! ;)

#1862 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 20:53

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 19:02

Én a UOC árpolitikájának azon részét vitatom, hogy határozott idejű hűségszerződések után automatikusan listaárassá válik egy előfizetés. Más nagy szolgáltatóknál ez úgy működik, hogy a határozott idő letelte után automatikusan határoztlan idejűvé válik ugyanazon a havidíjon. Szerintem ez sokkal barátságosabb.

Na én pont ez miatt jöttem át az upc-hez.
Előtte valóban áttettek határozatlan idejüvé ugyanazon áron, DE semmilyen körülmények között nem engedtek hűséget kötni és ezáltal olcsóbbá tenni a szolgáltatást.

#1863 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 21:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 20:39

...viszont nem ösztönöz újabb hűség aláírására.

Nem is engednek hűséget aláírni. Az üfis csaj aranyos volt. Halkan súgta, hogy mondjam azt, hogy lefele módosítok, és akkor lehet.  ;) Erre mondtam, hogy lefelé módosítanék, jót mosolyogtunk, és már mondta is, hogy oké, 1 év hűség akciós áron. Mindez kábeltv-nél volt, netnél nem tudom így megy-e.

#1864 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 11. 21:50

Idézet: stark100 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 22:12

Nem is engednek hűséget aláírni. Az üfis csaj aranyos volt. Halkan súgta, hogy mondjam azt, hogy lefele módosítok, és akkor lehet.  ;) Erre mondtam, hogy lefelé módosítanék, jót mosolyogtunk, és már mondta is, hogy oké, 1 év hűség akciós áron. Mindez kábeltv-nél volt, netnél nem tudom így megy-e.

:taps:

T41

#1865 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:43

Na, ma bementem az Üfsz-ra és aláírtam a hűséget dec. 31-ig, mind a Chello mediumra, mind a családi csomagra és nem szóltak be, hogy kell a HBO csomag is, hogy havi 3900-ért kapjam a családit :)
Pedig két lehetőségük is volt, mivel első ügyintézőnél kiderült, hogy a kocsiban maradt a személyim..na mondom másodszor másik ügyintéző biztos észreveszi..de nem..szóval lehet, hogy nem is kell HBO pack, meglévő családi mellé, hogy havi 3900 legyen ez utóbbi díja? :think:

#1866 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 08:11

Idézet: zoz2000 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 23:43

Na, ma bementem az Üfsz-ra és aláírtam a hűséget dec. 31-ig, mind a Chello mediumra, mind a családi csomagra és nem szóltak be, hogy kell a HBO csomag is, hogy havi 3900-ért kapjam a családit :)
Pedig két lehetőségük is volt, mivel első ügyintézőnél kiderült, hogy a kocsiban maradt a személyim..na mondom másodszor másik ügyintéző biztos észreveszi..de nem..szóval lehet, hogy nem is kell HBO pack, meglévő családi mellé, hogy havi 3900 legyen ez utóbbi díja? :think:

nem is kell, nekem sincs hozzá hbo, és 3900
Keeping the funk alive

#1867 Felhasználó inaktív   DaMaGepy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 10:29

Már jóideje gondom van a nettel, és csak most olvastam erről a p2p blokkolásról? Lehet hoyg emiatt van bajom? A helyzet:

Chello xtreme (1MB/sec) sebessége kb 3-4K/sec mind2 irányba, webböngészőben mintha nem lenne kapcsolat, lap nem jelenithető meg, ftp-k is visszadobnak. De csak egy azureus fut, amivel a heti wrestlingadásokat szoktam leszedni, ráadásul le van a programban korlátozva 10%-ra az up/dpwn, amivel egyutt is 10K-nal sose tolt fel gyorsabban és lefele meg szinte semmit, szal nem ezzel lehet baj. Bőven lehetne mellette sávszél, és még lassulásról se lehet beszélni, mivel ugy tűnik, mintha egyáltalán nem lenne net, pl http, amit nemhiszem hogy direkt lassitanának. (be is ütne ha már a webböngészés miatt is :)
Igy öszességében a 10 mbit helyett kb 0,1 mbitet kapok vagy nincs is egyáltalán kapcsolat semerre amig fut a torrent.
Régen pl lehuztam egy adást 1 óra alatt, kb 2 ora alatt visszasedeltem a felét ami ahhoz kell hogy ne vágjanak ki, aztan léphettem lefele, most meg szinte egesz nap mennie kell, és mást se tudok közben neten csinálni.
Megéri átmenni pl digitv-re, vagy ez csak valami átmeneti hiba?
esetleg van valami leirás valahol erről a p2p dologról?

#1868 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 15:28

Idézet: DaMaGepy - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 10:29

Már jóideje gondom van a nettel, és csak most olvastam erről a p2p blokkolásról? Lehet hoyg emiatt van bajom? A helyzet:

Chello xtreme (1MB/sec) sebessége kb 3-4K/sec mind2 irányba, webböngészőben mintha nem lenne kapcsolat, lap nem jelenithető meg, ftp-k is visszadobnak. De csak egy azureus fut, amivel a heti wrestlingadásokat szoktam leszedni, ráadásul le van a programban korlátozva 10%-ra az up/dpwn, amivel egyutt is 10K-nal sose tolt fel gyorsabban és lefele meg szinte semmit, szal nem ezzel lehet baj. Bőven lehetne mellette sávszél, és még lassulásról se lehet beszélni, mivel ugy tűnik, mintha egyáltalán nem lenne net, pl http, amit nemhiszem hogy direkt lassitanának. (be is ütne ha már a webböngészés miatt is :)
Igy öszességében a 10 mbit helyett kb 0,1 mbitet kapok vagy nincs is egyáltalán kapcsolat semerre amig fut a torrent.
Régen pl lehuztam egy adást 1 óra alatt, kb 2 ora alatt visszasedeltem a felét ami ahhoz kell hogy ne vágjanak ki, aztan léphettem lefele, most meg szinte egesz nap mennie kell, és mást se tudok közben neten csinálni.

1221. Ha ott mindent rendben találnak, akkor nálad lesz a hiba. Mehet a víruskeresés, ha az nem vezet eredményre, akkor windows teljes újratelepítése.

Szerkesztette: Adam84 2008. 01. 12. 15:30 -kor

#1869 Felhasználó inaktív   ladminka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 16:01

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 16:28

1221. Ha ott mindent rendben találnak, akkor nálad lesz a hiba. Mehet a víruskeresés, ha az nem vezet eredményre, akkor windows teljes újratelepítése.

vagy ha nincs UPC telefonod, amiről ingyenes a 1221, akkor http://www.upc.hu/ug.../kapcsolat/chat  :typing: (ha rá tudod venni a netkapcsolatodat)

Szerkesztette: ladminka 2008. 01. 12. 16:02 -kor

#1870 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 16:20

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 14:20

A UPC-nél sem blokkolva, sem tagadva nincs.

A Comcast ellen még tavaly nyáron merült fel a gyanú, hogy bizonyos esetekben nemcsak korlátozza, de teljes mértékben ellehetetleníti a különböző fájlcserélő alkalmazások használatát.

Akárcsak a upc. ;)

#1871 Felhasználó inaktív   ladminka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:38

Idézet: Digidroid - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 17:20

A Comcast ellen még tavaly nyáron merült fel a gyanú, hogy bizonyos esetekben nemcsak korlátozza, de teljes mértékben ellehetetleníti a különböző fájlcserélő alkalmazások használatát.

Akárcsak a upc. ;)

Még jó, hogy Az a baj, hogy itt lehet azzal védekezni, hogy a felhasználók egymást lehetetlenítik el.  :confused: Így nem lehet azt mondani, hogy ellehetetleníti, hanem csak azt, hogy bizonyos esetekben lassítja.

Szerkesztette: ladminka 2008. 01. 12. 17:48 -kor

#1872 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 19:11

Idézet: ladminka - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 17:38

Még jó, hogy Az a baj, hogy itt lehet azzal védekezni, hogy a felhasználók egymást lehetetlenítik el.  :confused: Így nem lehet azt mondani, hogy ellehetetleníti, hanem csak azt, hogy bizonyos esetekben lassítja.

Az "ellehetilenés" lehet egy kicsit erős megfogalmazás, de az 1 film/14 óra számomra lehetetlenné teszi a p2p használatát.  :(
Szerencsére jelenleg van alternatív kliens  :)

#1873 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 19:55

Idézet: Digidroid - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 16:20

Akárcsak a upc. ;)

Aham, tehát nulla bájt le, nulla bájt fel. Az, hogy a számlák meg a kaja után nem marad pénzed piára meg cigire, még nem jelenti azt, hogy a munkahelyed nem ad fizetést.  ;)

#1874 Felhasználó inaktív   Palee 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 12. 22:44

Hello, egyedül lennék azzal a problémával, hogy a google adsense (reklámokat) megjelenítő oldalak gyakorlatilag megállnak 1-2 percre (hwsw fórum is), egészen addig, amíg vissza nem térnek egy HTTP gateway timed out hibaüzenettel.

Ezt csak az otthoni chello kapcoslatomon érzékelem. Elég rossz, mert minden második oldal ilyen, úgyhogy...
00E06F5D46A8

#1875 Felhasználó inaktív   ladminka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:28

Idézet: Palee - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 23:44

Hello, egyedül lennék azzal a problémával, hogy a google adsense (reklámokat) megjelenítő oldalak gyakorlatilag megállnak 1-2 percre (hwsw fórum is), egészen addig, amíg vissza nem térnek egy HTTP gateway timed out hibaüzenettel.

Ezt csak az otthoni chello kapcoslatomon érzékelem. Elég rossz, mert minden második oldal ilyen, úgyhogy...

Ahogy elnézem, mások is tapasztaltak ilyet, pl itt:
adsense forum
csak még megoldás nincs rá :(

#1876 Felhasználó inaktív   Palee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:33

igen, megoldás sehol. Talán chelloéknál.
00E06F5D46A8

#1877 Felhasználó inaktív   Digidroid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 23:51

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 19:55

Aham, tehát nulla bájt le, nulla bájt fel. Az, hogy a számlák meg a kaja után nem marad pénzed piára meg cigire, még nem jelenti azt, hogy a munkahelyed nem ad fizetést.  ;)

De ha  azért  dolgozom napi 12-14 órát, hogy elsősorban fedezni tudjam a pia és cigi igényemet, a számlák és a kaja másodlagos [nem kell annyit fűteni, és naponta meg úgyis elég egy marék rízs], de közben a fizetésemből havi 1 doboz cigire és 1 üveg whiskey-re fussa az azért már szánalmas. :(

2 bájt le 1 bájt fel ;)

#1878 Felhasználó inaktív   DaMaGepy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 01:17

Csak akkor nincs net ha torrent fut. 0 byte down, 5-10K up, közben explorerben a lap nem jelenitheto meg, ftp nem talalja a kiszolgálót, mintha ki lenen uzva a net. Vagyis nem lelasitva van a webböngészés stb hanem egyáltalán nem megy semmi!
Kilövöm torrentet, elindul minden, pl webes letöltés 1000K. Szal nem a torent leszabalyozás esete forog fenn, nem is a net lelassitasa, hanem totális blokkolása. Ez gondolom nem a p2p dolog. Ja és 2 féle torrent progival is ez van, igy nem lehet virus, se windows, se programhiba.
Van upcphone, de 1221 allandoan elérhetetlen :)

#1879 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 01:31

Két különböző gépen is próbáltad? (anélkül nem igazán lehet kihúzni a vírust meg a Windows hibát.) Ha UPC oldalon lenne a hiba, akkor az nem csak Téged érintene. (Nálam fut a torrent, mégis vígan szörfözök, bár lassan feküdni kéne inkább.)

#1880 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 13:56

Idézet: DaMaGepy - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 10:29

Számlatartozás?
[szerk.] Router van? Ha igen, próbáld anélkül.

Szerkesztette: BigDil 2008. 01. 13. 14:03 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.