HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 17:04

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 16:55

A Digi jelenlegi 4/4 minimuma valószínűleg lejjebb fog menni ha eléri azt az ügyfélszámot ami már ezekkel a hálózati elemekkel nem hajtható ki. Ez a 4/4 addig tartható amíg kicsi a hálózatot használók száma.

Igazából az számít, mi van most, mi lesz, az a jövő zenéje. Majd ha csökkentenek /ha csökkentenek/, majd mérlegelek, hogy továbbra is megéri-e. :D

#2462 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 17:41

Egy a lényeg, ha korlátozza a p2p-t akkor FAIR módon tegye. Ne úgy mint most, hogy akinek extreme van ugyanúgy korlátozza mint akinek minimuma van. Legyen csomagfüggő a p2p korlátozás, mert úgy FAIR.
És ne gyertek a "dögöljön meg a szomszéd tehene" idézettel. + korlátozzon mindenhol, milyen az hogy nálam korlátoz, másnál nem mert nem annyira terhelt a vonal.? Akkor lényegében én ugyanazért a pénzért CSÖKKENTETT szolgáltatást kapok. :think:  :reklamacio:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#2463 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:26

tessék, hazaérek melóból, és NINCS NET. modem+router restart után 3 perccel már van...

wpepi: válassza szét a UPC akkor a net meg a voip forgalmat külön dedikált sávszélekre. húzzon be egy külön kábelt csak voipra a házunkba, szinte biztos vagyok benne, hogy egy 5 megás drót bőven lefedi azt a pár db voip telefonvonalat amit a házunkban kitesznek az előfizetők.. ha 3 ember telefonál egyszerre, akkor már lehet hogy akár 50k adatforgalom is használódik az 5000k-ból... bruhaha

ugyanmár, hogy a voip miatt kell 5 megáról 1re korlátozni _mindenkit_? ezt te sem gondolod komolyan...
nem hiszem, hogy még 40-50 voip vonalat is ki kellene szolgálnia annak a koaxnak, amit én NETre vettem! aki nem tud sávot biztosítani az ne árulgasson medium, meg maximum csomagokat nagyképűen. írja bele a szerződésbe, hogy "mindegy mire fizetsz elő, úgyis ugyanazt kapod!"

lehet te a UPC-nél dolgozol azért véded őket ennyire, én a T-nél dolgoztam pár évvel ezelőtt, ha nem volt elég sáv valahol, akkor vittek oda, és kalapkabát..

érdekes, hogy a 280kbyte/sec letöltési sebességű hsdpa használatom mellett tudott mobiltelefonálni mindenki a környéken, ott nem kellett restartolgatni a modemet naponta többször, pedig az egy újnak mondható technológia.
valószínűsítem, hogy sokkal drágább egy mobiltoronyba belepumpálni a sokmegás sávszélt is, ráadásul a magyar rendesen rászokott a mobilra, sokaknak 2-3 telefonjuk is van, tehát egy mobiladótorony 100x terheltebb lehet voice-al, mint egy voip, vagy Matáv központ..

Szerkesztette: deuce 2008. 02. 18. 19:28 -kor

#2464 Felhasználó inaktív   kisgabo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:31

na, kaptam upc.  adtam a szájának egy divixet / 700mb/  jött lefele 600k torrent, fel 90k...

pofám lapos.  ping 32.

gondolom, majd később szivatnak meg, mikor drága lenne lemondani..  :)

#2465 Felhasználó inaktív   VidaT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:34

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy miota van a 250G korlát? Mert a szerződés mellékletében lévö ÁSZF-ben (2006.03) nem találom.

Tamás

#2466 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:36

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 19:26

húzzon be egy külön kábelt csak voipra a házunkba,

ha 3 ember telefonál egyszerre, akkor már lehet hogy akár 50k adatforgalom is használódik az 5000k-ból... bruhaha

ugyanmár, hogy a voip miatt kell 5 megáról 1re korlátozni _mindenkit_? ezt te sem gondolod komolyan...

lehet te a UPC-nél dolgozol azért véded őket ennyire, én a T-nél dolgoztam pár évvel ezelőtt, ha nem volt elég sáv valahol, akkor vittek oda, és kalapkabát..

T-ről jobb ha nem beszélsz ilyen nagyarcúan, de a többiből is látszik, hogy fogalmad sincs a megvalósítási lehetőségekről, meg a szolgáltatások működési mechanizmusáról, semmiről. Csak a nyálad vered feleslegesen.
Make love not Wor.

#2467 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:38

érdekes, hogy a 280kbyte/sec letöltési sebességű hsdpa használatom mellett tudott mobiltelefonálni mindenki a környéken,

Ja, kimaradt. Azért volt rá példa, hogy egy kerületi cella adatforgalma 1-2 megabit volt, vagy éppen anno mikor a klasszkus Voda GPRSrtől feküdtek ki sorban a hálózatok. Én ráadásul naponta többször kapom a "hálózat foglalt" hibaüzenetet, lehet pont ezért.
Make love not Wor.

#2468 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:38

Idézet: VidaT - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 19:34

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy miota van a 250G korlát? Mert a szerződés mellékletében lévö ÁSZF-ben (2006.03) nem találom.

Tamás

Mióta van 10/1-es csomag  ;)

Ja, meg próbáld kicsit frisebb ászf-el, ugye már 2008-at írunk.

Szerkesztette: MaskimX 2008. 02. 18. 19:50 -kor

#2469 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 19:49

Idézet: VidaT - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 19:34

Sziasztok!

Tamás

Tavaly (2007) március óta. Nem 250 a korlát, hanem három bármelyik egymást követő hónapban 750.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2470 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 20:05

én a T-nél dolgoztam pár évvel ezelőtt, ha nem volt elég sáv valahol, akkor vittek oda, és kalapkabát..

Ó hát persze. Meséld ezt azoknak akik akár 4, 8 vagy 18 Mbps-es ADSL csomagot rendeltek, de a vonali jellemzők miatt ezen sebességek sosem tudják elérni. Vagy mondjuk aki Tíhómot rendelt, de szintén a vonali jellemzők miatt szarul működik vagy épp ki sem építették vagy már azóta leszerelték az elégtelen működés miatt. Azért a Tíkom sem épít ki akármit, akárkinek. Olyan max a nagysebességű bérelt vonali eléréseknél van, de azt ott meg is fizettetik a felmerülő költségeket a fogyasztóval.

Idézet

érdekes, hogy a 280kbyte/sec letöltési sebességű hsdpa használatom mellett tudott mobiltelefonálni mindenki a környéken, ott nem kellett restartolgatni a modemet naponta többször, pedig az egy újnak mondható technológia.
valószínűsítem, hogy sokkal drágább egy mobiltoronyba belepumpálni a sokmegás sávszélt is, ráadásul a magyar rendesen rászokott a mobilra, sokaknak 2-3 telefonjuk is van, tehát egy mobiladótorony 100x terheltebb lehet voice-al, mint egy voip, vagy Matáv központ..

Mi köze lenne a mobil netes adatforgalomhoz és a hangforgalomhoz. Elárulom semmi. A hang az 1.8 Ghz-es sávban megy a net a 2.1 Ghz-esben, sehol nincs közös pontjuk. Ugyanúgy ahogy pl. kábeltv-nél a TV szolgáltatás és a netszolgáltatás is eltérő frekvenciákat használ így nincs egymásra hatásuk. Ellenben az IP telefon ahogy a neve is mutatja, közös adatátviteli közeget használ a netszolgáltatással, mivel IP alapon üzemel. Mobilon akkor használnál IP telefont, ha mondjuk HSPA-n elkezdenél pl Skypeolni vagy valami SIP-es szogáltatást igénybe venni. Lehet hogy nálad épp megy 280K-val, ezek szerint az a cella ahol gyarkan tartózkodsz nem túl terhelt. De ez idővel még változhat, majd ha sok 3G netező lesz és a kapacitások telítődnek akkor lesznek még ott is komolyabb lassulások csúcsidőben. Na majd olyankor ha elkezdesz majd mondjuk Skypeolni, akkor kíváncsi leszek a milyen minőséget fog megütni. De igazából net a netes hangszolgáltatással van a gond, ahogy előbb ezt már leírtam, megfelelő QoS-szel ezt kordában lehet tartatni. Akkor lesz majd gond ha a P2P-ezők komolyan rászabulnának a HSPA hálózatra és fullra leterhelnél a rendelkezésre álló kapacitásokat. Csúcsidőben akkor bizony már nem mérnél 280k-t, nem jönnének be olyan gyorsan a weboldalak, sok szolgáltatás kényelmetlenül belassulna.

Szerkesztette: shabba 2008. 02. 18. 20:08 -kor

#2471 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 20:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 20:36

T-ről jobb ha nem beszélsz ilyen nagyarcúan, de a többiből is látszik, hogy fogalmad sincs a megvalósítási lehetőségekről, meg a szolgáltatások működési mechanizmusáról, semmiről. Csak a nyálad vered feleslegesen.

ja igazad van egyébként. csak T-vel sohasem b*sztam rá, mindenhol jó volt a net, UPC meg mindenhol szar volt, ezt így évekre vissza tudom vezetni, különböző kerületekre, vidéki városokra. volt olyan, hogy vasárnaponként déltől estig nem volt UPC. szomszédnak volt. ahol most adsl vonalakat használok, ott most is jól megy, és nincs gond vele.
erre van "nagy arcom".

az általad "megvalósítási lehetőségek"-nek nevezett dolgok pedig bőven kimerülnek annyiban, hogy "vegyük el a sávszél 4/5-ét, és így mindenki boldog lesz majd", de műszaki nyelven is körbeírhatjuk ha gondolod, ja. szegény voip packetek így már elférnek haha.
többek között az RTL Klub nevű tv csatorna itt a lakásban egy olcsó, régi tv-n is olyan zajos, hogy rosszul vagyok tőle, szerencsére nem nézek ilyeneket, csak behangoltam, ha már van. nyilván ez is azért van, mert letöltök és "egy kábelen gyön a net meg a tv"... virtuális "dedikált kábelre" gondoltam mikor írtam hogy szeparálják a sávszélt. nem érdekel engem milyen eszközökkel végződtetik és hol!!
értem egyébként mit akarsz mondani, a "megvalósítási lehetőségek" annyira szűkösek, docsis szabványok ide vagy oda, hogy 10éve az éterből is jobb volt a tvcsatornák képminősége mint most nálam.

egyetértek, a mobil hálót romba tudta zúzni az "extrém gprs" annak idején.
na de itt vonali sebességek törtrészére való csökkentéséről beszélünk, és ha egy ekkora multinacionális cég nem tud drága pénzért:
- sem tv-t szolgáltatni, mert minden második tvcsatorna ocsmány minőségű
- sem netet szolgáltatni, mert a sávszélnek éppen az ötödét kapom,
akkor engem semmilyen lehetőség meg műszaki blabla nem érdekel, a voip-on egész nap unokákkal csevegő nagymamák sem hatnak meg, engem az érdekel, hogy úgy érzem át vagyok b**, és nem azt kapom amiért fizetek. érted?  :omg:  :think:

Szerkesztette: deuce 2008. 02. 18. 20:29 -kor

#2472 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 20:36

Idézet: shabba - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:05

Ó hát persze. Meséld ezt azoknak akik akár 4, 8 vagy 18 Mbps-es ADSL csomagot rendeltek, de a vonali jellemzők miatt ezen sebességek sosem tudják elérni. Vagy mondjuk aki Tíhómot rendelt, de szintén a vonali jellemzők miatt szarul működik vagy épp ki sem építették vagy már azóta leszerelték az elégtelen működés miatt. Azért a Tíkom sem épít ki akármit, akárkinek. Olyan max a nagysebességű bérelt vonali eléréseknél van, de azt ott meg is fizettetik a felmerülő költségeket a fogyasztóval.

Mi köze lenne a mobil netes adatforgalomhoz és a hangforgalomhoz. Elárulom semmi. A hang az 1.8 Ghz-es sávban megy a net a 2.1 Ghz-esben, sehol nincs közös pontjuk. Ugyanúgy ahogy pl. kábeltv-nél a TV szolgáltatás és a netszolgáltatás is eltérő frekvenciákat használ így nincs egymásra hatásuk. Ellenben az IP telefon ahogy a neve is mutatja, közös adatátviteli közeget használ a netszolgáltatással, mivel IP alapon üzemel. Mobilon akkor használnál IP telefont, ha mondjuk HSPA-n elkezdenél pl Skypeolni vagy valami SIP-es szogáltatást igénybe venni. Lehet hogy nálad épp megy 280K-val, ezek szerint az a cella ahol gyarkan tartózkodsz nem túl terhelt. De ez idővel még változhat, majd ha sok 3G netező lesz és a kapacitások telítődnek akkor lesznek még ott is komolyabb lassulások csúcsidőben. Na majd olyankor ha elkezdesz majd mondjuk Skypeolni, akkor kíváncsi leszek a milyen minőséget fog megütni. De igazából net a netes hangszolgáltatással van a gond, ahogy előbb ezt már leírtam, megfelelő QoS-szel ezt kordában lehet tartatni. Akkor lesz majd gond ha a P2P-ezők komolyan rászabulnának a HSPA hálózatra és fullra leterhelnél a rendelkezésre álló kapacitásokat. Csúcsidőben akkor bizony már nem mérnél 280k-t, nem jönnének be olyan gyorsan a weboldalak, sok szolgáltatás kényelmetlenül belassulna.

ezzel tisztában vagyok, sőt holnap is találkozok T-dolgozó ismerősökkel, meséltek a Tíhómról, hogy nehezen megy nekik, mert sok helyre nem lehet kötni. érdekes módon az ő lakásukban az is megy, és hiába agyontömörített képkodekek nem gáz a képminőség, mellette még játszani is lehet jó pinggel, pedig az is közös közeg, nem??? :) vagy a T-nél költenek eszközökre is, nem csak korlátozó szerverekre?

a T egyébként nem is erőlteti a nagyon nagy sávszélességű csomagok értékesítését, illetve régebben mindig az volt, hogy ha távol lakott az user a központtól és nem ment a sávszél engedték visszamigrálni kisebb csomagra!! mikor ott dolgoztam éppen az volt, hogy be lett fagyasztva a top sebességű 'play' csomagjuk rendelhetősége! UPC meg hatalmas betűkkel szórólapozza hogy 1/5/10Mbit/s. tv-ben is megy, ha jól láttam. a lépcsőházban is ott figyelt a kukában a sok szórólapjuk.

a második bekezdéssel maximálisan egyetértek. csak a mobilszolgáltató nem ígér(t) sávszélességeket, én 1 megabitnek is örültem volna, de 3x annyit kaptam, folyamatosan, szakadás nélkül. ráadásul nem ködöltek bele majomságokat az ÁSZFükbe, nincs hűségidő sem... öröm és boldogság..

T karácsony környékén szarakodott országosan amikor az eszközöket cserélgették, hogy menjen az újabb technológiájú dsl, meg az iptv rendesen, a 8-10+megabit is.
UPC ahelyett, hogy fejlesztene, inkább korlátozza azt a lakást is, ahonnan kiköttettem a jól működő adsl-t, a lakás tulaja meg visszakötötte a chellot. így lett abban a lakásban "2x szakadt 1,5 év alatt és mindig hozta a sebességet" típusú 4megás dsl-ből 60k-ra lecsapott chello. pedig 5 megáért fizetnek most is ugye. ez gáz szerintem.. bemérten megy ott a 8mega is, 2 háztömbre pl az van másik ismerősnek, gond nélkül megy.

visszatérve rám : én ellátok a upc központig, és mind a tv-m, mind a netem elég szar. még a netrádió is bekussolt 10 perce, pedig nincs egyéb adatforgalmam, csak az msn.. az belefér még?
skype? haha az is leakadna...

na leszakadok erről a topikról, beszélgetek inkább UPC-vel ha nem tetszik valami. :D

hihetetlen a sok matávot zsigerből utálók mennyire védik ezt a szétkorlátozott sz*rt. én meg úgy vagyok vele, hogy leköpöm bármelyiket ha sz*rt kapok a pénzemért, tudjátok? ez nem elvi meg érzelmi kérdés nálam, nálatok úgy látom hogy az...
engem nem az érdekel elvi síkon mi történik/történhetne/fog történni, hanem az, hogy IRL jelen pillanatban mi történik, és mit tapasztalok.

Szerkesztette: deuce 2008. 02. 18. 21:21 -kor

#2473 Felhasználó inaktív   VidaT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 18. 20:48

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 19:49

Tavaly (2007) március óta. Nem 250 a korlát, hanem három bármelyik egymást követő hónapban 750.

Na ha már igy elöjött a probléma akkor utánanézetem (www.nhh.hu). A 250G korlát az ÁSZF-be 2007 június 1-től került ami július 1-től hatályos.

Namármost, én 2007 június 15-én kötöttem újra a szerződésemet ezért nincs benne a változás, de nem is tájékoztattak amit kapok ÁSZF az már nem is jó - vagyis jó - mert ugye az a hatályos de már kész van sz új ami modosította a 2,3,4,5,8,10,12,13,15 pontokat és az 1sz. mellékletet. Mi ez ha nem félrevezetés! Nem szólva arról, hogy nagyon kérdéses, hogy az UPC eleget tett-e az ÁSZF
egyoldalú módosítása esetén az előfizetők tájékoztatására vonatkozó kötelezettségeinek. Mert én még nem hallottam róla. De valaki tud olyan forrást ahol ez megtörtént, ne tartsa magába (természetessen nem az ÁSZF).

Tamás

#2474 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 20:55

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:55

A Digi jelenlegi 4/4 minimuma valószínűleg lejjebb fog menni ha eléri azt az ügyfélszámot ami már ezekkel a hálózati elemekkel nem hajtható ki. Ez a 4/4 addig tartható amíg kicsi a hálózatot használók száma.

De addig is kétpofára töltünk. :D És mivel NINCS hűségidő,bármikor ott lehet hagyni őket.Nem kell vészmadárkodni.

#2475 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:15

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 15:56

Bocsi. Be fogom scannelni, amint megtalálom a teljes felujítás által fejreállt lakásban. Vagy ma vagy holnap, nem igen vagyok mostanság gépnél.

Szerk: Megvan:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Köszönjük az NHH nevében.  :respect:
Ugyanis ez az arcátlan pofátlanság már az Ő hatáskörükbe tartozik !
:mad:  :reklamacio:  :(

#2476 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:18

Miért, ilyen keretmegállapodásokat nem csak a UPC köt társasházakkal.

#2477 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:22

Szerintem a UPC el vagyon tévedve.A koax kábel csak a lakásajtóig az övék.Azon belül a sajátod.Akármit köthetsz rá.Semmi közük hozzá!!Nemde?
A 2 év hűségidő meg azért kell,mert fosnak.Úgy félnek  a digitől,mint ördög a kereszttől.

Szerkesztette: Tom-y 2008. 02. 18. 21:23 -kor

#2478 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:24

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:22

Szerintem a UPC el vagyon tévedve.A koax kábel csak a lakásajtóig az övék.Azon belül a sajátod.Akármit köthetsz rá.Semmi közük hozzá!!Nemde?
A 2 év hűségidő meg azért kell,mert fosnak.Úgy félnek  a digitől,mint ördög a kereszttől.

nem, a modem utp (és telefon) felőli oldala az átadási pont.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2479 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:26

Idézet: KaSaX - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:15

miért? annak ad kedvezményt, akinek akar. vagy az sem legális, amikor valahol diákoknak van kedvezmény? vagy annak aki kivágja a kupont, esetleg kisorsolták? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2480 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:27

Idézet: KaSaX - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 21:15

ráadásul ha jól látom 2 évet kell aláírni
elég vicc kategória  :omg:

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126