Elküldve: 2007. 11. 04. 20:16
Sziasztok!
Köszönöm a sok és jogos kritikát egyben a védelmet.
Szóval nekem az a bajom ezzel a chelloval.
1 Hogy szerintem én ennyit közel nem töltöttem le. Igaz egy-két sorozat volt benne de akkor is ez az adat forgalom irreális.
2 Ha igaz lenne ez az adat forgalom akkor az előző két hónapban, miért nem korlátoztak le?
3 Miért csak az újbóli szerződéskötés után 2 nappal korlátoztak le?
4 Az újbóli szerződéskötésnél nem hívták fel a figyelmemet, hogy azon kívül, amit most alá írok, még van egy terjedelmesebb szerződés, ami tartalmazza az egyéb feltételeket.
5 Ha gondolnak egyet, és a szerződést felmondják a túlzott adat forgalom miatt azt én, hogyan tudom bizonyítani, hogy nem volt akkora adatforgalmam? Ugyebár kérhetek egy adatforgalom ellenőrzést, és már előre látom, hogy azt fogják mondani, hogy ha nem én csináltam ekkora adat forgalmat, akkor valaki a Reuterre kapcsolódott valaki. (Rádiós) Egyben marad a szerződésbontás. Vagy mehetek a bíróságra?
Oszt jónapot?
6 egyben most az utolsó kérdésem van olyan szolgáltató, akinek nincs ilyen adatforgalmi limite?
Azon kérdésre pedig, hogyan lehet 1 tera adatot leszedni 3 hónap alatt azt én, se tudom. De filmekkel simán meg lehet csinálni. Egyébként, ha bele gondolok nekem az átlagos sebességem le olyan 200 fel, pedig 70-75 volt. Persze ez az én becslésem. Nagyon kevés dolgot tudtam teljes sebességel tölteni. Nappal szinte csak 150-200 volt a sebesség.
Ezek lenének az én problémáim.
Köszönöm előre a kritikus válaszokat és a védelmet is, és persze a kérdéseimre a válaszokat.