HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 13. 19:01

Idézet: killa - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 8:03

Miskolcról nem tud valaki valamit? Speedtest, fsn.hu, torrent  48 KB/ 20KB.

szerk. : probléma megoldva, router hiba :)

#622 Felhasználó inaktív   asd5 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 13. 19:57

sziasztok

ma lelassult a netem (p2p).. :( ...eddig jött maxxal most meg 100 kb-nál nem jön többel
ez azért lehet mert tegnap 18 gb-s adatforgalmat csináltam (véletlenűl :D ).??

lényegében az a kérdésem hogy visszakapom a sebességem vagy azt várhatom...esetleg valamilyen megoldás
(az utólsó két oldalon nem erről volt szó, tovább visszaolvasni meg lusta vagyok :) ..sorry )

#623 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 20:12

Na ezt magyarázzza meg valaki!

2007.10.18 13:20 - 2007.11.13 12:30 ig voltam kórházba, ami idő alatt ki volt kapcsolva a gépem. Ennek ellenére adatforgalom: Kép

Hogy lehet ez??  :reklamacio:  :think:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#624 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 20:20

Idézet: PBAPBA - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 5:25

Az FTP feltöltés sebesség és stabilitás problémához újabb adalék: ma egy londoni partnercégünk kisegített azzal, hogy készített egy acc-ot az FTP-jükön, hogy használhassam a sajátunk helyett, amit nem tudok chello-val normálisan elérni. Kiderült, hogy oda sem tudok feltölteni, a sebesség minimális, és hamar megszakad :-(

Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mely irányokban működik a dolog, és melyekben nem. Igaz nem is nekem kellene :-( Na most komolyan, mit csináljak?

Várpalota, Chello medium. Extra.hu ra hozza a maximumot le/fel irányba stabilan Total Commandert használva FTP kliensként. Egy próbát megér :) //// Más téma: p2p 130/50 kb/s .
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#625 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 20:41

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:12

2007.10.18 13:20 - 2007.11.13 12:30 ig voltam kórházba, ami idő alatt ki volt kapcsolva a gépem. Ennek ellenére adatforgalom: Kép

Lopják a neted.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#626 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:44

nekem meg azt magyarazza meg valaki, hogy ha oktoberben lemondtam a netet, november 5-en elvittek a modemet, az ugyfelszolgalati adatbazisban mar nincs benne az ugyfelazonositom, akkor miert kuld a upc csekket nov.11-dec.10 -es szamlazott idoszakkal?!

:D :D :D
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#627 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:52

Bp. 4. ker feltoltes nulla, gyk. egy 500k -s filet nem birok feltolteni (nem, nem p2p).

#628 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:53

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:44

nekem meg azt magyarazza meg valaki, hogy ha oktoberben lemondtam a netet, november 5-en elvittek a modemet, az ugyfelszolgalati adatbazisban mar nincs benne az ugyfelazonositom, akkor miert kuld a upc csekket nov.11-dec.10 -es szamlazott idoszakkal?!

Ragaszkodnak hozzad :)

#629 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:54

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:44

Mondjam, hogy tipikus?

Jelenleg 2 ismerősömnek van hasonló okból eljárása behajtóval, mert nem fizetik ki a jogtalan számlát a UPC-nek, egy jóbarátomat pedig 1 évvel a modem visszaadása után keresték meg, hogy 80000ft modemdíjat jól behajtsanak... ő elfaxolta az átvételit, azóta nem keresték.

Szerintem reklamálj azonnal, hogy még a céggel legyen elintézve, és ne a behajtóval kelljen harcolni.

#630 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:54

Idézet: repattila - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 23:52

Bp. 4. ker feltoltes nulla, gyk. egy 500k -s filet nem birok feltolteni (nem, nem p2p).

nekem holnapra lesz meg a vizsgálati eredmény, bepostolom majd ide, addig neked is kitartás ! :smoker:

#631 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 21:58

Idézet: maxt - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:54

Mondjam, hogy tipikus?

Jelenleg 2 ismerősömnek van hasonló okból eljárása behajtóval, mert nem fizetik ki a jogtalan számlát a UPC-nek, egy jóbarátomat pedig 1 évvel a modem visszaadása után keresték meg, hogy 80000ft modemdíjat jól behajtsanak... ő elfaxolta az átvételit, azóta nem keresték.

Szerintem reklamálj azonnal, hogy még a céggel legyen elintézve, és ne a behajtóval kelljen harcolni.

reklamalnek, de az ivr nem enged be mert mar nem letezo ugyfelszammal probalkozom. a chat szintugy. szemelyesen meg hadd ne varjak mar fel napot az ufsz-on, egy nemletezo szolgaltatas miatt ;)
majd megprobalok valami cselhez folyamodni, mindenesetre az elmult jonehany evre visszatekintve ugy erzem vagyunk olyan joban, hogy ne legyen ebbol problema :D

Szerkesztette: b0rZ 2007. 11. 13. 21:59 -kor

#632 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 22:04

Idézet: b0rZ - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:58

reklamalnek, de az ivr nem enged be mert mar nem letezo ugyfelszammal probalkozom. a chat szintugy. szemelyesen meg hadd ne varjak mar fel napot az ufsz-on, egy nemletezo szolgaltatas miatt ;)
majd megprobalok valami cselhez folyamodni, mindenesetre ugy erzem vagyunk olyan joban az elmult jonehany evre visszatekintve, hogy ne legyen ebbol problema :D

Jelentkezz be új előfizetőként...
Ha a kislány nem tud kapcsolni illetékeshez, akkor elvileg visszahívnak (legalábbis nekem ma ezt igérték)
Ügyintézni egyébként lehetetlenség telefonon... Bemondja a több mint 6 percet, aztán nem veszik fel órákig... Ha nem így jelentkezem be szerintem soha nem hallottam volna embert a vonal végén.
Az egyetlen előnye a UPC telefonnak, hogy nem fizetek a várakozásért.
Kiváncsi vagyok mikor fognak hívni...

#633 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 10:55

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 21:12

2007.10.18 13:20 - 2007.11.13 12:30 ig voltam kórházba, ami idő alatt ki volt kapcsolva a gépem. Ennek ellenére adatforgalom: <max 164MB/nap>

Ekkora forgalmat magától szerintem nem generálhat a modemed (gondolom simán belemérik a forgalmadba a rendszeres központi modemellenőrzést), szóval vagy lopják a neted, vagy mégsem volt kikapcsolva a géped.
Ha lopják, ahhoz valószínűleg vagy megnyitották a drótodat az elosztószekrénytől a lakásig vagy pl. wireless router határozottan alkalmas erre :) Ha van wireless routered, meg kéne nézni a logjában, hogy kik csatlakoztak fel rá. Ha a neted lopják, akkor lehet, hogy a géped is megtörték :(
Azt meg, hogy a géped volt-e bekapcsolva közben (pl. tesód "lopja" a netet), windows esetén az Event Viewer/System fülön található sorokból az eventlog által generált 6009, 6006-os eventek határolják a gépindulást-gépleállást.

Ha nagyon idegesít, akkor ki kell hivatni egy szerelőt UPC-től, hogy ugyan nézzen már körül, hogy sértetlen-e a kábeled a lakásig.

A harmadik, teljesen elképzelhetetlen lehetőség, hogy a UPC új, "az eddiginél pontosabb adatforgalom-mérési módszere" valahogy mégsem elég pontos...

Ha meg nem zavar különösebben, akkor hagyd a fenébe. :)
Örülj, hogy nem irogat egy piros vonal alatt valami hablatyot a "túlzott mértékű használat"-ról. ;-)

#634 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 10:56

Idézet: maxt - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 23:04

Jelentkezz be új előfizetőként...
... Ha nem így jelentkezem be szerintem soha nem hallottam volna embert a vonal végén.

És nem küldött el a francba, amikor kiderült, hogy nem is vagy új előfizető?

#635 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 11:28

Mekkora adatforgalom után korlátoz a upc? 30g?

#636 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 11:35

Idézet: KingFishR - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 10:56

És nem küldött el a francba, amikor kiderült, hogy nem is vagy új előfizető?

Nem!
Elmondtam mit szeretnék, lecsekkolta, hogy ki vagyok, majd kapcsolni akart egy illetékest, amit nem tudott megtenni, ezért visszahívást ígért, valamint, hogy a módosításokat az első hívásom idejétől fogják számolni.

#637 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 11:41

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 11:28

Mekkora adatforgalom után korlátoz a upc? 30g?

Ha az utóbbi 3 hónapban összesen több a forgalmad 750 Gigánál.
Elvileg ilyenkor már szerződést is bonthatnának, de ilyen még nem történt.

#638 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 12:09

Idézet: maxt - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 11:41

Ha az utóbbi 3 hónapban összesen több a forgalmad 750 Gigánál.
Elvileg ilyenkor már szerződést is bonthatnának, de ilyen még nem történt.

és havi szinten már nincs korlátozás?

#639 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:34

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 13:09

és havi szinten már nincs korlátozás?

elvi síkon diccs.

-C0pp3rM!n3-

#640 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:48

nah, sikerult beszelnem ukk-s holggyel, nagyon segitokesz volt. mondta, hogy a szamlat valoszinuleg a kikotes napja elott allitottak ki, ezert kaphattam meg. amugy meg tulfizetesbe vagyok, ugyhogy meg vissza is utalnak majd parezer forintot.. hat nem gyonyoru? :)

Szerkesztette: b0rZ 2007. 11. 14. 13:50 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »