HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 17. 00:09

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 23:29

gyanusan hasonlit az én ftp upload problémámhoz, amugy leteszteltem és a torrent (p2p) esetén is 20k a feltöltés és nagyon  konvergál a 0-hoz, de mégsem annyira szakados mint ftp esetén.

upc-nél valami nagyon nagyon hiba lehet, én mindent elviselek, csak ne hazudjanak a képembe, hogy egyedi hiba !

most hogy mondod p2p up se jobb sokkal áááááááááááááááááááááááááááááááááá

#702 Felhasználó inaktív   PBAPBA 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 17. 01:39

gyanusan hasonlit az én ftp upload problémámhoz, amugy leteszteltem és a torrent (p2p) esetén is 20k a feltöltés és nagyon  konvergál a 0-hoz, de mégsem annyira szakados mint ftp esetén.

upc-nél valami nagyon nagyon hiba lehet, én mindent elviselek, csak ne hazudjanak a képembe, hogy egyedi hiba !

Nyugodj meg, nem egyedi hiba. Amikor kiérkezik majd hozzád a szerelő, hogy szemrevételezze a hibát, akkor majd el fogja neked mondani, hogy az elmúlt napokban hány helyen járt ugyanezen hiba okából. A kiérkező szerelő nem tagadja le (mint a telefonos ügyfélszoli), mert ugyebár ő szopik a hiba miatt, mehet ki x db helyre, tök fölöslegesen. És ezt már előre tudja, dehát ugye akkor is ki kell mennie :-)

Idővel majd csak megszűnik a gond. Én hétfőn bemegyek személyesen az egyik közeli ügyfélszolgálatra, és leadom a reklamációs levelemet, úgy döntöttem nem postán küldöm el. És személyesen fogom megkérdezni, hogy milyen kompenzációt terveznek adni a 4 hete nem megfelelően működő feltöltés miatt. Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak. Mondjuk nincs hűségszerződésem, tehát le tudom mondani, a gond az, hogy hasonló szolgáltatás nincs errefelé, csak az ADSL. Azzal meg az a baj, hogy nekem nagyon kevés az up sávszélje. Meg amikor működik a chello, akkor nagyon meg vagyok vele elégedve. Több hónapig teljesen okés volt nekem, nem panaszkodtam, de most... hmmm...

#703 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 06:42

Ne mond már, hogy az upécénél hiba van!!!
Náluk sosincs hiba!!!
"restartolja a modemet, használjon tűzfalat és vírusírtót tegye újra a gépét ja és persze használjon linuxot"
Magyarán csak nálad lehet a hiba!

Persze ez a fenti kis szösszenet az ŐŐŐ szemszögükből van.
Csak a felhasználó a :lama:

:down:  :down:  :down:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#704 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 08:54

Nalam is ilyesmik vannak, valamelyik nap nagyobb emaileket nem birtam feltolteni.

Szerkesztette: repattila 2007. 11. 17. 08:57 -kor

#705 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 10:02

Idézet: Fresi - Dátum: 2007. nov. 16., péntek - 18:05

De felhívták a figyelmem, hogy a chello mediumon nem tudok majd rendesen skype-olni, meg msnezni, biztos akarom-e.

Én ugyanilyen csomaggal használom mindennap gond nélkül a skype-t  ;)

#706 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 11:05

Idézet: PBAPBA - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 1:39

Nyugodj meg, nem egyedi hiba. Amikor kiérkezik majd hozzád a szerelő, hogy szemrevételezze a hibát, akkor majd el fogja neked mondani, hogy az elmúlt napokban hány helyen járt ugyanezen hiba okából. A kiérkező szerelő nem tagadja le (mint a telefonos ügyfélszoli), mert ugyebár ő szopik a hiba miatt, mehet ki x db helyre, tök fölöslegesen. És ezt már előre tudja, dehát ugye akkor is ki kell mennie :-)

Idővel majd csak megszűnik a gond. Én hétfőn bemegyek személyesen az egyik közeli ügyfélszolgálatra, és leadom a reklamációs levelemet, úgy döntöttem nem postán küldöm el. És személyesen fogom megkérdezni, hogy milyen kompenzációt terveznek adni a 4 hete nem megfelelően működő feltöltés miatt. Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak. Mondjuk nincs hűségszerződésem, tehát le tudom mondani, a gond az, hogy hasonló szolgáltatás nincs errefelé, csak az ADSL. Azzal meg az a baj, hogy nekem nagyon kevés az up sávszélje. Meg amikor működik a chello, akkor nagyon meg vagyok vele elégedve. Több hónapig teljesen okés volt nekem, nem panaszkodtam, de most... hmmm...

a részletekre kíváncsi lennék, majd írd le mit mondtak odabent
köszi

#707 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 11:23

modemreg oldal címét megmondaná vki
thx

#708 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 11:44

Idézet: pacee22 - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 11:23

modemreg oldal címét megmondaná vki
thx

http://prov.chello.hu
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#709 Felhasználó inaktív   pacee22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 11:52

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 11:44

thx de nem enged be, közben megtaláltam a papírt is amin rajta van azért köszi még 1x

#710 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 12:31

lessz még a syarnak vérontása:

http://www.sg.hu/cikkek/56215/szolgaltatot...manipulalasaert
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#711 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 13:20

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 13:31

igen, csak a különbség az hogy ők tagadják, az upc meg beleírta az aszf-be.
Azzal hogy feltüntették az ASZF-be azt hogy bizony lassítjuk a p2p-t a többi érdekében, hiába minden...

Szerkesztette: Uthenger 2007. 11. 17. 13:27 -kor

#712 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 13:30

Idézet: tikva - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 12:31

ajanlom figyelmedbe shabba irasait az oldalon. o nem kisgyermeki karorvendo fikazo modon ir, hanem ertelmes ember szamara felfoghato ervekkel es tenyekkel magyaraz meg dolgokat.

#713 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 17. 14:25

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 14:20

igen, csak a különbség az hogy ők tagadják, az upc meg beleírta az aszf-be.
Azzal hogy feltüntették az ASZF-be azt hogy bizony lassítjuk a p2p-t a többi érdekében, hiába minden...

Azért, ha visszaemlékszel a upc- nél is így kezdődött. Március elején tagadták, áprilisban pedzegették, májusban elismerték, ( "csak a fejlesztések végéig") júniustól bevallották, hogy van és lesz is. Júliustól
pedig beírták az ÁSZF-be.

#714 Felhasználó inaktív   GaBenc 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 17. 18:11

Miért nem lehet rendesen szolgáltatni? Miért reklámozuk a 10M/1M netet, ha csúcsban csak 1-3M szolgáltatunk? Igaz hajnali 3-kor tökéletes. Annyi elöfizetőt kellene rákapcsolni amit bir. Igaz akkor nincs bevétel elég. Nem kell telhetetlennek lenni.
Minden este 18:30-19:00-tól 21:00-21:30 szarakszik a net. Valaki tud értelmes magyarázatot?

#715 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 11. 17. 19:47

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 13:30

ajanlom figyelmedbe shabba irasait az oldalon. o nem kisgyermeki karorvendo fikazo modon ir, hanem ertelmes ember szamara felfoghato ervekkel es tenyekkel magyaraz meg dolgokat.

jaja, tegnap könnyek is szöktek a szemembe, mert belegondoltam szegény szolgáltatók karitatív feladataiba, melyekbe csúnyán belerondítanak így 2007-ben az üffelek, hogy adatforgalmat merészelnek generálni. főleg a mocskos letöltők. ők teszik tönkre a netet. még a kábel is le fog égni az miattük, meglássátok feleim szümtükkel...
gondolkodtam is rajta, ki kéne ülni kalapozni, h a hátrányos helyzetű isp-ket és a többieket megsegíthessük, vagy valami alapítvány kellene tenni... szívemszakadmeg.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 17. 19:48 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#716 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 00:04

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 19:47

jaja, tegnap könnyek is szöktek a szemembe

Idézet

Talán ha kitörölted volna a könnyeket a szemedből, és elolvastad volna, amiket shabba írt, most sokkal okosabb lennél. Csak gondolj bele. Ha te csinálnál egy céget, ami pont internetet szolgáltat, mi lenne fontosabb? Hogy az efi kedvére warezolhasson, vagy, hogy elég pénzt keress a családod eltartására?

Rá kéne döbbeni, hogy az upc nem értünk van, hanem magáért meg a profitért. Nem azért adnak netet, hogy nekünk jobb legyen, hanem azért hogy pénzt keressenek. Kínálnak egy szolgáltatást, jól definiált feltételek mellett. Akinek ez nem tetszik, az vagy keressen más szolgáltatót, vagy ne netezzen. Senki nem kényszerít rá, hogy upcvel köss szerződést.
Isten hozott a kapitalizmusban  :)

#717 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 00:25

Már megint huztak feljebb a p2p korláton  :mad:  :reklamacio: 10k lefele  :offtopic: upc :down:

#718 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 00:45

Idézet: MaskimX - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 0:04

Kínálnak egy szolgáltatást, jól definiált feltételek mellett.

:omg:  :lol:  :nevet2:
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#719 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 00:46

Idézet: MaskimX - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 0:04

Rá kéne döbbeni, hogy az upc nem értünk van, hanem magáért meg a profitért.

döbbbb.

#720 Felhasználó inaktív   MaskimX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 00:56

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 0:45

:omg:  :lol:  :nevet2:

Ja, értem, talán el kéne olvasni az ászf-t, akkor rájönnél. De mindegy, aki nem akarja megérteni, nem is fogja soha. Biztos könnyebb szidni a upct, meg azt hinni, hogy csak ki akar velünk szúrni, mint belegondolni az egésznek a technikai meg anyagi hátterébe. De hát ki mire képes ugye :)

Ha meg csak szmájlikkal tudsz érvelni, akkor inkább ne mondj semmit  :omg:

Szerkesztette: MaskimX 2007. 11. 18. 00:57 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »