Idézet: janos_ - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 18:54
amikor ilyesmit olvasok, altalaban vagy elfog a nevetes, vagy teljesen hulyenek nezem az illetot. ebben az esetben az elso megoldast valasztom, mert nyilvanvaloan csak vicceltel.
nem ertem miert kell mindjart ilyen furmanyos elmelettel megmagyarazni, ha valakinek van egy ertelmes velemenye, allaspontja a temaban. vagy az efinek kotelezo jelleggel gyulolnie kell a szolgaltatojat, es ha (legalabb reszben) pozitiv velemenyt alkot rola, akkor mindjart felbereltek?
ugyanmar
annyira uncsi mar ez a szajtepes arrol, hogy mit is kellene kapnunk ~10 rugoert internet cimen... en elegedetten hasznaltam hosszu evekig a chellot, es ha ugy adodik, ujra elo fogok ra fizetni. az otthoni, nem uzleti celu, nem dedikalt szolgaltatast nyujto, tehat best effort jellegu internetszolgaltatast egeszen jol produkaljak.
ugy gondolom (es ezzel lehet hogy magamra haragitok itt par embert), hogy onzo ember az, aki maganak jobbat szeretne ugy, hogy azzal a masik 100-nak, 1000-nek rosszabb lesz. mindannyian ugyanazt a penzt fizetitek ki erte. garantalt valahol papiron a upc csutkan torrentezesi lehetoseget? nem hiszem, bar az aszf-et en sem olvastam vegig soha.
amit itt nehanyan keresnek, azt nem ebben a kategoriaban fogjak megtalalni. Jahno baratunk is megmondta, lehet venni berelt vonalat, oszt ott nem lesz priorizalas
adsl-t hasznalok lassan 3 honapja.. higyjetek el, semmivel se jobb mint a chello. igen, csontra max sebesseggel megy a torrent, mindig. ja igen, fele akkora sebesseggel mint a chellon. 5.5Mbit netto egy 8Mbites csomaggal, 7Mbit vonali sebesseg mellett. feltoltes? ja igen, az is csak fele annyi mint a chellonal. ez a dlink modem meg egy kupac kaki. lehet hogy igenytelen vagyok, de nekem ez igy is boven megteszi otthoni internet cimen. mukodik. amire kell, arra boven eleg. lehet jatszani, letoltogetni, feltoltogetni, webezni, kommunikalni.
torodjetek bele, hogy ezek a szolgaltatasok az atlag felhasznalonak keszultek, a nagy tobbseg igenyeinek megfeleloen. kaphattok jobbat, csak fizessetek meg. sok az a 100ezres nagysagrend a garantalt dolgokert. akkor ennyiert megse olyan szar az a chello
BÁNCSATOK!

Súgó
A téma zárva.