-= Project Torque =- Autós MMORG
Elküldve: 2008. 05. 18. 21:27
a Diane beta nagyon allat. a drift meg a drag mod hasonlit az NFS Undergroundos dolgokra, kar hogy csak 18-22 ig megy a szerver.
Elküldve: 2008. 05. 31. 19:44
mar vege is az open beta-nak, nemsoka lesz uj patch az uj dolgokkkal ( kocsik, palyak, jatekmodok)
Elküldve: 2008. 05. 31. 23:22
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 19:44
mar vege is az open beta-nak, nemsoka lesz uj patch az uj dolgokkkal ( kocsik, palyak, jatekmodok)
Új kocsikról van infó?
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 06. 01. 15:09
Idézet: browen - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 23:22
Új kocsikról van infó?
lesznek uj RP-s autok, pl. Spiedo Forte ( hasonlit egy Lancia Delta-ra , Class5 ), Toyota 2000GT ( cabrio a 60-as evekbol , Class1 es 150 a max sebesseg! )

amugy a ket uj mod ( drift es drag) TELJESEN megegyezik az NFS Underground-ban latott dolgokkal ( szerintem ). nekem a drift nagyon tetszik
azon kivul lesz mas is, aki nem RP-s, nem AP-s, meg is soknak tetszeni fog :

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
igen, Szilvi
Szerkesztette: UnConnecteD 2008. 06. 01. 15:12 -kor
Elküldve: 2008. 06. 01. 19:00
Hehe mire összeszedem az rp-t a következő verdára kiderül, hogy elavult.
Szilvi bejön, de miatta nem vennék ap-t.
Szilvi bejön, de miatta nem vennék ap-t.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 06. 06. 20:13
Na megjöttek az újdonságok.
A missionok egész jók, bár a buggy-tól a falra másztam. A 11-es misinél nálam mindig kidob a programból. Van aki meg tudta csinálni?
Esetleg tudja valaki hogy mi lehet a bibi?
A missionok egész jók, bár a buggy-tól a falra másztam. A 11-es misinél nálam mindig kidob a programból. Van aki meg tudta csinálni?
Esetleg tudja valaki hogy mi lehet a bibi?
Elküldve: 2008. 06. 06. 21:16
Ehem... Most marha közel vagyok hozzá, hogy uninstall legyen...
A sebváltó kidobálja a sebességet. Már több versenyen is tapasztaltam, hogy egyszer csak fogja magát és üresbe rakja a váltót. Pl a Thunder ally versenyben ez marha jól esett. Egymás után 3x csinálta meg, első helyről visszaestem az utolsóra.
Billentyűzetről vezetek, auto cluch, manual váltó.
Másnak is van ilyen, vagy nálam a hiba?
A sebváltó kidobálja a sebességet. Már több versenyen is tapasztaltam, hogy egyszer csak fogja magát és üresbe rakja a váltót. Pl a Thunder ally versenyben ez marha jól esett. Egymás után 3x csinálta meg, első helyről visszaestem az utolsóra.
Elküldve: 2008. 06. 07. 18:55
nekem semmi gondja nem volt a missionoknak. a betaban fordult elo, hogy amikor megcsinaltam egyet, akkor kilepett, de most jo volt. nincs valto gond, en automataval jatszok. TA-t sose, csak Sim VS, CTF, Drift
Elküldve: 2008. 06. 07. 19:31
Idézet: browen - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 22:16
Ehem... Most marha közel vagyok hozzá, hogy uninstall legyen...
Nem a billentyűzet mellett van az egér és optikai? Valószínűleg meglököd az egeret előre-hátra játék közben, és az vált össze vissza.
Nálam is volt ilyen, de próbáljátok ki: az egeret előre-hátra huzogatva is lehet váltani. Mikor bennt van egy fokozatban és meghúzod az egeret akkor visszavált vagy N-be is rakódhat...
Szerkesztette: Kory 2008. 06. 07. 19:32 -kor
Elküldve: 2008. 06. 08. 10:18
Idézet: Kory - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 19:31
Nem a billentyűzet mellett van az egér és optikai? Valószínűleg meglököd az egeret előre-hátra játék közben, és az vált össze vissza. 
Nálam is volt ilyen, de próbáljátok ki: az egeret előre-hátra huzogatva is lehet váltani. Mikor bennt van egy fokozatban és meghúzod az egeret akkor visszavált vagy N-be is rakódhat...
Köszi, a tippet.
Kipróbáltam, ha vezetés közben lökdösöm az egeret, össze-vissza vált. Sokszor kapcsolja üresbe.
Nem találtam olyan opciót, hogy az egeret ki lehetne kapcsolni vezetés közben. Elég lenne ha a menűben működne... :confused:
Majd megpróbálom hanyatt fordítani az egeret, hátha...
Elküldve: 2008. 06. 08. 15:00
annyira kicsi a helyed a gep korul, hogy ez problema ? :confused:
amugy nagyon sokan szidjak az uj verziot, sok bug-ra nem maradt ido kijavitani, remeljuk, hogy hamarosan megint jon patch
, mert ha igy marad, akkor sajnos
amugy nagyon sokan szidjak az uj verziot, sok bug-ra nem maradt ido kijavitani, remeljuk, hogy hamarosan megint jon patch
Elküldve: 2008. 06. 09. 11:56
Valóban nincs sok hely a gépem körül, elég kicsi a lakás.
Amúgy ezt a fajta egeres váltogatós dolgot a régi verzióban nem tapasztaltam. Akkor nem is próbáltam, hogy lehet-e váltani az egérrel. Mivel ugyan azon az asztalon játszom gyaníthatóan akkor is meg-megmozdult a rágcsálóm, de váltani nem váltott üresbe.
A kezelő felülete nekem kevésbé teteszik. Igaz csicsa meg minden, több infó is van az egyes szobákról, de kevesebb szobát látok, és ha változik a helyzet úgy ugrálnak a sorok, hogy alig bírom követni. Régebben is előfordult, hogy másik szobára böktem mint ahogy akartam, de most ez egy kicsit gyakoribb...
A +300% viszont nagyon jól jött az új pályákon. Végre megvagyok a Harpoon fejlesztésével, már csak az utolsó body darab hiányzik. Ehhez még szint kellene, úgyhogy elkezdtem gyűjtögetni a következő kocsira.
Amúgy ezt a fajta egeres váltogatós dolgot a régi verzióban nem tapasztaltam. Akkor nem is próbáltam, hogy lehet-e váltani az egérrel. Mivel ugyan azon az asztalon játszom gyaníthatóan akkor is meg-megmozdult a rágcsálóm, de váltani nem váltott üresbe.
A kezelő felülete nekem kevésbé teteszik. Igaz csicsa meg minden, több infó is van az egyes szobákról, de kevesebb szobát látok, és ha változik a helyzet úgy ugrálnak a sorok, hogy alig bírom követni. Régebben is előfordult, hogy másik szobára böktem mint ahogy akartam, de most ez egy kicsit gyakoribb...
A +300% viszont nagyon jól jött az új pályákon. Végre megvagyok a Harpoon fejlesztésével, már csak az utolsó body darab hiányzik. Ehhez még szint kellene, úgyhogy elkezdtem gyűjtögetni a következő kocsira.
Szerkesztette: browen 2008. 06. 09. 11:56 -kor
Elküldve: 2008. 06. 17. 14:38
vege a 300%, meg mar a 200%-nak is. most mar egy sima versenyert annyit lehet kapni, mint eddig. driftben viszont lehet meg gyorsan RP-t szerezni. hangaron megvan tobb millio pont, az pedig 5-8 ezer RP, ami 10 perc alatt nagyon jo
Elküldve: 2008. 06. 17. 17:37
Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 14:38
vege a 300%, meg mar a 200%-nak is. most mar egy sima versenyert annyit lehet kapni, mint eddig. driftben viszont lehet meg gyorsan RP-t szerezni. hangaron megvan tobb millio pont, az pedig 5-8 ezer RP, ami 10 perc alatt nagyon jo
Ezek szerint a driftben számít az, hogy mennyi ponot driftelsz össze?
Elküldve: 2008. 06. 18. 13:37
Idézet: browen - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 17:37
Ezek szerint a driftben számít az, hogy mennyi ponot driftelsz össze?
igen, meg az, hogy az adott szakaszon is Te legyel a legjobb
Elküldve: 2008. 06. 29. 12:15
Valaki árulja már el nekem mi franc fene a lényege ennek a játéknak. Mert én nem találom. Bemegyek a playbe, vannak mindenféle roomok meg baromságok azt ennyi. Gyak totál értelmetlen. Volt az a 16 bugyuta mission azt csá. licensre meg azt mondja, hogy kell mittoménmi hozzá hogy mehessek, és azt honnan szedjek.
Elküldve: 2008. 06. 29. 12:48
Van egy olyan érzésem hogy a nagyfőnök szerint ez is egy sz@r játék lesz... :o :Đ
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2008. 06. 29. 15:42
Idézet: browen - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 12:56
Valóban nincs sok hely a gépem körül, elég kicsi a lakás.
Pedig a régi verzió is váltogatott.

Súgó
A téma zárva.