HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#221 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 03. 22:05

Am jah, NFS monnyon le, ez a tuti :D

én is beszállltam már, csak egyetem mellett kevesebb időm van ezt is tolni...na de próbálok tolni amennyit csak tudok :) :)

nah bye all

a Free

Szerkesztette: Dr. Freeman 2008. 11. 03. 22:06 -kor

Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#222 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 04. 17:25

nah, vki vélemény a képre ? (infó elöző hozzászólásom ...)

pls and ty !!

#223 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 15:16

Idézet: Doki90 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 17:25

nah, vki vélemény a képre ? (infó elöző hozzászólásom ...)

pls and ty !!

uj windows, de min. vga driver frissites talan megoldja ezt a gondot. milyen gep ?

#224 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:41

proc:amd athlon xp barton 2800+
alaplap:abit an7
vga:kiégett a régi 66gt (azzal tuti nem lenne semmi baj) szóval geforce 2 mx 400 (64mb)
vga driver:84.43
ram: 1 gb
xp(pro):serv pck 3

#225 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 05:53

jott 3 uj kocsi. mind RP-s  :respect:

Doki  nagyon erosen a vga kartya ,es a driver miatt lehet a gondod. probald cserelni

Szerkesztette: UnConnecteD 2008. 11. 06. 05:54 -kor

#226 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 06. 14:53

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. nov. 6., csütörtök - 5:53

jott 3 uj kocsi. mind RP-s  :respect:

Doki  nagyon erosen a vga kartya ,es a driver miatt lehet a gondod. probald cserelni

melyik az a 3 név szerint?? csak azért kérdem, h ne kelljen keresgetnem, ha majd lesz időm belépni :D

köszi előre iss :) ;)

a Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#227 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 09. 08:28

A nevét nem tudom, de ha a shopban rákattintasz a new fülre ezek is ott lesznek.  :Đ

Ami a driftet illeti igazi antitalentum vagyok. Kipróbáltam az ajánlott beállításokkal, és enyhén szólva elég szarul ment. Majd még gyakorlom hátha, de egyenlőre eléggé elment a kedvem tőle.  :rolleyes:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#228 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:07

Ejnye emberek, lessülyedt a topic....

szép lassan magam csendességében haladok, de Arcade- Simulator, meg CTF-en kivül nem nagoyn tolom más üzemmóddal...

Driftet + Dragat kipróbáltam, Drag hasonlít U2-re de jobb sztem, Driftben meg csak a Kawanámmal próbáltam, de mindíg átfordult, akárm,ilyen jóra is állítom a segítségeket, de azokat úgyse szeretem, szal....

Ezenekivül sztem a quadro-t fogom beszerezni, utána Spielot, és ha nagyon nagyon sok időm lesz a Panamát + ezt az ujat.... :D

meg tlaán az Explorerbe is be kéne néznem..... 

Ja és még valami, valaki el tudná mondani h a Thunder Alley-ben mi a pontos lényeg, azopnkivül, h olyan mint a Nascar?? és a Challange modot sem értemm

na csoki a Free

#229 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:19

Pár napja én is elkezdtem, de egyenlőre csak ismerkedek vele, meg próbálom fejleszteni a kezdő autómat, meg ha összefutok pár nagyon béna emberrel, akkor talán még futamot is nyerek :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#230 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:22

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 11:19

Pár napja én is elkezdtem, de egyenlőre csak ismerkedek vele, meg próbálom fejleszteni a kezdő autómat, meg ha összefutok pár nagyon béna emberrel, akkor talán még futamot is nyerek :D

Jolvan toljad csak , mer tjó gém ez, csakhát félig magyar, de szvsz jobb mint  akármelyik NFS, mármint Fizikára tuti, meg nekem feelingre is....

am játékban a neveim:

Mr. Craftwerk  , a másik + :
PeterV8

ha találkoznánk vhol, akk írjatok rám :D v vegyetek fel barátnak, és akk látom h ki van fent leglább... na köszi... :)

a Free

#231 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 11:40

Én meg "Dio Papa" néven rontom a levegőt :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#232 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 17:09

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 11:07

Ejnye emberek, lessülyedt a topic....

szép lassan magam csendességében haladok, de Arcade- Simulator, meg CTF-en kivül nem nagoyn tolom más üzemmóddal...

Driftet + Dragat kipróbáltam, Drag hasonlít U2-re de jobb sztem, Driftben meg csak a Kawanámmal próbáltam, de mindíg átfordult, akárm,ilyen jóra is állítom a segítségeket, de azokat úgyse szeretem, szal....

Ezenekivül sztem a quadro-t fogom beszerezni, utána Spielot, és ha nagyon nagyon sok időm lesz a Panamát + ezt az ujat.... :D

meg tlaán az Explorerbe is be kéne néznem..... 

Ja és még valami, valaki el tudná mondani h a Thunder Alley-ben mi a pontos lényeg, azopnkivül, h olyan mint a Nascar?? és a Challange modot sem értemm

na csoki a Free

Bár nem én vagyok a leg autentikusabb ebben a kérdésben, de ammennyit én mentem Thunder alley-ban azt szűrtem le, hogy tökig olyan mint a nascar.  :Đ
Ami nekem lejött: itt lényegesen alacsonyabb szintűek is tudnak nyerni a nagyok ellen. Nekem lényegnek a draft ( szélárnyék kihasználás) és az üzemanyag fogyás tűnt. Ha sokat tud az ember draftolni egy hosszabb versenyen akár még egy kiállást is meg lehet spórolni, azzal meg sima a győzelem.  :cool:

A másik mód nem tudom mi a szösz... ( Tudom pihécske a párnán... )  :omg:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#233 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 15:09

na hi all---

nemsoká +van LvL 16, de még kell egy olyan 5000 XP... Edigi legviccesebb tapasztalatom, csin áltam egy piros kulcsos mission-t, kb a 12.-ediket, és kaptam egy Corus S3-ast a Kawan-ám mellé ingyé, elég vicces... Corus mellé mit fogok?? :D na jólvan, megyek most vissza :)

a Free

#234 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 16:56

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 15:09

na hi all---

nemsoká +van LvL 16, de még kell egy olyan 5000 XP... Edigi legviccesebb tapasztalatom, csin áltam egy piros kulcsos mission-t, kb a 12.-ediket, és kaptam egy Corus S3-ast a Kawan-ám mellé ingyé, elég vicces... Corus mellé mit fogok?? :D na jólvan, megyek most vissza :)

a Free

Asszem missionokből az összes class1-es kocsit meg lehet szerezni. Vagy legalábbis sokat.

#235 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 22:57

Emberek tapasztaltatok már olyat, h az üresebb szerver gyorsabb??

Ma egyik csoptársammal a Substropolison voltunk.... 10 sec alatt behozta, míg a Főbusz szeróra kb 1,5-2 percig csatlakozik...ez durva azért....

cak ennyit akartam :) meg van most 20k RP-m....nemsokára Quadro :D

a Free

#236 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 23:15

na sziasztok..tegnap még elfelejtettem, de nálam is jelen van egy olyan "hiba", hogy mikor hátulnézetben vagoyk, semmi motorhang nincs, cak amikor fordulok az autóval, kanyarban, oldalnézetből. Mikor a kamera a kocsi mögé ér, nagy csönd +int.... Visszaolvastam már, h meg kellmozgatni a csuszkákat, megmozgattam én mindent, de semi(természetesen az audio csuszkákat....)

Tehát egy kis helpet szeretnék ehhez......

köszi előre is a Free

#237 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 07:52

az aeria games most bekemenyitett. kenyszeriti a komolyabb jatekosokat az AP vasarlasra. a morello kocsi 4-es bodykit es motorja csak AP-ert vasarlohato meg. ez elegge pofatlan dolog, mindenhol azt irjak, hogy FREE to play!, na igen. kisebb szinten valoban ...  :rolleyes:

#238 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 09:25

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. nov. 22., szombat - 7:52

az aeria games most bekemenyitett. kenyszeriti a komolyabb jatekosokat az AP vasarlasra. a morello kocsi 4-es bodykit es motorja csak AP-ert vasarlohato meg. ez elegge pofatlan dolog, mindenhol azt irjak, hogy FREE to play!, na igen. kisebb szinten valoban ...  :rolleyes:

Ez komoly  :eek:  :eek: 

Meg olyan is ezsembe jutott, h AP-s kocsira csak AP-ért kapsz tuningot v RP-ért is?? de még ilyet, h RP-s kocsira csak AP-ért kapsz upgrade-t?? :eek:

a Free

#239 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 13:33

minden kocsira RP-ert van tuning, ez az elso, de meg iden lesz ez is RP-s, csak aki MOST akarja, gyorsan, izibe meno akar lenni, azt megfizettetik :cool:

#240 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 23. 20:51

A licencelt verdak mindig ap-sek maradnak :confused:

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11