HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#41 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 13. 17:54

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 17:53

Hogy rakom a nitrót a backpackba???

Fogalmam sincs, ott még nem tartok  :Đ

Most application form-ra gyűjtök, mert nem enged level-t lépni...

#42 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 20:28

Én is játszom a gémmel.. de most vmi megváltozott... legutóbb mikor játszottam fIII voltam most meg EIV lettem hirtelen mikor beléptem.. kaptam vmi terepjárót meg más szinu lett a kocsim.. nem értem jah meg most már a dolgok nem csak rp be hanem ap is kerulnek!?wtf?

#43 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 06:09

na volt szerencsém kipróbálni a játékot

nekem elsőre eléggé átláthatatlan volt, idegesítő hogy még a menüben is viszonylag lassan lépked a játék. A grafika nemrossz, a hangok szerintem nagyon rosszak. Eléggé idegesített továbbá az is, hogy ezt a fejrázkódást nem lehet kikapcsolni benne, és olyan mintha paralízisem lenne mikor vezetek. Az ffb hatások is nagyon gyengék, szinte kimerül annyiban  hogy nehéz tekerni a kormányt.

----atyuska----

#44 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 16:08

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 20:28

Én is játszom a gémmel.. de most vmi megváltozott... legutóbb mikor játszottam fIII voltam most meg EIV lettem hirtelen mikor beléptem.. kaptam vmi terepjárót meg más szinu lett a kocsim.. nem értem jah meg most már a dolgok nem csak rp be hanem ap is kerulnek!?wtf?

A most hétfői patch-el jópár dolgot megváltoztattak, pl. a Level-szintek ugrottak és több RP-t ad.

#45 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 16:54

Ezek szerint nem csak én jártam úgy hogy magasabb kategóriába kerültem....

Kb 1 hétig nem játszottam, akkor E-III kategóriában hagytam abba, most a frissítés után mikor beléptem D-III vagyok...  :confused:
És mindehhez nincs meg a D licensem. No ilyenkor mi van?  :think:
Először azt hittem bug. Mentem egy versenyt hátha visszaugrik, de nem.
Kicsit gáz, hogy egy E-III xp-mennyiséggel feltápolt kocsim van egy D-III kategóriához.  :eek:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#46 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 16:57

Idézet: caratyuska - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 7:09

na volt szerencsém kipróbálni a játékot

nekem elsőre eléggé átláthatatlan volt, idegesítő hogy még a menüben is viszonylag lassan lépked a játék. A grafika nemrossz, a hangok szerintem nagyon rosszak. Eléggé idegesített továbbá az is, hogy ezt a fejrázkódást nem lehet kikapcsolni benne, és olyan mintha paralízisem lenne mikor vezetek. Az ffb hatások is nagyon gyengék, szinte kimerül annyiban  hogy nehéz tekerni a kormányt.

Ellent kell hogy mondjak, nagyon jók szerintem az ffb effektek. Rázőkő, aszfaltrepedés, táblák, padkák, ütközések, 2 kerékre állás, stb, stb. Mi rossz ebben? Játszotam jópár gammát ffb kormánnyal de én teljesen meg vagyok elégedve ezzel, szerintem nagyon jó, és és a 2 keréken menést is nagyon eltalálták...

PAJ01: Patch jött, új szabályok szerint fentebb vagy, így ami azzal jár azokat meg is kaptad.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#47 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 17:44

Aha értem... a szint az még haggyán de most már ap vel lehet csak vásárolni vagyis pénzért..és ebben az esetben itt ér véget a karrierem:)

#48 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 18:11

Ezt megnézem, mert úgy tudom már majdnem mindent lehet AP-re is és RP-re is venni... (de ha mégis AP akkor morogni fogunk és kiveszik a következő peccsre :) )
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#49 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 19:24

Mindnet megvehetsz már AP és RP-re is!

MC Pite üzenete (19:21):
Nem a Kawa bugos!
MC Pite üzenete (19:21):
Az összes többi! :D

MC Pite üzenete (19:22):
mondjuk a tapadás és fék közelbe nics n a 102ről 120ra növekedet végsbességhez, szal csk egyenesben gyorsulásnál van némi előnye

#50 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 22:08

Picit kezdek elkeseredni. Térképet feltöltöttem jobbhijján a programot nem igénylő változattal, térképem nincs. Mapsource még mindig reinstallt kér. Kapott. Megint nem megy és kezdek kicsit bepöcenni rá mert már hekkelt mapszórszal is próbálkoztam, mapsourcefix-el eljutottam odáiog hogy pár tized másodpercre bevillan ahibaüzenet elött a mapsource... Se térkép, se progi  Tipp?

#51 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 16:47

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 21., szerda - 23:08

Picit kezdek elkeseredni. Térképet feltöltöttem jobbhijján a programot nem igénylő változattal, térképem nincs. Mapsource még mindig reinstallt kér. Kapott. Megint nem megy és kezdek kicsit bepöcenni rá mert már hekkelt mapszórszal is próbálkoztam, mapsourcefix-el eljutottam odáiog hogy pár tized másodpercre bevillan ahibaüzenet elött a mapsource... Se térkép, se progi  Tipp?

Hehe, ezt elpostoltam kicsit :Đ :lama:

#52 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 13:37

Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:45

OPen béta a gém...
Tudtommal csak pénzért, de nem drága; ezzel donatelsz/adakozol most... 900Ftodba kerül 5xx AP pont.

de hogy kell fizetni? nekem csak egy Maestro kartyam van, nem VISA, vagy ilyesmi, ami paypal kompatibilis. hogy lehet meg? ennyit nekem megerne, mert tesztik, a vga is elbirja nagyjabol

#53 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 13:22

jatszik valaki ezzel? tegnap elegge sok magyarral talalkoztam a szerveren. akinek a legutolso NFS bejon, az ettol hanyatt esik, annyira franko  :up:

#54 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 11:27

Nem is tudom kezdem unni ezt a játékot.Ugyebár ,h sok xp-t és rp-t kapjak a futam után akkor az England pályán kell nyomulni.Ez is egy ok, a többi pálya meg alig ad pontot. Az esti díjjazásos versenyekről meg mindig lekések vagy nem találom a szoba password-öt. :D
A hexan-GT-cheater-noob-ra meg hiába vettem már gumit ,felfüggesztést,+féket, nem naon lehet érezni azt a +6% handling javulást.

#55 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 21:05

Idézet: Nesta - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 11:27

Nem is tudom kezdem unni ezt a játékot.Ugyebár ,h sok xp-t és rp-t kapjak a futam után akkor az England pályán kell nyomulni.Ez is egy ok, a többi pálya meg alig ad pontot. Az esti díjjazásos versenyekről meg mindig lekések vagy nem találom a szoba password-öt. :D
A hexan-GT-cheater-noob-ra meg hiába vettem már gumit ,felfüggesztést,+féket, nem naon lehet érezni azt a +6% handling javulást.

hexan nagyon szar, en mar elegge jol felszereltem a Corus-t, azzal szepen megyek . Nem csak angol palya letezik. pl. ha sok pontot akarsz, arra ott a Thunder Alley. CTF-ezni is lehet, szerintem valtozatosabb, mint egy Underground2

#56 Felhasználó inaktív   Nesta 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 10:35

Tudok menni a hexannal nem ez a probléma.Csúszkál a s3gg3 de tudom uralni ,nyerem is vele a futamokat.Csak éppen, ha már az ember rákölt nem keveset, azért látszódjon már meg rajta.

#57 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 21:56

nekem csak force feedback effektek nincsenek.... pedig tetszik, de anélkül nem lehet játszani rendesen
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#58 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 22:17

miert nem? en nagyon jol elvagyok ffb ( es kormany) nelkul is

#59 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 22:30

Na most hogy nekem is van megfelelő vasam alá, lehet én is kipróbálom már.  :rolleyes:
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#60 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 07:40

Most, hogy van kormányom, lehet felrakom újra! :D

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2