HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW paintball - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW paintball mert ittunk, meg mert az jó Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 03. 22:27

Miert baj az, ha valaki szereti a forraltbort? :think:
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#202 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 00:01

szerintem kevés irritálóbb entitás van az önjelölt borszagértőnél.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#203 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 00:05

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 0:01

En csipem oket, altalaban szerencsere valami ihatatlan sznob borra eskusznek, nekem meg hagynak a normalisbol :D

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#204 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 04. 21:20

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 22:27

Miert baj az, ha valaki szereti a forraltbort? :think:

Írtam fentebb. Jó borból ne készüljön, a "Koccintós" pedig mérgez, és rákkeltő, és... soroljam? :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#205 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 04. 21:21

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 0:01

Ezt nekem címezted?  :think:

#206 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 21:52

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 21:20

Írtam fentebb. Jó borból ne készüljön, a "Koccintós" pedig mérgez, és rákkeltő, és... soroljam? :)

Szerencsere nem vagyunk egyformak... :) En speciel igencsak szeretem a forraltbort hideg teli esteken, megfejleve egy jo nagy adag gesztenyevel, viszont en se csinalnam jo borbol, mert az ugy is jo, es kar erte (az mas kerdes, hogy nem keves olyan bort kostoltam mar eletemben, ami az okosok szerint jo bor, szerintem meg max forraltbornak, de leginkabb annak se :D), viszont valami nem nagyon lore asztali bort en nem vagyok eleg sznob nem meginni (sem igy, sem forralas nelkul, sem egy jo froccsnek). Hogy mergez meg rakkelto? Ugyan,  nem ettol fogok meghalni az biztos.

#207 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 22:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 21:21

Ezt nekem címezted?  :think:

nem. általában kijelentettem. ugyanis akikkel eddig találkoztam és borszakértő szerepében tetszelegtek, valamiféle elitnek képzelték magukat, és igencsak lenézték azokat (élmény volt figyelni), akiket ez a téma kevésbé érdekelt. viszont másról nem igazán tudtak beszélni...

(persze lehet, hogy csak rossz volt a mintavétel)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 04. 22:52

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 22:38

borszakértő szerepében tetszelegtek, valamiféle elitnek képzelték magukat

Yáááj, autós topikon is meséltem, hogy sosem ittam vörösborot, de itt a Teleki Cabernet, az hú, meg há, nekem is ízlett, 2 üveg leugrott haverral. Erre jöttek a pontos évjárattal, típussal, meg hát abban a pincében az akkori érést nem tudják, de a tulaj nem szereti a humort, meg izé.

Mondom évjárat, típus, hukk. Megfejtették, hogy miért nem mást, meg amúgy is. Hádebaz, nekem nem occsó bor, meg amúgy is, szarunk az évjáratra, ha még nekem is ízlett, oszt jól lettünk tőle. Valszínű kezdek amúgy rájönni, hogy eddig azért nem ittam bort, mert amit itt Restibe mértek az nem is bor volt.

Addig édes Aszúkat, meg Disznókői cuccokat ittam, most lassan száraz fehérek, aztán már a vörösek is. Boros kollégák szerint ez biztos jele az öregedésnek  :Đ
Make love not Wor.

#209 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 05. 14:38

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 21:52

En speciel igencsak szeretem a forraltbort hideg teli esteken, [..] viszont valami nem nagyon lore asztali bort en nem vagyok eleg sznob nem meginni (sem igy, sem forralas nelkul, sem egy jo froccsnek). Hogy mergez meg rakkelto? Ugyan,  nem ettol fogok meghalni az biztos.

Én speciel soha nem szerettem a forraltbort. Inkább egy jófajta, erős, forró teát iszom helyette. :)

De hidd el, a rossz bort nem meginni nem "sznobizmus" a részemről. Volt már előttem jópár olyan lőré, amelynek a szaga alapján azon csodálkoztam, hogyhogy nem marta szét a műanyagkannát, amiben tárolták. Én elvből nem mérgezem ezekkel magamat. Borból (és másból is) tényleg csak jó fajtát igyon az ember.

Persze otthon mindenki abból csinálja, amiből akarja, de ha vásárban, kocsmában, stb. veszel forraltbort, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan folyadékból készül, ami szőlőt soha nem látott.

S bizony az ilyen "valamik" káros hatásaival szembeni félelmek távolról sem alaptalanok.

#210 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 05. 14:47

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 22:38

nem. általában kijelentettem. ugyanis akikkel eddig találkoztam és borszakértő szerepében tetszelegtek, valamiféle elitnek képzelték magukat, és igencsak lenézték azokat (élmény volt figyelni), akiket ez a téma kevésbé érdekelt. viszont másról nem igazán tudtak beszélni...

(persze lehet, hogy csak rossz volt a mintavétel)

Hát én borszakértőnek távolról sem titulálnám magamat, de borszerető embernek feltétlenül. Borbarát klub tagként az elmúlt jópár év során volt szerencsém elég sok féle hazai termelő kínálatával megismerkedni; köztük voltak a legjobbak is.

Egy ideig borszakértő képzésre is jártam egyik kiváló borászunk óráira, de sajnos a tanfolyam nem érte meg a vizsgaidőszakot. De ott is sok hasznos dolgot tanultam.

Szeretem a témával foglalkozó szakirodalmat olvasni, a borászattal, borokkal kapcsolatos dokumentumfilmeket, ismeretterjesztő filmeket nézni, s a jó borokat kóstolgatni. :)

(Az általad említett "magukat borszakértő elitnek képzelő, másokat lenéző" embertípussal nekem is volt szerencsétlenségem találkozni. Nem kell komolyan venni őket. :)  )

#211 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 14:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 22:52

Valszínű kezdek amúgy rájönni, hogy eddig azért nem ittam bort, mert amit itt Restibe mértek az nem is bor volt.

:lol: Látod, ez könnyen lehet.

Idézet

Addig édes Aszúkat, meg Disznókői cuccokat ittam, most lassan száraz fehérek, aztán már a vörösek is. Boros kollégák szerint ez biztos jele az öregedésnek  :Đ

Azt mondod? :)

Az Aszú nekem mindig is az egyik kedvencem volt. Édesség után, vagy "csak úgy" elszopogatva igencsak jó kényeztetés a testnek.  :cool:

De mellette nagy kedvencem bármilyen jófajta, illatos Chardonnay, ha fehérborokról van szó.

A Szekszárd (és Villány) környéki borvidékek testes vörösborairól pedig tartom, hogy sokuk lazán odaver a világ bármely vörösborának (a híres Bordeaux vidékén termelt boroknak is) minőségben. Ezeket is nagyon szeretem.

A gond csak ott van, hogy a jó bor drága, így sokkal ritkábban van alkalmam bort iszogatni, mint ahányszor azt szeretném. :)

#212 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 11:49

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 14:38

Én speciel soha nem szerettem a forraltbort. Inkább egy jófajta, erős, forró teát iszom helyette. :)

De hidd el, a rossz bort nem meginni nem "sznobizmus" a részemről. Volt már előttem jópár olyan lőré, amelynek a szaga alapján azon csodálkoztam, hogyhogy nem marta szét a műanyagkannát, amiben tárolták. Én elvből nem mérgezem ezekkel magamat. Borból (és másból is) tényleg csak jó fajtát igyon az ember.

Persze otthon mindenki abból csinálja, amiből akarja, de ha vásárban, kocsmában, stb. veszel forraltbort, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyan folyadékból készül, ami szőlőt soha nem látott.

S bizony az ilyen "valamik" káros hatásaival szembeni félelmek távolról sem alaptalanok.

Elnezest, nem rad gondoltam, de eleg sokan vannak, akik nem tudnak ertelmes indokot hozni. A tied ertheto, kulonosen hogy rolad egybkent is tudom, hogy hangsulyt fektetsz az egeszseges eletmodra. En maradnek reszemrol annal, hogy egy jofajta kisalfoldi tablettas nem szamottevoen rosszabb mint egy atlag elelmiszer :) (Es egyebkent azt en sem iszom, de akar a nehanyszaz forintos kategoriaban is lehet talalni elvezheto borokat).

#213 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 20:45

:think:

#214 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 22:40

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 21:45

Ezt most úgy érted, hogy jó lenne, ha elkezdenénk a nagy téli szünet után foglalkozni a gondolattal, hogy talán lődözni kellene most tavasszal egy kicsikét?  :)
A megfázásos, hideg tél után most hátha lesz nagyobb érdeklődés...
:up:
tesa

#215 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 22:41

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 20:45

Jaja, jön a szezon, írjuk újra a listát :-p
Make love not Wor.

#216 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 17:26

Idézet: tesa - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 22:40

Ezt most úgy érted, hogy jó lenne, ha elkezdenénk a nagy téli szünet után foglalkozni a gondolattal, hogy talán lődözni kellene most tavasszal egy kicsikét?  :)
A megfázásos, hideg tél után most hátha lesz nagyobb érdeklődés...
:up:

Ja. :D

#217 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 18:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 17:26

Ja. :D

Olyan könnyen vagdalkozol ezzel a két betűs szóval :-( Szerintem komolyra kellene venni a figurát, oszt rendesen tervezni. Például egy kocsmában teljesen jól meg lehet beszélni, egy valami mellett  :cool:
Make love not Wor.

#218 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 08:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 18:48

Olyan könnyen vagdalkozol ezzel a két betűs szóval :-( Szerintem komolyra kellene venni a figurát, oszt rendesen tervezni. Például egy kocsmában teljesen jól meg lehet beszélni, egy valami mellett  :cool:

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5423903

#219 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 11:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 22:41

Jaja, jön a szezon, írjuk újra a listát :-p

én még mindig jelen vagyok!  :up:  :D
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#220 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 11:13

paintball? mikorhol? :) én is én is! :cool: (csak beszéljük meg előtte jól a szabályokat, hogy ne legyen komolyabb sérülés. :D) és ugye szabadtér? nem olyan pinceszerű hely, amit a múltkor akartatok? :think:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.