Nnnna, én 10 főt leeleőlegeztem, létszámban később menet közben is lehet növelni, golyót/bigyót helyszínen kell fizetni, ha többen vagyunk akkor útközben lehet bővíteni mindenfélét, de azért kell előleg, hogy legyen szabad felszerelés. Ha adhoc jelleggel jóval többen megyünk, akkor lehet nem lesz védőcucc.
Pálya ügyében nem kellett foglalni, az egész napjuk ilyen előre szabadnak néz ki, de ha más brigádok is vannak, akkor körforgásszerűen tudunk a pályák közt mozogni, hogy mindent kipróbáljunk. Meg persze jól elvesszük a csatát bármilyen körülmények közt
Elvileges 11h-t bemondtam, 18h-ig lehet maradni, aztán ki tudja. Én azért tudom, hogy ilyen rrohangászás milyen megterhelő bír lenni, de ha ember jól belemelegedik, akkor képes 10+ órán keresztül si csinálni, legfeljebb átmegyünk taktikai harcászatba.
Röviden ennyi, intéztem a logisztikát, szóljon akinek valami nem okés, meg mittomén, fejlődjünk alakzatba, hogy ha fórum elveszik, akkor gyűjtsük körbe a telszámokat/sofőröket/ásványvíz ellátást.
Make love not Wor.