Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 14:50
Persze, mert én elég sokáig kint maradtam a nézőtér bejáratánál (miután belépve kis híján szénné lőtetek). Aztán gondolom Ti le lettetek irtva, mi emberünk meg bevette magát a helyetekre, aztán én először csak egy kis 10x15 centis résen kiálló fegyvert láttam, így adtam az érzésnek
Akkor jött Carma is felderíteni, hogy mi van, én meg simán feketének láttam, oszt kapott egy sorozatot. Meg amúgy is, mozgott és kész :Đ
Azért az a színház törpös volt, először majdnem eltanyáztam a sok lőszeren, aztán mikor egyensúly után benéztem az ajtón, minden nekem estetek odafentről, meg hátulról, meg a minden. De ott még életben maradtam

Azert en is ott voltam a gumifal mogul, mozgasterunk nem nagyon volt. Aztan vki ugyis ott allt a szembe lepcson a terem tuloldan, sikerult kiloni jool.
Reggel jottem ra, hogy nekem miert nem folyt az izzadtsag a szemembe. Decatlonban anno vettem egy sportpolot, ami nem magabaszivja, hanem elvezeti az izzadtsagot, nem is volt nagyon melegem az akciok kozben.
HAt lehet, hogy a kovetkezo akcio inkabb augusztus lesz, de ott is nezni kell a datumokat, mert vannak mar betervezett utazasok ide meg oda.
szerk.: Negyvenketto: milyen kedvesek voltak, hogy meg egyszer kiakartak fizettetni..

Legkozelebb nem lesz borravalo. :o
Szerkesztette: Schwarzmueller 2008. 05. 18. 15:02 -kor
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....