Idézet: inter15 - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 10:53
Na kipróbáltam. (Bár ne tettem volna)
Szépnek szép , habár egy 19 $ -os windowblinds -el is meglehet csinálni ugyanezt.
A hálózattal (wireless) szoptam egy csomót , de nagy nehezen sikerül.
A sebesség katasztrófális. Kb 3x hosszabb idő alatt áll fel mint az XP. Ha sikerül is neki, a winchester állandóan darál. Egyes beállításokat órahosszákig lehet keresni mire megtalálja az ember.
Az általam használt netes játékok közül egy sem indult el (gameguard initilization error , hibaüzenettel szállt el mindegyik) , xp kompatibilis módban sem.
Ezekután úgy döntöttem marad az XP.
A csatolmány alapján úgy nézem , hogy ingyen sem kell nagyon senkinek :Đ :Đ

Akkor hát pro és kontra:
én is kipróbáltam, 1 hete használom, és gyakorlatilag semmi bajom vele, kivéve az SB Live! Value támogatást. KX driverrel megy. Az általam használt 3d-s játékokból kb. 12-ből 12 rendesen fut, kicsit mintha gyorsabban töltene (a cache-elés utáni "második" betöltés érezhetően gyorsabb). Fut az összes 3dmark, (a 2k és az xlr8r épp hogy XP-n NEM fut ha frissítve van!).
Kb. 20%-kal gyorsabban indul, mint az XP, ugyanazon a vason. Igaz, hogy a hdd sokat dolgozik akkor is, amikor semmit sem csinálok, ugyanakkor az applikációk indításakor kisebbek a válaszidők, mint anno XP-ben, ugyanazon a vason. A prefetch hasznos, bár szerintem inkább csak csicsa mint valódi előny. Az a fél másodperc marketingcélokat szolgál csak. Viszont a partíció-átméretezés elég gyors, táp kirántása után is folytat, adatvesztés nélkül, az ntfs hozza a színvonalát, ami el is várható egy tranzakció-alapú fájlrendszertől.
Ja, a vas: c2d e6750, 2G RAM, X1950Pro.
Az órákig tartó keresés sokminden miatt lehet, talán mert még nem szoktál hozzá. Ha az ember megszokja, pillanat alatt meg lehet találni mindent, elvégre is grafikus felület.
Annyit teszek hozzá, hogy azért nem alaptalan a kritika: még nem annyira kiforrott a rendszer, mint az XP, ez látszik az apró, de annál sokszor idegesítőbb hibákon is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."