HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#3011 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:59

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 9:22

Baszniszre nem lehet MUI-t rakni? :confused:

Nem. Nincsen már olyan, hogy MUI.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#3012 Felhasználó inaktív   klepetusr 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 18. 13:59

Van egy Magyar nyelvű telepítő dvd-m ha erről felpakolom a rendszert és a végén azt a kulcsot adom meg, amit az angol nyelvűhöz kaptam akkor ez a megoldás működhet?
Asus Eee Pc 901: Intel Atom 1.6GHz; 1GB DDRII; 20GB SSD; Win Xp sp2 && Kubuntu 8.10 - Intrepid Ibex

#3013 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:03

Idézet: klepetusr - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 13:59

Van egy Magyar nyelvű telepítő dvd-m ha erről felpakolom a rendszert és a végén azt a kulcsot adom meg, amit az angol nyelvűhöz kaptam akkor ez a megoldás működhet?

Nem, és nem is legális egy másik nyelvű változat telepítése.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#3014 Felhasználó inaktív   klepetusr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:09

Kár. :( Azért köszönöm a segítséget. :)
Asus Eee Pc 901: Intel Atom 1.6GHz; 1GB DDRII; 20GB SSD; Win Xp sp2 && Kubuntu 8.10 - Intrepid Ibex

#3015 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:11

Idézet: klepetusr - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 14:09

Kár. :( Azért köszönöm a segítséget. :)

Egyébként MSDNAA-ban van mindenféle nyelvű verzió, szóval itt azért van megoldásod. :)

#3016 Felhasználó inaktív   klepetusr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:28

Kép

A Magyar nyelvű lehetőség már fent van egy jó ideje az asztali gépemen, de tegnap vettem egy notebook-ot (oprendszer nélkül) és arra is szerettem volna felpakolni egy magyar nyelvű vistát.

Most veszem észre, hogy a listában van egy enterprise azzal elvileg el lehet játszani a MUI-s dolgot, nem?

#3017 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:33

Idézet: klepetusr - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 14:28

A Magyar nyelvű lehetőség már fent van egy jó ideje az asztali gépemen, de tegnap vettem egy notebook-ot (oprendszer nélkül) és arra is szerettem volna felpakolni egy magyar nyelvű vistát.

Most veszem észre, hogy a listában van egy enterprise azzal elvileg el lehet játszani a MUI-s dolgot, nem?

Igen, azzal menni fog.

Szerkesztette: FlowM@N 2008. 12. 18. 14:33 -kor

#3018 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 17:32

Idézet: Warton - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 21:51

Az új alaplapomon egyetlen IDE csatlakozó van, amin lóg egy DVD író meg egy vinyó, Cable selectre állítva mindkettő. Erre a hdd-re szerettem volna feltelepíteni a Vista Ultimate-ot, de nem sikerült, mert a telepítő nem látja a vincsit. Ez normális? Bios látja és működik is rendesen. :confused:

Erre senki? :think:

#3019 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 18:32

nemtudom, nálam sata csatlakozóval volt ilyesmi, bios látta a vinyómat, de az vista betöltésével gond volt, többször egymás utána, szóval nem csak egyedi eset, megmozgattam a csatlakozókat és utána nem volt semmi gond. esetleg próbáld meg vinyót masterre a kábel végére kötni, dvd írót középre slave-ként, hátha segít
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#3020 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 18:38

Idézet: Warton - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 17:32

Erre senki? :think:

Ha belököd a vinyót masternek, az ODD-t meg slavenek, úgy mit szól hozzá?

#3021 Felhasználó inaktív   Bugge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 02:11

Sziasztok!

Nekem is volt olyan gondom, hogy nem látta a vincsimet bármit csinálhattam vele. Én vettem egy IDE kártyát (kb 4Eft) és mikor már nem egy kábelen volt minden akkor már ment rendesen.

Mivel máshol nem találtam itt teszem fel a kérdésem :)

Új windows

Ilyet látott már valaki valahol élőben? Ez lesz valaha elérhető? Mert nagyon jól néz ki :)
Brutális állat a pályán!

#3022 Felhasználó inaktív   klepetusr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 04:20

A cucc neve: Microsoft Surface
Legjobb tudomásom szerint kb. 10000$ körül vesztegetik őket.
Régebben hallottam olyasmit, hogy talán az AT&T-nél akartak az üzletekbe telepíteni ilyen gépeket, a vevő csak ráteszi az adott telefont a kijelzőre és megjelenik minden fontos infó... Nem rossz ötlet. :)
Legutóbb az Amikor megállt a Föld c. filmben láttam Surface-t. :)

#3023 Felhasználó inaktív   sajóbácsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 10:16

Üdv mindenkinek!

Az alábbi problémám van, adott egy olyan probléma, hogy ha Blackberry Desktop Manager-el szeretném frissíteni az outlook-os calendart akkor a snyc közben a Vista hibát találva leállítja az adott Desktop Manager programot, mivel ez 2 teljesen különböző laptopon és teljesen más Blackberry készülékkel is ugyan ez fordul elő ezért valami ismertebb hibára gondolnék, aki tud segítsen.

A futó környezet:
Office 2007 Angol
Blackberry Desktop Manager 4.7

Még pár dolog a tisztázás végett, USB kábelen menne a szinkronizálás, a beolvasáskor nincs probléma mikor az adott adatokat olvassa be mint a Blackberry mint a Outlook Calendárjából, amikor a különbséget szinkronizálná akkor szál el hibával. Logban semmilyen bejegyzés nincs az adott hibáról, a felhasználók rendszergazdák a saját gépeiken.

Előre is köszönöm a segítséget.

#3024 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 20. 17:20

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 12:43

térjünk már erre vissza egy kicsit. irtam hogy a pecset leszedtem, de hibával el is száll a peccs
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3025 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 13:59

a 64bites Vista Sp1 nem megy stand-by állapotba. ahogyan el akarom küldeni, lekapcsolja a monitort, majd egy hdd kattanással bekapcsolja a gépet, és nem működik egyetlen USB port sem.

update: megoldva némi BIOS tweakkel, azonban az előző sajnos még mindíg fenn áll (Exchange hiba)!

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2008. 12. 21. 14:06 -kor

Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3026 Felhasználó inaktív   milan_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 11:37

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, otthoni hálózatnál nem tudok gépről gépre másolni mert mindenféle képen felhasználó/jelszót kér, pedig nem is adtam meg a célgépnél.

#3027 Felhasználó inaktív   Mercury 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 22. 15:57

Helló!

A következő problémám lenne. Szükséges volna a gépemről a framework 2.0 eltávolítása. A gondom annyi vele, hogy a programok eltávolítása menüben nem szerepel, a kifejezetten .net rendszerek eltávolítására szolgáló segédprogram sem látja. Látja az 1, 1.1, 3.5-öst, de a 2.0-át nem. Viszont fent van a gépen, hiszen a könyvtár ott van a fájlokkal és ha megpróbálom futtatni a 2.0-ás telepítőjét, akkor azt írja, hogy a cucc már fel van telepítve.

Szeretném tudni, hogy ilyen esetben milyen módon lehetne eltávolítani a csomagot?

#3028 Felhasználó inaktív   idanka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 23:21

Idézet: !nCuBu$ - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 17:16

Hali!

ReadyBoost-t hoz szeretnék vásárolni egy USB-s flashmemóriát.
Tudnátok ajánlani pár tipust amit érdemes lenne megvenni?

Ha még nem vettél akkor pl: auchan-ban 4GB TDK frankó, de PQI i8XX 3x gyorsabb. Ennek ellenére az utóbbn nincs is feltűntetve a Vista ReadyBoost. Szóval vadászni kell!

#3029 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 23. 23:50

Idézet: milan_ - Dátum: 2008. dec. 22., hétfő - 11:37

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, otthoni hálózatnál nem tudok gépről gépre másolni mert mindenféle képen felhasználó/jelszót kér, pedig nem is adtam meg a célgépnél.

Vagy 5 éve találkoztam hasonló jelenséggel, amikor win9x -es gépet xp-s géppel kötöttünk össze.
Jogosultsági gond volt, nem lehetett közvetlenül másolni oprendszer szinten.
Akkor az volt a megoldás, hogy TC-t inditottunk mindkét gépen, az egyik volt a passziv gép,
a másik vezérelte a másolást.
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#3030 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 24. 00:41

Holnap - ja nem, ma  ;) - menni kell valami nagy boltba, (fórumszabályzat 1. pont miatt öncenzúra.  :D  ) ahol állitólag van ócsóé' laptop, de aszongyák, csak vista megy el rajta.

Mi van, ha netán xp-t akarnak rajta futtatni? Mire figyeljünk, "hardverileg" mi a buktató?
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.