HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#3171 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 3:34

Oké. De valami kamudrivert azért csinálhattak volna hozzá, hogy ne legyen felkiáltójeles cucc.  :)

:offtopic: A 16 bites Live-hoz is csináltak, mégsem ér semmit, mert a hangja olyan, mintha üregből szólna. Creative már rég nem szupportálja, az MS "igen", de sehangja van, mellébeszéd, hogy csak sztereóban működik, mert úgy se. Igaz, kx driverrel már jó, akár quadban is... De az nem Creative. Régi alaplapi szutykok simán szupportált dolgok, szóval nem érteni. Azért a Live hangját nem szabad pl. az ún "high definition realtek" alaplapi karikhoz hasonlítani, mert sajnos volt alkalmam párat élőben, normális audio cuccon próbálni, ég és föld.

ps.: viszont nincs felkiáltójel. Csak ha meghallom, akkor kérdőjelek... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3172 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:33

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 9:16

...
Szerk2.: Mondjuk nálam nincs GamePort sehol, pedig az Audigy 4-en van és XP alatt szerepelt is! Most Vista x64 alatt sehol nincs, még felkiáltójellel sem! Nálad hogy hogy van?! :confused: :think:

Asszem a KX driver támogatja a gameportot is. Csak mondjuk gyakorlatozni kell vele 1 kicsit, mire megtanulja az ember. Nem bonyolult, csak szokatlan. Mert tud 1-2 dolgot. Effektekkel, valósidejű cuccokkal jól lehet bánni, ott az ASIO. Játékok nem nagyon használják viszont ezen feature-öket.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3173 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 11:50

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 8:16

Akkor esetleg próbáld meg ezt, bár ez csak 32bit-re van, KATT! :)

Szerk.: Itt egy másik, KATT! Ellenben 64bit-re nem találtam megoldást. :(

Szerk2.: Mondjuk nálam nincs GamePort sehol, pedig az Audigy 4-en van és XP alatt szerepelt is! Most Vista x64 alatt sehol nincs, még felkiáltójellel sem! Nálad hogy hogy van?! :confused: :think:

Igyen:

Csatolt fájl:

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3174 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 11:51

A hanggal nincs gond, csak maga a gameport felkiáltójeles. Hang szól, ahogy kell.  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3175 Felhasználó inaktív   KisPál 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 00:32

Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a megosztott rendszermemóriát ki lehet-e kapcsolni valahogyan vagy változtatni a méretén!
Válaszotokat előre is köszönöm

#3176 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 09:54

Idézet: melon - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 12:46

Sziasztok,

új vagyok ebben a topikban, és csak keresni próbáltam a fórumon, eddig eredménytelenül, ezért kérdeznék (szóval bocs, ha már volt.)

Eddig Windows XP-t használtam, de az új gépemen már Vista Business OEM van.
XP alatt megszoktam, hogy ha (1-2 évente) újratelepítem, akkor azt unattended módban teszem, szinte csak azért, hogy a felhasználói profilokat más partícióra/meghajtóra teszem, ez a módszer számomra bevált, pár alkalommal megmentette az adataimat - nem csak a dokumentumok mappáról van itt szó, hanem sok-sok fájlról pl. az Application Data könyvtárban, stb.

Vistánál most olvasgatom az unattended install lehetőségeit, és látom, hogy itt is van erre lehetőség. De a téma kutatása közben beleakadtam ebbe: A description of known issues with the FolderLocation settings in the Windows Vista Unattend.xml file
A cikk szerint, ha elmozgatom a profilok vagy a ProgramData könyvtárakat, akkor elképzelhető, hogy többek között a biztonsági és egyéb frissítések nem tudnak települni.

Van ezzel valakinek tapasztalata?

Köszi előre is!

Erre valaki?

#3177 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:00

Lehet hülye kérdés.... De, ha vista ultimate-et telepítek, akkor választhatok, hogy 64 bites legyen-e vagy 32 bites?? Vagy teljesen más szoftverről beszélünk?? please help!

#3178 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 20:59

Idézet: djviktorio - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 18:00

Lehet hülye kérdés.... De, ha vista ultimate-et telepítek, akkor választhatok, hogy 64 bites legyen-e vagy 32 bites?? Vagy teljesen más szoftverről beszélünk?? please help!

a 32bit és 64bit külön-külön telepítő lemezen található meg.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3179 Felhasználó inaktív   Gazember 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 21:17

Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy netes játékok vista ultimate alatt, random időközönként 1-2 másodpercre "lagg"olnak, ill. megáll a játék... mintha megfagyna, de utána tovább fut, és ez elég idegesítő tud lenni.
XP SP3 alatt tökéletesen futott minden. help pls!

#3180 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 01:54

A mostani D: korábban C: volt és XP volt rajta. A gondom az, hogy van rajta két dir amit sehogy se tudok kitörölni (Program Files, WINDOWS).
Van valamilyen ötletetek?

#3181 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 11:48

Idézet: bon - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 21:59

a 32bit és 64bit külön-külön telepítő lemezen található meg.

köszi! ;)

#3182 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 12:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 2:54

A mostani D: korábban C: volt és XP volt rajta. A gondom az, hogy van rajta két dir amit sehogy se tudok kitörölni (Program Files, WINDOWS).
Van valamilyen ötletetek?

Saját tulajdonba vétel után bármi tehető velük, feltéve, hogy sérülésmentesek a bejegyzések. Könyvtárra jobb gomb, biztonság, valahol ott lesz asszem spec jogok között a tulajdonos cseréje. Meg persze az egyszerű fájlmegosztásnak KIkapcsolva kell lennie. Vistában nem tudom, xp-ben tuti. De ott lesz a megoldás.

#3183 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 12:55

Idézet: djviktorio - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 12:48

köszi! ;)

Még egy olyan kérdés, ha 64 bites windowst raknék fel egy olyan gépre, amin eddig 32 bites futott, akkor feltudnám én azt rakni???
Gondolok arra, hogy 64 bites felmenne, csak nem tudnám kihasználni... vagy teljesen felejtős és mindenképp csak 32 bites mehet...?

#3184 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 13:28

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 13:32

Saját tulajdonba vétel után bármi tehető velük, feltéve, hogy sérülésmentesek a bejegyzések. Könyvtárra jobb gomb, biztonság, valahol ott lesz asszem spec jogok között a tulajdonos cseréje. Meg persze az egyszerű fájlmegosztásnak KIkapcsolva kell lennie. Vistában nem tudom, xp-ben tuti. De ott lesz a megoldás.

Így se törli ki. :(
Vagy csak én vagyok béna.

Szerkesztette: Lipton 2009. 01. 29. 14:09 -kor

#3185 Felhasználó inaktív   butabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 18:39

Lenne egy kérdésem. Bocsi, ha volt már róla szó, de : hogy lehet Vista alatt a mappabeállításokat rögzíteni? Hajlamos a Vista elfelejteni amit beállítottam neki. Néha idegesítő  :D

Egyszer korábban valami regedit fájlt találtam erre a problémára, de most sehol se találom.

Szerkesztette: butabi 2009. 01. 29. 18:40 -kor

#3186 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 19:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 13:28

Így se törli ki. :(
Vagy csak én vagyok béna.

Adminisztrátorként futtatott totál kommander? Asse viszi?

Idézet

#3187 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 01:36

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 20:32

Adminisztrátorként futtatott totál kommander? Asse viszi?

Szerintem mindig adminként vagyok bent, vagy nem?  :think: :)

Szerkesztette: Lipton 2009. 01. 30. 01:36 -kor

#3188 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 02:53

Idézet: Lipton - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 1:36

Szerintem mindig adminként vagyok bent, vagy nem?  :think: :)

Normálisan userként. Azért pampog állandóan, hogy adminisztráld magad.  :)

De a tulajdonságok/biztonság fülön állítgathatod, hogy adminként akarod használni a motyeszt. TC-t érdemes :)

Idézet

#3189 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 10:31

Idézet: djviktorio - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 13:55

Még egy olyan kérdés, ha 64 bites windowst raknék fel egy olyan gépre, amin eddig 32 bites futott, akkor feltudnám én azt rakni???
Gondolok arra, hogy 64 bites felmenne, csak nem tudnám kihasználni... vagy teljesen felejtős és mindenképp csak 32 bites mehet...?

Valaki erre??? :confused:

#3190 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:19

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 3:53

Normálisan userként. Azért pampog állandóan, hogy adminisztráld magad.  :)

De a tulajdonságok/biztonság fülön állítgathatod, hogy adminként akarod használni a motyeszt. TC-t érdemes :)

Control Panel > User Account
Ezen a panelon az van, hogy Lipton/Administrator/Password Protected
Akkor admin vagyok, nem?

TC ikonon jobb gomb
Properties
Security
Advanced
Owner
Current Owner: Administrators (Lipton-PC\Administrators)

Így elvileg jó?

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.