Sziasztok,
Adott egy HP Pavilion 1180eh notebook, Vista Home Premium-mal.
Eddig kiválóan ment minden, de egy pár hete egyszercsak nem megy a Bluetooth egér. Nézem a hp wireless assistant-ba integrált belső Bluetooth kezelőt, közli, hogy le van tiltva a bluetooth-csatoló, valószínűleg eszközkezelőben vagy BIOS-ban, mert ő nem látja.
Természetesen sem BIOS-ban nincs letiltva, sem eszközkezelőben (ez utóbbiban nem is találom, csak valami "infravörös USB"-re gyanakszom, hogy azaz, de szerintem az sem az).
Minden frissítést tölt, szépen, időnként vonyít is, hogy indítsam újra, meg minden, de továbbra sincs egerem.
Egyetlen egy funkciót tiltottam ki BIOS-ban, ez pedig a wake-on-lan funkció, de nem hiszem, hogy sok köze volna a dologhoz.
Ezenkívül volt egy olyan jelenség, hogy bármi USB-s eszközt rádugok, akkor USB HID hibára panaszkodott. Erre Ti javasoltátok korábban ugyanitt, hogy a HP Quick Launch Buttons-t
kapcsoljam ki.
Ezeken kívül semmi sem történt, miszont marha bosszantó, mert sokszor kellene az egér (képeditálás, satöbbi).
Segítséget előre is köszönöm.
Szerk. kép
Szerk. 2 Elfelejtettem, hogy a wifi hibátlanul működik, csak a bt nem. Egy kezelőgomb van hozzá, és a bt-ra mindig "disabled"-et ír ki...
Szerkesztette: Bogyosz 2009. 02. 18. 11:21 -kor