HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#1001 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 08. 13:23

thx.
már fel is raktam (gondoltam ha gáz, akkor a backupot visszatolom)
egy jó félóra az install, pedig aránylag erős a gépem imho...

eddig nem nagyon fedeztem fel különbséget (bár nem is kerestem)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1002 Felhasználó inaktív   adam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 14:13

Hali érdeklödnék,hogy tud-e valaki arra valami infót,hogy két rendszer van a gépemen egy vista és xp a vista alat igen lassu a netem viszon t xp alatt megy rendesen ennek mi lehet az oka :confused:
Dell Inspiron 9300

#1003 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 19:24

Idézet: adam - Dátum: 2008. febr. 8., péntek - 14:13

Hali érdeklödnék,hogy tud-e valaki arra valami infót,hogy két rendszer van a gépemen egy vista és xp a vista alat igen lassu a netem viszon t xp alatt megy rendesen ennek mi lehet az oka :confused:

Ha meg nem tetted meg, frissitsd a halozati eszkozeidhez tartozo szoftvert (meghajtoprogramot). En is teszteltem igy a netet, de semmifele kulonbseget nem erzekeltem. Mivel szeretek masokat jokedvre deriteni, leirom ide, hogy tudd: a Vista sem tokeletes :) Ha megvetted ugyis kaphatsz termektamogatast, ha nem, akkor csak a hozzaallasodon mulik. ;) Bar a hardverhez is jar tamogatas, szoval abba az iranyba is elindulhatsz. Cseszegetni kell a gyartokat, mert rajtuk mulik, hogy valami jol mukodik-e vagy sem.

Egyebkent le kellene irnod bovebben, miben jelentkezik a problemad. Szamokkal kimutathatoan lassabb az interneteleresed (esetleg a belso halozatrol van szo)? Milyen geped van?

#1004 Felhasználó inaktív   adam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 20:48

Szia egy dell inspiron 9300-as  laptop egy  zyxell routeren keresztül kapja a netet egyik partició xp a másik naprakész vista ultimate,az xp-n megy a net ahogy kell a vistán elég sürün nem tud megjeleniteni lapokat lassú nagyon,van egy teszt szoftver majd belinkelem az adatait azon is látható. :confused:
Dell Inspiron 9300

#1005 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 22:12

http://www.virushira...?id=1269&ref=hl
"Légy szerény mint én..."

#1006 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 14:49

Vista Business 64bit.

Eset Smart security installja után az ethernet kapcsolatot elnevezte Nem azonosított hálózat -nak.
Ha rákattintok, akkor nem tudom átnevezni (a hálózati beállítások testreszabása alatt).
Minden más hálózatot át tudok nevezni, ezt nem. Akkor sem ha nem ez az aktiv kapcsolat.

Hogyan nevezhetném át ezt a kapcsolatot?

Csatolt fájl:

#1007 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 14:59

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 14:49

Vista Business 64bit.

Eset Smart security installja után az ethernet kapcsolatot elnevezte Nem azonosított hálózat -nak.
Ha rákattintok, akkor nem tudom átnevezni (a hálózati beállítások testreszabása alatt).
Minden más hálózatot át tudok nevezni, ezt nem. Akkor sem ha nem ez az aktiv kapcsolat.

Hogyan nevezhetném át ezt a kapcsolatot?

itt valam akadás van. vagy az eset smart securityt ne használd, vagy a vista64-et - valamiért sok helyen gond van (jelenleg).
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1008 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 15:34

Srácok egy kérdés, hogy tudok bepakolni progikat amik a windóz indításakor elindulnak de ne kérdezzen rá mindig hogy engedélyezem-e hogy elindítsa őket.
A Hard Disk Sentinellel vagyok bajban, mert minden indításkor jóváhagyást kér tőlem a windóz hogy elindítsa-e.

Köszi előre is!

Szerk. Közben rájöttem! :D

Szerkesztette: Lufinyul 2008. 02. 10. 15:36 -kor

#1009 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 17:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 14:59

itt valam akadás van. vagy az eset smart securityt ne használd, vagy a vista64-et - valamiért sok helyen gond van (jelenleg).

Van valami ötleted, hogy milyen vírusirtót használjak 64 bites Vista-n?

A 64 bites Vista-nál maradnék. Szerintem jelentősen gyorsabb a 32 bitesnél, meg a 4 giga ramot is kezeli normálisan. Ebben ha jól tudom van olyan memeória kezelés mint az OS X alatt (random memory loading) ami kicsit megneheziti a memóriában turkáló vírusok dolgát...

.

#1010 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 18:01

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 17:24

Van valami ötleted, hogy milyen vírusirtót használjak 64 bites Vista-n?

pl: A Symantec Antivirus Corporate Edition 10.2 vagy ha jól emlékszem a Symantec Endtpoint Protection v11 is tartalmaz Vista 64bit-es változatott.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1011 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 18:09

Idézet: bon - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:01

pl: A Symantec Antivirus Corporate Edition 10.2 vagy ha jól emlékszem a Symantec Endtpoint Protection v11 is tartalmaz Vista 64bit-es változatott.

Na azért ennyire nem hülyültem meg :)

Amit nyertem a 64 bites Vista gyorsulásán azt jól veszítsem el a híresen erőforrás zabáló Norton szarokkal? LÓFASZT! :)

Inkább nézem a nem azonosított hálózat feliratot...

#1012 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 18:12

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:09

Na azért ennyire nem hülyültem meg :)

Amit nyertem a 64 bites Vista gyorsulásán azt jól veszítsem el a híresen erőforrás zabáló Norton szarokkal? LÓFASZT! :)

Inkább nézem a nem azonosított hálózat feliratot...

Ez nem Norton "szar" ez Symantec Antivirus teljesen más termék család, válaltoknak készül nem otthoni felhasználásra.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1013 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:10

Idézet: bon - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:12

Ez nem Norton "szar" ez Symantec Antivirus teljesen más termék család, válaltoknak készül nem otthoni felhasználásra.

SAV-Norton, egykutya.
SAV ráadásul nem is ingyenes...
Nortont adtak a notimhoz, elsőként azt töröltem...

#1014 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:17

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 19:32

Hát ez nem jött be, egyáltalán semmi változás nincs :(
Megpróbálom leszedni a Logitech SetPoint-ot, meg felteszek másik USB drivert (ha van).
3 évig küzdöttem ezzel, aztán megoldódott, most meg újra ezt csinákolja :mad:

Na ezt is megoldottam.
Tudniillik ha az 1. számú PCI slotba bármilyen kártyát (tuner, hang) teszek, akkor nem ébred fel.

Átcsoportosítva nincs gond.

B@sszameg. Hát még ilyet, nesze neked Plug&Pray  :mad:

#1015 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:57

Idézet: bon - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:12

az első nyeletlen exploit is azzal kezdi már, hogy deaktiválja a symantec összes szarát :)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1016 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 21:34

Szevasztok!

Az volna a kerdesem, ha van egy noti legalis Vista home basic-el, akkor az legalisan downgradelheto XP prof-ra? (A prof gondolom amiatt kene, mert ha joltom home nem tamogat 2 magot.)

Elore is thx!
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1017 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 21:56

Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 21:34

Szevasztok!

Az volna a kerdesem, ha van egy noti legalis Vista home basic-el, akkor az legalisan downgradelheto XP prof-ra? (A prof gondolom amiatt kene, mert ha joltom home nem tamogat 2 magot.)

Elore is thx!

Csak business/ultimate rendelkezik downgrade joggal XP Pro-ra, a többi Vista változat nem...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1018 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 22:16

Okes, koszi szepen! Akkor OS nelkuli gep lesz veve es egy XP. Vista-t nem szeretnek raeroszakolni egy 1 giga - integralt vga-s gepre, ha nem muszaj jelenleg.

Egy ujabb kerdesem van... ha a jovoben megis ugy alakul, hogy vista keruljon ra, egy Intel 950GMA-val lehet barmi gebasz? Semmi jatek, csak office, net, bongeszes esetleg flashes jatekok. Asszonypajtasnak neztunk egy HP 530ast es az jonne Vista Basic-el.

#1019 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 22:19

Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 22:16

Okes, koszi szepen! Akkor OS nelkuli gep lesz veve es egy XP. Vista-t nem szeretnek raeroszakolni egy 1 giga - integralt vga-s gepre, ha nem muszaj jelenleg.

Egy ujabb kerdesem van... ha a jovoben megis ugy alakul, hogy vista keruljon ra, egy Intel 950GMA-val lehet barmi gebasz? Semmi jatek, csak office, net, bongeszes esetleg flashes jatekok. Asszonypajtasnak neztunk egy HP 530ast es az jonne Vista Basic-el.

Már alapból mehetne Vista-val, a gép elbírja.

#1020 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 22:45

Jelenleg nemigen tervezzuk az elkovetkezo 2-3 evben. Utana meg ha belelesz pakolva meg 1 giga memoria akkor majd elgondolkodunk a dolgon. De annak orulok, hogy a 950GMA elbirja a Vistat, igy a lehetoseg megmarad. :)

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.