HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#1301 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 03. 28. 20:55

Magyarországon, a Vista Home Premium árcsökkentése csak az Upgrade veziót érinti, vagy a normál Dobozos illetve OEM változatok is?

http://itcafe.hu/hir...csokkentes.html

http://www.sg.hu/cik...ken_a_vista_ara

#1302 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 28. 22:24

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 21:00

Ezek engem is érdekelnének, mert 2-3 héten belül veszek új gépet és gondolkodom a Vista 64-bit használatán.

azt biztosan állíthatom, hogy a normál x64es Vista Ultimate-en a legujabb frissítésekkel (SP1-et kivéve) és az összes Adobe Update telepitése mellet sem működik megfelelően a 2 program!
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1303 Felhasználó inaktív   Harry 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 29. 05:35

Idézet: djculture - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 13:32

Akkor meg lehet alaplapi baj is és semmi köze az éppen használt oprendszerhez.

Windows XP alatt nincs ilyen idő-probléma, jól jár az óra. :confused:

#1304 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 13:24

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 22:24

azt biztosan állíthatom, hogy a normál x64es Vista Ultimate-en a legujabb frissítésekkel (SP1-et kivéve) és az összes Adobe Update telepitése mellet sem működik megfelelően a 2 program!

Ajaj! Nem túl biztató.  :(

#1305 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 29. 13:37

otthoni nem egységsugarú felhasználónak, értsd power user, advanced user vagy magyarul hozzáértőbb felhasználónak a 64bites XP sokkal megfelelőbb gyorsabb és hatékonyabb eszköz a kezében mint bármelyik Vista változat.

(IMHO: nem kell még power usernek sem lenni)

#1306 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 03. 29. 14:58

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 13:37

otthoni nem egységsugarú felhasználónak, értsd power user, advanced user vagy magyarul hozzáértőbb felhasználónak a 64bites XP sokkal megfelelőbb gyorsabb és hatékonyabb eszköz a kezében mint bármelyik Vista változat.

(IMHO: nem kell még power usernek sem lenni)

igen, mondjuk nekünk még nem volt Vistank, de ettől függetlenül a 64 bites XP stabil ;)

#1307 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 29. 18:50

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 14:58

igen, mondjuk nekünk még nem volt Vistank, de ettől függetlenül a 64 bites XP stabil ;)

Hiába stabil ha a régi stabil megszokott progik közül jóformán semmi se fut.Othoni környezetbe az a fontos ami bevált progi az menjen normálisan,nem fog az ember bűvészkedni napokat uj verziókkal hogy nem csinál e hibát.Vistát is ezért hanyagoltam .De az sp1 el ugynézki nekem az összes régi használt progim elindul kivéve a virusirtó de abból meg ugy is minden évbe másik kell.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1308 Felhasználó inaktív   JFS83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 11:21

Sziasztok!

A 64 bites Vista eszközkezelőjében találtam egy ilyen információt a harverekről és sehol nem találtam róla semmit google-ben sem. Ha valaki tud valamit ezekről az energiaállapot-társításokról, leírná nekem? Érdekelne a dolog, hogy ezek az S0-D0... dolgok mit jelentenek! Lehet, hogy már az is segítene, hogy ha valaki, akinek angol nyelvű Vistája van, megnézné, hogy angolul hogy van ez megnevezve és úgy talán a google is dobna ki valamit! Előre is köszi!

Egy képet mellékelek:
http://img206.images.../energiadg9.jpg

Szerkesztette: JFS83 2008. 03. 30. 11:27 -kor

#1309 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 12:06

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. márc. 29., szombat - 13:37

Valóban, ha semmit sem akar futtatni alatta :p Én próbáltam 64-es xp-t a megszokott programok 90%.a nem futott alatta. Dobhattam a kukába az egészet, persze ugyanez igaz 64-es vistára is, talán minimálisan jobb a kompatibiltiás. Egyébként 32 bites vistánál stabilabb volt a 32 bites XP. Az alatt ha egy task-ot bezártam az be is záródott ez alatt meg nyomkodhatom az end task-ot nem történik semmi az esetek nagy részében.

Szerkesztette: Mumia 2008. 03. 30. 12:07 -kor

#1310 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 03. 30. 22:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 13:06

Valóban, ha semmit sem akar futtatni alatta :p Én próbáltam 64-es xp-t a megszokott programok 90%.a nem futott alatta. Dobhattam a kukába az egészet, persze ugyanez igaz 64-es vistára is, talán minimálisan jobb a kompatibiltiás. Egyébként 32 bites vistánál stabilabb volt a 32 bites XP. Az alatt ha egy task-ot bezártam az be is záródott ez alatt meg nyomkodhatom az end task-ot nem történik semmi az esetek nagy részében.

huh, ez azért elég erős volt!

íme azok a megszokott programok, amik kifogástalanul futnak:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

(még mielőtt elindulna a "hátez Photoshop", igen Photoshopot használtam arra, hogy összevágjam az 5 ablaknyi működő installált programlistát)

bocs ha hosszú lett

#1311 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 22:42

Egyébként az ilyen "programok 90%-a nem indul" dolgokat sosem értettem.Fél kezemen meg tudom számolni hogy eddig mi volt az ami a 64bit miatt nem indult el... :rolleyes:
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#1312 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 23:49

64 bites vista engem jol megizaszt,de nem hagyom magam!!
Elöször is mikor frissében felraktam és telepitettem rá a programokat volt pár program ami bexart!
Pl: feltelepitettem a 64 bites mozillát és mikor inditani akartam nem találta az indito exet és nem is volt meg!!
Ugyanez volt a sima mozillánál is hiába telepitettem ujra akárhányszor
Csinálta még pár programmal már majdnem lemondtam rola mikor felraktam utolso gondolatnak az SP1 et!
Persze megjavult müködni kezdet minden!
most már csak azt csinálja h mikor elinditom pl a mozilla firefoxot minden indulásnál ugy csinál mindha frissen telepitettem volna a programot elfelejt minden beálitást !!
De mindjárt ujrarakom a gépet és tesztelek továbbbb!!!!
:D
Ki érti ezt?

#1313 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 00:01

Add "Take Ownership" to right-click menu in Vista
http://www.petri.co.il/add-take-ownership-...-menu-vista.htm

Kép

#1314 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:50

Vistát raktam a hétvégén, de 2 gond akadt: ha jól néztem, nincs support SB Live! Value-ra. Ez az egyik. Merthogy ilyen a hangkarim, épp az emu10k1 miatt. Volt, aki azt mondta, hogy ez régi sz@r, de arra már nem tudott válaszolni, miért támogat még ennél régebbi modelleket is, amik sokkal primitívebbek... Megnézném, mit tudna kihozni emu10k1 nélkül mondjuk egy ASIO konfigurációból egy alaplapi hangkarival... :)

A másik, hogy a windows update ablak bejön, de bal oldalt szöveg nincs, csak kis ikonok, s az ablak központi részén, ahol elvileg a "frissítések keresése", stb. gomb van, ott csak egy ÜRES gomb leledzik, rákattintok, majd szélesebb lesz, de még mindig üres. Ha megint rákattintok, megint szélesebb lesz, s mindig csak üres. S az egész ablakban egy deka szöveg nincs (pedig másik gépen használtam, láttam). Restart, stb. volt. Aztán leszedtem. Elég kiforratlannak tűnik. Ja, igen, ez teljesen tiszta install volt (ultimate). Simán támogathatna régebbi hardvereket, amikor az az emu10k1 csipszet nem is annyira elavult, csak kevesen ismerik igazán, sokaknak messze fingjuk sincs, mire képes... Meg hogy mire használják még.

Szerkesztette: Warrior 2008. 03. 31. 10:56 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1315 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 19:19

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 22:23

huh, ez azért elég erős volt!

íme azok a megszokott programok, amik kifogástalanul futnak:

Látom a listádon a Nokia programját. Nincs véletlen információd SonyEricsson ügyben?

#1316 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 20:39

valamilyen hibaüzenet esetleg?

#1317 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 21:16

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:50

Vistát raktam a hétvégén, de 2 gond akadt: ha jól néztem, nincs support SB Live! Value-ra. Ez az egyik. Merthogy ilyen a hangkarim, épp az emu10k1 miatt. Volt, aki azt mondta, hogy ez régi sz@r, de arra már nem tudott válaszolni, miért támogat még ennél régebbi modelleket is, amik sokkal primitívebbek... Megnézném, mit tudna kihozni emu10k1 nélkül mondjuk egy ASIO konfigurációból egy alaplapi hangkarival... :)

Mért ne támogatna sb live -ot sb 128 at is támogat de a win update-n keresztül kapsz csak hozzá illesztőprogramot.Persze csak 2.0 sztereo hangra képes vista alatt.
Hádédész..

#1318 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 09:05

Idézet: andrew-- - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 23:42

Egyébként az ilyen "programok 90%-a nem indul" dolgokat sosem értettem.Fél kezemen meg tudom számolni hogy eddig mi volt az ami a 64bit miatt nem indult el... :rolleyes:

Ha csak egy nélkülözhetetlen cucc nem működik alatta már megette a fene. Most lehet azt mondani, hogy ez a program íróinak inkompetenciája de a lényegen nem változtat.

#1319 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 09:32

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:05

Ha csak egy nélkülözhetetlen cucc nem működik alatta már megette a fene. Most lehet azt mondani, hogy ez a program íróinak inkompetenciája de a lényegen nem változtat.

Én ezt ugy fogalmaznám meg:Egyre több program uj verziója működik vista alatt.De a régi verzió meg az uj verzió funkciókban semmibe nem különbözik, viszont cserébe nemritka az ötszörös errőforrás igény.Ez az ami mellett sokan nem tudnak szótlanul elmenni.Tegnap is a bitdefender viruskereső vistás verziója miatt hidaltam le.
Hádédész..

#1320 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 09:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:05

Igen ezt aláírom.De ezek után egy példát mondhatnál...Csak kiváncsiság :)
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.