HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#3161 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:03

Esetleg az lehet a baj, hogy nem rendszergazdai jogosultságokkal fut. :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3162 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:07

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 9:49

Ahoy ide most bekérdeznék, próbáltam keresni, de nem találtam választ.

Szal, vista telepítve, egész jó stufa, viszont van egy problémám, mégpedig az, hogy a Logitech Setpoint cuccában, a My Mouse tabon a Mouse game settings fütykösön lévő beállításokat nem menti, se apply-val, se simán leokázva. Megoldás?

Állítsál be a logitech könyvtárra teljes hozzáférést a felhasználódnak. Vagy futtasd Rendszergazdaként (jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként) a programot.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3163 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:10

Teljes hozzáférést már beállítottam. De mindjárt megnézem a futtattást. Köszi!

Rendszergazdaként sem marad meg a beállítás :(

Csak a hatmadik fütykösön, a többin userként is megmarad.

Mégvalami, átraktam az xp-s user.xml-emet, amivel jó volt, és azzal is rossz beállításokkal jön fel a cucc.  :think: Pedig írásvédetté is tettem.

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 24. 10:39 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3164 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 10:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 10:10

Teljes hozzáférést már beállítottam. De mindjárt megnézem a futtattást. Köszi!

Rendszergazdaként sem marad meg a beállítás :(

Csak a hatmadik fütykösön, a többin userként is megmarad.

Mégvalami, átraktam az xp-s user.xml-emet, amivel jó volt, és azzal is rossz beállításokkal jön fel a cucc.  :think: Pedig írásvédetté is tettem.

Lehet, hogy máshol tárolja a beálíltásokat, nem a Logitech könyvtárba.

Nekem pl. itt van: C:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Logitech\Setpoint\ Ehhez is adtál jogot?
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3165 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 20:49

Idézet: bon - Dátum: 2009. jan. 24., szombat - 10:54

Lehet, hogy máshol tárolja a beálíltásokat, nem a Logitech könyvtárba.

Nekem pl. itt van: C:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Logitech\Setpoint\ Ehhez is adtál jogot?

Igen. Adtam. De az a baj, hogy ha átmásolom a jó beállítású xp-s motyót, akkor is, amikor megnyitom a setpointot, akkor rögtön elállítódik.

Most azt akarom kipróbálni, hogy egy régebbi exe-t bemásolok a 4.70-es helyett, hátha programhiba.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3166 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 24. 22:18

Na kérem tisztelettel, megoldódott a probléma. A 4.7 hibája volt ez úgy néz ki. Leszedtem, feltettem a 4.6-ot, az még rosszabb, mert végtelen ciklusban indítja az updatereket. Úgyhogy maradtam a 4.00-nál. Ez úgy néz ki működik. Egeret tudnak gyártani a fijjuk, de programozásban nem erősek.  :)

Szerk: köszi a segítséget mindenkinek  :)

Szerkesztette: JonesC 2009. 01. 24. 22:27 -kor

Idézet

#3167 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 21:25

Hoppá még egy kérdés: audigy gameportjához nem rak fel alapból drivert, azt ne piszkáljam?

Idézet

#3168 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 25. 21:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 21:25

Hoppá még egy kérdés: audigy gameportjához nem rak fel alapból drivert, azt ne piszkáljam?

Azért nem rak, mert Vista alatt a Gameport már nem támogatott. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3169 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 02:34

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 25., vasárnap - 21:28

Azért nem rak, mert Vista alatt a Gameport már nem támogatott. :)

Oké. De valami kamudrivert azért csinálhattak volna hozzá, hogy ne legyen felkiáltójeles cucc.  :)

Idézet

#3170 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 08:16

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 2:34

Oké. De valami kamudrivert azért csinálhattak volna hozzá, hogy ne legyen felkiáltójeles cucc.  :)

Akkor esetleg próbáld meg ezt, bár ez csak 32bit-re van, KATT! :)

Szerk.: Itt egy másik, KATT! Ellenben 64bit-re nem találtam megoldást. :(

Szerk2.: Mondjuk nálam nincs GamePort sehol, pedig az Audigy 4-en van és XP alatt szerepelt is! Most Vista x64 alatt sehol nincs, még felkiáltójellel sem! Nálad hogy hogy van?! :confused: :think:

Szerkesztette: Csokis 2009. 01. 26. 08:37 -kor

#3171 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 3:34

:offtopic: A 16 bites Live-hoz is csináltak, mégsem ér semmit, mert a hangja olyan, mintha üregből szólna. Creative már rég nem szupportálja, az MS "igen", de sehangja van, mellébeszéd, hogy csak sztereóban működik, mert úgy se. Igaz, kx driverrel már jó, akár quadban is... De az nem Creative. Régi alaplapi szutykok simán szupportált dolgok, szóval nem érteni. Azért a Live hangját nem szabad pl. az ún "high definition realtek" alaplapi karikhoz hasonlítani, mert sajnos volt alkalmam párat élőben, normális audio cuccon próbálni, ég és föld.

ps.: viszont nincs felkiáltójel. Csak ha meghallom, akkor kérdőjelek... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3172 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 09:33

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 9:16

...
Szerk2.: Mondjuk nálam nincs GamePort sehol, pedig az Audigy 4-en van és XP alatt szerepelt is! Most Vista x64 alatt sehol nincs, még felkiáltójellel sem! Nálad hogy hogy van?! :confused: :think:

Asszem a KX driver támogatja a gameportot is. Csak mondjuk gyakorlatozni kell vele 1 kicsit, mire megtanulja az ember. Nem bonyolult, csak szokatlan. Mert tud 1-2 dolgot. Effektekkel, valósidejű cuccokkal jól lehet bánni, ott az ASIO. Játékok nem nagyon használják viszont ezen feature-öket.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3173 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 11:50

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jan. 26., hétfő - 8:16

Akkor esetleg próbáld meg ezt, bár ez csak 32bit-re van, KATT! :)

Szerk.: Itt egy másik, KATT! Ellenben 64bit-re nem találtam megoldást. :(

Igyen:

Csatolt fájl:

Idézet

#3174 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 11:51

A hanggal nincs gond, csak maga a gameport felkiáltójeles. Hang szól, ahogy kell.  :)

Idézet

#3175 Felhasználó inaktív   KisPál 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 27. 00:32

Hali mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a megosztott rendszermemóriát ki lehet-e kapcsolni valahogyan vagy változtatni a méretén!
Válaszotokat előre is köszönöm

#3176 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 09:54

Idézet: melon - Dátum: 2009. jan. 21., szerda - 12:46

Sziasztok,

új vagyok ebben a topikban, és csak keresni próbáltam a fórumon, eddig eredménytelenül, ezért kérdeznék (szóval bocs, ha már volt.)

Eddig Windows XP-t használtam, de az új gépemen már Vista Business OEM van.
XP alatt megszoktam, hogy ha (1-2 évente) újratelepítem, akkor azt unattended módban teszem, szinte csak azért, hogy a felhasználói profilokat más partícióra/meghajtóra teszem, ez a módszer számomra bevált, pár alkalommal megmentette az adataimat - nem csak a dokumentumok mappáról van itt szó, hanem sok-sok fájlról pl. az Application Data könyvtárban, stb.

Vistánál most olvasgatom az unattended install lehetőségeit, és látom, hogy itt is van erre lehetőség. De a téma kutatása közben beleakadtam ebbe: A description of known issues with the FolderLocation settings in the Windows Vista Unattend.xml file
A cikk szerint, ha elmozgatom a profilok vagy a ProgramData könyvtárakat, akkor elképzelhető, hogy többek között a biztonsági és egyéb frissítések nem tudnak települni.

Van ezzel valakinek tapasztalata?

Köszi előre is!

Erre valaki?

#3177 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:00

Lehet hülye kérdés.... De, ha vista ultimate-et telepítek, akkor választhatok, hogy 64 bites legyen-e vagy 32 bites?? Vagy teljesen más szoftverről beszélünk?? please help!

#3178 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 20:59

Idézet: djviktorio - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 18:00

Lehet hülye kérdés.... De, ha vista ultimate-et telepítek, akkor választhatok, hogy 64 bites legyen-e vagy 32 bites?? Vagy teljesen más szoftverről beszélünk?? please help!

a 32bit és 64bit külön-külön telepítő lemezen található meg.

#3179 Felhasználó inaktív   Gazember 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 21:17

Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy netes játékok vista ultimate alatt, random időközönként 1-2 másodpercre "lagg"olnak, ill. megáll a játék... mintha megfagyna, de utána tovább fut, és ez elég idegesítő tud lenni.
XP SP3 alatt tökéletesen futott minden. help pls!

#3180 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 01:54

A mostani D: korábban C: volt és XP volt rajta. A gondom az, hogy van rajta két dir amit sehogy se tudok kitörölni (Program Files, WINDOWS).
Van valamilyen ötletetek?

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.