Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2007. nov. 11., vasárnap - 0:00
azért mert mi gamer körökben mozgunk, nem jelenti azt h mindenkinek gefoce 8800 van, de még a 8600/7900 se olyan elterjedt, mint a kisebb modellek. a 6800ultra meg tud annyit kb mint egy 7600gt. egyik haveromnak x800xt-je van, még mindig azzal játszik, ill. játszana, ha elindulnának a játékok... ő megbánta.

Sziasztok!
Szóval ebben van valami. Bizony-bizony eddig én is elvoltam az athlonXP1700-es ati9550-es kártyával. Habár már nekem is kezdett lassú lenni. Sajna az alaplap ledöglött, és most váltottam intel celeron 420-ra. Kőkemény 1.6 ghz.

Meg gma3000.. Nem baj, netezni lehet.. De én is fejleszteni szeretnék. Core2 duo. meg hát igen jól jött ey a gt. Piszkálja a fantáziám. Aztán 5 évig megint el leszek ezzel a HW-vel. Ja annak idején amikor az ezerhetes xp-t vettem (2002 körül) Akkor a proci meg a deszka volt együtt 80 ezer péz. Akkor is vártam a vga-val. Aztán gef4 ti 4200-est nyüstöltem 2 évig. Naon szerettem, majd cseréltem ati9550-re, a hires hirhedt gecube 9600 magosra. Nem volt olzan rossz. De azér visszasirtam a Ti-t. No ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem rohanok a boltba a legujabb cuccokért. Mindig a középkategóriát célzom meg. Azon az esetek 80% elmegy, ami nem azt meg elöveszem késöbb.. No akkor leírom engem a Lock on szimulátor érdekel. 2005 körül jött ki a mostani Crysis szintü Hw- igénnyel. A kategóriájában most is a legjobb progi. No akkor akkor a gef4 látvánzosan felasült. meg az atival sem lett sokkal jobb. low-med beállításokkal meg nem volt kedvem.... Persze az akkori csucsgépek is izzadtak. De csak ezért nem volt kedvem kidobni 100 ezreket az ablakon. Sokszor kiderül, hogy az akkori csúcsjáték amire sokan rádurranak, fejlesztenek, csalódás. Alá doom3. Szívtam a fogam, gondolkodtam, haverom akkori csúcsgépén nzomtam vele 2 órát, és nem jött be... Úgyhogy türelem.. Viszked az én ujjam is. De december elején megyek haza 1 hónapra, addig meg valahogy kihuzom, Január közepén meg meglátom hogyan megy ez a gt. Ha addig lemegy olyan 45ehuf/1500sek-körülre akkor veszek. A másik ok, meg ha már veszek akkor csakis Nv.. És most nemigazán van jó középkategóriájuk. A 8600gts drága 8600gt nem igazán.. És drága jelen esetben 1500 sek körl indul a 8600gts, 2000 meg a 8800gt. Persze ha lehet kapni. És ahogy elnézem az árklömbözetnél joval nagyobb difi van teljesítményben. Pedig már hajlottam a gts-re. Ez a zsuga jókor jött nekem

Csak még várok egy kicsit.. Megnézem mit írtok 2-3-4 hét múlva, remélem boldog leendő gt-tulajok..

Aztán annak fügvényében...