HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#3941 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 01. 21:54

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 21:41

Ezt ki mondta? Csak nem szabad összekeverni a kettőt. Attól, hogy kint történik valami, még nem kell azt mondani, hogy a Fradi-pályán mindig balhé van. Két külön sztori. Bent ezer éve nem volt semmi.

Nem. Nem lehet a kettőt különválasztani. Egy zöld-fehérbe öltözött szurkolónak mindig, minden helyzetben tudnia kell emberként viselkednie, akár győz a csapat, akár veszít, akár tetszik a klubtulajdonos, akár nem. Nem lehet huhogni, ha a színesbőrű focistáknak gyengébben megy, nem lehet "Heil Hitler"-ezni, ha német az ellenfél, és nem lehet pofánverni Vincze Ottót az aluljáróban, ha rossz formában van. Egy Fradi szurkolónak példát kellene mutatni, a legerősebb közösségnek kellene lennie, megtöltenie a stadiont, és csendben leülni a székház elé, ha nem tetszik valami.

Állatokra nem fog soha senki odafigyelni, legfeljebb a híradó nézői veszik észre, hogy megint parádéztak a primitív barmok.

Szerintem.

#3942 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:00

Igazabol arra is kivancsi lennek, hogy a kivezenyelt rendori csapatokat kik fizetik? az adofizetok vagy az FTC? Ha az utobbi akkor nem szolok semmit, ha az elobbi, akkor talan jogosan haborodok fel.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3943 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:03

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 19:26

Senki nem akarta (és nem is akarja) bántani az ellenfelet. Azt kellene megérteni, hogy itt most kizárólag a saját klubbunk vezetésével van bajunk.

Ráadásul a pályára senki (SENKI) sem ment be tegnap sem.

Dragó könyöklése nem tudom, hogy jön ide, az szerintem is alattomos volt.

Az pedig vicc, hogy "ha ezek az emberek eltűnnének, akkor jönnének a családok százával". Blabla. Anno, amikor az ultrákat kitiltották, jöttek a családok? F*szt jöttek, tovább csökkent a nézőszám. Nekem ne mondja senki, hogy mi vagyunk a legnagyobb gond. Talán ha a zsírfejű Robinson törődne a klubbal és nem csak kurvázni járna ide, akkor nem beszélne akkora baromságokat, mint amiket a pénteki sajtótájékoztatón összehordott...

Hááát...

Most vagy Te tévedsz, vagy sok médium hazudik...

Origo
Index
Nemzeti Sport

#3944 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:14

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 23:03

Hááát...

Most vagy Te tévedsz, vagy sok médium hazudik...

Origo
Index
Nemzeti Sport

Ismétlem: a pályára nem ment be senki. Hidd el, kint voltam, pont velem szemben volt a "balhé". A kerítésre felmásztak, 1-2 barom át is ugrott, de ott is maradtak a kerítés mellett (ami még nem a pálya), majd amikor jöttek a yardok, spurizott vissza az összes a szektorba.

A pályára nem ment be senki. Azt a lilák szokták...
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#3945 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 01. 23:00

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 23:14

Ismétlem: a pályára nem ment be senki. Hidd el, kint voltam, pont velem szemben volt a "balhé". A kerítésre felmásztak, 1-2 barom át is ugrott, de ott is maradtak a kerítés mellett (ami még nem a pálya), majd amikor jöttek a yardok, spurizott vissza az összes a szektorba.

Nem a pályára be nem menés a probléma a törés zúzás gyújtogatás. Az se volt? A szerencsétlen féleszűek a saját csapatuknak okoznak kárt. De a forgalomirányító lámpa az enyém! A metrókocsi az enyém!

#3946 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 23:16

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 22:14

B+!!!

Kurvára csűröd-csavarod a szavakat. Édesmindegy, hogy a stadiont belülről, vagy kívülről bontják, és édesmindegy, hogy a pályára rálépnek, vagy csak mellé állnak. Nem mászhatnak át a kerítésen. Amelyik ezt megteszi, annak szerintem a yardon kellene aludnia.

#3947 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 23:45

Idézet: Tigger - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 0:16

B+!!!

Kurvára csűröd-csavarod a szavakat. Édesmindegy, hogy a stadiont belülről, vagy kívülről bontják, és édesmindegy, hogy a pályára rálépnek, vagy csak mellé állnak. Nem mászhatnak át a kerítésen. Amelyik ezt megteszi, annak szerintem a yardon kellene aludnia.

B+ Te, öcsipók (csak hogy átvegyem az útszéli stílusodat).

Mondtam egy szóval is, hogy be szabad ugrani a kerítésen, Te igen egyszerű?

Annyit mondtam, hogy a tudósítások ferdítenek ezzel az "elözönlötték a pályát" dumával, mert a pályára nem lépett senki, Te igen jó képességű. Vagy az fáj, hogy a szeretett liláidat hoztam fel példaként? Jaj-jaj.

Részemről innentől ignore a téma, mert meddő vita.
Konfig

#3948 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 00:11

HÁP HÁP HÁP HÁP HÁP HÁP
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#3949 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 07:07

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 23:45

B+ Te, öcsipók (csak hogy átvegyem az útszéli stílusodat).

Mondtam egy szóval is, hogy be szabad ugrani a kerítésen, Te igen egyszerű?

Annyit mondtam, hogy a tudósítások ferdítenek ezzel az "elözönlötték a pályát" dumával, mert a pályára nem lépett senki, Te igen jó képességű. Vagy az fáj, hogy a szeretett liláidat hoztam fel példaként? Jaj-jaj.

Részemről innentől ignore a téma, mert meddő vita.

A Fradit szeretem, és ezért vagyok felháborodva a csürhe viselkedésén... 

#3950 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 09:20

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 1:11

HÁP HÁP HÁP HÁP HÁP HÁP

Hahaha, kis Humor Harold... :omg:  :rolleyes:
Konfig

#3951 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 10:22

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 23:14

Szóval akkor Te a füstön keresztül is láttad, hogy a "szurkolók" nem közelítették meg a gyep epszilon sugarú környezetét? :omg:

Nekem pedig az a véleményem, hogy a kerítés azért van, mert azon NEM SZABAD átmenni. Petárdát, tüzet stb. pedig szintén NEM SZABAD bedobálni. Ezek a szabályok, ennyi. Ha betartják, jöhetnek, ha nem, akkor nem. Nem is értem, hogy a sok tízezres Fradi szurkolótábor miért nem tudja/akarja kivetni magából azt a maroknyi csőcseléket? :think:

#3952 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 12:39

Idézet: Bujdy - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 9:22

Nem is értem, hogy a sok tízezres Fradi szurkolótábor miért nem tudja/akarja kivetni magából azt a maroknyi csőcseléket? :think:

Most bizonyította be/mondta el bálesz, hogy ez nem csőcselék hanem a leghatékonyabb módja a nemtetszés kifejezésének. Lehet következő alkalommal előre be kellene jelenti az ilyen demonstrációkat: "a meccs 60. és 70. percek között tüzijátékokat fogunk a pályára dobálni, illetve megrongáljuk saját klubunk tulajdonát" és ebben az esetben nem rémülnének meg legalább az ellenfél játékosai...

Egyébként tényleg szégyen-gyalázat milyen játékosok vannak vannak a fradiban.. Ezek a lelketlen feketék az NB2-t ütik meg max.
Nincsenek már tehetséges fiatalok? Én még úgy nőttem fel, hogy minden második gyermek a fradiban akart focizni :)

#3953 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 12:50

Idézet: Capri - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 12:39

Én még úgy nőttem fel, hogy minden második gyermek a fradiban akart focizni :)

mosmá minden második a fradipályán akar csoppingolni  :D
Ciciman is on borda

#3954 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 13:53

Idézet: Capri - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 13:39

Most bizonyította be/mondta el bálesz, hogy ez nem csőcselék hanem a leghatékonyabb módja a nemtetszés kifejezésének. Lehet következő alkalommal előre be kellene jelenti az ilyen demonstrációkat: "a meccs 60. és 70. percek között tüzijátékokat fogunk a pályára dobálni, illetve megrongáljuk saját klubunk tulajdonát" és ebben az esetben nem rémülnének meg legalább az ellenfél játékosai...

Persze, forgasd ki a szavaimat, leszarom.
Igen b+, remélem jövő héten lángol a város is.

Idézet

Nincsenek már tehetséges fiatalok?

A "tehetséges" fiataljaink már bizonyítottak az nb2-ben.
Konfig

#3955 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 14:35

Bálesz, teljesen komolyan, mindenféle provokáció nélkül kérdezem: mit vár(t) a társaság az akciótól? Milyen hatásnak kellene ezek után következni?

#3956 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 14:42

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 12:53

Persze, forgasd ki a szavaimat, leszarom.
Igen b+, remélem jövő héten lángol a város is.

A "tehetséges" fiataljaink már bizonyítottak az nb2-ben.

Ne haragudj nem akartalak megbántani. Csak szerettem volna rávilágítani, hogy bármi is legyen a háttérben ez biztos, hogy ROSSZ megoldás. Inkább pár PR cikkbe kellene fektetni, hogy mekkora szarság folyik a Fradi háza táján, aztán biztos felkapnák a témát. (Azért biztos sok fradi drukker is van a médiában).

De akkor most mi is a probléma? A csapat hitvány szereplése vagy az ingatlanspekuláció?

#3957 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:37

Idézet: Capri - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 15:42

De akkor most mi is a probléma? A csapat hitvány szereplése vagy az ingatlanspekuláció?

...és...

- nincs csapat (amit annak csúfolnak, az jelenleg utolsó (!) az nb1-ben. Különösebb kommentár nem szükséges)
- nincs vezetőség (ha egy Berki vezető szerepet tölthet be a Ferencvárosnál, akkor nagy gondok vannak)
- Ígérgetés viszont van. 2 éve folyamatosan, nulla cselekedettel. Félszezonról félszezonra elhúzzák a mézesmadzagot, hogy "na legközelebb válogatott szintű erősítések lesznek, hú, de belehúzunk", aztán senkit nem igazolunk, csak idehozzák a selejtet ingyen.  Már most is ment a "majd télen", de Berki már elkezdte a hülyeségét, hogy "télen nehéz lesz, a nyári a fontos". Aha.
- Ugyanez az ígérgetés a stadionnal kapcsolatban is. Konkrétan mindenkit hülyének néznek.
- Továbbra sem tiszta, hogy ki a tulaj. McCabe, Szász, McCabe cége, egy sokadik szereplő...Elvileg a skót, de több dolog is megkérdőjelezi ezt.

Soroljam még?

Amúgy meg nyugi, nem bántottál meg, remélem én sem. Nem állt szándékomban.
Konfig

#3958 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 15:35

Bálesz, teljesen komolyan, mindenféle provokáció nélkül kérdezem: mit vár(t) a társaság az akciótól? Milyen hatásnak kellene ezek után következni?

Ezt tőlük kellene megkérdezni, én nem voltam benne. Velük szemben fagyoskodtam.
Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy ez üzenet volt a vezetőségnek. Nem az ellenfélnek, nem a médiának, nem a külvilágnak.

A harmadik gólnál a Tábor tüntetőleg kivonult a kapu mögül, ez mondjuk ütött. Aztán jött ez. Amivel nem mondom, hogy teljesen egyetértek, de ha ez kellett, hogy az angolok észrevegyék, hogy a közönség nagyobb erő, mint gondolták, akiket nem lehet teljesen hülyének nézni, az orruknál fogva vezetni éveken át, ám legyen.
Konfig

#3959 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:43

Orbán kész rendet rakni a foci pályákon is

Ez még így remélem nem számít politikának, ez csak egy cikk. :) Szóval nyugi srácok, Viktor majd megoldja!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#3960 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 16:08

Idézet: bálesz - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 16:41

Ezt tőlük kellene megkérdezni, én nem voltam benne. Velük szemben fagyoskodtam.
Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy ez üzenet volt a vezetőségnek. Nem az ellenfélnek, nem a médiának, nem a külvilágnak.

A harmadik gólnál a Tábor tüntetőleg kivonult a kapu mögül, ez mondjuk ütött. Aztán jött ez. Amivel nem mondom, hogy teljesen egyetértek, de ha ez kellett, hogy az angolok észrevegyék, hogy a közönség nagyobb erő, mint gondolták, akiket nem lehet teljesen hülyének nézni, az orruknál fogva vezetni éveken át, ám legyen.

Ezzel nekem csak az a bajom, hogy tutira nem ér célt. Miért is?
Ha az angolok focit akarnak/akartak csinálni, akkor ez csak elbizonytalanítja őket -> bukta.
Ha az angolok csak a telekre hajtanak, akkor ez az akció arra jó, hogy még kevesebbet költsenek focira "ezenek minek" felkiáltással -> bukta.

Milyen szempontból lehet egy ilyen akció eredményes? :think:

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.