HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#81 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 08. 19:01

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 15:58

Puyol regebben is rengeteget futott fel a tamadasoknal, ez nem egy uj dolog nala. :)

Akkor csak nekem nem tűnt fel, pedig nem ez az első Barca meccsem....
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#82 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 19:04

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 16:03

A Vasasról már ne is beszéljünk, aki lejátszik egy félidőt és lesérül 3 hétre :rolleyes: Hogy ezt ki hozta ide... :omg:

Ráadásul ha már kivesézzük,  a középpályás sor sem a legerősebb...Lazic-ot nem tartom jó focistának, Demét már rég elküldtem volna :Đ , Fitos sem egy Messi....De a legnagyobb gond a védelem és a csatárhiány. Nagyon kiváncsi leszek sikerül-e feljutni :think:

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2007. 11. 08. 19:05 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#83 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 08. 19:12

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 13:23

Szerintem kifejezetten jól játszott, néha olyan passzokat adott , hogy hangosan kiszaladt egy húha a számon. Az eddigi formájához képest parádésan játszott...

Hmmm.... http://www.nemzetisp...php?cikk=159526 ...

Rijkaard is Ronaldinho-t dícséri... Még gyanúsabb, hogy az fedi a valóságot, amit én hallottam.  :Đ

Idézet

Bár szerintem a csapatot inkább Iniesta mozgatja. Érdkes volt, hogy Puyol milyen sokat jött fel a támadásokkal.

Na, ez már közel áll ahhoz, amit én is hallottam. Miszerint Henry és Ronaldinho sehol nem voltak, míg Puyol vitte a hátán a csapatot a mérkőzésen.

Iniesta pedig rég óta a kedvenc játékosaim egyike. Mindent megtesz a győzelemért, s jellemzően igen jó formában játszik hosszú ideje folyamatosan. S ez mind a klubcsapatában, mind a válogatottban igaz.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#84 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 19:13

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 14:23

Szerintem kifejezetten jól játszott, néha olyan passzokat adott , hogy hangosan kiszaladt egy húha a számon. Az eddigi formájához képest parádésan játszott... Bár szerintem a csapatot inkább Iniesta mozgatja. Érdkes volt, hogy Puyol milyen sokat jött fel a támadásokkal.

Én is úgy gondolom, hogy Ronaldinnye jól nyomta tegnap! Valóban rúgott egy luftot, meg volt 1-2 rossz indítása, de én még nem láttam olyan focistát, aki hiba nélkül hozott volna le egy meccset! Talán szegéyn Zsiborás Gabi legendás meccse, az örökrangadón 0:0, amikor lehúzta a rolót. De hát kapusoknak ezen a téren könnyebb dolguk van, már mint ami a teljesítmény mérést illeti.
A Betis elleni meccsét is láttam a Barcának, és ott is jól játszott Ronaldinho. Nem csak azért mondom, mert rúgott 2 gólt!! (Ráadásul a második nem igazán az ő érdeme, mert ha nem ugrik szét a sorfal, akkor pont belecsavarta volna a "falba".)
Szerintem, még 4-5 ilyen meccs, és újra a régi lesz! :respect:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#85 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 08. 19:17

Még mindig szkeptikus vagyok. Mikor ismétlik a meccset, s melyik adón?

#86 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 20:10

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 19:01

Akkor csak nekem nem tűnt fel, pedig nem ez az első Barca meccsem....

a tavaszi idenyben serult meg, talan egy BL meccsen,  terdszalag szakadast szenvedett. jo felevet kellett kihagynia es nem is olyan regen jott vissza es ugy lattam mintha nem is lett volna szalagszakadasa, ugyanannyit fut mint korabban.  :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#87 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 21:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 18:17

Pedig tényleg nem volt rossz. sok jó megmozdulása/passza volt, viszont most is vágta az arcokat amikor lecserélték :rolleyes:

#88 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 21:32

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 21:10

a tavaszi idenyben serult meg, talan egy BL meccsen,  terdszalag szakadast szenvedett. jo felevet kellett kihagynia es nem is olyan regen jott vissza es ugy lattam mintha nem is lett volna szalagszakadasa, ugyanannyit fut mint korabban.  :up:

nemtom de régen nekem úgy tűnt hogy Iniesta és Belletti nem való a Barca-ba... :think: Iniestáról megváltozott a véleményem, mert tényleg jó formát nyújt (fú de nehéz kimondani ezt egy blanco-szimpatizánsnak :D ), Belletti meg nemtom hova lett..

-C0pp3rM!n3-

#89 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 21:47

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 20:17

Nem tudom, sajnos! Mondjuk a meccs egy kalap sz@r volt, tömörülő skótok vs ráérő "spanyolok". Én biztos nem nézem meg még1x! Messi volt talán, aki kicsit haloványabb volt, a szokásosnál.
Puyolról nekem az a véleményem, hogy remek játékos, jobban fekszik neki a jobb hátvéd poszt, mint amikor középső védőt játszik. Jók a beadásai, meglepően gyors, harcos, minden adott! :)

#90 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 09. 19:00

Hááát... a Sport Klub műsorán ismételték a Barca TV-ben a meccset.

Mit mondjak? Nem győzött meg Ronaldinho. Nagyon, nagyon messze van attól a szinttől, amit neki ilyen fizetésért hétről-hétre nyújtania kellene.

(A második Barca gólt is az előzte meg, hogy 100%-os helyzetben a kapusba rúgta a labdát. A "régi" Ronaldinho ilyen helyzetet tízből tízszer gólra váltott.)

Henry-vel kapcsolatban szintén ez a helyzet sajnos. Azért lássuk be... Wenger egy hihetetlenül jó edző. (Szerintem jelenleg a TOP3-ban van nemzetközi szinten.)
Nem volt véletlen, hogy a korábbi évekkel ellentétben már nem ragaszkodott foggal-körömmel játékosához, amikor a Barca vinni akarta. Elengedte, mert tudta, hogy ez az Henry már nem az az Henry, akiből az Arsenal-ban lett világklasszis futballista.

#91 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 09. 19:16

Visszatérve a Milan csapatösszetételét vitató kérdéshez, amit még a múltkor kezdtünk el fejtegetni...

Én nem osztom Error és Windy optimizmusát. Tény, hogy "nem lehet egy csapat örökké a legjobb", de nem is ebben látom a fő problémát.

Hanem abban, hogy jelenleg kapásból két embert tudok, aki képes egy fiatal játékosokra épített keretből pár év alatt bajnokcsapatot csinálni: Arsene Wenger és Vicente Del Bosque. (Talán nem véletlenül a két kedvenc edzőm. :) )

Ancelotti-ból mindezt nem nézem ki.

S igenis tartom azt a véleményemet, hogy a Milan játékosai között nem egy, nem két olyan "öreg" van, akinek a visszavonulása komoly érvágást fog jelenteni. Elképzelni nem tudom, hogy a jelenlegi vezetés, a jelenlegi edző hogyan lesz képes ismét élcsapatot építeni.

De ha már az "élcsapatoknál" járunk...

A Chelsea-vel mi van manapság? Mióta nem láthatom az angol bajnokságot hétről-hétre, azóta nem sokat tudnék elmondani a játékukról.

Mi lett a vagyonokból felépített "sztárcsapattal"?

Abban biztos vagyok, hogy az idei BL szezon fog egy-két érdekes meglepetéssel szolgálni. Jelenleg a két spanyol sztárcsapatot nem sorolnám a toronymagas esélyesek közé (bármennyire is örülnék egy szintén rég óta esedékes Real Madrid diadalnak), míg szerintem - minden szempontot figyelembe véve - jelenleg Európa legerősebb csapata Manchester United.
Én arra tippelek, hogy idén ők nyerik a sorozatot. Hosszú évek kudarcai után szerintem most odaérnek a csúcsra.

Ti barátaim mit gondoltok erről? Kire voksoltok?

#92 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 09. 20:53

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 20:16

Visszatérve a Milan csapatösszetételét vitató kérdéshez, amit még a múltkor kezdtünk el fejtegetni...

Én nem osztom Error és Windy optimizmusát. Tény, hogy "nem lehet egy csapat örökké a legjobb", de nem is ebben látom a fő problémát.

Hanem abban, hogy jelenleg kapásból két embert tudok, aki képes egy fiatal játékosokra épített keretből pár év alatt bajnokcsapatot csinálni: Arsene Wenger és Vicente Del Bosque. (Talán nem véletlenül a két kedvenc edzőm. :) )

S igenis tartom azt a véleményemet, hogy a Milan játékosai között nem egy, nem két olyan "öreg" van, akinek a visszavonulása komoly érvágást fog jelenteni. Elképzelni nem tudom, hogy a jelenlegi vezetés, a jelenlegi edző hogyan lesz képes ismét élcsapatot építeni.

A Chelsea-vel mi van manapság? Mióta nem láthatom az angol bajnokságot hétről-hétre, azóta nem sokat tudnék elmondani a játékukról.

Abban biztos vagyok, hogy az idei BL szezon fog egy-két érdekes meglepetéssel szolgálni. Jelenleg a két spanyol sztárcsapatot nem sorolnám a toronymagas esélyesek közé (bármennyire is örülnék egy szintén rég óta esedékes Real Madrid diadalnak), míg szerintem - minden szempontot figyelembe véve - jelenleg Európa legerősebb csapata Manchester United.
Én arra tippelek, hogy idén ők nyerik a sorozatot. Hosszú évek kudarcai után szerintem most odaérnek a csúcsra.

Vicente Del Bosque!

Olvastam ma egy régebbi Képes Sport nevezetű újságot. Annyira nem régi, 2 hetes asszem. Volt benne egy cikk, a Real Madridról. Morientes is nyilatkozott, mint egykori kedvenc. Kikerekedtek a szemeim, mikor a sorokat olvastam. Történt ugyanis, hogy a 2002-2003-as idényben, egy csoportban volt a Real a Dortmunddal. Kiélezett volt a csoportküzdelem, mikor is Németországban Del Bosque olyan hangnemben szólt a padon ülő Morientesnek, hogy akkor fogadta meg, ahogy tud, távozik a csapattól. Pontosan idézni nem tudom, ha valakit érdekel, holnapra megkeresem, de a lényeg az volt, "gyere te kis köcsög, álljál már be!" És nem viccből mondta, mert vesztésre álltak, aztán nagy nehezen egyenlítettek a Blancók. Több csapattárs is megemlítette az interjúban, a média álltal agyon sztárolt Del Bosque bizony nem az volt, akinek sokan hiszik...
Aztán ki tudja mi igaz mindebből, hisz nem tartom hiteles hírforrásnak. :confused:

Sajnos, erre az idényre én is kimaradok a PL küzdelmeiből, nem láttam a Chelseat játszani nagyon rég! :(

BL!
A végső győztest megtippelni nem tudnám. A MU nagyon egyben van MOST, de oly' messze még a tavasz! ;) Az Arsenal is erős, a bajnokságban is jól nyomják, de elég 1-2 pofon, és a fiatalok hamar padlóra kerülhetnek. BL favorit nálam még a Milan, de a spanyol sztár klubbokat sem tudnám leírni. (És akkor még ott van az Inter, baromi erős kerettel, ott van a Chelsea, úgyhogy...)

#93 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 03:04

Idézet

Hanem abban, hogy jelenleg kapásból két embert tudok, aki képes egy fiatal játékosokra épített keretből pár év alatt bajnokcsapatot csinálni: Arsene Wenger és Vicente Del Bosque

Várhidi a harmadik:D :D

Idézet

A Chelsea nagyon szét van csúszva. Nagyon nagy sz@rkavarás mehet a klubnál. Avram Grant kinevezése pedig tovább mélyíti a válságot. (Ő kb annyira illik a képbe mint Seva, de ha Abramovics őket favorizálja...)
A régi Chelsea 15-20 perc alatt eldöntötte a meccset (az ellenfél azt sem tudta hol a labda) a maradék időben pedig nem hibáztak, és nyertek. Most ez nincs. Lampard kezd kiégni (talán nem kellene szezononként 60 meccsen játszatni), nincs igazán olyan ember aki előkészítene, drogba meg olyan amilyen...
Volt szerencsétlenségem látni a Shalke elleni meccsüket: rugdosódtak, reklamáltak stb. Rossz volt nézni.

Idézet

Én is a MU-t tartom a legerősebbnek. A Milan is nagyon jó, de a bajnoki formájuk nem sok jóval kecsegtet. Végső befutónak még a Liverpoolt és a Sevillat tartom esélyesnek, bár a spanyolok formája mindig lanyhul az éved második felére :( A liverpool meg csak akkor esélyes, ha Benitez rájön, hogy rotációtól függetlenül aki béna azt nem kell játszatni.

#94 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 19:38

Tatabánya is kipipálva. :)
Siófok kipipálta Fehérvárt. :) Ma szép somogyi hétvége volt, igaz DzsiAr? :)

#95 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 20:39

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. nov. 10., szombat - 19:38

Tatabánya is kipipálva. :)
Siófok kipipálta Fehérvárt. :) Ma szép somogyi hétvége volt, igaz DzsiAr? :)

Mit érdekel engem, hogy mit játszott a Kaposvár? :)

Mi meg már tizedikek vagyunk. Lassan harcban leszünk a dobogóért. :)
Egyébként szörnyű meccs volt. Ráadásul marha hideg volt, fújt a szél, a 2. félidőben szakadt az eső.
És nagyon nehezen született meg a győztes gól.
A fehérvári szurkolók végig Gál Lászlót szidták. A fehérvári játékosok pedig majdnem megverték a bírót, mert szerintük nem hosszabított eleget a gégén.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#96 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 21:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 20:16

Maldini, Cafu, Favalli a nagyon közeljövőben valószínűleg visszavonul, Inzaghiban talán még van 1-2 év. Gattoso, Pirlo, Seedorf stb. meg még jópár évig játszhatnak, szerintem mire visszavonulnak már nem Ancelotti lesz az edző. Kaká, Gilardino, Pato meg elég fiatal támadószekció.
Ancelotti jól kezeli a játékosokat, ki tud találni jó alapfelállást, de ha meccs alatt kell változtatni (csere, taktika), akkor művel "érdekes" dolgokat...
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#97 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 10:16

Idézet: GNR - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 20:53

Vicente Del Bosque!

[..]
Aztán ki tudja mi igaz mindebből, hisz nem tartom hiteles hírforrásnak. :confused:

Hát igen. Ezek azok a hírek, amelyről az igazságot mi kívülállók soha nem fogjuk megtudni.

Ha valóban így viselkedik egyes játékosokkal, akkor az nagy csalódás.

Eddig csak csupa jót lehetett róla hallani. Az eredményei pedig magáért beszéltek.

Idézet

Sajnos, erre az idényre én is kimaradok a PL küzdelmeiből, nem láttam a Chelseat játszani nagyon rég! :(

Én is úgy vagyok vele, hogy azért hiányoznak a hétvégi angol bajnoki meccsek. Sovány vígasz, hogy 2-3-4 nappal később a Sport TV is lead felvételről pár rangadót. Azért az nem olyan. Hiszen nem ritkán a középmezőny meccsei is nagyon élvezetesek voltak.
(Meg hétvégén jobb volt nézni élőben ezeket a meccseket.)

Idézet

BL!
A végső győztest megtippelni nem tudnám. A MU nagyon egyben van MOST, de oly' messze még a tavasz! ;) Az Arsenal is erős, a bajnokságban is jól nyomják, de elég 1-2 pofon, és a fiatalok hamar padlóra kerülhetnek. BL favorit nálam még a Milan, de a spanyol sztár klubbokat sem tudnám leírni. (És akkor még ott van az Inter, baromi erős kerettel, ott van a Chelsea, úgyhogy...)

A tavasz valóban messze van, de annyira meggyőző a Manchester United teljesítménye, annyira jó a csapat összeállítása, hogy nem tudom elképzelni azt a szituációt, hogy pár hónap alatt "leeresztenek".

S bár én a Real Madrid-nak drukkolok... elnézve a mutatott formájukat, nehezen tudják meggyőzni az embert arról, hogy bármire képesek. (A Barca-t meg jobb, ha nem is említjük.)

Az Inter tényleg jónak tűnik. Ők okozhatnak még kellemetlen meglepetést az ellenfeleiknek.

Nos... majd meglátjuk. :) Legyenek jó meccsek a kieséses szakaszban, az a lényeg. No és persze ne kelljen elaludni az unalomtól a döntőn!

Szerkesztette: Piftuka 2007. 11. 11. 10:20 -kor

#98 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 11. 10:26

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2007. nov. 10., szombat - 20:39

A fehérvári szurkolók végig Gál Lászlót szidták. A fehérvári játékosok pedig majdnem megverték a bírót, mert szerintük nem hosszabított eleget a gégén.

:omg: Még vagy 90-100 percet, nem? Hátha akkor győzni tudnak a fiúk... :legyint:

Jobb is, hogy nem néztem meg a mérkőzést tegnap, amikor a Fehérvár TV közvetítette.

Még 1-2 ilyen meccs, s a Siófok helyet cserél a VIDI-vel.

De a Győr is érdekes csapat ám. Olyan kevés vereségük van, hogy akár a dobogón is lehetnének. De valahogy a döntetlenek jönnek csak össze nekik.

A Tatabánya pedig szerintem ilyen mélyponton még soha nem volt a története során.

A Fradi pedig győzött Cegléden. :)

#99 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 11. 10:39

A Getafe-Barcelona meccset néztétek?

Én arra vagyok kiváncsi, hogy mikor unja meg a vezetés azt, amit Rijkaard és a csapata művelnek!?  :think:

Hosszú ideje nyoma sincsen annak a trükkös, eszes, gyors passzos játéknak, amiben korábban olyan zseniálisak voltak.

Elkényeztetett sztárocskák, ácsorgó alibifutballja, amit immár igen hosszú ideje, hétről-hétre bemutatnak. Nincsen mozgás a pályán, állva várják a labdát... hiányoznak a régebben megszokott, gyors beindulások, lyukra futások.

Mindezt egy olyan csapatból, amelynek a játékosaira költött pénzből pár szerencsétlenebb fejlődés országot ki lehetne húzni a kulimászból.

Úgy tűnik nem fejlődik Ronaldinho sehová ebből a rossz formából, s - ismétlem magamat - az sem véletlen, hogy Wenger már nem tartott igényt Henry-re (Iniesta milyen klasszis paszt adott neki, s ő a kapusba "nagyképűsködte" a labdát).

Az a szomorú, hogy az ő fizetésükkel, "hírükkel" nekik "fel kellene szántaniuk a pályát", gólhelyzeteiket folyamatosan gólra váltani.

Tegnap mondjuk Messi sem volt a legnagyobb formában, s ez is meglátszott a csapaton.

Úgy kellett volna mindegyik játékosnak küzdeni, mint ahogyan azt Puyol tette (nem először idén).

Pedig ha Ronaldinho a régi formáját hozná, akkor szinte megállíthatatlanok lennének. De szerintem amíg Rijkaard az edző, addig ennél sokkal többet nem lehet már várni a csapattól.

#100 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 19:17

Még csak 15 perc telt el a Real-Mallorca meccsen, de kis túlzással több esemény történt, mint a Barcelona-Rangers derbin! :up:
Jelenleg 1:1 az állás!

szerk.: 17. perc, már 2:1 :D

Szerkesztette: GNR 2007. 11. 11. 19:19 -kor

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6