HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#9981 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 07. 09. 00:17

Kép
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#9982 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 06:28

Kép ..

Szerkesztette: pitius 2014. 07. 09. 06:33 -kor

#9983 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 06:59

Kép

na elég lesz...

#9984 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 07:05

Nem lett meg a nyócegy?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#9985 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 11:16

Kép

:laugh:
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU

#9986 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 07. 09. 07:05

Nem lett meg a nyócegy?

Azért nálunk még jobbak egy kicsit! Egy góllal :)

#9987 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 13:16

Powered by:

#9988 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2014. 07. 09. 14:16

Loptam. :)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#9989 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 09. 23:44

11-esek.
Kettőt kivédett az argentin kapus eddig.
...
Argentina nyert.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#9990 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 07:57

Legalja unalmas sz@r meccs volt. Utálom az ilyet, felesleges volt fentmaradni érte.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9991 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 08:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 10. 07:57

Legalja unalmas sz@r meccs volt. Utálom az ilyet, felesleges volt fentmaradni érte.

Én elaludtam a himnuszokon, az első öt percet még láttam talán félálomban. Ezek szerint szerencsém volt.

#9992 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 08:15

Teljesen. Én hülye meg rohantam haza megnézni...

#9993 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 10. 08:57

yep

Remélem a németek megrépázzák az argentínokat is. Belgát idézve: "ez nem foci, ezért verés jár"
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#9994 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 08:48

Én is így vagyok, a németek lőjenek 8-at ezeknek az antifocista 11-esre játszó lófaszoknak.

#9995 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 11:22

Egyrészt vidámkodhatnak a hungarogermánok, ment idén szerintem is a németek a legjobbak, másrészt örülhetnek a hollandok is, mert ők megnyerhetik a bronzot, míg az argentínokkal jó eséllyel felmossák a padlót...

#9996 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 10. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2014. 07. 10. 12:22

Egyrészt vidámkodhatnak a hungarogermánok, ment idén szerintem is a németek a legjobbak, másrészt örülhetnek a hollandok is, mert ők megnyerhetik a bronzot, míg az argentínokkal jó eséllyel felmossák a padlót...

Kik azok a hungarogermánok?

A hollandok meg leszarják szerintem a bronzot, legalábbis azt nyilatkozgatják.

#9997 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 11. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2014. 07. 08. 23:22

Neymar hiányzik a támadások befejezéséhez.
De a védelem, és a kapus szedte be az eddigi 5-öt.

Tény és való, hogy nem Neymar-on múlott. Egy rendkívül gyenge brazil csapat, a 2. bekapott gólt követően fejben teljesen összezuhant, és szó szerint elveszítette a tartását. Csak ténfergett a pályán (egy amúgy nem teljes "gőzzel" támadó német válogatott ellen).

Az eredmény ilyen formában nem reális, mert ekkora különbség a két csapat között nincsen. Időnként a legjobb csapat is bele tud futni egy ilyen jellegű és mértékű vereségbe. (Más kérdés, hogy ez a brazil válogatott még a közepestől is messze van, nemhogy a "legjobbtól".)

A spanyolok Hollandia elleni nyitómeccse is ilyen volt, azzal a különbséggel, hogy a második félidei összezuhanásukkal együtt is egy-két fokkal jobban tudták tartani magukat, ráadásul ott klasszisokkal jobb játékosok voltak a keretben.

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2014. 07. 09. 13:38

Azért nálunk még jobbak egy kicsit! Egy góllal :)

Sajnos nem a gólokon múlik, de egyre messzebb kerülünk attól, hogy a közeljövőben (~4-6 év) igazi válogatottunk legyen:

U19: kikaptunk Üzbegisztántól, már nem veretlen a csapat

/Forrás: www.nemzetisport.hu/

A labdarúgás területén világhatalomnak számító "rettenthetetlen" üzbég válogatott úgy szétfutotta fiainkat, hogy rossz volt nézni. Az egyértelműen látszik, hogy nem ezekből lesz a "jövő válogatottja". :-(

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 07. 10. 12:57

A hollandok meg leszarják szerintem a bronzot, legalábbis azt nyilatkozgatják.

Abszolút érthető. Annak, aki a győzelemre hajt, de elbukik, teljesen mindegy, hogy a második, harmadik, vagy huszadik helyet szerzi meg.

Csóri hollandok.... mintha be lennének oltva a VB győzelem ellen. A jelenleginél klasszisokkal jobb válogatottakkal is képtelenek voltak nyerni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9998 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 11. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2014. 07. 10. 09:10

Én elaludtam a himnuszokon, az első öt percet még láttam talán félálomban. Ezek szerint szerencsém volt.

Nekem is. :-) Már a mérkőzés kezdete előtt elaludtam, és csak arra riadtam fel, amikor a riporter kiabálni kezdte, hogy "Jönnek a 11-esek".

Elolvasva a mérkőzés értékelését több helyen is, nagyon jól tettem, hogy inkább aludtam. :-p A lényeget láttam így is.

Persze mondhatom, hogy bár csak ne láttam volna! Az a helyzet, hogy alapvetően kedvelem az argentin labdarúgást (ez persze nem az idei csapatuknak köszönhető), de ha most VB-t nyernek, akkor azt ugyanolyan játékkal érték el, mint anno a görögök az EB győzelmüket.

Onnantól kezdve pedig képtelen leszek Argentína válogatottjának bármikor is szurkolni.

#9999 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 11. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2014. 07. 11. 09:58

Sajnos nem a gólokon múlik, de egyre messzebb kerülünk attól, hogy a közeljövőben (~4-6 év) igazi válogatottunk legyen:

U19: kikaptunk Üzbegisztántól, már nem veretlen a csapat

/Forrás: www.nemzetisport.hu/

A labdarúgás területén világhatalomnak számító "rettenthetetlen" üzbég válogatott úgy szétfutotta fiainkat, hogy rossz volt nézni. Az egyértelműen látszik, hogy nem ezekből lesz a "jövő válogatottja". :-(

Lehet meglepődni az Üzbégeken, de ott tudatos építkezés folyik utánpótlás szinten és mostanra kezdenek beérni. Az elmúlt U20-as vb-n is eljutott a negyeddöntőig az a korosztály. Illetve erről a VB-ről is csak az utolsó meccsen csúszott le (mert Irán megverte Koreát), és azonos ponttal zárt mint Dél-Korea.
Tehát egyáltalán nem annyira rosszak mint gondolnánk, de ennek ellenére a mi világverő fiainknak ilett volna ezt biztosan hozni. Az a baj, hogy ebből is azt fogják leszűrni, hogy a srácok hibája volt... Nem pedig azoké akik őket fejlesztik, felkészítik és kiválasztják..

#10000 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 07. 11. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Capri - Dátum: 2014. 07. 11. 11:13

Lehet meglepődni az Üzbégeken, de ott tudatos építkezés folyik utánpótlás szinten és mostanra kezdenek beérni.[..]
Tehát egyáltalán nem annyira rosszak mint gondolnánk, de ennek ellenére a mi világverő fiainknak ilett volna ezt biztosan hozni. Az a baj, hogy ebből is azt fogják leszűrni, hogy a srácok hibája volt... Nem pedig azoké akik őket fejlesztik, felkészítik és kiválasztják..

Az a helyzet, hogy fenti soraimban semmi meglepődés nem volt. Elkeresedés annál több.

Az pedig, hogy kinek a hibája... Régen rossz, amikor egy játékos másoktól várja a "megváltást". Aki labdarúgó akar lenni, aki a legjobb akar lenni, annak azzal a gondolattal kell kelnie, élnie és feküdnie, hogy ő lesz a legjobb.

És ennek érdekében amikor csak lehetősége van rá gyakorolnia kell. Nem azért, mert mások mondják; hanem belső kényszerből. Ha ez nincsen meg valakiben, akkor abból soha nem lesz jó labdarúgó.

A legnagyobb klasszisok mind elmondhatják magukról, hogy mindent a labdarúgásnak, az azzal kapcsolatos álmaiknak rendeltek alá. Fociztak rozsdás konzervdobozzal, naranccsal, vagy éppen azzal, ami akadt. Órákkal az edzés előtt a pályán voltak, és órákkal azt követően ott maradtak még gyakorolni. Ebben áll a "nagy titok".

Mindazonáltal nem vitatom, hogy kis hazánkban a szakmai vezetés területén sajnos semmi nem változott az elmúlt 30 évben! Volt egy-két "fellángolás", de az igazi újítókat "kiveti magából" az a közösség, ami a magyar labdarúgást uralja.

Lehet Véber Gyurit szeretni, vagy nem szeretni, de a fenti interjúban nagyon jól jellemzi azokat az állapotokat, amelyek a magyar labdarúgást jellemzik.

Hozzáteszem, élénken emlékszem arra a TV Híradó bejátszásra, ami Véber Gyuri leváltását követően az új edző bemutatokozásáról szólt. Bement az öltözőbe, kezet fogott a padokon ücsörgő játékosokkal. Na de milyenek voltak ezek a játékosok? Csupa zselézett, festett hajú, piercingekkel teletűzdelt, agyontetovált tizen-huszonéves nyikhaj! Szó szerint tátott, málé szájjal néztek ki a fejükből, és nem néztem ki belőlük, hogy akár egyiküket is megtanította az anyja, vagy az apja köszönni. Ellenben biztosan azon járt az agyuk, hogy a meccs után, a disco-ban a "menő fizimiskájuknak" köszönhetően melyik "üres" plázacicát fogják jól megdugni. Hát ez jelenti a magyar labdarúgás jövőjét.

(Vagy ahogyan szegény Hofi mondta egyszer: "A jövő záloga!... Dögöljek meg, ha kiváltom." )

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • Utolsó »