HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 16. 21:03

Idézet: Emak - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 20:10

Köszönjük a kedves felajánlást! Remélem a pesti tettestársak ellépnek a Ferenciek terére érte mihamarabb.
Köszönet! :respect:

#1042 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 08:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 16., szerda - 18:48

Baz, juteszembe, hétvégén nagyvassal fogok mozogni szerte az országban. Most szóljatok esetleg hova lehet vinni rendesebb mennyiséget, vagy 20 darab fél gépet, 10-20 monitort, ilyesmit!

Pl. johetnel hozzam, hogy innen is elvidd a felajanlasos cuccokat. :) Tan meg sorrel is megfenyegetlek.

#1043 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 11:20

szia mindenkinek

született nálam pár darab 20-40 gigas vinyók. Jellezzétek hogy ki tudja elvinni.
Sokat nem tudok róluk, gépre dugtam valamelyik üres valamelyiken filmek programok vannak
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#1044 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:19

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 12:20

született nálam pár darab 20-40 gigas vinyók. Jellezzétek hogy ki tudja elvinni.

Vasárnap estig bezárólag mondjuk én. Ott leszek megint a szomszéd faluban.
Make love not Wor.

#1045 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:20

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 9:23

Pl. johetnel hozzam, hogy innen is elvidd a felajanlasos cuccokat. :) Tan meg sorrel is megfenyegetlek.

Jaja, csak akkor azt kelle kitalálni, hogy hova lehet vinni valami fél pincényi mennyiséget  :think:
Make love not Wor.

#1046 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 15:58

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 13:19

Vasárnap estig bezárólag mondjuk én. Ott leszek megint a szomszéd faluban.

várlak  ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#1047 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 17:48

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 12:20

szia mindenkinek

Sokat nem tudok róluk, gépre dugtam valamelyik üres valamelyiken filmek programok vannak

Amennyiben Jahno tettestársnak nem jönne össze, úgy esetleg szóbajöhetne András, aki szombaton jön hozzánk.
Persze azt nem tudom, hogy Patakrol indul-e, avagy máshonnan. Fel kellene vele majd venni a kapcsolatot.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#1048 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 17:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 13:20

Jaja, csak akkor azt kelle kitalálni, hogy hova lehet vinni valami fél pincényi mennyiséget  :think:

Esetleg ide? :think:  Legalább pipuznánk is egyet, de az általad beigért nagy gép is jöhetne. Persze Fake cimborát sem ártana a platóra "felmálházni". :Đ
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#1049 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 20:58

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 18:49

Esetleg ide? :think:  Legalább pipuznánk is egyet, de az általad beigért nagy gép is jöhetne. Persze Fake cimborát sem ártana a platóra "felmálházni". :Đ

Mondjuk elférünk, akkor lehet úgy ütemezni, hogy július 26-27 környékén arrafelé járunk egy körresörre. Még tán sofőr is lesz, csak nemtom az utcába be bírunk-e menni.
Make love not Wor.

#1050 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 21:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 21:58

...csak nemtom az utcába be bírunk-e menni.

A Róbert Károly körút kutyafasza a József Attila utcához képest. Ha tehát az aszfaltot nem bírja a géped csak akkor ne menj arra. :D

#1051 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 05:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 21:58

Mondjuk elférünk, akkor lehet úgy ütemezni, hogy július 26-27 környékén arrafelé járunk egy körresörre. Még tán sofőr is lesz, csak nemtom az utcába be bírunk-e menni.

Látszi régen jártál felénk. Azóta műutunk van. Legfeljebb a Haleszba majd mi "kicsikocsival" kirámoljuk a cumókat, mert oda már tényíleg bonyásabb a bejutás, mert szűk földuton közelíthető meg.

A söfűr meg alapkövetelmény. Zéró tolerancia. Persze itt alvás is megoldható és akkor mehet a hepaj reggelid is, majd (1-2 hét múlva) alvás után  uzsgyi haza.

Szerkesztette: Szőke 2008. 07. 18. 05:35 -kor

#1052 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 05:44

Telcontár!, vagy esetleg valaki más!

A tegnapi napon rekviráltam egy őskövület gömfejes nyomingert, dobozában, paírjaival. Állítólag még ráadásul műxik is, igaz még a dobozábol ki sem bontottam.
Tekintettel, hogy termetes darab, a lakás felét elfoglalná üzemelés közben, na meg elég régi szerszám, nem hinném, hogy valaki is tudná hasznosítani (driverérét nem is tudom, hogy egyáltalán valahol be lehetne-e szerezni).
Esetleg a gyüjteményedbe? :think:  :think:  :think:

#1053 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 06:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 6:44

(driverérét nem is tudom, hogy egyáltalán valahol be lehetne-e szerezni).

mond a tipusát megszerzem a driverét

#1054 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 09:59

Amik nálam vannak vinyók, tegyek rá valamit?  Gondolok itt programra, vagy bármi más cuccra.

#1055 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 11:44

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 7:38

mond a tipusát megszerzem a driverét

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 10:59

Amik nálam vannak vinyók, tegyek rá valamit?  Gondolok itt programra, vagy bármi más cuccra.

Majd ma szakítzok rá időt, kicsomizom és menni fog a tipusa.

Nem szükséges, esetleg, ha van valami kurrens valami az jöhet. Viszont András csak aug.3 után fog jönni, tehát reá szombaton ne számíts.

#1056 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 19:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 6:44

Telcontár!, vagy esetleg valaki más!

A tegnapi napon rekviráltam egy őskövület gömfejes nyomingert, dobozában, paírjaival. Állítólag még ráadásul műxik is, igaz még a dobozábol ki sem bontottam.
Tekintettel, hogy termetes darab, a lakás felét elfoglalná üzemelés közben, na meg elég régi szerszám, nem hinném, hogy valaki is tudná hasznosítani (driverérét nem is tudom, hogy egyáltalán valahol be lehetne-e szerezni).
Esetleg a gyüjteményedbe? :think:  :think:  :think:

Vasárnap megtekintem. :)  :respect:

Szerk.: driverügyben korántsem lehetetlen, hogy a Linuxok nomeg a Win9x/NT/XP banda is egyaránt ismeri a típust.

Szerkesztette: Telcontar 2008. 07. 18. 19:40 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#1057 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 20:58

Fiúk!
Ránéztek erre!a felajánlásra? (30/398-2615)

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 07. 18. 21:01 -kor

#1058 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 18. 22:43

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 21:58

Fiúk!
Ránéztek erre!!a felajánlásra? (30/398-2615)

Én nem. Tegnap begyűjtöttem egy hegynyi IBM PIII-as félgépet, most tesztelem őket. Eddig egy dög, egy jó. :) Valaki más esetleg?

Szőke: az ifjonc informatikus gépe készen van, türelmetlenül topogva várja az indulást. :) Fekvő ATX-házat sikerült neki szereznem, remélem nem lesz nagy baj. Legalább a monitort rá lehet majd tenni a tetejére.
... a trip back in time is all I need ...

#1059 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 06:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 23:43

Én nem. Tegnap begyűjtöttem egy hegynyi IBM PIII-as félgépet, most tesztelem őket. Eddig egy dög, egy jó. :) Valaki más esetleg?

Szőke: az ifjonc informatikus gépe készen van, türelmetlenül topogva várja az indulást. :) Fekvő ATX-házat sikerült neki szereznem, remélem nem lesz nagy baj. Legalább a monitort rá lehet majd tenni a tetejére.

Idézet: gyorsrizs - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 15:06

Jelképes cseredarabért...

Ezzel a felajánlással mi a helyzet? A felajánló ugyanis nekem azt emilezte, hogy veled kontaktol és a műlt hétvégén remélhetőleg elintézésre(átadásra) kerül a dolog. Azoinban eddig erröl nem olvastam (lehet, hogy figyelmetlen voltam?) semmit. :think:

A Nagytőkei úriember lehet, hogy nem tud itt lenni, mert ha az időjárás engedi aratnak kint a határban. Mindenesetre nem gondolnám, hogy problémát jentene számára a fekvő ház, biztosan örül bármilyen is legyen az.

#1060 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 06:49

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 21:58

Fiúk!
Ránéztek erre!!a felajánlásra? (30/398-2615)

Nekem túl messze vagyon. Az amúgy sem combos HDD-kért - melyek többsége ráadásul SCSI-s - meg innen 150 km-röl talán meg sem érné felkocsikázni. A monitorok persze más kategóriába tartoznak.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.