Ált.táj.: Mondaná egy hajdanán volt alapitótag.
A mai napon - igéretének megfelelően -
Telcontar tettestárs meglátogatott itt a nagy sikságon. Érkezése nem csak nagyon jó időt hozott, hanem a "Mi autónk" is zsúfolásigmeg volt buggyantva minden jóval, amely nemcsak szemnek, szájnak, de inkább ingere minden szerelgető emberkének. Hozott moncsit 2db-t, erősebb gépet (PIV), de nyomtatót is bőven, meg még ki tudja, hogy mi minden jót. Majd a Haleszi csapat leltároz, ha kijutnak hozzá a cumók. A mai napon ne mentün k ki mert azon a vidéken most szinte járhatatlan az ót a nagy sártenger miatt, bár erre Telcontar cimbora hajlandó lett volna, csak már én éreztem lustának magamat a sárdagasztáshoz.
Persze elsősorban a hw utánpótlás volt a leglényegesebb - ezért külön köszönet - de nekem sokkal jobban esett egy kis pihenőre megállni a nagy melódia közepette és elbeszélgetni egy régi harcostárssal, aki már elég sok tapasztalatot szerzett a tettek mezején.
Mindenkinek javasolhatom, hogy az ilyen beszélgetések sokkal többet érnek az ember életében, mint több tucat frissitő pasztilla, vagy egyéb praktikák, bár a mai napon még "szaggatás" sem volt.
Mégegyszer köszönet Telcontarnak a látogatásért
Majdnem kimaradt a táj-bol, hogy
gabykátol is el lett hozva a beigért cumó.
Neki is kijár a köszönet.
Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 13. 20:02 -kor