Idézet: pokolgép - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 18:49
Én a csipetkék tagja voltam és segítség kérek mert az egyik munkatársam aki mozgáskorlátozott szeretne egy számító gépet. Számítógép kezelői végzettsége van csak a gép hiányzik meg a gép jelentené neki a kapcsolat tartás sok ismerősével is.
Egy családnak meg egy cd író kellene a gépükbe egy p3-as gép.
Szia!
Mivel Szőke már nem ír ide, így téged kell megkérnem arra, hogy adj valami elérhetőséget (pl. telefonszámodat, ha van), amin meg tudjuk beszélni a hogyan, a milyet és a mikort a mozgáskorlátozottnak szánt számítógép ügyében.
A CD-írót óhajtó családról mit lehet még tudni azon kívül, hogy PIII-as gépük van?

Pl. hányan vannak, valóban rászorulnak arra a CD-íróra? Egy CD-RW meghajtó ára használtan 1000-2000 Ft, de inkább az egyezerhez közelítenek, és ha használtszámítógép-kereskedőnél vesznek egyet, még féléves garanciát is kaphatnak rá. Ha csak játékprogramokat akarnának másolni vele, akkor szerintem vegyenek egyet maguknak. Ha munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges lenne nekik az az író, és nem tudják kiköhögni sehogyse az árát, akkor megoldjuk, de megjegyezném, hogy az írható CD-k is pénzbe kerülnek - márpedig írható CD-k nélkül nem érnek semmit sem a CD-írók.
... a trip back in time is all I need ...