HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 17. 19:23

Idézet: András - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 12:36

Azt nem tudom, hogy az iskolákban mi van, de az én gépemen is csak 1 G-van. és mégis egészen jól működik.

Mert nem futtatsz memóriaigényes alkalmazásokat.
... a trip back in time is all I need ...

#262 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 15:10

Szoke:

Ha nem fagy ra a viz az utakra holnap szamithatsz rank :) (Esetleg mobil elerhetoseget tudsz adni?)

Szerkesztette: YceBear 2008. 01. 18. 15:12 -kor

#263 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 18:21

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 16:10

Szoke:

Ha nem fagy ra a viz az utakra holnap szamithatsz rank :) (Esetleg mobil elerhetoseget tudsz adni?)

HUH!!! Már azt gondoltam, hogy elfeledkeztél a Zöregröl.

Persze azért örülök, hogy mégis tudsz/tudtok jönni. Várunk!

Mobilszámom az  adataimnál  megtalálható. Az ott feltüntetett számok élő számok.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#264 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 20:22

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 19:21

HUH!!! Már azt gondoltam, hogy elfeledkeztél a Zöregröl.

Persze azért örülök, hogy mégis tudsz/tudtok jönni. Várunk!

Mobilszámom az  adataimnál  megtalálható. Az ott feltüntetett számok élő számok.

AAA dehogy.  :D  Kicsit sok a teendom. Szoval nagyjabol telepakoltam a kocsit, elhoztam ACWS tol a konfigot, koszonet erte, ugyhogy ha nem lesz valami extra idojaras akkor holnap 10 korul indulunk. Szamert bocs kiicsit vakeger vagyok illetve ennyit tesz a rohanas. :) Ha kozelbe erunk akkor hivlak.

#265 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 21:43

Gyenge szeműeknek segítség a virtuális nagyító, ami ingyenesen letölthető még 11 óráig a Giveawayoftheday-ről. (től?) :idea:

#266 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 21:44

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 21:22

AAA dehogy.  :D  Kicsit sok a teendom. Szoval nagyjabol telepakoltam a kocsit, elhoztam ACWS tol a konfigot, koszonet erte, ugyhogy ha nem lesz valami extra idojaras akkor holnap 10 korul indulunk. Szamert bocs kiicsit vakeger vagyok illetve ennyit tesz a rohanas. :) Ha kozelbe erunk akkor hivlak.

OK! Várunk.Csupán táj.kedvéért: A József A. utunk már nem annyira sáros, mert műútnak csúfolják, igy egészen hozzánkig be lehet kocsikázni.

Egy esetleges kérés: Ha lenne kéznél a tőled jött Compaq Armada 1700-hoz valami BIOS anygod azt elhozhatnád, mert nagyon zavar (számomra, aki külön rágcsálót használ böngészéskor is, igx olvasás között a gép eszközei tétlenek) hálózati üzemmüdban (nem aksirol megy a noti) hogy az energiatakarékos módot (képernyő kikapcsolása) nem tudom kikapcsolni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#267 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 21:48

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 22:43

Gyenge szeműeknek segítség a virtuális nagyító, ami ingyenesen letölthető még 11 óráig a Giveawayoftheday-ről. (től?) :idea:

Nekem vaksi vénembernek nadon jól jönne, ha nem telepiteém renszeresen őjra a Windows-t a gépemen. A foltonos kisérletezgetés végett az meg szinte kiküszöbölhetetlen. (CD/ iró nincs, HDD picuri, igy az image fájlok/progik nem játszanak). :(

#268 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 18. 21:53

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 22:43

:hemuveg: Koszi  ;)

#269 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 21:49

A mai napon YceBear tettestárs meglátogatott itt a ZUG-ban. Persze nem üres kézzel, akarom mondani kocsival jött. Az is igaz, hogy az Ő ótója nem "a mi autónk", hanem nem is kicsit nagyobb annál. Mindezek ellenére ez a nagy szeker is dugig volt tömve felajánlásos cumókkal. Ami nagyon jól jött az a sok moncsi.
A moncsik melett elhozta acws collegátol is a komplett konfigot is, de a már korábban beígért NOTI-t is. A lipitopit azonnal be is üzemeltük, tettünk bele egy SMC WiFi kártyát is (korábban FakeJack küldte), tekintettel, hogy a fősulis hölgy elmondása szerint az előadótermekben külön WiFis hálózat van, melyet a hallgatók nyiltan használhatnak az előadásokhoz kapcsolódó anyagok letöltésére.
Remélem, hogy a korábban adomáényozott, de időközben t eljesen kifeküdt noti cseréje (így felturbózva különösen) nagy örömet fog a Hölgynek szerezni a vizsgaidőszak után történő átadásakor.

Köszönöm a látogatást is és a hozott cumókat is. Alakulgat a ZUG-i tali, igaz csak lassan és ami a legnagyobb baj, az az, hogy csak részletekben.

#270 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 22:39

Drakulálok ICEBEARnek a mai szállításhoz! Remélem, a kölkök is nagy hasznát veszik a mindenféle jónak. Nálam is lenne egy kis ez-az, de időm nincs elvinni. Majd egyszer...

:offtopic:  Bocs, de nem ismerek más fórumot, ahol ne röhögnének ki az alábbi miatt, így itt idétlenkednék kicsit.
Van egy gépem, ami jól műxik, bármit lehet csinálni vele. Egyedül a flopira nyűgös. Ha bármilyen (akár üres) flopit behelyezek az FDD-meghajtóba, azonnal lefagy. Ez mitől lehet?

#271 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 23:20

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 23:39

Drakulálok ICEBEARnek a mai szállításhoz! Remélem, a kölkök is nagy hasznát veszik a mindenféle jónak. Nálam is lenne egy kis ez-az, de időm nincs elvinni. Majd egyszer...

:offtopic:  Bocs, de nem ismerek más fórumot, ahol ne röhögnének ki az alábbi miatt, így itt idétlenkednék kicsit.
Van egy gépem, ami jól műxik, bármit lehet csinálni vele. Egyedül a flopira nyűgös. Ha bármilyen (akár üres) flopit behelyezek az FDD-meghajtóba, azonnal lefagy. Ez mitől lehet?

Floppymeghajtót cserélted-e?
Floppykábelt cserélted-e?

Ha igen, és továbbra is fagy, szvsz az alaplapi floppyvezérlő lesz a bűnös.

#272 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 23:47

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 23:20

Floppymeghajtót cserélted-e?
Floppykábelt cserélted-e?

Ha igen, és továbbra is fagy, szvsz az alaplapi floppyvezérlő lesz a bűnös.

Nem nyúltam semmihez, nem cseréltem semmit. Lehet, hogy az öreg flopimat kéne selejteznem? Vagy alaplapot? :eek:

(Elég csak behelyezni egy flopit, még a Sajátgépet sem kell megnyitnom, már fagy. Világít az FDD ledje és úgy marad. Meg minden más is.)

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 01. 19. 23:51 -kor

#273 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 00:35

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 0:47

Nem nyúltam semmihez, nem cseréltem semmit. Lehet, hogy az öreg flopimat kéne selejteznem? Vagy alaplapot? :eek:

(Elég csak behelyezni egy flopit, még a Sajátgépet sem kell megnyitnom, már fagy. Világít az FDD ledje és úgy marad. Meg minden más is.)

Kezdd a legolcsóbb komponenssel, a floppykábellel! :) Aztán, ha a kábelcsere nem segített, nézz meg egy másik meghajtót!

#274 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 06:43

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 19., szombat - 23:39

Nálam is lenne egy kis ez-az, de időm nincs elvinni. Majd egyszer...

Amint korábban már igértem hamarosan meglátogatlak és megszabaditalak a leányod által összegyüjtött cumóktol. Türelem! Kezd javulni az idő és igy hamarosan el is merek indulni irányodba, úgyhogy kezdheted a rettegést.

Menetelemet majd megprószilom úgy szervezni, hogy odahaza légy, viszem FDD-t is és kábelt is és majd megkukkoljuk mi is lehet a géped bibije.

Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 20. 06:45 -kor

#275 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 20:48

Sajna a kábelcsere nem segített, minden fagy a flopi behelyezése után 5 másodperccel. (Egyelőre lehúztam a kábelt, BIOS-ban kikapcsoltam az FDD-t. Oszt jónapot!) Nem tom mit tegyek, mert FDD-m niincs. Alaplapom meg pláne nincs. :(

#276 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 06:38

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 21:48

Sajna a kábelcsere nem segített, minden fagy a flopi behelyezése után 5 másodperccel. (Egyelőre lehúztam a kábelt, BIOS-ban kikapcsoltam az FDD-t. Oszt jónapot!) Nem tom mit tegyek, mert FDD-m niincs. Alaplapom meg pláne nincs. :(

Mondtam (irtam)! Majd megyek, viszek és kukkolunk. Addig használd adatátvitelre az USB-s kulcsodat és Jónapot.

#277 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 09:06

Höjj!

img001 fórumtárs küldött egy marék 64-es sd-t valaki el tud érte jönni Óbudára vagy Újpestre? Nekem nincs időm munka miatt utazgatni.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#278 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:42

Ennyire ne tolongjatok  ;)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#279 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:43

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 10:06

Höjj!

img001 fórumtárs küldött egy marék 64-es sd-t valaki el tud érte jönni Óbudára vagy Újpestre? Nekem nincs időm munka miatt utazgatni.

Hálásan köszönjük img001-nek a felajánlást, neked meg, hogy átvetted.
Sajnos én a nagy távolság miatt nem tudok érte menni, de remélem valamelyik pösti tettestárs tud valamit csinálni.

Szerk.: Ehyszerre irtunk.

Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 21. 20:44 -kor

#280 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:12

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 21., hétfő - 6:38

Mondtam (irtam)! Majd megyek, viszek és kukkolunk. Addig használd adatátvitelre az USB-s kulcsodat és Jónapot.

Van amiben nincs USB oszt akkor a ...ba dugjam? :reklamacio:

:offtopic: Mellesleg súlyos sejtéseim vannak. Nem lesz egyszerű játék megoldani ezt a piszlicsáré ügyet. De nem fontos. Majd lesz valahogy.

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 01. 21. 21:14 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.