HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3481 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 12. 08:33

Ami biztos 1 jofele Ausu volt kompletten, az mukodott, a kondizoot ha jol emlekszem 1 Gigabyte volt.

Kondit veszek hozza az nem gond, de ha nagyon ketbalkezes voltam es nem mukodik akkor baj van. :) Mindegy megkondizom van hozza memoria is, nalad meg van proci aztan remnykedunk.

Egy Giga rémlik, hogy gépbe került. :think: Másik kékség nincs nálam, így kizárásos alapon az volt a tied. Ezek szerint annyira nem lehettél négybalkezes. :)
... a trip back in time is all I need ...

#3482 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 06. 12. 06:37

Nálam viszont van egy komplettre beszerelt lappantyú, csak éppen AMD porcogó és DDR RAM nem jutott bele, mert azok itt "Nyicsevok".

AMD vonalon hasonló gondjaim vannak nekem is. Legalább két működő, tesztelt alaplap van (ráadásul igen jófélék), de CPU nincs. G@by kisegített múltkor négy AMD procival, de kettő azokból sajnos nem indult (igen, sarkosak voltak, bár csak alig láthatóan). A másik kettő már gépben van.

Borisznál szoktam érdeklődni, de ami jó S462-es CPU előfordul, azt szinte azonnal el is viszik tőle. Ez van, az Athlon/Athlon XP procik mindig is sérülékenyebbek voltak, mint az alaplapjaik.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 06. 12. 08:26 -kor

#3483 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 10:01

Látom pörög a topik ezért újra feldobom a témát. Tudtuk az alábbi gépből bármit is hasznosítani vagy ez már túl elavult és mehet a szelektív hulladék gyűjtőbe ?

Üzenet megtekintéseIdézet: Hackman - Dátum: 2010. 06. 05. 22:38

Sziasztok !

Felajánlanék pár feleslegessé vált hardvert.

Abit BX-133Raid MBO
Celeron2 566MHz CPU
2*128MB SDRAM
20G Seagate Barracuda IV HDD
Toshiba SD-M1612 DVD-ROM
Realtek 8139D LAN
Savage4 3D VGA
Aureal Vortex2 AUDIO
IDE-s mobilrack
Midi ATX & Codegen 300W

Jelenleg mindez Dunaújvárosban található, de Budapest és az M6, M7 autópálya környékén egyeztetett időpontban bárhova elviszem. Kb. fél éve volt utoljára használva akkor tökéletesen működött.

Üdv.
Hackman

#3484 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 06. 12. 08:44

Nalam akad DDR ram. Tapcsere megoldhato lesz remelhetoleg de majd kene a beteg darab.

Majd úgy intézem, hogy nem adom oda dydimannak, én ugyse tudok vele mit kezdeni. A DDR-l már majdnem mehetne is a konfig, de amint látom Telcontar sem bővelkedik AMD porcogóban. Majdcsak lészen az is egyszer.
Különben ez a konfig - másik gépböl ideiglenesen átrakott CPU-val és RAM-l felkantározva, tökéletes állapotban, kompletten (mindössze moncsi hiánya van) várná új gazdiját.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3485 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Hackman - Dátum: 2010. 06. 12. 11:01

ez már túl elavult és mehet a szelektív hulladék gyűjtőbe ?

Egyáltalán nem elavult, sőt nagy szükség is lenne rá. Mindössze jelenleg raktárhiánnyal és főleg szállítási kapacitás hiánnyal küzdünk.
Reményeim szerint Telcontar cimbora Budaörsi telephelye hamarosan megüresedik Jahno jóvoltábol és utánna akár oda is mehetne minden.
Majdcsaki javulnak a szállítási lehetőségeink is és akkor lehet ömleszteni mindent ide a ZUG-ba, mert itt meg CSAK raktárkapacitás van.
Kérlek légy egy kicsit türelmes, remélem hamarosan megoldódik a problémád.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3486 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 12. 12:06

Kérlek légy egy kicsit türelmes, remélem hamarosan megoldódik a problémád.

Értem, akkor elteszem a gépet és várok a soromra. Időnként ránézek majd a topikra, de ha üresedés van nyugodtan dobjatok egy emailt.

Üdv. Hackman

#3487 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:05

Van pár ilyenem, ha hasznát bírjátok venni:

http://officeplaza.h...zust_fekete.jpg

Meg akkor a régebbi HP digit fotómasinám is felajánlanám a zöregnek, ha szükség van rá, és helyet talál. 3.2 megapixeles, nálam jól szolgált.
Make love not Wor.

#3488 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 12. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 12. 08:00

Tesztelős/kondizós cuccok jöhetnek hozzám. A többi is átmenetileg elfér, amíg Szőkéék elviszik az Új Csipetkéknek. Nem Budapesten vagyok, de majdnem: Budaörsön. Ha el tudnád hozni, az nagyon jó lenne.

Ha megmondod hogy melyik busszal menjek, ( mondjuk a kosztolányiról) és a leszállónál várni fogsz akkor
össze tudjuk hozni. ( persze csak a cuccokat vinném, a házakat nem :) )

#3489 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 00:11

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 12. 22:35

Ha megmondod hogy melyik busszal menjek, ( mondjuk a kosztolányiról) és a leszállónál várni fogsz akkor
össze tudjuk hozni. ( persze csak a cuccokat vinném, a házakat nem :) )

Szerintem emberemmel ezt is bírjuk intézni, hogy Tőled odavisz, aztán Telcontartol meg elhoz olyan cumókat, amit le kellene hordani vidékre. Hümmm?
Make love not Wor.

#3490 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 05:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 12. 22:05

Van pár ilyenem, ha hasznát bírjátok venni:

http://officeplaza.h...zust_fekete.jpg

Meg akkor a régebbi HP digit fotómasinám is felajánlanám a zöregnek, ha szükség van rá, és helyet talál. 3.2 megapixeles, nálam jól szolgált.

Hálás köszönet! Ide minen jöhet, mert minden kell, mindennek fog gazdija lenni.

#3491 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 12. 09:13

Egy Giga rémlik, hogy gépbe került. :think: Másik kékség nincs nálam, így kizárásos alapon az volt a tied. Ezek szerint annyira nem lehettél négybalkezes. :)

Ez feletteb jol hangzik. Akkor megkondizom ezt a S478 alaplapot is. Lap memo haz per pill a konfigja de valaki itt boszen ajanlott bele valo CPU -t.

#3492 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 13. 00:11

Szerintem emberemmel ezt is bírjuk intézni, hogy Tőled odavisz, aztán Telcontartol meg elhoz olyan cumókat, amit le kellene hordani vidékre. Hümmm?

Jól hangzik!
De akkor várjunk két hetet, mert addigra elképzelhető hogy lesz mégegy dög nagy moncsi,
és akkor nem kell mégegy kört beiktatni.

#3493 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 13. 12:39

Jól hangzik!
De akkor várjunk két hetet, mert addigra elképzelhető hogy lesz mégegy dög nagy moncsi,

Ez viszont már nem hangzik olyan túl jól. Ugyanis most van tervbe véve, hogy Jahno cimbora kiüríti Telcontar raktárát és az ott, valamint a nála felgyülemlett komplett gépeket, moncsikat és hw elemeket lecuccolja ide a Tiszazugba. Addig amíg ez a fuvar nem jön létre Telcontár kényszerpihenőre van ítélve, mert már nem fér a sok-sok cumótol, de Jahno pinyója is roskadásig van, itt meg a hiány miatt nem lehet addig semmit sem kezdeni.
Az én vélemnyem szerint inkább most is és majd 2 hét múlva is, mert akkor két hétig senkinek sem kell ácsorogni és várni.
A Tiszazug ugyanis nem a "Nagyfalu" kiskertjében van, hanem tekintéjes távolságra (150 km. min.) és nem minden nap szaladgál ide egy-egy szállítmánnyal megrakott kocsi.

Szerkesztette: Szőke 2010. 06. 13. 12:18 -kor

#3494 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 13. 12:39

Jól hangzik!

Olyan szempontból hangzik jól, hogy addig én legalább 1 fordulót már úgyis lejuttatok vidékre. De persze, sztervezzük, most nekilátok nagy erőkkel, lesz ebből több kör is bőven.
Make love not Wor.

#3495 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 13. 13:35

Olyan szempontból hangzik jól, hogy addig én legalább 1 fordulót már úgyis lejuttatok vidékre. De persze, sztervezzük, most nekilátok nagy erőkkel, lesz ebből több kör is bőven.

Ja ja, én is így értettem! Szóval akkor csak a tőlem elhozandó maradék cuccokkal várjunk, ( mert lehet hogy lesz hozzájuk plusz moncsi)
a Telcontar raktárürítésbe, meg a Zugi fuvarba szerintem semmi jogom beleszólni, :) ez csak valami félreolvasás lehetett :)

#3496 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 13. 01:11

Részemről hajrá. Telszámomat tudod, hívsz, megszervezzük.

#3497 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 13. 14:35

Vajon a beígért körök valamelyikébe a zeolitot be tudod-e ütemezni, el tudol-e az ott feltüntetett címre jutni?

#3498 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 06. 13. 15:35

Ja ja, én is így értettem! Szóval akkor csak a tőlem elhozandó maradék cuccokkal várjunk, ( mert lehet hogy lesz hozzájuk plusz moncsi)
a Telcontar raktárürítésbe, meg a Zugi fuvarba szerintem semmi jogom beleszólni, Kép ez csak valami félreolvasás lehetett Kép

Jahno válaszát is figyelembe véve, így már sokkal jobban hangzik.
Mindössze azért aggódtam, hogy telcontar cimb ora 2 hétre tétlenségre lészen itélve. Kép

#3499 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 06. 13. 20:48

Részemről hajrá. Telszámomat tudod, hívsz, megszervezzük.

Én meg holnap emilkében tolom a kívánságlistát a még nem beépített hw elemekre, hátha lenne valami pótlás a már itt lévőkhöz.

#3500 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 13. 21:00

Én meg holnap emilkében tolom a kívánságlistát a még nem beépített hw elemekre, hátha lenne valami pótlás a már itt lévőkhöz.

Sajnos most nincs, elfogyott, és a jövő héten sem lesz még. :D

Írjad azért, én meg elzokogom itt a hiányokat, hátha...:

- Socket A CPU (ha lehet, legalább Athlon XP, mert az alaplapok hozzájuk nForce2-esek/VIA KT600-asok)
- Socket 478 alaplapok (Willamette ill. Northwood magokhoz)
- 4 GB de inkább nagyobb IDE HDD-k (UW-s szkázik azért még vannak, egész szép méretek is)
- kövérebb VGA-k (min. 64 MB-os GeF2 vagy Radeonok). Kisebb 32 MB-osakkal még egész jól állok, még kisebbekkel meg túl jól is. :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.