HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3781 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 23. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 10. 23. 20:27

Egyelőre nem tudok mit irni, csak a vizszivattyút. A "műhely" lagzi miatt zárva. Készletet meg nem tudom fejböl, még nem lendültem bele úgy ahogy kellene.

Amit feleslegesnek találsz hozzad, kevesebb marad nálad, itt van hely bőven.

Ja és ami nagyon kellene (most jutott az eszembe): A legutóbbi látogatásunk alkalmábol nem adtad ide (nem akartad akkor keresgélni a felső szinten a szekrényben) az elhozott 3,5" USB rack tápját. Én itt próbálgatom különféle tápokkal (max. 12 V) és a gép észleli is, hogy valamit kapott, de a benne lévő vinnyogót már nem látja. Lehet, hogy esetleg több szufla kell neki, vagy nagyobb amper, nem tudom, jó lenne az eredetivel kipróbálnom.
És még egy! Jöhet a nagy vinnyogó, mert hamarosan kapunk YceBear collegátol egy komolyabb tornyot, amely szerverként is üzemelhet nálunk.

Mmmmm...akkor az az USB-s vinyóház kuka. Úgy adtam neked oda, hogy mondtam is: nálam makacskodott.
A nagy vinyó már a kocsiban vár, akárcsak a szivattyú. Meg a gépek. Meg a billzetek. Meg a tápkábelek. Meg néhány más kábel. Amik - többek között - a félig kész konfigokhoz fognak kelleni.

Ha nem jön közbe semmi, útközben még összeszedek egy felajánlást (gép+monitor, ha jól emlékszem), úgyhogy lesz rendesen rakomány, noha nem ér a plafonig. De azt nem is szeretem - én nem vezetek olyan gyorsan, hogy ne kelljen hátranéznem a visszapillantóban. :drive:
... a trip back in time is all I need ...

#3782 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 10. 23. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 10. 23. 14:38

Nekem kizárólag a szombaqt és a vasárnap a megfelelő, mert a többi napokon vidéken dolgozgatom hajnaltol késő estig.

Én meg szombatvasárnap is késő estétől hajnalig. Most keltem, aztán ugrom neki, ráadásul itt tanyán nem sem volt egy darabig, és gépbővítéshez szánt vadi új HDD csapkodja a fejet, így feleslegesen cipeltem egy csomó mindent :-/
Make love not Wor.

#3783 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 08:12

Szőkém!

Indulok.

#3784 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 10. 24. 09:12

Szőkém!

Indulok.

Várlak!
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3785 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 10. 23. 21:08

Én meg szombatvasárnap is késő estétől hajnalig. Most keltem, aztán ugrom neki, ráadásul itt tanyán nem sem volt egy darabig, és gépbővítéshez szánt vadi új HDD csapkodja a fejet, így feleslegesen cipeltem egy csomó mindent :-/

Rendes munkásember ilenkor fekszik le, vagy indul a korcsmába. :nevet:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3786 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 10. 23. 20:55

Mmmmm...akkor az az USB-s vinyóház kuka. Úgy adtam neked oda, hogy mondtam is: nálam makacskodott.

Na erre nem emlékeztem. Már többször mondtam is, hogy ebben a korban már nem szita, hanem inkábbrosta (abbol is inkább a nygobb likbőségű) az a bizonyos, amelyen egyesek kalapot is viselnek. :rolleyes:

#3787 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 10. 24. 10:36

Na erre nem emlékeztem. Már többször mondtam is, hogy ebben a korban már nem szita, hanem inkábbrosta (abbol is inkább a nygobb likbőségű) az a bizonyos, amelyen egyesek kalapot is viselnek. :rolleyes:

Na, véget ért már a formázás? :)

#3788 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 04:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 10. 24. 20:12

Na, véget ért már a formázás? :)
:rolleyes:

Igen! 23,45-kor.

Egyébként meg hálás köszönet a tegnapi nagyon nagy szállitmányért. Estefelé már a többsége át is tudott költözni a "raktárba".

Szerkesztette: Szőke 2010. 10. 25. 04:12 -kor

#3789 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 10:33

Tiszteletem az Uraknak és a Hölgyeknek!

Az iránt érdeklődnék, hogy a következő "relikviákat" tudná-e a csapat hasznosítani:
- 1 db Asus A7A266-E alaplap (SD és DDR hellyel), hátlappal, néhány kábellel, (teljes funkcionalitásra letesztelendő)
- 1 db AMD Athlon 1800+ proci, (hűtő nincs)
- 2 db PCI VGA kártya (S3Trio + Cirrus Logic)
- 1 db Seagate Medialist 4310 (ST34310A) 4,3 Gbyte HDD,
- 3 db P3 korabeli működőképes táp (azért bevizsgálandóak ám, mert az életemet már nem bíznám rájuk),

(Na, a most következőknél vakartam a fejemet előszőr, de úgy döntöttem, hogy 400 km vonatozás/vezetés + 3 óra szerelés/tesztelés, cserebere + nem tudom mikor, + windóz kurkászás nem éri meg nekem,hogy kipottyantsak egy 2,4-es P4-et, meg 2 db 256-os DDR ramot (benzin/vonat = 10 rugó), tehát menjenek "ők" is:)

- 1 db P4 Northwood proci (HT/2600/512/800), (2004. június óta ment a húgom gépében) cserebere or felajánlás,
- 1 db Samsung DDR 400 (PC3200) RAM modul,

+ Csemege, agysebész kezű "szagértőknek": - 1 db OLYMPUS x-710 digitális fényképezőgép (4.0 Megapixel) a következő hibákkal:
ceruzaelem lemerülése miatt az "optikája kint maradt", új elemekkel sem tudtam visszahúzatni, van benn valamiféle memóriakártya, de nem tudom milyen, kivenni és szétbarmolni nem állt szándékomban. Ha valaki életre tudja berhelni, vagy felhasználni egy másik ilyen típus javítására: Welcome! (Előélete: krimóban vettem annó óccsóér, 2-3 képet készítettem vele, egyéb tartozékok nincsenek hozzá.)

A felajánlott retyerutyákok egyben elviendők, másként a P4 és 512-es RAM kivételével repítem a kukába.

Átvétel helye: Bp., VI. ker Nagymező ill. Király utca, vagy máshol, megbeszélés szerint, de akkor az átvevő fizeti az Unimukkomat a söröm mellé. (Mifaszvan, nem jönnek elő az emoticonok.)

A mikort még nem tudom, ezen a héten éjszakás műszakban b@szom a rezet a bányában, és legalább 14:00-ig aludnom kell.

Kapcsolat: ez a totyik, privi, email: gerzson42kukacvipmailpontyhu
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3790 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 10. 25. 11:33

Átvétel helye: Bp., VI. ker Nagymező ill. Király utca, vagy máshol, megbeszélés szerint, de akkor az átvevő fizeti az Unimukkomat a söröm mellé. (Mifaszvan, nem jönnek elő az emoticonok.)

Menza nekem teljesen jó, itt melózom, aztán valami lesz.
Make love not Wor.

#3791 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 10. 25. 15:18

Menza nekem teljesen jó, itt melózom, aztán valami lesz.

Milyen menza ? És az "wo befindet sich" ?

Szerkesztette: Zsivaagoo 2010. 10. 25. 16:09 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#3792 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 10. 25. 17:04

Milyen menza ? És az "wo befindet sich" ?

Lehet, hogy a Mensa HungarIQára gondolt? :)
Hatkerbe nekem is yó tud lenni, csak a mikor kérdéses. Nameg User kartácsot is meg kéne már fosztanom a fölajánlott cuccosaitól. :think: Nu, ha Jahnóval nem boldogulsz (mert nem eccerű eset, az sicher), térüljünk vissza. Rá.

Addig is: :respect:

#3793 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 25. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 10. 25. 20:22

Lehet, hogy a Mensa HungarIQára gondolt? :)
Hatkerbe nekem is yó tud lenni, csak a mikor kérdéses. Nameg User kartácsot is meg kéne már fosztanom a fölajánlott cuccosaitól. :think: Nu, ha Jahnóval nem boldogulsz (mert nem eccerű eset, az sicher), térüljünk vissza. Rá.

Addig is: :respect:

Én se vagyok eccerű eset, az mán ziher. :D Egykori - nagy sikerű - történeteim/esti meséim is erről tanúskodnak. :D

Ha emilemre tóttok valami bejelentkezés/érdeklődés szerűt, akkor válaszolok a mobilszámommal benne/nekije.
Mobilon Dr. Zsírvágó Gerzsont :D keressétek! Az lesz az egyezményes gyel.

A héten olyan szerda-péntek 15:00-19:00 időpontokban megoldható a dolog, novemberről még nem tudok nyilatkozni.

#3794 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 07:44

Na, neked opcionálisan le kell jönnöd zugba, a Zöreggel alighanem jól ellenétek két napon keresztül egyfolytában, és olyan pálinkákat is kóstolhatsz, amit ügyfelek ellen bevethető fegyverként lehetne törzskönyvezni :Đ . A fénygépet majd megnézem Szőkénél, a HT-s northwood-ért cserébe mit szeretnél? A cserét úgy gondolom, hogy a háté megy Szőkéhez, ha nekem van helyébe valóm, az meg neked.

Kedden megyek pincét robbantani az Eastronhoz, van ott egy doboznyi alaplap+proci+RAM+egyéb P3-P4 kategóriában, meg van Gabykától néhány érdekes és nagyon hasznos apróság a padláson, meg amit még összeseprek. Ha ezek megszaporodnak, akkor én is eltolom a képem arrafelé egy gyors jövökmegyek erejéig, mert amúgy meg munka van, és téli gumikat kell vennem, a pénz meg egyelőre nagyon jó helyen van, azaz nem nálam.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3795 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 10. 31. 07:44

Na, neked opcionálisan le kell jönnöd zugba, a Zöreggel alighanem jól ellenétek két napon keresztül egyfolytában, és olyan pálinkákat is kóstolhatsz, amit ügyfelek ellen bevethető fegyverként lehetne törzskönyvezni :Đ .

A fénygépet majd megnézem Szőkénél, a HT-s northwood-ért cserébe mit szeretnél?

Esse lenne marhaság, mármint a pálinkakóstolás. :wub:

Csere: pálinkára, vagy sörre. Vagy ebben a sorrendben. :lefety: :nevet:

Tojjék mélet a gerzson42kukacvipmailpontyhu-ra oszt összetárgyaljuk a dolgokat. Apropó: teflonyszámod még mindig a régi? (Az a négy-öt éves ? :think:

#3796 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 03. 06:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2010. 11. 02. 23:40

* Esse lenne marhaság, mármint a pálinkakóstolás. :wub:

** Csere: pálinkára, vagy sörre. Vagy ebben a sorrendben. :lefety: :nevet:

* Monnnyuk nem is rossz az ötlet, legalább lenne kivel keritést szaggatnom. Remélem Te nem nyúlsz ki olyan hamar, mint a "békaképű" . Legalább egyszer én sem maradnék szomjan.:nevet:
** A sorrend nem megfelelő. Itt csak öblitésre használható a habos. Van viszont folytatásnak szőlőlé, de nem is kevés fajata.

Egyeztessetek és gyertek, de lehetőleg sofűrrel, aki ne legyen azonos az oldalbordával. :rolleyes:

Szerkesztette: Szőke 2010. 11. 03. 06:28 -kor

#3797 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 18:21

Szoke,

Ma atvettem 1 adag gyanus feheres port a reszedre. :D Kezdhetsz aggodni mert ha semmi nem jon kozbe akkor szombat delelott meglatogatlak.

#3798 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 11. 04. 19:21

Szoke,

Ma atvettem 1 adag gyanus feheres port a reszedre. :D Kezdhetsz aggodni mert ha semmi nem jon kozbe akkor szombat delelott meglatogatlak.

Az aggódást inkább ajánlom a Te figyelmedbe, merthogy vajon ki tudom-e egyenliteni a porocskám ellenértékét. :rolleyes:

Egyébként meg várunk, Gyertek.

#3799 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 11. 04. 18:28

Az aggódást inkább ajánlom a Te figyelmedbe, merthogy vajon ki tudom-e egyenliteni a porocskám ellenértékét. :rolleyes:

Egyébként meg várunk, Gyertek.

Rendben. Eppen azon aggodom, hogy befer -e majd minden a kocsiba. :D Bar ha ilyen tempoban selejtezek akkor igen. A 3. p4 alaplapot dobom eppen ki mert nem megy, sebaj proci, huto, mem megmarad belole.

#3800 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 11. 04. 19:27

Rendben. Eppen azon aggodom, hogy befer -e majd minden a kocsiba. :D Bar ha ilyen tempoban selejtezek akkor igen. A 3. p4 alaplapot dobom eppen ki mert nem megy, sebaj proci, huto, mem megmarad belole.

ha péntek este előtt indultok, iszonyatos mennyiségű cuccom felgyűlt, már nem is számolom, és még jövő héten jönni fog. úgy kb a harmada nem jó valószínűleg, de innen-onnan van a szekrény aljából ismerősöktől, esélyünk sincs ellenőrizni. lett közben egy tintás printer valszeg beszáradt patronnal, egy 15" (17"?) CRT, istentudja mennyi "random" vinyó, egy halom PCI-os hangkártya, hálókártya, AGP-s videókarik, 2 gépház AMD K6-valahányasokkal meg AT :cool2: billcsatlakozóval.

Telcontart nem bírtam ma felhívni (a fórummotor monnnyonle! mobilról nem mutassa meg a telefonszámot a profilnál :angry: ), de holnap ha indul valaki napközben, a XIII-ban mindent oda tudok neki adni (árpád-híd), esetleg délután ledobom valakinél. térfogatra ~2db ATX toronyháznyi doboz, a monitor, a nyomtató, meg talán még egy ház is lesz addig, ha kell. +36 20 2064534.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.