Idézet: Szőke - Dátum: 2010. 10. 23. 20:27
Amit feleslegesnek találsz hozzad, kevesebb marad nálad, itt van hely bőven.
Ja és ami nagyon kellene (most jutott az eszembe): A legutóbbi látogatásunk alkalmábol nem adtad ide (nem akartad akkor keresgélni a felső szinten a szekrényben) az elhozott 3,5" USB rack tápját. Én itt próbálgatom különféle tápokkal (max. 12 V) és a gép észleli is, hogy valamit kapott, de a benne lévő vinnyogót már nem látja. Lehet, hogy esetleg több szufla kell neki, vagy nagyobb amper, nem tudom, jó lenne az eredetivel kipróbálnom.
És még egy! Jöhet a nagy vinnyogó, mert hamarosan kapunk YceBear collegátol egy komolyabb tornyot, amely szerverként is üzemelhet nálunk.
Mmmmm...akkor az az USB-s vinyóház kuka. Úgy adtam neked oda, hogy mondtam is: nálam makacskodott.
A nagy vinyó már a kocsiban vár, akárcsak a szivattyú. Meg a gépek. Meg a billzetek. Meg a tápkábelek. Meg néhány más kábel. Amik - többek között - a félig kész konfigokhoz fognak kelleni.
Ha nem jön közbe semmi, útközben még összeszedek egy felajánlást (gép+monitor, ha jól emlékszem), úgyhogy lesz rendesen rakomány, noha nem ér a plafonig. De azt nem is szeretem - én nem vezetek olyan gyorsan, hogy ne kelljen hátranéznem a visszapillantóban.

Súgó
A téma zárva.