Idézet: Szőke - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 21:10
Előre is hálás köszönet mindenért.
Majd tolmácsolom
A.Józsinak javaslatodat. Egyelőre - tekintettel, hogy mostanság kakkantani sincs időm - az SCSI-s cumókbol nem tudom, hogy mikor lészen valami. Amióta lejött még csak megnézni sem volt időm. Józsi egyáltalán nem ért hozzá, én meg csak annyit tudok róla, hogy jöttek valami különleges vinyók, melyeknek nem 40 pin-s csatlakozói vannak (mondta Józsi). Én csupán azt tudtam neki látatlanbol mondani, hogy valószínúsíthető, hogy SCSI-s cumórol van szó, de majd az elkövetkező "évszázadban"

talán lészen annyi időm, hogy megkukkoljam azokat és akkor majd meglátjuk.
Azok tényleg nem 40 pin-es IDE vincsik, jól látta Józsi.

Lehet, hogy a Quantumok LVD-sek, már nem emlékszem pontosan. Ha igen, mehetnek egyetlen közös kábelre, nem lesz lassulás.
A szerveralaplapokat le fogom tesztelni, mert pl. a Pentium Pro-s szerveren alkoholos filccel valaki azt közölte az utókorral, hogy működésképtelen, tehát lehet, hogy működésképtelen.
Eddig egy Tualatinos alaplapot meg a benne levő 1000-es Tualatin Celeront teszteltem. A proci halott, az alaplap működik. Mire jó a procigyűjteményem: találtam benne egy ugyanolyan típusú, de működő CPU-t, kicseréltem őket.

Jók még a memóriamodulok, amiket kaptunk Fehérvárról (ööö...legalábbis elindult velük a tesztgép), meg egy GeForce2 MX400-as kivételével a videokártyák is hajlandóak voltak elindulni. Nevezetesen egy Radeon 9000-es, meg egy Radeon 9550-es, több kisebb karesz (egy 32 megás Savage 4 AGP-s, 2 db S3 Trio VX/D2 AGP-s meg egy ATi Rage Pro 3D PCI-s) mellett.
Ma jött megint "némi" hardver *Iguana* olvtárs közreműködésével: két alig hiányos konfig (PII osztályúaknak néztem őket), két működőképes(nek mondott) Lexmark 4039 10 Plus lézernyomtató, egy Lexmark Z35 tintaköpő (tápegység nélkül, sajna), egy működőképes, szép képpel bíró Samtron 55E moncsi, billentyűzetek, egerek, kiürült tonerkazetták (ezeknek kevésbé örültem, de meg lehet tőlük gazdaságosan szabadulni), erősen leharcolt asztali telefonkészülékek. Köszönet értük!
... a trip back in time is all I need ...