HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4201 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 06. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2011. 08. 06. 13:38

No de nem te voltál "oly határozott"? "Vagy jövő hét, még nem tudom mikor..." -írtad. Akkor?...

Ha az elsőnek megadott időpontok nem lettek volna jók, ... blablabla. Egy "OK, kell, mikor egyeztessünk időpontot?" szerű választ azért vártam volna.
Esetleg olyat, hogy dugjam fel magamnak. Az is érthető.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#4202 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 06. 22:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 06. 22:27

Ha az elsőnek megadott időpontok nem lettek volna jók, ... blablabla. Egy "OK, kell, mikor egyeztessünk időpontot?" szerű választ azért vártam volna.
Esetleg olyat, hogy dugjam fel magamnak. Az is érthető.

Ejnye! Nem bántottalak, Te meg ...

#4203 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 07. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2011. 08. 06. 23:58

Ejnye! Nem bántottalak, Te meg ...

Tudom, szándékosan csak azokat bántom, akik már nehéz munkával, hosszú ideje kiérdemelték.
Egyébként a második sorba elfelejtettem szmájlit tenni. :D

"No de nem te voltál "oly határozott"? "Vagy jövő hét, még nem tudom mikor..." -írtad." Nohát határozatlansággal engem eddig még senki sem vádolt meg, mert pontosan a határozatlan emberek hoznak ki akár dührohamig is a sodromból. A másik meg, hogy folyamatos 3 műszakban dolgozom, és nem tudom mindig fejből előre a két-három heti beosztásomat.

Hétfő-csütörtök du. aktuális az átvétel.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#4204 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 07. 19:43

Tudom, szándékosan csak azokat bántom, akik már nehéz munkával, hosszú ideje kiérdemelték.
Egyébként a második sorba elfelejtettem szmájlit tenni. :D

"No de nem te voltál "oly határozott"? "Vagy jövő hét, még nem tudom mikor..." -írtad." Nohát határozatlansággal engem eddig még senki sem vádolt meg, mert pontosan a határozatlan emberek hoznak ki akár dührohamig is a sodromból. A másik meg, hogy folyamatos 3 műszakban dolgozom, és nem tudom mindig fejből előre a két-három heti beosztásomat.

Hétfő-csütörtök du. aktuális az átvétel.

Ha a tűzijátékig nem jelentkezik senki azokért az alkatrészekért, az utána való héten már át tudom venni. És köszönjük! :respect:

Más.

A nubu által kért gép szerencsésen megérkezett Kőszegre, ahol új gazdá(k)ra lelt. Képek majd szintén a tűzijáték után, ha el nem felejtem addig...
Nubunak - és főleg Julának - ezúton is köszönöm a szíves vendéglátást.
... a trip back in time is all I need ...

#4205 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 08. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 08. 08. 17:02

Ha a tűzijátékig nem jelentkezik senki azokért az alkatrészekért, az utána való héten már át tudom venni. És köszönjük! :respect:

OK. Már nem a Nammezőben lakom, majd összeegyeztetjük. Szükségtől, procitól függően egy vagy két gépnek lesz mibe gondolkoznia. :D

ui: ne tarktorral készülj, az a 4 db memó zsebben is elfér. Igaz, ott meg gyűrődik.

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 08. 08. 16:20 -kor

#4206 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 23. 16:34

holmes, ha meg olvasod a topikot: hogy lehet a leggyorsabban BP-rol Tiszavasvarira eljutni? Marmint nem autoval.

#4207 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 23. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2011. 08. 23. 16:34

holmes, ha meg olvasod a topikot: hogy lehet a leggyorsabban BP-rol Tiszavasvarira eljutni? Marmint nem autoval.

Amennyiben kedves régi barátunk nem is olvasná, talán valamelyik segít.

Vonattal illetve autóbusszal, de ITT kedvedre választhatsz.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4208 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 16:41

lenne egy 40Gs Maxtor, egy 40Gs IBM és egy 6.4Gs Quantum winyó fölösben. mindhárom teszt oké, most szedtem ki B vasból. aki előbb jön, az viheti.

viszont feldobtam témát flopikkal kapcsolatban. ha valakinek lenne ebből a listából bármi, azért adok némi pénzmagot + postát állom.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4209 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 02. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 09. 02. 16:41

lenne egy 40Gs Maxtor, egy 40Gs IBM és egy 6.4Gs Quantum winyó fölösben. mindhárom teszt oké, most szedtem ki B vasból. aki előbb jön, az viheti.

viszont feldobtam témát flopikkal kapcsolatban. ha valakinek lenne ebből a listából bármi, azért adok némi pénzmagot + postát állom.

Felajánlásodat Köszönjük!

A témával kapcsolatban küldtem egy sürgős PÜ-t.

A második résszel kapcsolatban meg ezek után nyitva fogom tartani a szemem, jelenleg semilyen nincs.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4210 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 09. 02. 19:58

Felajánlásodat Köszönjük!

A témával kapcsolatban küldtem egy sürgős PÜ-t.

A második résszel kapcsolatban meg ezek után nyitva fogom tartani a szemem, jelenleg semilyen nincs.

Akkor vinnéd a vinyókat, Szőkém? Mert ha igen, nem nyúlom le őket előled. :)

Előzetes táj.:

November első hetében, ami egybe fog esni az az őszi tanítási szünettel, vinnék kész konfigokat megint, ha van rájuk igény. Szándékaim szerint azon a héten szabadságon leszek, vagyis nekem bármelyik napon jó (ez most kb. 80% valószínűségű).
Most három konfiguráció kulcsrakész (gép + monitor + egyebek), hét géphez meg nincs monitor, de egyébként azok is átadhatók. Vegyesen vannak péhármasok és pénégyesek, nyögdíjas és deákos masingerek.

#4211 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 09. 03. 09:24

Akkor vinnéd a vinyókat, Szőkém? Mert ha igen, nem nyúlom le őket előled. :)

Előzetes táj.:

November első hetében, ami egybe fog esni az az őszi tanítási szünettel, vinnék kész konfigokat megint, ha van rájuk igény. Szándékaim szerint azon a héten szabadságon leszek, vagyis nekem bármelyik napon jó (ez most kb. 80% valószínűségű).
Most három konfiguráció kulcsrakész (gép + monitor + egyebek), hét géphez meg nincs monitor, de egyébként azok is átadhatók. Vegyesen vannak péhármasok és pénégyesek, nyögdíjas és deákos masingerek.

Nyugodtan nyúld le, mert óriási tévedésben voltam.
Ugyanis az én emlékezetemben úgy élt, hogy kedves barátunk DGábor_ újszászi, amely közel van Szolnokhoz, de tévedtem, tehát szabad a pálya.

A november meég egyelőre előttem nagyon homályos, de majd referálok, ha el nem felejtem.

#4212 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 14:32

van még egy 14 vagy 15"os monitor is, ha kell. típus hirtelen passz, szekrény tetején pihen letakarva.

#4213 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 09. 03. 15:32

van még egy 14 vagy 15"os monitor is, ha kell. típus hirtelen passz, szekrény tetején pihen letakarva.

Tedd meg, lécci, hogy leteszteled, műxik-e. Holnap délelőtt benézek hozzád a cuccokért, ha műxik, elviszem azt is.

Szerkesztette: Telcontar 2011. 09. 03. 18:34 -kor

#4214 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 03. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 09. 03. 19:34

Tedd meg, lécci, hogy leteszteled, műxik-e. Holnap délelőtt benézek hozzád a cuccokért, ha műxik, elviszem azt is.

tuti működik, B vashoz használtam, amíg le nem cseréltem.

#4215 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 07:40

• SB Live PCI
  • matrox dual dvi agp vga
  • MX440-SE pci vga
  • nv quadro fx5300 pci-e vga
  • regi pc-s kormany pedallal dobozaban.par ismeretlen allapotu ps2 bill.

Ez a felhozatal mindegyik kifogástalanul müködik kiveve billeket azokat nem tudom tesztelni,ha a héten nem viszi el valaki akkor megy a zöld ládába.

Szerkesztette: unix 2011. 09. 19. 07:46 -kor

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#4216 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 19. 07:40

• SB Live PCI
  • matrox dual dvi agp vga
  • MX440-SE pci vga
  • nv quadro fx5300 pci-e vga
  • regi pc-s kormany pedallal dobozaban.par ismeretlen allapotu ps2 bill.

Ez a felhozatal mindegyik kifogástalanul müködik kiveve billeket azokat nem tudom tesztelni,ha a héten nem viszi el valaki akkor megy a zöld ládába.

Üdv.!

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Éppen most pénteken (2011.09.23.-n) megyek fel a "Nadfaluba", igaz nem éppen szám.tech ügyben, hanem halas témában.
Viszont Bp-n nem tudok csavarogni, egyrészt helyismeret, másrészt idő hiányában (élő halak társaságában fogk lenni, amelyek nem szeressék a sok zötykölődést és a hosszú bezártságot).
Ezért ha a felajánlásodat - billák nélkül, mert azokbol most van elég sok és a szállításuk is nehézkes buszon - pénteken de. 10,00 és 12,00 között ki tudnád hozni a Népligeti BUSZ Pu-re szivesen elhoznám.
Amennyiben nem, úgy majd valaki más talán jelentkezik érte, aki közelebb van hozzád.

#4217 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 09. 19. 08:56

Üdv.!

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Éppen most pénteken (2011.09.23.-n) megyek fel a "Nadfaluba", igaz nem éppen szám.tech ügyben, hanem halas témában.
Viszont Bp-n nem tudok csavarogni, egyrészt helyismeret, másrészt idő hiányában (élő halak társaságában fogk lenni, amelyek nem szeressék a sok zötykölődést és a hosszú bezártságot).
Ezért ha a felajánlásodat - billák nélkül, mert azokbol most van elég sok és a szállításuk is nehézkes buszon - pénteken de. 10,00 és 12,00 között ki tudnád hozni a Népligeti BUSZ Pu-re szivesen elhoznám.
Amennyiben nem, úgy majd valaki más talán jelentkezik érte, aki közelebb van hozzád.

igazából hétközben nem tudok elmozogni semerre Kép
Viszont Telcontar járt már felém reméljük idetalál.

ps: tatláltam még:

infeon 256Mb DDR 333 CL 2.5 SO-DIMM tehát laptokmemóriát.

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#4218 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 08:12

H E L P !

A közelmultban - tekintettel, hogy a kapirgálást ideiglenesen befejeztük - sikeredett (vagy majdnem sikeredett) összehoznom egy ütős kis gépet, amely inkább nagyobb deákos, mint nyögdíjas gép.
Sajnos azonban a korábban Telcontártol kapott jónak titulált (persze Ő sem tesztelte) PLGA775 (remélem jól írtam, ez az a lappantyú, melybe a procinak már nincsenek lábai, azok a foglalatba kerültek) alaplapot az istennek sem tudom elindítani, holott minden alkotója a DELL gépemben szépen muzsikál (már amennyie ez a DELL-töl kitelik). 3 GHz Intel CPU 2 GHZ DDR2 RAM 256 MB PCI-E VGA, 120 GB SATA HDD, kell ennél jobb????
Na szóval nem lenne-e valakinél egy elfekvő, tényleg működő PLGA775 foglalatos alaplap. Az sem baj, ha nincs rajt 4 DIM foglalat, kap kevesebb memót, de csak PCI-E VGA-m van (ez az 1 db-) jobbfajta.

A második problémám, hogy az ebbe a gépbe szerzett GV-NX86T256H tip. PCI-E VGA csak mechanikai hűtőbordával van ellátva. Így viszont olyan hőség van, hogy a nejem a rántottát azon készítette amíg üzemelt.
Korábban volt itt egy hasonló kialakítású VGA (pontos tipusát már nem tudom, megnézni sincs időm, mert ha jól emlékszem az Nagyrévre került), de annak volt egy külön hűtése, amely a melette lévő PCI foglalatba illeszkedett és 2 db. venti kergette a forróságot.
Esetleg nincs-e valakinél ilyen venti is elfekvőben.

Amennyiben bárkinél bármelyik lenne, úgy azt szivesen átvenném pénteken de. az eőző hozzászólásomban írt időpontban.

#4219 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 19. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 19. 08:00

igazából hétközben nem tudok elmozogni semerre Kép
Viszont Telcontar járt már felém reméljük idetalál.

ps: tatláltam még:

infeon 256Mb DDR 333 CL 2.5 SO-DIMM tehát laptokmemóriát.

NO problem! Majd talán Telcontár megtalál.

#4220 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 20. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 09. 19. 09:12

H E L P !

A közelmultban - tekintettel, hogy a kapirgálást ideiglenesen befejeztük - sikeredett (vagy majdnem sikeredett) összehoznom egy ütős kis gépet, amely inkább nagyobb deákos, mint nyögdíjas gép.
Sajnos azonban a korábban Telcontártol kapott jónak titulált (persze Ő sem tesztelte) PLGA775 (remélem jól írtam, ez az a lappantyú, melybe a procinak már nincsenek lábai, azok a foglalatba kerültek) alaplapot az istennek sem tudom elindítani, holott minden alkotója a DELL gépemben szépen muzsikál (már amennyie ez a DELL-töl kitelik). 3 GHz Intel CPU 2 GHZ DDR2 RAM 256 MB PCI-E VGA, 120 GB SATA HDD, kell ennél jobb????
Na szóval nem lenne-e valakinél egy elfekvő, tényleg működő PLGA775 foglalatos alaplap. Az sem baj, ha nincs rajt 4 DIM foglalat, kap kevesebb memót, de csak PCI-E VGA-m van (ez az 1 db-) jobbfajta.

A második problémám, hogy az ebbe a gépbe szerzett GV-NX86T256H tip. PCI-E VGA csak mechanikai hűtőbordával van ellátva. Így viszont olyan hőség van, hogy a nejem a rántottát azon készítette amíg üzemelt.
Korábban volt itt egy hasonló kialakítású VGA (pontos tipusát már nem tudom, megnézni sincs időm, mert ha jól emlékszem az Nagyrévre került), de annak volt egy külön hűtése, amely a melette lévő PCI foglalatba illeszkedett és 2 db. venti kergette a forróságot.
Esetleg nincs-e valakinél ilyen venti is elfekvőben.

Amennyiben bárkinél bármelyik lenne, úgy azt szivesen átvenném pénteken de. az eőző hozzászólásomban írt időpontban.

Kép
Ráfogatsz egy 8 centis házhűtő ventit rádugod a lap ventilátor csatijára és annyi,enyém igy ment 2 évig amig el nem adtam.50 fok körül járt terhelve is.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 20. 13:39 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213