Elküldve: 2011. 09. 19. 08:12
H E L P !
A közelmultban - tekintettel, hogy a kapirgálást ideiglenesen befejeztük - sikeredett (vagy majdnem sikeredett) összehoznom egy ütős kis gépet, amely inkább nagyobb deákos, mint nyögdíjas gép.
Sajnos azonban a korábban Telcontártol kapott jónak titulált (persze Ő sem tesztelte) PLGA775 (remélem jól írtam, ez az a lappantyú, melybe a procinak már nincsenek lábai, azok a foglalatba kerültek) alaplapot az istennek sem tudom elindítani, holott minden alkotója a DELL gépemben szépen muzsikál (már amennyie ez a DELL-töl kitelik). 3 GHz Intel CPU 2 GHZ DDR2 RAM 256 MB PCI-E VGA, 120 GB SATA HDD, kell ennél jobb????
Na szóval nem lenne-e valakinél egy elfekvő, tényleg működő PLGA775 foglalatos alaplap. Az sem baj, ha nincs rajt 4 DIM foglalat, kap kevesebb memót, de csak PCI-E VGA-m van (ez az 1 db-) jobbfajta.
A második problémám, hogy az ebbe a gépbe szerzett GV-NX86T256H tip. PCI-E VGA csak mechanikai hűtőbordával van ellátva. Így viszont olyan hőség van, hogy a nejem a rántottát azon készítette amíg üzemelt.
Korábban volt itt egy hasonló kialakítású VGA (pontos tipusát már nem tudom, megnézni sincs időm, mert ha jól emlékszem az Nagyrévre került), de annak volt egy külön hűtése, amely a melette lévő PCI foglalatba illeszkedett és 2 db. venti kergette a forróságot.
Esetleg nincs-e valakinél ilyen venti is elfekvőben.
Amennyiben bárkinél bármelyik lenne, úgy azt szivesen átvenném pénteken de. az eőző hozzászólásomban írt időpontban.
Moztgáskorlátozottak részére készülő
akváriumokhoz berminemű
segítséget szívesen
elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is
KÖSZÖNÖM!