Idézet: djculture - Dátum: 2012. 01. 11. 15:57
Ha jól látom floppy csatiról menne a cucc amúgy, az meg bevan dugva...A nyomógombok csatija/vezetéke hiányzik egyedül.Meg az érzékelők vezetéke. Elég barbár volt aki igy elvágdosta. A vezeték halom alatt lévő fekete cuccra mivan irva?
A fotó ebben a formában nagyon csalóka, de mentségemre szolgáljon, hogy nem gondoltam arra, hogy ilyen nehéz az ügy, amely egyébként nagyon úgy látszik, hogy
didyman segedelmével megoldódni látszik.
Ez egy kijelző, tájékoztató panel nagy valószínűséggel, még nem jutaottam odáig, hogy teljesen beüzemeljem.
A vezetékek alatt 3 db. tirisztor (vagy valami hasonló (most nem kapom megint szét, de emlékeim szerint BD82 tip.) van egymás melett. A tápot (12 és 5 V) a tápegység vinyóhoz is használatos tápcsatijárol (pontos nevét ennek sem tudom, de az a trapézalakú 4 pólusú) kapja, a panelon már FDD csatin keresztül csatlakozik.
A vezetékek nincsenek elvagdosva, csak a képen nem láthatóak.
Van 3 db. hűérzékelő szenzor (HDD, SYS, CPU), van 3 db. kimenő 12 V-s táp (HDD, SYS és CPU) kéteres, gondolom a ventikhez (lehet, hogy ezek fordulatszámát is szabályozza?), továbbá kap bemenő madzagot a power SW-vel párhuzamosan is és a HDD LED és a Power LED csatiktol is párhuzamosan.
A nyomógombok is rendben vannak, mert a fotón látható panel alatt még van egy másik panel is (az LCD kijelző mellett), de annyira nem szereltem szét, hogy azt is lefotózzam. A nyomógombok ezen a panelon keresztül vannak a nagypanelhoz csatlakoztatva.
Mindenesetre, ha sikerül beröffentenem, majd beszámolok itt is az eredményröl.