HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#871 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:40

Fel is veszlek titeket itt a fórumban a kedvencek közé, hadd legyen szem előtt a topic. Vagytok ti olyan jók.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#872 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:39

A határidő biztos nem lenne rövid (több hét), mivel említették ismerőseim, hogy a későbbiekben esetleg lenne ilyen lehetőség. Aztán azóta nem is ment tovább az említés szintjén, de a napokban rákérdezek, aztán ha nem jön össze, max. valahogy magam elviszem hozzád, nem laksz olyan messze.
A 31 kilós monitort (ami szintén felajánlás tárgya nektek) is vonaton hoztam le Debrecenbe Törökszentmiklósról.  :)

Én a személyes talinak mindig jobban örülök, főleg, ha sofőrrel jön a vendég. Ti. akkor tud segiteni a "keritésszaggatásban", főleg mostanság jó a pilóta amiőta "zero tolerancia". :D
Csomi a héten megy, már csak egy jó hosszú UTP kábelt kell keresnem. Reménykedem, hogy fog lenni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#873 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:09

HELP! Hálózat ügyben.

Amint arrol beszámoltam a sajét gépem ment a skacoknak. Azok szépen összelapátolták és fel is kantározták (SP3), Sajnos a hálózatot nem tudták (én sem :mad: ) rajta megcsinálni, igy az ideiglenesen visszajött hozzám.
Idehaza sem tudom a hálózatot hibamentesen összehozni.
A ruoter látja a NAGY gépet is és a NOTIT -is. A NOTI látja a NAGY gépet, de nem tud kapcsolódni hozzá, mert nincs joga a hálózati erőforrás használatához.
A NAGY gép MSHOME gépei nem láthatóak, mert nincs joga a hálózati erőforrások használatára.

A NOTI tud, a NAGY nem tud a NET-re menni.

T-Cabel a NET, a router jelszó és azonositó név nélkül megy.

A hálözati kapcsolatot próbáltam már őgy is, hogy routeron és úgy is, hogy HUB-n keresztül, de a NAGY gépnek teljesen mindegy.
A NAGY gépben alaplapi nVidia Ethernet vezérlő (driver telepitve), IP, DNS, meg minden minenütt auto. DHCP engedélyezve.
Lehet, hogy az alaplapi Ethernet csati a nyúgös? Avagy tényleg elbaltázok sorozatban valamit?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#874 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:09

HELP! Hálózat ügyben.

Integrált hálókarcsi eldob és a problema megoldva: :respect:

Csak az a baj, hogy így meg túl kevés (3 db. van összesen) a PCI slot.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 03. 13:15 -kor

#875 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:19

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:09

A NAGY gépben alaplapi nVidia Ethernet vezérlő (driver telepitve), IP, DNS, meg minden minenütt auto. DHCP engedélyezve.
Lehet, hogy az alaplapi Ethernet csati a nyúgös? Avagy tényleg elbaltázok sorozatban valamit?

Nvidia az olyan, főleg ha a drivercsomaggal a tűzfalát is feltetted, az egyenesen szopó.
Make love not Wor.

#876 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 14:19

Nvidia az olyan, főleg ha a drivercsomaggal a tűzfalát is feltetted, az egyenesen szopó.

Nem adott lehetőséget a válogatásra, mert mindösze egy önkibontó exe fájl volt a drivere. Mindenesetre  megoldva a gordiuszi.
Azért köszi.

#877 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:09

fogadjunk egy üveg sörbe, hogy a biosban le van tiltva az alaplapi hálókártya. :)
Business as usual. We fucked up everything.

#878 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:14

YceBear!

REPÜ ment.

#879 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:15

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:09

fogadjunk egy üveg sörbe, hogy a biosban le van tiltva az alaplapi hálókártya. :)

Ne fogadj, mert elveszted. Ellenben, ha nagyon akarod, lehet, mert a "stefi" sört szeressem.  :Đ Persze kérdés, hogy mikorra gondolsz. Ugyanis eddig nem volt tiltva, csak most az új kártya betételekor tiltottam le. ;)
Egyébként éppen most röptettem egy emilkét.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 03. 14:17 -kor

#880 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:15

csak most az új kártya betételekor tiltottam le. ;)

tehát le van tiltva. nyertem:banana:
Business as usual. We fucked up everything.

#881 Felhasználó inaktív   wamzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 16:22

ahh most már értem. azt hittem az évek során felfejlődött a karitatív vállalkozás és most már felmatricázott kisteherautókkal járjátok az országot :)
mindenesetre, valaki pesti megnézhetné a kupacot, és ha ennyire szűkösek a lehetőségek, akkor azt vigyétek, ami tényleg kell...

üdv!

#882 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 16:29

Idézet: wamzer - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 17:22

ahh most már értem. azt hittem az évek során felfejlődött a karitatív vállalkozás és most már felmatricázott kisteherautókkal járjátok az országot :)

Majd ha valaki ad ingyé, meg benyát is, meg időt hozzá, akkor nyilván ez lesz.
Make love not Wor.

#883 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:06

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:35

tehát le van tiltva. nyertem:banana:

OK! Akkor legközelebb "stefi" sört vedelünk. :Đ

#884 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:11

Jó lenne! Azonban nemhogy fejlődünk, hanem egyre inkább fogyunk. Minket is elért az az áramlat amely arra ösztökél, hogy minden időnket a megélhetésre fordítsuk, így egyre kevesebb idő, energia jut a karitatív tevékenységre.. Persze a felajánlók tábora is egyre fogy, ill. általában csak olyat ajánlanak fel amelyet már olcsó pénzért sem tudnak értékesíteni.
Mi meg ebböl fejlődjünk?

Kiegészítve Jahno tettestársat: Sajnos eljutottunk odáig, hogy leginkbb nem adnak, hanem inkább vesznek (mindent amit Ő irt.).

#885 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 19:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:39

...vonaton hoztam le Debrecenbe Törökszentmiklósról.  :)

Én meg itt figyelek Szolnokon. Tmiklós 15 km.  :D
Ha hozzám eljuttatod, én továbbítom Szőkének, ha így jó. (A kerítésszaggatást azért ne hagyd ki!)
(Amúgy Debrecenbe fölvitted a cuccokat, hiszen az összes víz arról folyik erre.  :think:  Okoskodtam csak. :respect: )

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 06. 03. 19:38 -kor

#886 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 00:25

mindenesetre, valaki pesti megnézhetné a kupacot, és ha ennyire szűkösek a lehetőségek, akkor azt vigyétek, ami tényleg kell...

üdv!

Szió!

Köszönetünk az ajánlatért!

Ha Jahno nem jelentkezne nálad záros határidőn belül, mert éppen megint elmene vala Kubába, dobj egy privit címmel és telszámmal, aztán lefocizzuk az ügyet.
... a trip back in time is all I need ...

#887 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 00:59

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 1:25

Ha Jahno nem jelentkezne nálad záros határidőn belül, mert éppen megint elmene vala Kubába, dobj egy privit címmel és telszámmal, aztán lefocizzuk az ügyet.

Ez úgyis sok emberes, elvileg én már 2 autóval vagyok, hozzuk össze a lehetetlent, aztán vigyük el a kupacot ott melegében meglesés után.

Jövő hétre össze bírjuk hozni, ha nem éppen a melózóval szopok, akkor én rokkanok le fél napra, aztán meg mást megyek kórházlátogatni:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...82377&t=9137577

Arról nem is beszélve, hogy anys helyettesítette volna egyik cégnél a szabadságon lévő takarítónőt, így most második nyócórásban asszonnyal ott teperek. Meg persze ismét begyűjtöttem egy inkasszót, de már csak céges 350ezer van hátra, meg a magántartozások :-)
Make love not Wor.

#888 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 06:13

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 1:59

:offtopic:
Jó a kép, a photosop, meg nem nagyon hiányzik, mert igy hirtelenjében egy nagybajszos öregapónak látszol. :Đ
Egyébként mindenkinek mielőbbi gyógyulást!

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 04. 06:13 -kor

#889 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 21:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 1:59

Ez úgyis sok emberes, elvileg én már 2 autóval vagyok, hozzuk össze a lehetetlent, aztán vigyük el a kupacot ott melegében meglesés után.

Jövő hétre össze bírjuk hozni, ha nem éppen a melózóval szopok, akkor én rokkanok le fél napra, aztán meg mást megyek kórházlátogatni:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...82377&t=9137577

Arról nem is beszélve, hogy anys helyettesítette volna egyik cégnél a szabadságon lévő takarítónőt, így most második nyócórásban asszonnyal ott teperek. Meg persze ismét begyűjtöttem egy inkasszót, de már csak céges 350ezer van hátra, meg a magántartozások :-)

Én benne vagyok, csak szóljatok. Mondjuk hétköznap napközben nem sok esélyem van elmenegetni... :(

Jahno-nagycsaládnak meg emberes jobbulást, ha már így csőstül szakadt az áldás.
... a trip back in time is all I need ...

#890 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 15:06

Már megintHELP!

Nyűglődöm ezzel a nagygéppel - amely anno nálam tökéletesen ment - és megint előjött egy problémám.
Végre minden szépen megy, SP3 is fent, viszont az RW lemezeket nem akarja törölni.

Próbűálkoztam több NÉRÓ változattal, sőt más író progival is. Próbálkoztam több lemezzel (CD és DVD), több iróval (CD és DVD), sajnos minden esetben azt mondja, hogy a betett lemez nem ujraírható, tegyek be neki ujraírhatót. De hogyan, ha az van bent?

Vajon mi lehet a probléma?

Ja! Annyit még hozzátennék, hogy az írás, olvasás minden egyes próbálkozáskor sikeredett az RW lemezek használatával (sajnos már többet nem tudok prószilni, mert mind elfogyott), bármely iróval, vagy sw-vel.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.