HWSW Informatikai Kerekasztal: Comic Pictures VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Comic Pictures VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#7861 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 11. 29. 12:43

Kép
+

#7862 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: charlie - Dátum: 2013. 11. 28. 20:55

Már milyen kieső bevételt, mikor előtte egy halom plusz bevételre tett szert azáltal, hogy nem adott blokkot?

Azért azt látjuk, hogy ezek nagyjából kényszervállalkozások, ami, ha nincs, akkor segélyért állának sorba.

Szerkesztette: Tassadar 2013. 11. 29. 14:11 -kor

Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#7863 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 11. 29. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 11. 29. 14:10

Azért azt látjuk, hogy ezek nagyjából kényszervállalkozások, ami, ha nincs, akkor segélyért állának sorba.

Vagy konretizáljuk már azt a "halom" bevételt. Ugyanmár. Tudom, tudom, nem kötelező ezt csinálni, de hát ha vaze más opció nem jut eszébe és 10 éve lángosos csak azt a nyüves nem kevés járulékot meg ÁFÁt nem lehet kitermelni? Ezt magyaráztuk mi is, mikor majd 800-ért adná a sima lángost, akkor itt menne a felháborodás, mert ez itten extraprofit vagy mi.
Make love not Wor.

#7864 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 14:42

Hagyjuk már ezt a látatlanba sajnálást. Lehet, hogy egy-egy kajás üzlet épp csak elmegy, de a többség az rentábilis biznisz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#7865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 11. 29. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 11. 29. 14:42

Hagyjuk már ezt a látatlanba sajnálást. Lehet, hogy egy-egy kajás üzlet épp csak elmegy, de a többség az rentábilis biznisz.

Ez pont úgy néz ki, mint ami Eurómilliárdokat pattint el okosba a kajás bizniszből. Hétvégén Balatonon is beszéltem a kajással, most már kb. egyedül viszi a boltot, éppen csak megy a vergődés, főleg mert rendes alapanyagot nem tud szerezni. Haverjával közös volt a bolt, ott család van és nem jön be a heti 7x12 órázás, plusz szopószorzó. Egyre több ilyet látunk, és nyilván a Gundelnek meg miazmásoknak megy, ott adnak is blokkot rendesen. Ciberédnél is adtunk, igaz az adótartalom már nem lett befizetve :-)
Make love not Wor.

#7866 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Tassadar - Dátum: 2013. 11. 29. 14:10

Majd ha nagyon ráérek, sajnálom őt, jó? :) De előbb sajnálom a kényszeralkalmazott családtagjaimat is kicsit, majd utána.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#7867 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 11. 29. 14:56

Ez pont úgy néz ki, mint ami Eurómilliárdokat pattint el okosba a kajás bizniszből. Hétvégén Balatonon is beszéltem a kajással, most már kb. egyedül viszi a boltot, éppen csak megy a vergődés, főleg mert rendes alapanyagot nem tud szerezni. Haverjával közös volt a bolt, ott család van és nem jön be a heti 7x12 órázás, plusz szopószorzó. Egyre több ilyet látunk, és nyilván a Gundelnek meg miazmásoknak megy, ott adnak is blokkot rendesen. Ciberédnél is adtunk, igaz az adótartalom már nem lett befizetve :-)

Nem, úgy néz ki mint akinél halálra dolgoztam magam a Balatonon pl, egy rabszolgahajcsárnak. Szóval csak annyi, hogy látatlanban nem tudhatunk semmit.

#7868 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 11. 29. 15:41

Majd ha nagyon ráérek, sajnálom őt, jó? :) De előbb sajnálom a kényszeralkalmazott családtagjaimat is kicsit, majd utána.

Ahogy mar sokszor emlitettem, eloszor a fejekben kell rendet tenni.

Miert van az, hogy itt az ettermes es a fodrasz meg a pek is nyomja a nyugtat minden alkalommal?
Pedig mind ismer vagy 5 eve es tudjak, hogy nem vagyok ellenor. Es megis adjak a kezembe a nyugtat (akkor is ha en vagyok az egyetlen az uzletben).

Nem mondom, hogy ettol jobban mukodnek a dolgok - bar nagyon sok esetben tenyleg maskepp vannak.
A burokracia az kisebb - egyedul a gyerek papirozasanal volt nemi vitam veluk (mert nem jol tudtak a jogszabalyt) amit azert siman sikerult sertodes nelkul a fejukbe vernem...

Es mielott megindulna a szamolgatas: a fizumbol 55%-ot kapok meg nettoban, tehat itt sem kisebbek a terhek.

#7869 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 18:50

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#7870 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 11. 28. 13:08

Szerintem alapvetően azért írta ki, mert ha csak bezár, akkor azt hiszi a vendégkör, hogy valami közegészségügyi baj volt. Így meg kiírta, hogy pénzügyi, amit mindenki csinál, csomóan nem adnak blokkot (ezen ironizál teljesen jogosan), ő meg belebukott, nem tünteti fel nagy ügynek, próbál hozzá jó képet vágni.

Csak azt nem értem, hogy a "nem adunk"-ot miért nem írta múltidőben, az az egy rész valóban kicsit gáz.

Ráadásul a felelősséget, hogy az emberek nem jutnak lángoshoz, finoman áttolja a gonosz népellenség hatóságra, holott a kialakult helyzetről elsősorban ő tehet.

A múltidő elmaradása tényleg :lol: :Đ.

#7871 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2013. 11. 29. 18:50

Kép

Szopóka és nyalóka

#7872 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 11. 29. 19:50

Szopóka és nyalóka

Naja, a 90-es evek ota mar a Flinstonest se nezheti a gyerek, megis csak az a befejezo sor, hogy "We'll have a gay old time". ;) Szerencsetlen gay mar csak negativ szokent szerepel az emberek tudataban.

Szerkesztette: LightBringer 2013. 11. 29. 20:44 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#7873 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2013. 11. 29. 20:44

Naja, a 90-es evek ota mar a Flinstonest se nezheti a gyerek, megis csak az a befejezo sor, hogy "We'll have a gay old time". ;) Szerencsetlen gay mar csak negativ szokent szerepel az emberek tudataban.

Spoiler

Hogy ne csak offoljak:
Kép

Szerkesztette: Raynes 2013. 11. 30. 10:19 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#7874 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 30. 11:30

Kép
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#7875 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 21:48

Kép

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#7876 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 03. 06:26

Kép
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#7877 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 03. 15:41

Kép

Szerkesztette: qnadam 2013. 12. 03. 15:43 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#7878 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 09:54

Kép

Kép

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#7879 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 10:32

Kép

Idézet

[link]

#7880 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 21:31

Kép

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.