HWSW Informatikai Kerekasztal: Comic Pictures VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Comic Pictures VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#8041 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 01. 15. 16:32

Ott jött a Godzilla oszt kész :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8042 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 16:33

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 15. 15:41

De a lényeg az hogy ezek a képek nem viccesek szerintem, már régóta , inkább politizálósak

Persze, mert az indexről vannak.
A vicceseket ITT és ITT találod :)
szerk.: meg ITT

Szerkesztette: Thoty 2014. 01. 15. 16:37 -kor

+

#8043 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 16:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2014. 01. 15. 14:57

Hátőőőőőő. Bár előzővel is így voltam, ezeket sosem értem. Bezzeg a jó kis Sopronis reklámok.

Mer dobozban elsz aze... :)

Egyebkent az "es megujulo, mert mindig visszamegyunk hozza" miatt raktam be. ;-)

Gabibácsi, ha plotizalni akartam volna ezt teszem be a viccrovatba: "Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása..." :-)

Es legyen vicceskep is:

Kép

Samott

Szerkesztette: Samott 2014. 01. 15. 16:57 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#8044 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 17:32

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#8045 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 18:58

Kép

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#8046 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 19:39

Kép

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#8047 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 21:08

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 15. 14:59

JAh, ez csak tömény politika akar lenni, de gyengén :D

A szélerőmű megaztán tényleg kurvanagy alternatíva itt :D Sajnos nem.

A vicc az, hogy 300Ft/alkalom (de maximum 3e Ft/év) vizitdíj miatt népszavazásért harcoltak, most pedig saját döntésük alapján minden egyes magyar állampolgár nevében ezerszer ennyi hitelt vesznek fel egy kétes megtérülésű beruházásra. Nem gond, Simicskáék nyilván értenek az atomerőmű építéshez is.

#8048 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 21:19

Egyébként tökre igazatok van, meg minden, de biztosan itt kell ezt?

Idézet

[link]

#8049 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 21:20

Idézet: DGabor - Dátum: 2014. 01. 10. 17:03

és ezt így hogy? olvastam valahol, hogy DVB-T-s tunerrel lehet bohóckodni, de erre kíváncsi vagyok.

Már kicsit lecsengett, de most olvastam bele a topikba. Ha csak hallgatni akarod, ahhoz nem kell tuner, a tunereket a radar helyett használják.
Hallgatáshoz elég egy scanner, nekem ilyen van, ez a legalapabb.
A linkelthez hasonló tunerem is van a saját radarhoz, de még nem üzemeltem be. Bocs az off-ért.

#8050 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:03

Idézet: Rstudi - Dátum: 2014. 01. 15. 21:08

A vicc az, hogy 300Ft/alkalom (de maximum 3e Ft/év) vizitdíj miatt népszavazásért harcoltak, most pedig saját döntésük alapján minden egyes magyar állampolgár nevében ezerszer ennyi hitelt vesznek fel egy kétes megtérülésű beruházásra. Nem gond, Simicskáék nyilván értenek az atomerőmű építéshez is.

A vicc az, hogy kedves ferike korábban már ígéretet tett a megépítésére.

#8051 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:12

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 15. 22:03

A vicc az, hogy kedves ferike korábban már ígéretet tett a megépítésére.

Kedves feriket mindenki ruhelli mint sz.rt ebben az orszagban, nem hiszem hogy szamit mit igert. ;-) Nem az eromuvel van a baj, meg talan azzal sem hogy az oroszok epitik - hanem a modjaval ahogy ez a dontes megszuletett. Titokban, sunyiban, verseny nelkul. Eladosodunk, durvan, radasul nem holmi megfingathato osztrak bankok fele hanem a ruszkik fele.

Kép

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#8052 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:47

Idézet: Bucy - Dátum: 2014. 01. 15. 21:20

Már kicsit lecsengett, de most olvastam bele a topikba. Ha csak hallgatni akarod, ahhoz nem kell tuner, a tunereket a radar helyett használják.
Hallgatáshoz elég egy scanner, nekem ilyen van, ez a legalapabb.
A linkelthez hasonló tunerem is van a saját radarhoz, de még nem üzemeltem be. Bocs az off-ért.

404
de a dvb-t tunerben az a jó, hogy olcsó, és digitális dolgokat is lehet vele venni.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#8053 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:55

Idézet: Samott - Dátum: 2014. 01. 15. 22:12

Kedves feriket mindenki ruhelli mint sz.rt ebben az orszagban, nem hiszem hogy szamit mit igert. ;-) Nem az eromuvel van a baj, meg talan azzal sem hogy az oroszok epitik - hanem a modjaval ahogy ez a dontes megszuletett. Titokban, sunyiban, verseny nelkul. Eladosodunk, durvan, radasul nem holmi megfingathato osztrak bankok fele hanem a ruszkik fele.

Kép

Samott

Ja értem, már nem számít. Ahham, jó érv:) csak éppen ha neki sikerül a Paks2 ahigy ígérte, az nem baj, gondolom. Csak ha más építi:) titokban sunyiban? Hát persze :) eladósodunk? Az imf-ről beszélsz ugye, amit felvettek.

#8054 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 06:34

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 15. 22:55

Ja értem, már nem számít. Ahham, jó érv:) csak éppen ha neki sikerül a Paks2 ahigy ígérte, az nem baj, gondolom. Csak ha más építi:) titokban sunyiban? Hát persze :) eladósodunk? Az imf-ről beszélsz ugye, amit felvettek.

Rosszul gondolod, az is baj lett volna ha fleto hozza ossze titokban (ne forgasd ki a szavaimat). Nem a szemelyrol volt szo hanem a modszerrol. Az nem szamit, hogy mit bofogott egy bukott politikus mert ugyse tudja megcsinalni. Es szerintem nagyon nem mindegy, hogy az IMF/EU fele adosodunk el, vagy a ruszkik fele, akik biztos behajtjak... es akik nem valogatnak a modszerekben. ;-)

Kép

Samott

#8055 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 06:47

Idézet: Samott - Dátum: 2014. 01. 16. 06:34

Rosszul gondolod, az is baj lett volna ha fleto hozza ossze titokban (ne forgasd ki a szavaimat). Nem a szemelyrol volt szo hanem a modszerrol. Az nem szamit, hogy mit bofogott egy bukott politikus mert ugyse tudja megcsinalni. Es szerintem nagyon nem mindegy, hogy az IMF/EU fele adosodunk el, vagy a ruszkik fele, akik biztos behajtjak... es akik nem valogatnak a modszerekben. ;-)

Kép

Samott

Máshogy látom, de értelek, hagyjuk, mert jön nevergone:)

#8056 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 08:06

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 16. 06:47

Máshogy látom, de értelek, hagyjuk, mert jön nevergone:)

Jön bizony, és…
Kép

Idézet

[link]

#8057 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 08:10

Idézet: qnadam - Dátum: 2014. 01. 15. 22:47

404
de a dvb-t tunerben az a jó, hogy olcsó, és digitális dolgokat is lehet vele venni.

Igen, de azzal nem lehet hallgatózni, meg ha lehetne, akkor is hülyén mutatnék vele repnapokon, Ferihegyen meg rallyn. :)

#8058 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 09:01

Az a számítás azért igen erősen hiányos. Egyébként nem hiszem, hogy a vizitdíjból elég bevétel lett volna erőmű építéshez, úgyhogy az eladósodás elkerülhetetlen lett volna. Meg valami többezer helyi munkahelyről is volt szó.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8059 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 09:57

Ti amugy miert nem mentek a faszba?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#8060 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 16. 10:06

Idézet: Samott - Dátum: 2014. 01. 15. 15:49

Es legyen vicceskep is:

Kép

Samott

Errol van szo. :up:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.