Idézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:44
De mondom, almat a kortevel amit csinalsz.
En nem a repa holletet kifogasoltam, hanem az egesz cucc kinezetet es azt mondtam, hogy szerintem kicsit tobb is beleferne a 105 Ft-ba nagyobb mennyisegben eloallitva (mondjuk egy salata level vagy szelet akarmi). Nem azt mondtam, hogy en vagy epp a munkahelyem meg tudnam csinalni olcsobban. Mert nem is akarnam.
Azonban a kozetkeztetes pont nem errol szol. Epp azert basztatjak mostanaban oket annyira - mert az ilyesmi szerintem pofatlansag.
A rendesen taplalt gyerek az ilyet max akkor eszi meg ha nagyon ehes. Mert nem nez ki etvagy gerjeztoen. Sot undoritoan nez ki.
Nem azt mondom, hogy kaviar meg ezust kanal kell - mert nyilvan az a masik veglet - csak ne az legyen mar az elsodleges, hogy a gyerekeknek ugyis mindegy. Nem mindgey. Ami szarul nez ki azt nem hiszem hogy szivesen eszik meg. Az pedig az etkezteto feladata, hogy a 105 Ft-bol mit gazdalkodik ki. Hogy repa(krem) vagy egy salata level a zoldseg amit beletesz neki arban kb mindegy - kinezetben azonban sok kulonbseg van.
Ennyit akartam mondani.
De azzal sem lehet összehasonlítani, hogy te otthon a saját konyhádban mit tudsz csinálni 105 forintból.
Mert itt alapanyag + bérleti díj (+megfelelés a szükséges szabványoknak) + rezsi + munkabér járulékokkal + szállítás. És ezen felül még nem lenne baj, ha egy kis haszon is beleszorulna.