HWSW Informatikai Kerekasztal: Comic Pictures VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Comic Pictures VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#8881 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 14:29

Nu, végre nem csak valami elméleti szakértő. Mi is csináltunk tesztet, szubjektív. Egy szedés, 2 cefre, maggal és nélkül, abból egymás után lefőzés, magos cefrét maggal és nélkül is.

És az eredmény?

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#8882 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 14:29

Nu, végre nem csak valami elméleti szakértő. Mi is csináltunk tesztet, szubjektív. Egy szedés, 2 cefre, maggal és nélkül, abból egymás után lefőzés, magos cefrét maggal és nélkül is.

Így van, csak így lehet. :) Nálatok melyik győzött?

szerk.: főzésnél a mag miatt fokozott a leégési hajlam, ajánlott a dupla falú, keverő sem hátrány, nekem az még nincs. :(

Szerkesztette: Bucy 2014. 06. 19. 14:16 -kor

#8883 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:11

mi van itt, ez a vicces piások topik? :D
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#8884 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:17

Viccesek? Hol?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#8885 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2014. 06. 19. 16:17

Viccesek? Hol?

oké, akkor csak piások.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#8886 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 18. 17:53

Van akinek bejön a magos íze.

OK, nem tettem hozzá, hogy mifelénk a szilva a legelterjedtebb alapanyag, abban gondolkodtam, s annak (meg a baracknak) nem egészséges a magját benne hagyni a cián miatt. Úgy tudom, más gyümölccsel nincs ilyen probléma.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#8887 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 21:36

Kép
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#8888 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 21:47

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2014. 06. 19. 16:43

OK, nem tettem hozzá, hogy mifelénk a szilva a legelterjedtebb alapanyag, abban gondolkodtam, s annak (meg a baracknak) nem egészséges a magját benne hagyni a cián miatt. Úgy tudom, más gyümölccsel nincs ilyen probléma.

http://www.acsaiszes...cefre-keszites/

Idézet

Magozás: TILOS a csonthéjas gyümölcsök magját (barackfélék, szilva) a cefrébe tenni. Ezekből a magvakból cián vegyületeket oldódnak ki, amik súlyosan mérgezőek. Cseresznye- és meggycefre készítésekor a gyümölcsöt nem kell magozni, viszont a szár letávolítása fontos, mivel kesernyés, fanyar ízt ad a pálinkának.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#8889 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 19. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2014. 06. 19. 16:43

Barackkal sem nagyon, hisz még a belét is tömöd kiszárítva két pofára (meg a mandulát). Mindegyik más világ, ha benne hagyod a magot. Pálinkánál előbb lesz bajod a metillel, mint a ciánnal :-D
Make love not Wor.

#8890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 22:49

Barackkal sem nagyon, hisz még a belét is tömöd kiszárítva két pofára (meg a mandulát). Mindegyik más világ, ha benne hagyod a magot. Pálinkánál előbb lesz bajod a metillel, mint a ciánnal :-D

Ez az ember szakértő :D Max egy kicsit megfosat, ha marad benne egy kis cianid :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8891 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 19. 22:58

Ez az ember szakértő :D Max egy kicsit megfosat, ha marad benne egy kis cianid :D

Egyszer nekem rendesen is leírták, hogy milyen vegyület lehet belőle és mi marad meg, de valami olyasmi lett a vége, mint a banánnal, hogy ha egyben betol az ember 5milliót, akkor megárt :-D Szárítva is tesszük üteménybe, bármibe, hallott már valaki valaha ilyen módon kapott ciánmérgezésről?
Make love not Wor.

#8892 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 23:04

Egyszer nekem rendesen is leírták, hogy milyen vegyület lehet belőle és mi marad meg, de valami olyasmi lett a vége, mint a banánnal, hogy ha egyben betol az ember 5milliót, akkor megárt :-D Szárítva is tesszük üteménybe, bármibe, hallott már valaki valaha ilyen módon kapott ciánmérgezésről?

Van benne egy kicsi, mondjuk fajtától is függ, de ezzel megmérgezni nehéz lenne. Persze, jobb a békesség, de az tuti, hogy metilalkoholba többen haltak bele, mint ciánidba :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8893 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 22:29

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2014. 06. 19. 22:47

http://www.acsaiszes...cefre-keszites/
Magozás: TILOS a csonthéjas gyümölcsök magját (barackfélék, szilva) a cefrébe tenni. Ezekből a magvakból cián vegyületeket oldódnak ki, amik súlyosan mérgezőek.

Ez egy vélemény én már olvastam olyan tanulmányt is, ami gyakorlatilag kizárja, hogy cefre állapotban bármi kikerüljön a szilvamagból, főzés az más.
Én a szilvát is csak főzés előtt magozom, főleg veszteség/munkaigényesség miatt. A földes penészes anyagból sokkal több egészségre káros anyag juthat át, mint a ciánból valaha is. Az öregek mégis jól bírták a keritésszaggatókat, ami gyakorlatilag csak hűtve volt iható.

#8894 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2014. 06. 19. 23:29

A földes penészes anyagból sokkal több egészségre káros anyag juthat át, mint a ciánból valaha is. Az öregek mégis jól bírták a keritésszaggatókat, ami gyakorlatilag csak hűtve volt iható.

Mert grrrrrháááááá, ez volt az igazi. Környékemen azért már sok embert rászoktattam a jó italra. Nem győzzök hangsúlyozni, pálinkába nem lepotyogott, félig rohadtat, hanem olyat, ami érett és megennénk. Megfelelően tisztítva.
Make love not Wor.

#8895 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 19. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 23:38

Mert grrrrrháááááá, ez volt az igazi. Környékemen azért már sok embert rászoktattam a jó italra. Nem győzzök hangsúlyozni, pálinkába nem lepotyogott, félig rohadtat, hanem olyat, ami érett és megennénk. Megfelelően tisztítva.

Baráti és munkatársi körben elég elismert a páleszom, ezért én is sikeresen hittérítek, meg oktatom a kezdőket, az öregeket meg úgysem lehet. :)

#8896 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 19. 23:38

hát mi a lepotyogott szilvákat is mindig beleraktuk, persze csak ami nem volt még penészes. :) Az a baj, hogy enélkül túl nagy lett volna a veszteség. Mire az utolsó fa alól is összeszedtük, az elsők alatt már megint volt. :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8897 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2014. 06. 20. 08:08

hát mi a lepotyogott szilvákat is mindig beleraktuk, persze csak ami nem volt még penészes. :) Az a baj, hogy enélkül túl nagy lett volna a veszteség. Mire az utolsó fa alól is összeszedtük, az elsők alatt már megint volt. :D

Lepottyant mehet mosva, ne legyen földes és rohadt (puha/=rohadt).

#8898 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 08:27

A potyogos ala be kell tenni az asszonyt kiteritett szoknyaval, hogy gyuljon egy helyen. ;)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#8899 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 08:51

Kép is lesz?

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#8900 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 20. 09:30

ez nagyonszar ... :omg:

Kép

Téma megosztása:

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első