HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#2841 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 08. 15:21

Idézet: mexel - Dátum: 2009. Feb. 2., Monday - 18:24

Maradok a freetorrenteknél, most egyelőre elment a kedvem a feltöltéstől.

Én a freetorrentes oldalaknál a kommenteket bírom. (pl btjunkie) Hihetetlem mik mennek ott. Jókat lehet derülni / röhögni rajtuk. Egy állatkert az egész.  :Đ
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2842 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:08

Idézet: des - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 16:21

Én a freetorrentes oldalaknál a kommenteket bírom. (pl btjunkie) Hihetetlem mik mennek ott. Jókat lehet derülni / röhögni rajtuk. Egy állatkert az egész.  :Đ

Én nem a free torrent oldalakra gondoltam, hanem az általam használt oldalakon lévő free torrentekre. Azokat töltöm le, majd fel. Arányjavításra ugyanúgy jó mintha én töltenék fel. Sajnos van 2 oldal mait használok, de még szerverrel is nehéz feltölteni. Az aszfaltos és a sorozatos. Kár hogy ott nem csinálnak folyamatosan free akciókat, az jót tez az arányoknak.

#2843 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:33

aha, akkor kicsit néztem csak félre. sebaj.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2844 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:38

Nem véletlenül nem töltögetek fel egy jó ideje sehova... szépek az elvek, meg minden, de sajnos  manapság már nem (csak) erről szól. Szerintem free-torrentekkel, seeddel, meg a "nem szedünk le minden sz@rt, ami úgysem érdekelne minket" hozzáállással egész jó arányt lehet tartani még szerver nélkül is.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2845 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:39

Idézet: des - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 16:33

aha, akkor kicsit néztem csak félre. sebaj.

sebaj... de baj... debaj? :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2846 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 16:39

hüm?

#2847 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:18

Idézet: Nevergone - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 16:38

Szerintem free-torrentekkel, seeddel, meg a "nem szedünk le minden sz@rt, ami úgysem érdekelne minket" hozzáállással egész jó arányt lehet tartani még szerver nélkül is.

20 kbs upnak teccik lenni? merha nem, akkor azért ezt ex cathedra ne tessen már kijelenteni...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2848 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:18

Samott: Végignéztem a kérdéses helyen a torrent-hozzászólásokat, és maradjunk annyiban, hogy az ncore-ra tényleg nem érdemes feltölteni, illetve elég sok "farokfej" "moderátor" tengeti ott szánalmas mindennapjait...

Idézet

[link]

#2849 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:22

Idézet: avman - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:18

20 kbs upnak teccik lenni? merha nem, akkor azért ezt ex cathedra ne tessen már kijelenteni...

Mondom, nem kell mindent leszedni, amire amúgy nincs szükséged, esetleg el tudod kérni havertól is, ha annyira fontos.
Illetve ha be van kapcsolva a gép, fusson a kliens is.
Még 20 kbs up-pal is elég szép adatmennyiséget lehet feltölteni, ismerem a helyzetet, mert anno töltögettem hagyományos modemről is.

Idézet

[link]

#2850 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:46

Mivel "még" nekem is upc van, azért kellett szervert bérelnem mert leromlott az arányom nagyon. Kb 3-4 oldalt használok, és 0,5-0,8-as arányom volt amíg jó volt az upc. Sajnos 1-ig csak ideiglenesen sikerült mindig feltolnom. Az enkorra nagyon könnyű seedelni, ott pörög rendesen a dolog, főleg a sok free miatt. Az aszfaltra viszont csak feltöltők tölthetnek ha jól tudom, és ha feltesznek valamit, hiába van meg nekem is, mire leellenőrzi a szerver a fájlt már van is 1-2 feltöltő és alig megy a seed. Nem biztos hogy ez a tökély megoldás. Tény, hogy a letöltés így mindig gyors, de akinek nincs nagy sávszélje felfelé az elég hamar le tud morzsálódni. A sorozatos oldalon meg minden héten kineveznek 2 torrentet free-nek. Ez csak azért gond így mert aki arányt akar, szedi azt mint a hülye, és pár nap alatt az a 2 (általában hosszú) torrent több száz seederrel rendelkezik.Ráadásul lehet hogy a többi torrent rovására veszik el a tárhelyet.
Szerintem a free torrent funkció egy nagyon jó megoldás, főleg azoknak akiknek nem azért rossz az arányuk mert bunkók és nem osztanak meg, hanem azért mert gyenge netjük van. Kár hogy nincs mindenhol, szerintem ezzel is nagyobbá lehet varázsolni egy oldalt.

#2851 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:51

Nem tudjátok a bit-hdtv-re lehet most valahogy felvételizni?
Elkövettem egy butaságot, valószínűleg nem léptem fel sokáig, nem tudom mennyi a határ, de azt vettem észre, hogy piros amit seedelek.
Már bejelentkezni és emlékeztetőt kérni se tudtam. Sajnálom mert jó arányom volt elég szép mennyiség mellett (egy figyelmeztető levelet azért küldhettek volna). :(
Főleg DTS audiókat (Jarre és hasonlók) vadásztam, annyira nem hiányzott, de most beszereztem egy WD HD TV-t és jó lenne.
Érdekelne más színvonalas HD site is.

#2852 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:18

Samott: Végignéztem a kérdéses helyen a torrent-hozzászólásokat, és maradjunk annyiban, hogy az ...-ra tényleg nem érdemes feltölteni, illetve elég sok "farokfej" "moderátor" tengeti ott szánalmas mindennapjait...

En nem lennek ennyire kategorikus, inkabb ugy fogalmaznek, hogy sok-sok hibat elkovettek. A feltolto (aki amugy csak egy kocsog kis trader, megveszi a savszelt es azt hiszi o a vilag kiralya) aki arra se volt kepes, hogy megnezze fent van-e mar amit feltoltene (hiba), nem nezte meg, hogy jo-e az anyag amit feltolt (hiba), a moderator amikor engedelyezet anelkul hogy megnezte volna, hogy fent van-e mar a cucc (hiba), amikor nem nezte meg, hogy jo-e az anyag (hiba, de ez belecsuszhatott, nem varhato el toluk hogy minden sorozat minden evadjat ismerjek)... aztan ujra a feltolto amikor szoltam hogy ez igy nem okes ossze-vissza hazudozott (nem ugyanaz, nem azonos az nfo, nem reagalt a hibara - mindrol kiderult, hogy hazugsag amit allit)... aztan jott ujra a moderator, es ahelyett hogy helyretette volna a hibazo ki kocsogot engem buntetett meg, mert volt batorsagom leirni hogy hibazott (ami nem szegyen, mindenkivel megtortenhet, de ettol meg teny). Az eredmeny nekem egy warn, az oldalon meg mindig fent van egy 10GB-os torrent amibol 2GB szemet (duplikalt, atnevezett fajlok), es ha csak bele nem olvasnak a hozzaszolasokba csak akkor derul ki, ha mar letoltottek, mert az a majom feltolto arra se kepes, hogy a leirasba beirja, hogy ezt bizony elcseszte, a negyedik evadot ne toltse senki... igaz hogy free, de van ahol szamit az a 2GB is (savszel, forgalom, tarhely).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2853 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 17:58

Idézet: Samott - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:52

En nem lennek ennyire kategorikus

A véleményemet nem csak erre az egy esetre alapoztam.

Idézet

[link]

#2854 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:03

Idézet: Nevergone - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:22

Mondom, nem kell mindent leszedni, amire amúgy nincs szükséged, esetleg el tudod kérni havertól is, ha annyira fontos.

honnan a veretes pék nemi szervéből gondolod, h olyat töltök le, amire nincs szükségem? minek töltsek le olyat.
uccu neki, hd-s trekkeren tartsd már az 1-es arányt 20 kbs-al.
az a baj, h az állítólagos letőtünk minden szart vérpistikéknél jóval többen vannak azok, akik nem a saját download mappájukban turkálnak, meg állandóan mások sávszélességét akarják beosztani.

Szerkesztette: avman 2009. 02. 08. 18:05 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#2855 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 18:07

Idézet: Bucy - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 17:51

Nem tudjátok a bit-hdtv-re lehet most valahogy felvételizni?

ha küldesz pm mélcímet, küldök meghívót.

#2856 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 20:03

Idézet: avman - Dátum: 2009. febr. 8., vasárnap - 18:07

ha küldesz pm mélcímet, küldök meghívót.

Ment pü, thx.

#2857 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 09. 16:06

Az mitől lehet, hogy csak tölti-tölti a cuccot, de alig növekszik a letöltött anyag?
Nem dobja el a szeleteket mert azt jelzi hogy 0 mb van eldobva.

Szerkesztette: Valdy 2009. 02. 09. 16:07 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2858 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 09. 22:22

Tudtok olyan torrent klienst ajánlani, amiben viszonylag könnyen be lehet állítani a sávszélelosztást a különböző trackerek között?

#2859 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 16:09

utorrentnél hogyan tudom eltávolítani a lemezen hagyott szarjait? Szedtem le valamit ami több fájlból állt és több fájlt közülük nem tudok megnyitni, se törölni, csak helyet foglalják. Ha kilépek utorrentből akkor se tudom törölni.

Letöltöttem máshova és most azokat se tudom megnyitni se törölni. Én rontok el valamit?  :think:

Szerkesztette: Valdy 2009. 02. 10. 16:48 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2860 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 08:03

bitmetv-re tud valaki meghívót? cserébe tudok adni torrentleechre.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.