HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3041 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 03. 07:35

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 13:52

windows 2003 szerver R2 van a gépen, de ha nem ezt akkor mit? Mondjuk amiben van webui! Ha torrent fluxot mondasz akkor..... :help: :D:D:D:D

Pedig ja, nem véletlen rtorrenteznek a népek. Én is azt használom a szerverparkos gépen, ha olyanom van. :) De általában nincs, elseedelgetek otthonról lassan, nyugodtan.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3042 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 20:45

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 8:35

Pedig ja, nem véletlen rtorrenteznek a népek. Én is azt használom a szerverparkos gépen, ha olyanom van. :) De általában nincs, elseedelgetek otthonról lassan, nyugodtan.

rTorrent? Annak van webuija? Illetve fut windowson? :respect:
<a href='http://autofejlesztes.hu' target='_blank'>www.autofejlesztes.hu (autófelszerelési termékek A-Z-ig, több mint 6000 termék!)</a>

#3043 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 22:58

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 9:49

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a legtökéletesebben beállítani a Utorrent nevű programot szerverre!
Kinek milyen beállítási tapasztalata van?
A problémám az lenne, ha rendkívül hamar betelik a cache a letölés folyamán. Eléri a 40-45Mb/s-et letöltéshez, demég emelt (200Mb-os) Cache-el is rendkívül hamar betelik és ezek után nagyon lassan jön. De mire letöltődne az állomány akkor is ki kell írni a cache-ből az adatot ami elég hosszú folyamat.
Hardwarek:
Q6600 CPU
Asus Workstation alaplap
4Gb/1066MHz ram
4db 320GB SATA 2 Samsung 32MB Cache-s wincsi
1db WD raptor 150GB HDD
16 portos adaptec hardwares sata raid kártya.
De bármit csinálok nem megy rendesen!

PLS HELP!

KÖszi előre is!

Párszor használtam utorrentet nagy sebességű letöltésnél és elég vinyógyilkosnak bizonyult. Szerintem valami idióta módon akarja írni a fájlokat, mert egy másik klienssel nem tapasztaltam ilyen belassulást. Talán a teljes méret lefoglalás meg a sparse allokáció beállítások javítanak (vagy rontanak :)) rajta.

#3044 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 23:11

Egyszer megpróbáltam egy 4Mbit-es letöltési vonalról tölteni uTorrent-el egy USB1.1-re dugott merevlemezre. :)  Meg is indult szépen 470kB/s-al, csak ugyanazzal a lendülettel meg is fagyott, amikor a uTorrent próbálta volna kiírni a cache tartalmát (alapból valami 32MB cache rémlik :think: ) :Đ
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3045 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 23:16

BIThorlo -ról tudunk vmit?teljes leállás vagy csak pause?

#3046 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 06:02

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 21:45

webui minek?

Konzolos linux, rtorrent screennel, és csak egy putty kell hozzá.  :)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#3047 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 08:18

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 21:45

Épp ez az előnye, h nem kell hozzá kattingatni, elég egy ssh konzol. Valami hihetetlen egyszerűen használható, jól configolható, és csak linuxos. Mondjuk van hozzá webes felület, ha szereted az ilyesmit. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3048 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 16:07

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 7:02

webui minek?

Konzolos linux, rtorrent screennel, és csak egy putty kell hozzá.  :)

A linuxot hadjuk! Ott többet kell olvasni, mint egy Szabó Ervin kö9nyvátrban! Jó az, csak kockáknak! :respect:
<a href='http://autofejlesztes.hu' target='_blank'>www.autofejlesztes.hu (autófelszerelési termékek A-Z-ig, több mint 6000 termék!)</a>

#3049 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 16:08

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 9:18

Épp ez az előnye, h nem kell hozzá kattingatni, elég egy ssh konzol. Valami hihetetlen egyszerűen használható, jól configolható, és csak linuxos. Mondjuk van hozzá webes felület, ha szereted az ilyesmit. :)

A linuxot nem az én idegrendszeremnek találták ki :)

#3050 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 05. 15:07

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 4., csütörtök - 17:07

A linuxot hadjuk! Ott többet kell olvasni, mint egy Szabó Ervin kö9nyvátrban! ...

:offtopic: De az az igazi szépirodalom, nem pedig olcsó sci-fi... :D

ps.: bizonyos értelemben épp a windows-hoz kell idegrendszer. Linuxban rájön a user, hogy ő a hülye. A windows mindezt tudatja vele. :)

Szerkesztette: Warrior 2009. 06. 05. 15:10 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3051 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 07:26

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. jún. 5., péntek - 16:07

:offtopic: De az az igazi szépirodalom, nem pedig olcsó sci-fi... :D

ps.: bizonyos értelemben épp a windows-hoz kell idegrendszer. Linuxban rájön a user, hogy ő a hülye. A windows mindezt tudatja vele. :)

:offtopic: Nézőpont kérdése. De a fórumban hasonló hozzáállás van: Nem megy az ékezetes karakter! Válasz: Forgass kernelt vagy olvass vissza 8000000000000000 oldalt!. Kösz! Rohanó világban élünk mindent pikk-pakk alatt kell megoldani.
Szerverre jó aki ért hozzá, de aki nem az inkább tanfolyamot végezzen. Aki meg otthonra szeretné használni az meg szopjon vele, ha neki ez jön be.
A Windows! Az sem már a régi. MS nagyon belehúzott. A Windows 7 egy remekmű lett.
Na mindegy Linux téma lezárva  részmeről. Én nem szívok vele!  :respect:

#3052 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 09:08

Idézet: riska - Dátum: 2009. jún. 7., vasárnap - 8:26

:offtopic: Nézőpont kérdése. ...

:offtopic: Van, akinek nincs ideje gondolkodni, mert azonnal eredmény kell. De van, akinek van ideje, s szeret hegeszteni.

Ha belegondolunk, az utóbbi nélkül az előbbiek nem létezhetnének, tehát egy rendszert valakik óhatatlanul kell hogy folyamatosan hegesszék. Csak amíg a kereskedelmi szoftverek esetén ezt a cég teszi, a linux estén bárki, s végső soron kicsit mindenki, aki használja. Attól még lehet ott is gyors megoldásokat, eredményt adni, kérdés, ki mit visel el, mi a célja, akar-e tanulni belőle, vagy pusztán a "megoldás" érdekli.

Sok embert látok, akinek bejön a windows, mert évek alatt hozzászokott (más kérdés, hogy mi lenne, ha akkor, amikor windows-zal kezdett foglalkozni, véletlenül más oprendszert választ). De személy szerint pl. sok embert látok, akiknek kimondottan a linux a jobb választás. Szóval a windows egy remekmű=szintén nézőpont kérdése. NEM mindenkinek! Rengetegen vannak, akik tökéletesen megélnek más rendszerben (ott a Mac is pl.). De valóban, nem vitáztunk. :respect:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3053 Felhasználó inaktív   faíngyerek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 10. 18:01

Van valakinek meghívója majomparádéra vagy ncorére ? Vagy valaki nem akarja megosztani velem ?

#3054 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 11. 09:47

Majmon hol tudom ezt a mocskos zenét kikapcsolni?  :reklamacio:  :omg:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#3055 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:51

Hali! Van egy kis gondom egy külföldi sorozatos oldalon, a tvtorrents.com-on. Az elmúlt hónapokban megcsappant az arányom, és itthonról nehezen tudtam seedelni. Mint már egyszer történt, néhány torrentfájlt elküldtem egy ismerősnek aki kinti cégtől igen komoly sávszéllel tudott már máskor is segíteni. Pár nap alatt sikerült is feltölteni egy szép adagot, van arány. (itthoni szerverről erre az oldalra nem tudtam tölteni rendesen, valamiért nem vitték, németországiról megy mint a vöcsök)
Tegnap mondtam hogy ma szüntesse meg a seedet, de azóta nem tudok letölteni, mindig ezt kapom a kliensembe:
"You are not allowed to have any torrents active."
Az oldalra be tudok lépni, már cseréltem jelszót is, töltöttem le több  torrentfájlt próbálni, de minden azonnal piros lesz és ezt írja az állapotra.
Lehet hogy kivágtak a hirtelen feltöltés miatt? Szomorú lenneék mert már meghívásos az oldal, régen még szabad reges volt.

#3056 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 14:58

Mivel betudsz lépni az accountod-al egyértelműen nem vágtak ki. Nem kaptál esetleg üzenetet ezzel kapcsolatban?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#3057 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 15:30

Idézet: sadam - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 15:58

Mivel betudsz lépni az accountod-al egyértelműen nem vágtak ki. Nem kaptál esetleg üzenetet ezzel kapcsolatban?

Semmit írtam is hibás angolsággal egy rövid kérdést az adminnak, na majd ezért lehet kivágnak :) ha esetleg van valakinek ide invitáló kódja azt is megköszönném  :)

#3058 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 02:58

Üdv!
Utorrentben meg lehet oldani valahogy, hogy automatikusan átvegye a tracker címet labelnek egy torrent?
:think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3059 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:14

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. jún. 23., kedd - 3:58

Üdv!
Utorrentben meg lehet oldani valahogy, hogy automatikusan átvegye a tracker címet labelnek egy torrent?
:think:

Szia!

Úgy tudom, nem.
Viszont hozzá lehet adni egy "tracker" oszlopot, és rendezni is tud (ábécében)  :Đ .
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#3060 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 09:36

Szóval úgy néz ki kibaxtak a tvtorrentsről. Okos húzás, ezt is megértem. Szinte minden oldalon pár terrás feltöltéseim vannak, fizetek szerverért is hogy jó arányom legyen, de innen repültem.  :mad:
( mondjuk be tudok lépni) Nincs valakinek invitel kódja?  :) Adok cserébe pl whatcd-t.

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.