HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3241 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 14. 20:22

Idézet: Alexandra399 - Dátum: 2010. jan. 14., csütörtök - 21:13

Azt  tudom hogy az ingygyenes de sajna bizonyos ildalakhóz mint a bitorrenthez meghívó kell amit nem kapok senkitő :confused: l...

vannak nyilt oldalak is amihez meghívó se kell...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3242 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 01. 18. 21:47

Idézet: Alexandra399 - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:38

Hát bitorrentre!  ;)

Micsoda?! :nevet2: Gondolom, bittorentet akartál írni. :Đ Manapság már "torrent"-et írunk. :)

Mióta torrentezel vagy most kezdesz? :think: Az attól függ, hogy mekkora a feltöltési sávszélességed? Ha túl kevés, sok időbe telik a visszaosztás. Ahhoz folytonos gépre lesz szükséged.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3243 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 21:51

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:59

ez olyan, mint a dualtorrent, csak bi... a fiútorrenteket meg a lánytorrenteket is szereti, érted?  :Đ
a kérdezőnek: erre a zárt torrentoldalas témára még gyúrjon egy kicsit.
addig is ott vannak a torrentkereső oldalak.

Ez a beszéded, én tényleg mindkettőt szeretem!  :taps: :]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3244 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 01. 21. 21:34

aszittem valami vicc fogad a zaszfalton: Kitiltás oka: dupeacc  :(
a büdös életben nem volt két accom. postolni sem szoktam mostanában, h a szemét csípjem valakinek... biztos kellett valakinek a helyem, vagy vmelyik sörlok okos volt.
van még a magon kívül valami értelmesebb oldal? kéne oda egy meghívó...  :)
kieg.: fákk, most kaptam az emailt, h a legutóbbi meghívottam is. való igaz, vagy egy fél éve, megmutogattam neki a dolgokat, meg seedeltem egy kicsit seedbox-ból, h ne legyen bajban. de kb. hónapok óta azt sem. csak egy icipikét kellett volna megkapirgálni a dolgot. már csak az h ő mit szed, meg én mit.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 21. 22:09 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#3245 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 22:05

Én ahogy néztem, magon kívül nemnagyon van értelmes. Zaszfaltra ami felkerül, az pár órán belül van magon is, giga még nagy oldal, de oda is az kerül fel, ami magon már fentvan...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3246 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 22:10

Idézet: potyo - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 22:05

Én ahogy néztem, magon kívül nemnagyon van értelmes. Zaszfaltra ami felkerül, az pár órán belül van magon is, giga még nagy oldal, de oda is az kerül fel, ami magon már fentvan...

igazából, mint ebből is látszik, jó ha több oldalon van ez ember. meg nem hív meg senkit, meg nem jótékonykodik. abból nem lehet baj.
a legnagyobb bajság az egészben, h pont ez a csóka írja alá mostanában a teljesítéseimet.  :Đ

Szerkesztette: avman 2010. 01. 21. 22:12 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#3247 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 06:42

bitu :

Sikertelen bejelentkezés!
Hozzáférés megtagadva.
Kitiltás oka: dupeacc

Ez mit jelent? Kb 10 éves acc volt  :(

----atyuska----

#3248 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 06:48

Idézet: caratyuska - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 6:42

bitu :

Sikertelen bejelentkezés!
Hozzáférés megtagadva.
Kitiltás oka: dupeacc

Ez mit jelent? Kb 10 éves acc volt  :(

lásd fentebb. máshol is olvastam, meg bitus ismerős nézett rá a fórumra, h többéves acc-ok kerültek kitiltásra, a tulajok meg értetlenek. a válasz meg csak annyi, multiacc lépett be a felhasználóval. biztos megszerezték a jelszavad.
bizonyítékot ne várj, zárt a rendszerük, mint a parkolótársaságoknak. meg a hozzáállásuk is kb.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 23. 06:54 -kor

#3249 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 10:11

Idézet: avman - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 6:48

...a válasz meg csak annyi, multiacc lépett be a felhasználóval. biztos megszerezték a jelszavad....

Ez most akkor mit is jelent?
Ha valaki megszerzi a jelszavam, akkor az még az én userem ugyanúgy. Én három helyről szoktam belépni (két gépem van + néha munkahelyen ránézek ha kolléga kér valamit), ez most multiacc? Vagy az a multiacc, amikor ugyanazon gépről (böngésző session, vagy mittomén) lép be több usernév?
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#3250 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 10:43

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 10:11

Ez most akkor mit is jelent?
Ha valaki megszerzi a jelszavam, akkor az még az én userem ugyanúgy. Én három helyről szoktam belépni (két gépem van + néha munkahelyen ránézek ha kolléga kér valamit), ez most multiacc? Vagy az a multiacc, amikor ugyanazon gépről (böngésző session, vagy mittomén) lép be több usernév?

Ez egy idiótaság részükről, miért ne léphetnének be egy ip-ről többen is? Nekem szüleimnél és itthon is router mögött van 3-3 gép. Nan nekem, és másnak is itt acc-a, bárki belép amikor akar. Elvileg ez feléjük úgy néz ki, hogy egy ip-ről több acc is belépett. Ez miért hihetetlen?  Másrészt ha valakinek több acc lenne de jó arányokkal akkor miért nem mindegy? Pont ez miatt fogok csinálni akkor az aszfalton még egy acc-ot, hogy ha kirúgnának akkor legyen mit használni. Pedig kb 2tb-s feltöltésem van nagy aránnyal, de úgy látszik ez sem érdekeli azt a kis csírát aki megint hatalmat kapott, mert valószínű ilyesmi van ez mögött. Van kb 50 csillagom, elküldök egy meghívót, feltolok szerverről kb 300gb-ot és hadd pihenjen. pontosan ezzel a hozzáállással érik el azt, hogy legyen duplaaccom úgy látszik. Eddig még sehol sem volt rá szükségem, ha így folytatják akkor itt muszáj lesz, nehogy kivágjanak valamiért. (mondjuk nem kommentelek, nem hívok meg, stb)
Persze akkor ha valóban igaz, hogy sok embert igazságtalanul kirúgtak.

#3251 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 11:27

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 10:11

Vagy az a multiacc, amikor ugyanazon gépről (böngésző session, vagy mittomén) lép be több usernév?

a multiacc meg dupe az az, amiről ők azt állítják. és punktum. elég sok ember kibasztak így állítólag mostanság.
egyébként tudtommal az, amikor egy 1 személyhez több felhasználónév is köthető, azaz többszörös regisztráció. de nincs ip-ban, nincs ip korlát, nem ez alapján megy. amiről valamelyik serlok azt gondolja, h gyanús, azt általában kérdés nélkül kivágják a legtöbb helyen. én adhattam rá gyanút. de közel fél éve és csak arányt javítottam. nem volt rendszeres, és kb. legkésőbb szeptemberben véget is ért ezen tevékenységem. szóval velem kurvára mellélőttek és gyanítom nem a fél évvel ezelőtti karitatív tevékenységemhez van köze.
bár szerintem, ha szó szerinti jelentését néznénk a multiacc-nak, akkor annak lenne értelme, ha egy accountot többen is használnak.
de a dupeacc meg biztosan az, amit fentebb leírtam. meg úgy tudom a multiacc-ot is ilyen értelemben használják.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 23. 11:32 -kor

#3252 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 12:14

Nézegettem bh fórumot, egy lehetséges ok a dupeacc miatti banra:

Idézet

Azonos email címe volt egy meghívottjával, a rendszer automatikusan bannolta.
és mielőtt megkérdezed: nem, nem lehet feloldani... legközelebb olvassa el a szabályokat.

- Where are we going?
- Let's go find out.

#3253 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 12:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 12:14

Nézegettem bh fórumot, egy lehetséges ok a dupeacc miatti banra:

ez rám vonatkozik?
mert a meghívottam mélcíme gmail volt, amit amit vele közösen kreáltunk. ő kreálta, mert meghívtam oda is a cégesén, én meg ott ültem mellette. az enyim meg avman@freemail.hu. aztán elvettem tőle erővel, mert kurva találó lett. lenyúlta a nicknevem mansterizálva :Đ .  avmanster@gmail.com
ha igen, akkor javaslok annak a baromnak egy szemüveget meg visszairatkozást az alsóbb tanfolyamok olvasás óráira. merhogy nem  a rendszer volt, az tuti. a rendszernek hónapokkal ezelőtt bannolnia kellett volna az ilyen dupeacc-kat. itt pedig több éves felhasználók állnak értetlen az eset előtt, mondván nem csináltak semmit. én meg hajlamos vagyok inkább nekik hinni, semmint valami adminnak titulált fütyinek az oldalon.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 23. 12:43 -kor

#3254 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 12:39

2-3 ember rákérdezett, hogy miért kapott x y ismerőse bant, és szinte mindre ez volt a válasz. Aztán vagy igaz vagy nem :)

szerk.: szvsz az lehet, hogy hasonló a két mailcím, ha még ezen kívül ip egyezés is van, pl melóhelyen beléptek, akkor az még gyanúsabb. De ez meg már nem autoban, vagy ha igen akkor elég agresszív.

Szerkesztette: Pietrosz 2010. 01. 23. 12:43 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#3255 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 12:42

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 12:39

2-3 ember rákérdezett, hogy miért kapott x y ismerőse bant, és szinte mindre ez volt a válasz. Aztán vagy igaz vagy nem :)

mondom, a centrum kft. felvásárolta a bithumen-t.  :Đ nekik van ilyen ilyen istentől kapott, tévedhetetlen zárt rendszerük.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 23. 12:43 -kor

#3256 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 16:26

Mi haverral szoktunk egy gépről seedelni, egyelőre még nem lettünk kivágva. Kiírtuk az adatlapra mindketten, hogy a másikunkkal azonos ip előfordulhat, meg az ip cím elejét is kiírtuk. Aki besegít másnak, annak szerintem érdemes az ilyet kiírni a profilban a Rólad mezőbe, meg kiíratni a másikkal is. Persze utólag ez már nem segít...

Szerkesztette: potyo 2010. 01. 23. 16:31 -kor

#3257 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 17:57

Idézet: potyo - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 16:26

Mi haverral szoktunk egy gépről seedelni, egyelőre még nem lettünk kivágva. Kiírtuk az adatlapra mindketten, hogy a másikunkkal azonos ip előfordulhat, meg az ip cím elejét is kiírtuk. Aki besegít másnak, annak szerintem érdemes az ilyet kiírni a profilban a Rólad mezőbe, meg kiíratni a másikkal is. Persze utólag ez már nem segít...

aláírásban ott volt, h seedbox. az meg ip-ből látszik, h kiknél (jut eszembe szíderéktől ha jár itt valaki, miafaszvanmá? leléptetek a pézze' és valami sziget óceánpartyán vedelitek a koktélt monokinis csajok köldökéből???  :Đ ) kiírni nem írtam, mert azt meg még reklámnak vennék.
mondom, annak tükrében, h többekről van szó, akiknél még ilyesmi sem merült fel, kizártnak tartom, h emiatt volt. azt is kizártnak tartom, h főleg a bh-n bárki bármiben is elismerné, tévedett vagy valami hiba volt. hiszen minden úgy jó, ahogy csinálják. ők a legtutibb űberfasza csávók a placcon.
bár igazából leszarom őket. mostanában nem igazán kedveltem azt, amivé vált.

#3258 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 19:14

avman: ilyenkor szólni kell a meghívó emberkédnek, h mi van. El kell küldeni neki mailben a szitut. De ha szólsz 3-4 hét múlva, addígra összejön a 20 csillag, amivel tutira visszahívlak.
Kollega is most hívta meg magát, és megértem. Ilyen random hülyeségek miatt teszik ki az embereket.  :think: A másik kollega meg azért ment banra, mert szerintük csítelt. Gyakorlatilag meg az volt, h a wifis net szolgáltatója kavart vmit, oszt valami brutális sebeséggel töltött fel/le 1-2 napot...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3259 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 19:35

Idézet: leslie - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 19:14

avman: ilyenkor szólni kell a meghívó emberkédnek, h mi van. El kell küldeni neki mailben a szitut. De ha szólsz 3-4 hét múlva, addígra összejön a 20 csillag, amivel tutira visszahívlak.
Kollega is most hívta meg magát, és megértem. Ilyen random hülyeségek miatt teszik ki az embereket.  :think: A másik kollega meg azért ment banra, mert szerintük csítelt. Gyakorlatilag meg az volt, h a wifis net szolgáltatója kavart vmit, oszt valami brutális sebeséggel töltött fel/le 1-2 napot...

asszem nekem még nem volt meghívóm. fene tuggyamár, rég volt. adatlapomon nem volt ilyen.
köszi, te kb. a 3. vagy, aki felajánlotta, de nem hiszem, h élni fogok bármilyen meghívóval. nem érdekelnek.
kocsmába sem ülök be egy seggfej mellé, csak mert ingyen piát ad. csak ha nagyon szomjas vagyok, és le vagyok égve.  :Đ
ha az magról lenne szó, csontig nyalnék.  :Đ  azt az oldalt kedvelem. meg szerintem korrektek is. de biztos vannak hibák ott is.

Szerkesztette: avman 2010. 01. 23. 19:43 -kor

#3260 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 20:13

Magon ahogy észrevettem inkább azzal van a probléma, hogy feltöltesz valamit, és valamit hiányolnak, és nem csak nem fogadják el, hanem azonnal törlik. Múltkor is felraktam valamit, erre törölték, mert nem írtam telepítési információkat. De ilyen szinte indok nélküli kirakásról még nem hallottam ott.

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.