HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3361 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Yv@n - Dátum: 2010. 06. 18. 07:52

Sokkal inkább egyfajta "csakazétrsem, kurvaanyátok" reakció várható a felhasználói tábortól.

Errol jut eszembe: miert nem koltozunk at a kalozobolbe? Lehet hogy lassabb lesz, mert nem fog mindenki seedelni hogy tartsa az aranyt, de talan a nepszeru dolgoknal lesz mindig seed. Aztan foglalja le az asva, a piratebay szerveret ahogy tudja.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3362 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 06. 18. 11:24

Errol jut eszembe: miert nem koltozunk at a kalozobolbe? Lehet hogy lassabb lesz, mert nem fog mindenki seedelni hogy tartsa az aranyt, de talan a nepszeru dolgoknal lesz mindig seed. Aztan foglalja le az asva, a piratebay szerveret ahogy tudja.

Samott

Jdownloader + tehparadox.com, es lehet menni foglalni. Az ncore persze kene melle, mert sajna magyar anyag ezeken gyakorlatilag nincs, viszont minden mas van.

#3363 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 18:57

Mondjuk a seed-szerverért nem kár.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#3364 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 18. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2010. 06. 18. 02:27

Faszért nem lehet simán kiküldeni egy ideiglenes jelszót? Ha más olvassa az emailemet, akkor rákattint a linkre és már megy is neki a jelszó a hozzáféréshez, minden bizonnyal a második emailt is látja. Ha meg más nem látja az emailemet, akkor mégis minek két email?

Mert ha robot kattintgatja a linket, meg elírja valaki a loginnevet, akkor mindig új jelszót generálna a 3. félnek, aminek meg nincs értelme, főleg ha egyből nem olvassa a leveleket. Levelet írni ígyis kell róla, akkor ez egyszerűbb.
Make love not Wor.

#3365 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 06. 18. 11:24

Errol jut eszembe: miert nem koltozunk at a kalozobolbe?

Az is érdekes hely, lófasz magyar tartalom sincs, nem értem miért. Többi magyar torrent meg veri a nyálát, hogy ők milyen elitek, de júzereknél amit látok, az tömény vicc kategória.
Make love not Wor.

#3366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 19:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2010. 06. 18. 01:46

Az Ncore-ban az volt a jó, ha egy kicsit is böcsülettel seedeltél szépen emelkedett az arányod,

Ja, mindig furán nézek kollégákra, akik mindig csak töltenek, de amint lejött kuka, feltöltés meg szénné korlátozva, egyéb trackeren éppen tartani a "még ki nem rúgnak" arányt. Élősködő faszok. Aztán meg anyáznak a kalózoson, ha valaki nem seedel.
Make love not Wor.

#3367 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2010. 06. 18. 07:52

Na igen. Amikor chellom volt, csak azért béreltem szervert hogy feltoljam az arányom az ncore-oon és BH-n. Nc-n volt kb 4 TB feltöltésem, 4-es arányom. Meghívtam a sógoromat is, neki is feltoltam kb 2tb-t. Meg kb majdnem minden elvitt trackeren is kb 500gb-1tb-os up-om volt, jó aránnyal. Az nc valóban azért volt jó mert olyanokat is megtaláltam amit máshol nem, és megjött a seed is szinte mindig. Az a baj, hogy egy ilyen leállással tönkre lehet nagyon tenni az oldalakat ha felállnak is, hosszú idő kell hogy újra normálisan működhessenek, ha sikerül is esetleg.

Tán 3 éve emelt "nagyot" a UPC. Azóta szedek. Az arányomat csak a saját gépem üzemideje tartja. 3-4 helyen vagyok, elfogadható arányokkal.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3368 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 20:52

Basszus! :s :(

Idézet

Ez a hét valószínűleg a legsötétebb, amit a hazai torrentes társadalom átélt eddig Magyarországon. És még nincs vége. Szerdán több tracker áldozatul esett a lefoglalásnak, csütörtökön pedig majdnem ugyanennyi tracker döntött úgy, hogy “felső” nyomásra hosszabb-rövidebb időre, de bezár. Pontos információink még most sincsenek. De akkor jöjjön a feketeleves.

Szerdán az első órákban csak tippeltük, hogy vajon az egész nCore bukott, vagy csak a proxy szerver. Nagyjából biztosnak látszott az információ, hogy csak a proxyt vitték el, mivel ezt szerencsére több helyről is megerősítették, így mindenki megnyugodott. Jöttek az hírek, hogy lehet már csütörtökre, de végső esetben jövő hétre menni fog az oldal.

Nem titok már, még emailt is kaptunk, amiben látható volt, hogy az oldal túlélte a razziát, és működőképes, csak éppen senki nem tudja, hol. Az információt jobbnak láttuk nem közölni. Valahol viszont hiba csúszott a gépezetben, ma délután ugyanis ismét razzia volt egy pesti szerverhotelben, ahol több számítógépet foglaltak le. Ezek pedig nagyrészt az nCore megmaradt szerverei voltak.

A razzia második hullámának áldozata lett így több frontend és sql szerver is. Az oldal újraindulásáról nem szeretnék beszélni most, még nagyon friss és képlékeny a dolog, a staff sem akar elhamarkodottan nyilatkozni.

Fontos! A staff nem vár adományokat, ha megoldják, saját erőből fogják. Ezért senki ne dőljön be az esetleges ilyen emaileknek, körüzeneteknek. A felhasználóknak nem kell félniük, adataik biztonságban vannak, az oldal nem tárolt ip címeket. Természetesen óvakodjatok a kamu accountlopó oldalaktól is!

Forrás!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3369 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 21:06

Hát, én sok jóra ezek után nem számítok..Ha ezt is vitték, nem sok remény maradt.
A kurva életbe.

Szerkesztette: havri1 2010. 06. 18. 21:07 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#3370 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 21:45

Dögöljön meg akinek ez b@szta ebben az országban a legjobban a szemét. Nem voltam hardcore töltögető, főleg a sorozatok kellettek amik meg sem jelennek dvd-n és máshol sem. Miért nem b@sztatják a sok milliárdokat lopó fehérgallérost, a lakásmaffiát meg a többi igazi bűnözőt. Ez ám a nagy akció. Mit kellett ehhez nyomozni meg apparátust foglalkoztatni? Be kellett volna menni egy okos zsandárnak egy általános iskolába és megkérdezni hogy melyikek a legnagyobb torrentoldalak? Máris meg lett volna a válasz, ha akrták volna akkor eddig sem kellett volna hagyni ezt. Valami köcsögnak szúrta a szemét egy-két nagy oldal, és a piti érdekek elb@szták sok ember szórakpzását. (engem pl sokszor nem a tartalom érdekelt, hanem töltögetés és seedelés maga, valamint nézegetni az oldalakat)
Ha a jogvédők és az alkotók ennyire fájlalják ezt a dolgot, miért nem csinálnak ők egy ilyen oldalt mint pl az Ncore, ahonnan bárki letölthet valamennyi díj fejében ami a jogokat fedezi. Ha nem 10000 lenne egy alkotás hanem normális összeg ami nem menne 100 kézen át talán még menne is.

#3371 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 22:05

egy családtagom elöbb hívott, sík idegen, sírás határán. asva.infon olvasta, hogy mag minden cuccát vitték, és ő benn volt top100 középrészén.

ebből lehet bármi problémája? elvileg szerverek valamelyike tárolja az összes user adatát, ráadásul ő megadta városa nevét is. bármilyen formában vissza tudják keresni, ki, hogy, hol, mit csinál(t)?

én "megnyugtattam", hogy nagy valószínűséggel minden kódolva van, nem sok mindent tudnak kiszedni az adatbázisból. remélhetőleg...
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#3372 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2010. 06. 18. 23:05

egy családtagom elöbb hívott, sík idegen, sírás határán. asva.infon olvasta, hogy mag minden cuccát vitték, és ő benn volt top100 középrészén.

ebből lehet bármi problémája? elvileg szerverek valamelyike tárolja az összes user adatát, ráadásul ő megadta városa nevét is. bármilyen formában vissza tudják keresni, ki, hogy, hol, mit csinál(t)?

én "megnyugtattam", hogy nagy valószínűséggel minden kódolva van, nem sok mindent tudnak kiszedni az adatbázisból. remélhetőleg...

max a seedszervereseket vehetik elő de szerintem nem fognak evvel kínlódni az üzemeltetőkre másznak rá mint mindig.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3373 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 06. 18. 23:13

max a seedszervereseket vehetik elő de szerintem nem fognak evvel kínlódni az üzemeltetőkre másznak rá mint mindig.

fogalmam sincs, ő hogy érte el ezt a (szerintem hihetetlen...) poziciót ranglistán. remélem userek túlélik :)
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#3374 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2010. 06. 18. 22:45

Nem voltam hardcore töltögető, főleg a sorozatok kellettek amik meg sem jelennek dvd-n és máshol sem.

Na, ez az, amihez vegkepp nem kell torrentezni.

dedicated.tv + a regi dolgokhoz tehparadox.com. Ezek egyebkent az aktualis jogszabalyok szerint a letolto reszerol meg csak jogszabalyokba sem utkoznek.

#3375 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 06. 18. 23:13

Az uzemeltetok sem hulyek, valamifele szerzodesszeruseget mindenkivel kotottek, abban pedig benne van, h a berloke a felelosseg.

#3376 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 10:34

á faszom, hiányzik az ncore, ez így nem lesz jó...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3377 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: viharhozo - Dátum: 2010. 06. 19. 10:26

Na, ez az, amihez vegkepp nem kell torrentezni.

dedicated.tv + a regi dolgokhoz tehparadox.com. Ezek egyebkent az aktualis jogszabalyok szerint a letolto reszerol meg csak jogszabalyokba sem utkoznek.

Igen csak azért könnyebb ha évadonkén, magyar hanggal, vagy felirattal szépen összesítva vannak, és fullon jönnek le az évadok. :)

#3378 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 19. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 18. 20:34

Mert ha robot kattintgatja a linket, meg elírja valaki a loginnevet, akkor mindig új jelszót generálna a 3. félnek, aminek meg nincs értelme, főleg ha egyből nem olvassa a leveleket. Levelet írni ígyis kell róla, akkor ez egyszerűbb.

Robot ellen amúgy is más védelem kell szerintem, én jobban bízok abban, ha pl. öt próba után pihentetem az IP-t egy negyed órára, esetleg ha egy órán belül jön még egy ugyanilyen, akkor meg egész napra. Ebben lehet valami, hogy elkúrja az emailcímet és más regisztrált emailt talál el. Nekem akkor is valahogy eröltetettnek tűnik a dolog...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3379 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 13:38

Hmm.. pár hétig nem vagyok és mik történnek ezalatt.

Idézet: Hwsw! Újabb razzia ...

A HWSW becslései alapján csak a tegnap lekapcsolt torrent oldalaknak több mint 400 ezer regisztrált felhasználója volt, ami még akkor is jelentős számnak minősül, ha kalkulálunk az átfedésekkel is.

Vajon ennyi ember mind bűnöző?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3380 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 06. 19. 11:34

á faszom, hiányzik az ncore, ez így nem lesz jó...

Nyugtatták nemrég hogy hétfőtől újra fogják indítani, erre még két szerót kapcsolták le. :omg: Sebaj, van másik oldal. :]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.