HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3681 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 29. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: havri1 - Dátum: 2010. 10. 29. 15:46

Tökéletesen műxik a HDPre.
Még leállást sem tapasztaltam.

Kérdeztem Suicidtól is, hogy mi van vele... Nem tudták elérni a szervert napok óta, fura... :eek: Most meglátogattam újra, műxik... :omg: :bolond: :box2:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3682 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Misi_D - Dátum: 2010. 10. 23. 17:23

Az smsweb dologhoz azért tegyük hozzá, hogy a jard tudtommal minden esetben feljelentésre nyomoz és vonul ki. A feljelentést a jogvédő szervek teszik. Én inkább azt kérdezném, hogy őket miért nem jelentik fel a jogvédők? Egy tipp: relatív kevesen használják őket, azaz valószínűleg úgy vélik, hogy kevesebbet ártanak (már a saját köreiknek), mint a torrent oldalak. Lehet mondani, hogy ez nem fair, meg egyenlő eljárást, ha a torrentet, akkor őket is - de ez van. Te is feljelenthezed az smswebes oldalakat... :D Úgy gondolom, hogy jelenleg a torrent van "fókuszban", aztán ha itt eldurrogtatták a patronokat, jön a többi is sorba... :s

Ugyan már, előtte meg a dc++ volt fókuszban, csak ugye azt könnyű volt kinyírni. Csak a torrent tovább húzza, mert nem csak illegális tartalommegosztásra használják a technológiát, hanem legális megoldások is vannak, így magát a technológiát és a sw készítőit nem tudják megfingatni. Igazából én azt nem tudom megérteni, hogy a ftp és smswebes emberkéket sokkal könnyebb lenne elkapkodni és bíróség elé cipelni, mert ott a bankszámlaszám, amire megy a pénz, bűntérsakat is ki lehet kukázni az utalásokból, adót sem fizetnek, szal min egy apeh vizsgálat indítható lenne mind ellen. Smsweb dettó...

Én egy dologgal tudnám esetleg ezt magyarázni, hogy ezeknek a torrentoldalaknak van a legtöbb usere... Ha valaki nem veszi meg a cdt, akkor a letöltéséért miért fizetne valaki másnak?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3683 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 10. 30. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 10. 30. 17:52

mert ott a bankszámlaszám, amire megy a pénz, bűntérsakat is ki lehet kukázni az utalásokból, adót sem fizetnek, szal min egy apeh vizsgálat indítható lenne mind ellen. Smsweb dettó...

Azok már akkorában tolják, hogy szerintem Ciprusra megy az a lóvé, ott meg kefélhetjük.
Make love not Wor.

#3684 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 01:58

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2010. 10. 23. 14:55

Fizetős ftpk és smsweb természetesen biztonságban. Azokat biztos nehéz megtalálni.

Ezt most olvastam csak: Link.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#3685 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 09. 23:45

Valaki mondja meg pls, hogy Firefox alatt hogyan lehet lelőni ncore-on az ArtOrange hirdetést (torrentek fölötti sáv)? Az adblock plus nem ismeri fel.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

#3686 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 00:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Misi_D - Dátum: 2010. 11. 09. 23:45

Valaki mondja meg pls, hogy Firefox alatt hogyan lehet lelőni ncore-on az ArtOrange hirdetést (torrentek fölötti sáv)? Az adblock plus nem ismeri fel.

mag.cc/art/*-ot add hozzá kézzel az adblock szűrőjéhez.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#3687 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 17:42

Nem látta valamelyikőtök a Méregzsák (The Snapper) című filmet manapság torrenten?
Ahol nekem van lehetőségem keresni ott nem találtam.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3688 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 01. 08:09

Aszfalttal mi a fütyi van?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3689 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 05. 09:37

hdpre-vel mi van? Már tegnap sem volt elérhető. és persze ma sem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3690 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 05. 10:23

Nektek nincs tele a tokotok a sok kretennel, aki a spoilerek miatt sir a torrent kommentek kozt? Tudja, hogy olvashat ott olyat, ami lelovi a poent (ki eset ki az x-faktorbol, ki nyerte az f1 futamot, etc.) megis beleolvas es sirankozik, hogy elrontottak a szorakozasat?... Aki meg latta miert ne targyalhatna ki ugyanott a torteneseket? Es akkor minden masodik komment azzal foglalkozik, hogy miert spoilereznek...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3691 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 12. 01. 08:09

Aszfalttal mi a fütyi van?

És a maggal? :unsure:

#3692 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 12. 08. 19:04

És a maggal? :unsure:

ncorenews: Oldal most nincs, majd kicsit később lesz... kis türelmet. :)
Aggodalomra semmi ok, gondok vannak a szerverteremben.

Az illetékesek dolgoznak rajta, kis türelmet kérünk.

Szerkesztette: havri1 2010. 12. 08. 19:33 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#3693 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 12. 05. 10:23

Nektek nincs tele a tokotok a sok kretennel, aki a spoilerek miatt sir a torrent kommentek kozt? Tudja, hogy olvashat ott olyat, ami lelovi a poent (ki eset ki az x-faktorbol, ki nyerte az f1 futamot, etc.) megis beleolvas es sirankozik, hogy elrontottak a szorakozasat?... Aki meg latta miert ne targyalhatna ki ugyanott a torteneseket? Es akkor minden masodik komment azzal foglalkozik, hogy miert spoilereznek...

Samott

nekem azokkal a kreténekkel van bajom, akik nem a fórumot, hanem a torrent hozzászólásokat tolja ilyen esetben
nem bírják befogni a pofájukat, közléskényszeres köcsög mindahány
az ilyen cuccoknál simán tiltanám a hozzászólásokat 1-2 napra, utána lehet pofázni

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 12. 09. 08:39 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3694 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 12. 09. 08:36

nekem azokkal a kreténekkel van bajom, akik nem a fórumot, hanem a torrent hozzászólásokat tolja ilyen esetben
nem bírják befogni a pofájukat, közléskényszeres köcsög mindahány
az ilyen cuccoknál simán tiltanám a hozzászólásokat 1-2 napra, utána lehet pofázni

De miert? Miert ne beszelhetnek ki az adott epizodot ott helyben? Nem kell beleolvasni es akkor nincs baj, nem? Olyan bonyolult ez? Piszkosul nem kell hozzaszolasokat olvasni egy torrent letoltesehez. Altalaban nem is latszanak a hozzaszolasok az adatlapnal, szandekosan kell odakattintani, le kell gorditeni az elolvasashoz... aki akkora kreten hogy ezt nem birja megallni az meg is erdemli a sorsat. :) Rohadt idegesito, hogy minden ilyen torrentnel megy a hiszti oda vissza a spoiler miatt. Ugyis lesz egy hulye aki beirja, ugyis megszopja aki nem kivancsi a vegeredmenyre es megis beleolvas. Akkor miert olvas bele? :bolond:

Samott

Szerkesztette: Samott 2010. 12. 09. 08:53 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3695 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 12. 09. 08:53

De miert? Miert ne beszelhetnek ki az adott epizodot ott helyben? Nem kell beleolvasni es akkor nincs baj, nem? Olyan bonyolult ez? Piszkosul nem kell hozzaszolasokat olvasni egy torrent letoltesehez. Altalaban nem is latszanak a hozzaszolasok az adatlapnal, szandekosan kell odakattintani, le kell gorditeni az elolvasashoz... aki akkora kreten hogy ezt nem birja megallni az meg is erdemli a sorsat. :) Rohadt idegesito, hogy minden ilyen torrentnel megy a hiszti oda vissza a spoiler miatt. Ugyis lesz egy hulye aki beirja, ugyis megszopja aki nem kivancsi a vegeredmenyre es megis beleolvas. Akkor miert olvas bele? :bolond:

Samott

Spoiler tag nem véletlenül van ott. Nem is nehéz használni.
Ezzel le volna tudva a gond - nem kellene egymást szidni, meg jelzőkkel illetni.
Nekem nem kell legördítenem az első 2-3 hozzászóláshoz - múltkor is tök jólesett, hogy akaratlanul is megtudtam: Sebastian Vettel-t kiszavazták a Megasztárból, de a zsűri megmentette a párbaj után.

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 12. 09. 09:24 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#3696 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 12. 09. 09:24

Spoiler tag nem véletlenül van ott. Nem is nehéz használni.
Ezzel le volna tudva a gond - nem kellene egymást szidni, meg jelzőkkel illetni.
Nekem nem kell legördítenem az első 2-3 hozzászóláshoz - múltkor is tök jólesett, hogy akaratlanul is megtudtam: Sebastian Vettel-t kiszavazták a Megasztárból, de a zsűri megmentette a párbaj után.

24"-on mar nem szokas maximalizalt ablakon bongeszni. :) Erdekes, nekem meg soha nem volt ilyen problemam. En speciel se pro se kontra nem veszek reszt az ilyen vitakban, csak erthetetlen szamomra, hogy miert nem vigyaz az, akinek vesztenivaloja van. Egyebkent a torrentek a fooldalrol is tolthetoek altalaban, nem kell megnyitni az adatlapjat sem. Hulyek mindig lesznek akik beposztoljak spoiler tag nelkul, szoval felesleges (es piszkosul unalmas) a siras. Mindenki vigyazzon magara.

Samott

#3697 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 12. 09. 09:33

24"-on mar nem szokas maximalizalt ablakon bongeszni. :)

de :Đ

#3698 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 10:07

van enkór

#3699 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 12. 09. 09:33

24"-on mar nem szokas maximalizalt ablakon bongeszni. :) Erdekes, nekem meg soha nem volt ilyen problemam. En speciel se pro se kontra nem veszek reszt az ilyen vitakban, csak erthetetlen szamomra, hogy miert nem vigyaz az, akinek vesztenivaloja van. Egyebkent a torrentek a fooldalrol is tolthetoek altalaban, nem kell megnyitni az adatlapjat sem. Hulyek mindig lesznek akik beposztoljak spoiler tag nelkul, szoval felesleges (es piszkosul unalmas) a siras. Mindenki vigyazzon magara.

Samott

Én azért szoktam beleolvasni, hogy kétes eredetű, nekem gyanús torrenteknél, (sőt szinte mindnél,) megtudjam, főleg a hang rendben van-e, de akár a kép is.
Az arány 30-50:1 szokott lenni, aki kihallja, hogy a DTS nem az, vagy a térhatás közelít a mono-hoz, így kénytelen vagyok végigolvasni.
Ilyenkor én sem örülök, ha belebotlok nem kívánt infókba.

#3700 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 02:35

Perpill se mag, se bh. Ehh. :dry:

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.