Idézet
így néz ki egy htpc. amit te akarsz egy gémpléj cuccos, htpc csomagolásban.
Így van.
Szerk.: nem fogok 2 gépet tartani, egyet játékra 20 colos tft-vel, másikat meg HTPC-nek, egyébként állításom továbbra is áll, találj nekem 2 darab 12 centis ventivel szerelt HTPC házat, ATX legyen, beépített infra vevővel.
Egy jóbarátom halk PC mániás, ő a gumipadokon vagy mi az izéken is Hitachi extra halk széria vinyót volt kénytelen vásárolni, a 2db 12-centis ventillátort lekötötte 12-ről 5 Volt-ra, a 9800Pro-n passzív Zalman van, a 2500+ -os Bartonon atom borda 12cm-es, szintén 5V-ra kötött ventivel.
Na erre a gépre mondhatjuk, hogy olcsó, nem egy erőgép, full-full kuss PC, igen, ami mellett kis hangerőn is elhallgatod este leoltott lámpák mellett a Goldfrapp - Felt Mountain-t, kiterülve a szőnyegre.
Csak az a fránya Antec Sonata (nézzük már meg mennyi az ára) ..
Na, akkor most ezt tegyük bele így ventistül mindenestül egy házba. Egy HTPC házba.
Na erről beszélek. És ez HTPC még csak, semmi játék.
Egyeseknek fogalmuk nincs a CSEND fogalmáról. Arról, hogy én mikor kimegyek hozzájuk vidékre, a gépem hangorkán, ami egyébként síri csendesnek tűnik nekem a városban, úgy hogy a légy se rezzen (megszoktam a városi alapzajt).
Ilyen ez.
Szerkesztette: Eperkutyus 2007. 11. 20. 16:06 -kor
Om mani peme hung.