Idézet: fishi - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 11:28
Szóval nekem 3900 Forintos családi csomagom van (semmi más sincs UPC-től) december végéig hűséggel, akkor most megszívtam, és júliustól 7ezret kell fizessek ugyanezért? ("Tájékoztatjuk, hogy 2008. június 30. napjától a Családi és az Extra, valamint az HBO, a az HBO Pak és az Aktív szolgáltatások megszűnnek, melynek következtében az ezen szolgáltatásokra kötött előfizetői szerződések, és az esetlegesen hozzájuk kapcsolódó hűségszerződések is automatikusan megszűnnek ezzel a nappal."
Ráadásul mi az, hogy a szolgáltatásról érdeklődhetek egy telefonszámon, meg egy internetcímen, de ha ezzel nem élek a "kollégáink hamarosan felhívják időegyeztetés céljából"? Aki nem rágja végig higgye azt, hogy muszáj váltani?
Igen, ez az itt többek által vitatott, de szerintem is létező probléma, hogy vidéken a digit átállással együtt megszűnik az analóg szolgáltatás az alap és minimál csomagon kívül.
Tehát, vagy visszalépsz alap (esetleg minimál) csomagra, és így nem kerül többe (*erre most kell rákérdezni, ha a hűségből ki akarsz lépni, a tájékoztató levélben említett, törvényi lehetőség a retorzió nélküli kilépésre most él, aztán legközelebb június 30-cal lehet kilépni, közte csak szankcióval), vagy előre lépsz valamelyik digitálisra.
Azoknak a hűségkondícióit - ha lesznek - nem ismerni még.
A jelenlegi állapot szerint nem lesznek a mostanihoz hasonló hűségárak, csak a levélben közölt "kedvezményes" árak.
Valszleg hatóságnál rá lehet erre kérdezni,hogy maga az eljárás mennyire szabályos, de azzal, hogy most van 15 napod lelépni, vagy júniusban elköszönni a családitól, minden törvényes és ÁSzF szerinti kötelezettségüknek eleget tettek.
Image és ügyfélkapcsolati szempontból természetesen nagyon nagy butaságot csinál a UPC ezzel az akcióval.

Súgó
A téma zárva.