Idézet: Samott - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:52
Az meg nagyobb elmeny lehet...
Samott
nem tudom pontosan de 2-3 német adó ingyen sugároz HDben.. pl RTL, Pro7. egyéni szerencse hogy értek németül, elég sokszor mennek jó filmek (HBO előnye hogy nincs reklám..). Mivel van rálátásom a Széchenyi hegyre és a TVmben is van DVB-T tuner, azt is ki tudom próbálni. Kiváncsi vagyok mit fognak a DVB-T multiplexekbe belepakolni, szerintem a T-Onlinenak és a UPCnek akkora lobbiereje lesz hogy sok értelmeset nem fognak engedni beletenni, mert különben nagyon sok user felmondaná a hazai/stb csomagot ami normális DVB-T összeállítással értelmét vesztené. (szerintem az előfizetők jó része ilyen kaliberű csomagra fizet elő)
igen teljesen egyetértek. nem kötelező előfizetni. egyszerűen az hogy HDben tvzzek nekem nem ér meg 5-10 rugót havonta. csak azért tvzzek mert HD? egyáltalán nekem a TV nem játszik ekkora szerepet az életemben.. nincs is annyi felesleges időm.. ami kell meg lejön HDben netről, 4-7GB egy film H.264-el kódolva... Planet Earth télleg szép, leszedtem. De csak azért nem fogok megnézni olyat ami nem érdekel mert HD... ez olyan mintha csak azért autózok mert van egy jó kocsim nem pedig azért mert el akarok jutni valahova... főleg azt írták a cikkben hogy újranézi a csóka a NatGeo műsorait mert HD

de jó hogy ennyi ideje van egyeseknek... persze mindenki arra szánja az idejét és pénzét amire akarja.