HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 07. 18:58

Idézet: couguar - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:46

Amit az upc-s installator alakit ki. A doksiban talalhato figyelmeztetes, hogy a box elott nem szabad elosztani, a felhasznalora, azaz rad vonatkozik.

Értem, köszönöm szépen az információt! Akkor ez a korlátozás arra vonatkozik, hogy csak a UPC-s szerelő által kialakított elosztókkal és csatlakozási módon lehet használni? Vagyis a szerelő után én már ne nyúljak azokhoz a kábelekhez, amelyek a mediabox előtt vannak?

#2382 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:04

Idézet: s.attesz - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:58

Értem, köszönöm szépen az információt! Akkor ez a korlátozás arra vonatkozik, hogy csak a UPC-s szerelő által kialakított elosztókkal és csatlakozási módon lehet használni? Vagyis a szerelő után én már ne nyúljak azokhoz a kábelekhez, amelyek a mediabox előtt vannak?

Hát erre holnap rákérdezek amikor kijönnek, mert a box előtt van elosztva nálam a bejövő kábel, amiről három felé ágazik el, egy a STB felé, egy a modem felé és egy CRT-s tévém felé amin megy az analóg adás.
Az üzembehelyezési leírás alapján pedig ez helytelen..., de lehet hogy azok nem értenek hozzá akik ezt leírták a használati utasításba. :think:

#2383 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:09

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 19:04

Hát erre holnap rákérdezek amikor kijönnek, mert a box előtt van elosztva nálam a bejövő kábel, amiről három felé ágazik el, egy a STB felé, egy a modem felé és egy CRT-s tévém felé amin megy az analóg adás.
Az üzembehelyezési leírás alapján pedig ez helytelen..., de lehet hogy azok nem értenek hozzá akik ezt leírták a használati utasításba. :think:

Köszönöm szépen! Ugyanis ez az egyik ok, ami miatt még nem mertem megrendelni, ugyanis nem lenne egyszerű nálunk az átkábelezés és nem értem, hogy miért írták, hogy közvetlenül a hálózatra kell kapcsolódnia, mert ha két mediabox-ot kérnék, akkor ahhoz is be kellene iktatni valahol egy elosztót.

#2384 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:17

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 17:55

Az az eurosport van amin a Premier League meccsek mennek.
Tudsz a másik két tévén is müsort nézni de csak az analog csomagot.

Nagyon köszi a gyors választ, az első nagyon jó hír, de a másikra még lamerkednék egy kicsit: nem vajazom, mi a "csak analóg csomag". Nézem a digi csatorna kiosztást, annak a végén van egy ilyen, hogy "csak analógban elérhető csatornák", akkor az RF outon csak az a 7 csati jön be? Nyilván nem a HD adásokat akarom analógon "élvezni". :) Ha megnézem az UPC kábel kiosztást UPC oldalán és fenntartva, hogy HBO packos digis verziót rendelek, akkor mondjuk ami csatornák ott vannak (kb. 40-50), azok fognak nekem is jönni? Vagy HBO is? Elnézést az értetlenkedésért, remélem érthető voltam és van válasz:)

#2385 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:32

Idézet: Depeche - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 19:17

Nagyon köszi a gyors választ, az első nagyon jó hír, de a másikra még lamerkednék egy kicsit: nem vajazom, mi a "csak analóg csomag". Nézem a digi csatorna kiosztást, annak a végén van egy ilyen, hogy "csak analógban elérhető csatornák", akkor az RF outon csak az a 7 csati jön be? Nyilván nem a HD adásokat akarom analógon "élvezni". :) Ha megnézem az UPC kábel kiosztást UPC oldalán és fenntartva, hogy HBO packos digis verziót rendelek, akkor mondjuk ami csatornák ott vannak (kb. 40-50), azok fognak nekem is jönni? Vagy HBO is? Elnézést az értetlenkedésért, remélem érthető voltam és van válasz:)

Nálam egy CRT TV-n továbbra is elérhető analógon a családi csomag a HBO-val együtt, de ha jól olvastam a HBO nyártól már nem lesz az analógon, és most március végén is néhány csatornát kivettek az analóg kinálatból(Travel,stb.). Most az STB-n keresztül jön 83 csatorna(digital hd platinum), de a 7 csatornát amit külön leírtak csak analógon érhetők el(BPTV,FixTv,PRO7,stb.). De nem csak ezt a 7 csatorna érhető el, hanem gondolom az amit előtte analógon előfizettél.

#2386 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:38

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:32

Nálam egy CRT TV-n továbbra is elérhető analógon a családi csomag a HBO-val együtt, de ha jól olvastam a HBO nyártól már nem lesz az analógon, és most március végén is néhány csatornát kivettek az analóg kinálatból(Travel,stb.). Most az STB-n keresztül jön 83 csatorna(digital hd platinum), de a 7 csatornát amit külön leírtak csak analógon érhetők el(BPTV,FixTv,PRO7,stb.). De nem csak ezt a 7 csatorna érhető el, hanem gondolom az amit előtte analógon előfizettél.

Ismételten thx:) Akkor holnap asszem meg kell eresztenem egy telefont, mert én eddig csak netet "vásároltam" UPC-től és így félek, hogy lófüttyöt nem fogok kapni analógra. Igy holnapra marad a rendelés. Mégegyszer köszönöm a válaszokat és ha úgy lesz a kiosztás, ahogy írod, az több lenne, mint bravó:)

#2387 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:48

Idézet: s.attesz - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:58

Így van, ugyanis a médiabox visszirányos hálózatot kap, nem jó ha olyan matat rajta, aki nem ért hozzá, valamint egyébként is fontosabb lehet neki a jól beállított jelszint mint egy analóg tv-nek...

#2388 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:50

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 19:04

Még egyszer: ami az üzembehelyezési leírásban van az rád vonatkozik. Ne piszkáld a bejövő kábelt. Aki meg ért hozzá )upc szerelő) az megcsinálja jól a leágazásokat.

#2389 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 19:51

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 18:42

Igen, az analógról eltűnt. Se Travel, se szabadedzés. :(

A Silver és a Gold között a holnap alapján csak annyi különbséget vélek felfedezni, hogy a Gold PVR-es a Silver meg nem.  :confused:  És csak a Gold csomagok között van HD-s?
:think:

Hivatalosan asszem van HD Silver is, bár nem promotálják.

#2390 Felhasználó inaktív   johnniiiiiii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 20:04

Idézet: couguar - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 19:50

Még egyszer: ami az üzembehelyezési leírásban van az rád vonatkozik. Ne piszkáld a bejövő kábelt. Aki meg ért hozzá )upc szerelő) az megcsinálja jól a leágazásokat.

Dehogy piszkálok a kábelezésbe, de remélem hogy a távirányítóm hirtelen lefagyására és megjavulására kapok érdemben választ, illetve a képhibákra, kockásodásra, alacsonyabb jelszintre,...mert hogy néha csak érintőgombokkal tudjak csatornát váltani az nonszensz.

#2391 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 20:27

Bár ez OFF téma, de délután is volt szó a Hello HD szolgáltatásról, már több információ áll rendelkezésre: http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/maj...d.html?Itemid=2 vagy www.hellohd.tv

#2392 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 20:35

Idézet: johnniiiiiii - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 21:04

Dehogy piszkálok a kábelezésbe, de remélem hogy a távirányítóm hirtelen lefagyására és megjavulására kapok érdemben választ, illetve a képhibákra, kockásodásra, alacsonyabb jelszintre,...mert hogy néha csak érintőgombokkal tudjak csatornát váltani az nonszensz.

Milyen set top boxod van?

Nálam most a telepítéskor derült ki, hogy nincs és nem is volt visszirányú szűrő a kábelemen. Sosem volt Chellom itt, tehát feltételeztem, van a szekrényükben visszirányú szűrő, de mivel kapott címet a box, azt mondta, hogy nincs.

A 999. csatorna, majd azt hiszem piros gomb, minden beltérin működik, vagy csak a philips-eken? Itt kiírja, hogy kapott-e IP címet, meg milyen ping van a központig.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2393 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 20:59

Idézet: petne - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 21:27

Bár ez OFF téma, de délután is volt szó a Hello HD szolgáltatásról, már több információ áll rendelkezésre...

Ez reggel meg nem volt ott... :) Vicces. 99e egyszeri dij, havi 4900-ert 13 SD, 2 HD, 3 radio csatorna... +2x2500-ert meg ket HD csatorna. Hat ez nem lesz a magyar Premiere... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2394 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 21:05

Idézet: petne - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 21:27

Bár ez OFF téma, de délután is volt szó a Hello HD szolgáltatásról, már több információ áll rendelkezésre: http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/maj...d.html?Itemid=2 vagy www.hellohd.tv

A havidij egeszen jo, de az "elofizetoi szett megvasarlasa" feltetel nem hangzik tul kecsegtetoen az ASZF-ben. Mennyibe kerulhet vajon egy ilyen HD-kepes belteri? A tanyer/fej/kabel nem tetel, de ez igen.

Krinyo

PS: 99e??? Nem fognak rohanni erte az emberek...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2395 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 21:14

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 21:05

A havidij egeszen jo, de az "elofizetoi szett megvasarlasa" feltetel nem hangzik tul kecsegtetoen az ASZF-ben. Mennyibe kerulhet vajon egy ilyen HD-kepes belteri? A tanyer/fej/kabel nem tetel, de ez igen.

Krinyo

PS: 99e??? Nem fognak rohanni erte az emberek...

Az ÁSZF nem szokta tartalmazni az akciós árakat, ezért még lehet ennél jobb is egy kis hűséggel szerintem...

#2396 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 07. 22:14

Idézet: Samott - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 20:59

Ez reggel meg nem volt ott... :) Vicces. 99e egyszeri dij, havi 4900-ert 13 SD, 2 HD, 3 radio csatorna... +2x2500-ert meg ket HD csatorna. Hat ez nem lesz a magyar Premiere... ;)

Samott

Ráadásul a 13 SD-ből 6 teljesen szabadon (előfizu nélkül) elérhető FTA földi+műholdas kombinációval. Viszont a Premiernél csak két HD csati van, itt meg négy (a prémiumokkal együtt).

#2397 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 07:10

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 23:14

Viszont a Premiernél csak két HD csati van, itt meg négy (a prémiumokkal együtt).

Jah.
De a Premiére-ben van egy állandó 7 csatornás F1 közvetítés, gyakorlatilag az összes edzést nézheted nem kevés kamerából. :) Természetesen 16:9, ezt ugye nem kell mondanom. :)
+ Pay/ View lehetőség is van a premier?? mozifilmekre, ami ugye nem kicsi előny. Nem tudom ez mennyibe fáj, de pl. ha 300 Ft-ot kellene fizetnem egy jó kis filmért, akkor nem biztos, hogy megpróbálnám levadászni valami torrent oldalról.

Mindenesetre a Premiére szerintem sokkal jobban személyre szabható mint amilyen csomagok itthon vannak.

Egyébként nem lenne rossz az UPC kínálata, és nagyon sok magyar nyelvű is - ami szvsz örvendetes - de erősíteni kellene a sport vonalat, mert külföldi csomagokhoz képest harmatgyenge.
Igazából az a bajom, hogy tele van szar csatornával, kétharmada nézhetetlen.
RDaneel_hu

#2398 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 07:18

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 8:10

Egyébként nem lenne rossz az UPC kínálata, és nagyon sok magyar nyelvű is - ami szvsz örvendetes - de erősíteni kellene a sport vonalat, mert külföldi csomagokhoz képest harmatgyenge.

9 sportcsatorna van benne... ez nem eleg? Sok csatis forma1 engem is erdekelne... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2399 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 07:25

Idézet: Samott - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 8:18

9 sportcsatorna van benne... ez nem eleg? Sok csatis forma1 engem is erdekelne... ;)

Samott

Igen F1 nincsen, pedig régen a Palco-ban és most a Premiére-ben benne van a 7 csatornás 16:9-es Bernie féle digi. És akkor még nem beszéltem az ITV-ről.

Szóval ahhoz képest amit ezek adnak, az RTL Klub tolja itthon, szerintem szánalmas.  :rolleyes:
Még csak választható lehetőség sincs.
RDaneel_hu

#2400 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 07:33

Idézet: Samott - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 8:18

Samott

ja, és abból nyolcon rohangálnak a gyepen.. :down:
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122