HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 09. 08:32

A szerelő srác, aki hozta nekem a silver HD boxot, azt mondta, hogy napi 10-11-et szerel fel. Ha mondjuk reggel 8-tól este 8-ig melózik, az 12 óra, mondjuk valamennyit ebédel, tehát kb 1 óra marad 1 címre, közlekedéssel, bekötéssel együtt, és az első bedugás után várni kell vagy 15 percet, mire életre kel a szolgáltatás. Szóval nem csoda, ha csúsznak.

Tegnap jött egy levél az HBO sztár magazinnal, mely szerint ha együtt rendelem UPC digitallal az HBO MaxPack-ot, akkor júliusig a jelenlegi havidíjamon kapom aztán pedig 3500 Ft-ért havonta, hűség nélkül.

Ezek után nem értem, hogy lett az HBO-mból sima HBO Pak. Mindegy, ha hétfőn meghozzák a Gold HD dobozt, utána  futok még egy kört, legyen már HBO Maxpak, ha júliusig ugyanannyit kell érte fizetni. Amúgy is a HD érdekel, a sima Pak-ért nem szívesen fizetnék havi 2500 Ft-ot, akkormár inkább a HD-sért 3500-at.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#2462 Felhasználó inaktív   R5TL 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 09. 09:08

Sziasztok! Valaki írta, higy a zöld gombbal lehet a felvett műsorba könyvjelzőt rakni, ami tök hasznos, főleg egy több órás mősor esetén. Kipróbáltam, tényleg működik, csak azt nem tudom, hogyan lhet utána megkeresni illetve a könyvjelzőhöz ugrani???

#2463 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 09:23

Idézet: R5TL - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 9:08

Sziasztok! Valaki írta, higy a zöld gombbal lehet a felvett műsorba könyvjelzőt rakni, ami tök hasznos, főleg egy több órás mősor esetén. Kipróbáltam, tényleg működik, csak azt nem tudom, hogyan lhet utána megkeresni illetve a könyvjelzőhöz ugrani???

Jobbra, balra gombok? :)

#2464 Felhasználó inaktív   R5TL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 09:35

Idézet: couguar - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 10:23

Jobbra, balra gombok? :)

Mondod, vagy kérdezed?  :)  Most nem tudom kipróbálni.  :confused:

#2465 Felhasználó inaktív   couguar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 09:39

Idézet: R5TL - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 9:35

Mondod, vagy kérdezed?  :)  Most nem tudom kipróbálni.  :confused:

Kérdezem hogy próbáltad-e... :)
És közben mondom :)

#2466 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 10:34

Fejétől bűzlik a hal.
Nehogymá' a szerelő legyen a hibás ha valami szarul van megszervezve.

Ahol valamelyik cég szolgáltat, ott a tulajdonos vagy a főnök a hibás minden ilyen jellegű problémában.
Nem a kis indián.  :rolleyes:
RDaneel_hu

#2467 Felhasználó inaktív   visionbp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 10:45

Ha valakinek szüksége van egy négybemenetes HDMI-switcherre (távirányítóval/manuálisan vált), szóljon.

#2468 Felhasználó inaktív   acsehi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 14:43

Csak az utolsó 3 oldalt olvastam el, de csak egy hasonló postot láttam. Nálam időnként befagy a kép/hang az RTLK, TV2 és Viasat3 csatornákon. A többin nem tapasztaltam. Ez a fagyás kb. 5-10 másodpercig tart, majd először a hang indul el, majd pár másodperc múlva a kép is megjön hozzá, természetesen a kimaradt idő kiesik. Pace boxom van, amit pénteken cserélnek SD gold-ra.

Box probléma, UPC továbbítási probléma, vagy jelforrás probléma? Naponta 1-2-szer fordul elő.

#2469 Felhasználó inaktív   goodm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 15:17

1-2 szer...
Sajnos többször!

#2470 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 16:41

Idézet: goodm - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 15:17

1-2 szer...
Sajnos többször!

Nálam két Pace beltéri van, és már a 10 nap alatt 1 fagyás sem volt. Szépen teszik a dolgukat.
A távirányitója meg sokkal jobb mint a filipszé. :D

#2471 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 16:53

philips hd drv stb eseten mas is talalkozott mar olyannal, hogy a box kikapcsolasa utan kb 10 perccel az ora atvalt 00:00-ra es onnan "meri" tovabb az idot. es ezt hogyan lehetne kikuszobolni, tehat, hogy folyamatosan a pontos idot mutassa (a boxhoz adott manual erre nem igazan ter ki)

#2472 Felhasználó inaktív   elmerfudd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 17:23

Idézet: waces - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 16:53

philips hd drv stb eseten mas is talalkozott mar olyannal, hogy a box kikapcsolasa utan kb 10 perccel az ora atvalt 00:00-ra es onnan "meri" tovabb az idot. es ezt hogyan lehetne kikuszobolni, tehat, hogy folyamatosan a pontos idot mutassa (a boxhoz adott manual erre nem igazan ter ki)

Nálam is eljátsza ezt, de aztán visszaáll rendes időre.

#2473 Felhasználó inaktív   RedSaw 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 09. 17:24

Sziasztok!
Pár napja köttettem be a digit. Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Thompson felvevős box-on található USB bemenet. Valakinek sikerült már kideríteni mire szolgál? Lehet-e ezen keresztül esetleg PC-re menteni a felvett műsorokat? (Esetleg más módon?) 
Az SPDIF kimeneten megjelenik-e az 5.1 hang. (A szerelő azt mondta, hogy le van tiltva. Egyelőre nincs hozzá kábelem, így nem tudom kipróbálni.)
Előre is köszi a segítséget.

#2474 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 17:48

Idézet: RedSaw - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 18:24

Az SPDIF kimeneten megjelenik-e az 5.1 hang. (A szerelő azt mondta, hogy le van tiltva. Egyelőre nincs hozzá kábelem, így nem tudom kipróbálni.)

A digit hangkimeneten megjelenik a dolby digital hang. Alapból a 2.0. A HBO-n a box felajánlja a választható hangsávok között a magyar és az angol 5.1-t. Átkapcsolva csak a csend hangjai voltak hallhatóak. Mgnéztem a HBO honlapján a műsort és ott néhány filmnél külön jelzik, hogy 5.1-es hanggal sugározzák. Sajnos ma egy film sem lesz így, de majd ha lesz, akkor kipróbálom, valóban megjelenik-e a 6 csatorna a kimeneten

Más:
Közben észrevettem, h megváltozott a menü. Délután, mikor bekötötte a srác, akkor még a kijelölt menüpontok narancssárgás jelöléssel voltak. Most kékkel. És a műsorrögzítőben "Felveendő műsorok" volt, most meg "Rögzítendő műsorok". Mondjuk ez utóbbi fogalmazás magyarosabb is.

Szal én bizakodom. Látszik, hogy az UPC-nél is foglakoznak a dologgal. Ahhoz képest, hogy ez topic is csak decemberben indult, egy hír alapján....

#2475 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 18:21

Idézet: elmerfudd - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 17:23

Nálam is eljátsza ezt, de aztán visszaáll rendes időre.

kozben nezem a logokat es latszik, hogy minden jel eltunt abban az idoben a bejovo kabelrol tehat inkabb az a gond, hogy a szolgaltato farag meg rajta :)

#2476 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 18:31

Idézet: m_and_m - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 18:48

A HBO-n a box felajánlja a választható hangsávok között a magyar és az angol 5.1-t. Átkapcsolva csak a csend hangjai voltak hallhatóak.

Most újra próbáltam. 5.1 helyett igen halk 2.0 jött ki a digit kimeneten, Igaz, ezt a filmet se jelölte a HBO 5.1-es hangúnak

#2477 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 18:47

Nos, ma is várom őket, eddig sehol senki. Betelefonálok üfszolgra, hát ő csak annyit tud, hogy 8ig szól a munkalap, még jöhetnek... De ő a szerelők elérhetőségét nem tudja megmondani. Hát milyen cég ez?

Meg ha már egyik nap valahol elcsúszok, a következő nap nem az lenne a normális hogy ott kezdek? De egyelőre nem vagyok dühös, még 8ig tényleg jöhet ide valaki.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2478 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 18:54

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 19:47

Nos, ma is várom őket, eddig sehol senki. Betelefonálok üfszolgra, hát ő csak annyit tud, hogy 8ig szól a munkalap, még jöhetnek... De ő a szerelők elérhetőségét nem tudja megmondani. Hát milyen cég ez?

Meg ha már egyik nap valahol elcsúszok, a következő nap nem az lenne a normális hogy ott kezdek? De egyelőre nem vagyok dühös, még 8ig tényleg jöhet ide valaki.

Azért nem tudja üfsz. mert alvállalkozóknak van kiadva a bekötés. Legalábbis nálunk így van. Nekem meg még nem szóltak mikor jönnek , hogy bekössék a megrendelt de általuk elbaltázott megrendelésemet.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#2479 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 18:57

Idézet: komi28 - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 19:54

Azért nem tudja üfsz. mert alvállalkozóknak van kiadva a bekötés. Legalábbis nálunk így van. Nekem meg még nem szóltak mikor jönnek , hogy bekössék a megrendelt de általuk elbaltázott megrendelésemet.

És nem tudja az alvállalkozó telefonszámát? Na ne röhögtessenek ezzel... Majd megint az lesz hogy 3 perc múlva hívnak, hogy sorry de ma se értünk ide. És szegény ügyfélszolgálatosra kell majd zúdítanom a szitkot. Dehát ezvan, biztos megszokták már.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#2480 Felhasználó inaktív   waces 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 19:09

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. ápr. 9., szerda - 18:57

És nem tudja az alvállalkozó telefonszámát? Na ne röhögtessenek ezzel... Majd megint az lesz hogy 3 perc múlva hívnak, hogy sorry de ma se értünk ide. És szegény ügyfélszolgálatosra kell majd zúdítanom a szitkot. Dehát ezvan, biztos megszokták már.

ez fura, mert ufsz alapban elkeri toled a telefonszamot amin elerhet, es ha kicsusznak az egyik napbol/zonabol, akkor masnap/kovetkezo muszak automatikusan ott kezd, ahol az elozo abahagyta. es nalam mindig normalisan idoben telefonaltak. amikor meg nem akkor nem gyoztek surun elnezest kerni. (egyebkent pont ma meselte a srac aki nalam szerelt, hogy csak bp-en napi 700-750 telepitesuk van)

Szerkesztette: waces 2008. 04. 09. 19:09 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.