World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 03. 12. 07:28
Kaz'rogal és Najentus down, egy próba még Supremuson is volt, hát az sem fog sok gondot okozni.
Grat a Councilhoz.
Grat a Councilhoz.
"In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Elküldve: 2008. 03. 12. 10:06
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 7:51
Grat.
Ui.: nálatok mi a szart csinálnak/nem csinálnak a rugók/DPS warri, hogy te lehetsz az első?
Ui.: nálatok mi a szart csinálnak/nem csinálnak a rugók/DPS warri, hogy te lehetsz az első?
Oké, mondjuk most volt egy kis gebasz, a palára állított rugónak át kellett mennie a papra kirugdosni mert akit eredetileg ráállítottunk, elhalálozott, szóval az, hogy a rugókat megelőztem nem biztos hogy állandó jelenség lesz. Viszont a caster dps-eket is nagyon csúnyán aláztam, akik pedig végig a palát nuke-olták.
Ja, a másik válasz: azért lehetek első dps-ben mert nagyon ügyes és skilles vagyok.
DPS warrikat bárhol, bármikor beelőzöm, egyébként. Egyedül a rugók jelentenek ellenfelet.
Szerkesztette: Etele 2008. 03. 12. 10:07 -kor
Elküldve: 2008. 03. 12. 11:13
Idézet: Etele - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 10:06
Oké, mondjuk most volt egy kis gebasz, a palára állított rugónak át kellett mennie a papra kirugdosni mert akit eredetileg ráállítottunk, elhalálozott, szóval az, hogy a rugókat megelőztem nem biztos hogy állandó jelenség lesz. Viszont a caster dps-eket is nagyon csúnyán aláztam, akik pedig végig a palát nuke-olták.
Ja, a másik válasz: azért lehetek első dps-ben mert nagyon ügyes és skilles vagyok.
DPS warrikat bárhol, bármikor beelőzöm, egyébként. Egyedül a rugók jelentenek ellenfelet.
caster DPS ott kicsit szív, lévén nagyon hosszú a harc (mana) illetve hogy feldobja a resistes gebaszt, és akkor resist van.... ez bőven kompenzálja azt, hogy nekünk rohangálni kell, mint póknak a falon
nézem saját WWSünket, a rugdalózó rugó az tankszinten van (ami érthető, ugye), tapaszt beelőztem, de úgy emlékszem, megdeglett egyszer-kétszer a harc folyamán (illetve neki több aggrogondja volt tán) - egyébiránt tapasz felszereltsége nem igazán átlagos, meg ha jól tudom, nem a "classic" warrior módon nyomul, ami előn
próbálom megsasolni armoryn a rugóitokat, de nem megy
Elküldve: 2008. 03. 12. 12:56
BTW, reklámozni kell itt is a tegnapi napot...
ugye, ilidan próbák ezerel.. eygszer csak indul a fight, tankon egy másodpercre sincs, spap, healerek, totemek.. mindenkin végigmegy a bőregér...
spapok, DPS, mindenki lebaszva egészségesen, tessék oment nézni, ejnyemár!
újra...
tank odaáll... majd ilidan egy ütésből kettéharapja
egyik healer beszól ventrin: te Terka, mér volt neked 11k Hpd?
igen, bizony széttört és nem vette észre
de mi annyira, de annyira pro-k vagyunk, hogy a tankunk ilidanon húzza az unarmed skilljét!
ugye, ilidan próbák ezerel.. eygszer csak indul a fight, tankon egy másodpercre sincs, spap, healerek, totemek.. mindenkin végigmegy a bőregér...
spapok, DPS, mindenki lebaszva egészségesen, tessék oment nézni, ejnyemár!
újra...
tank odaáll... majd ilidan egy ütésből kettéharapja
egyik healer beszól ventrin: te Terka, mér volt neked 11k Hpd?
igen, bizony széttört és nem vette észre
de mi annyira, de annyira pro-k vagyunk, hogy a tankunk ilidanon húzza az unarmed skilljét!
Elküldve: 2008. 03. 12. 13:06
Etele, mutass már WWS-t valamikor, amikor alázod a dps warikat! Kíváncsi vagyok
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2008. 03. 12. 15:59
..
Szerkesztette: Nevl 2008. 03. 12. 16:12 -kor
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 03. 12. 20:09
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 14:06
Etele, mutass már WWS-t valamikor, amikor alázod a dps warikat! Kíváncsi vagyok 
Oké, bár lehet hogy csak SWStat screenshotra fogja futni.
Majd hanem felejtem el, tolok ide a héten, remélem lesz olyan fight amikor lesz dps warri is a raidben.
Elküldve: 2008. 03. 12. 20:15
Az ominózus tegnapi Council SWStat, sajna dps warri nem volt lent. 
A rugók közül egyik meghalt, ezután a másik át lett zavrava priestre kirugdosni, ahogy már ecseteltem.
Sajna látszik hogy állandóan rohangálni kell (sokszor a tank consecrationból pont az ellenkező irányba húzta ki Gathiost mint amerre én elindultam, mage AoE-zéséről nem is beszélve) a dps-emen.
Ha még kicsit gyakoroljuk, lesz ez még jobb is. Szerintem 1300-as dps-t meg tudom ugrani rajta. Ez afféle first killes bénázásos SWStat.
A rugók közül egyik meghalt, ezután a másik át lett zavrava priestre kirugdosni, ahogy már ecseteltem.
Sajna látszik hogy állandóan rohangálni kell (sokszor a tank consecrationból pont az ellenkező irányba húzta ki Gathiost mint amerre én elindultam, mage AoE-zéséről nem is beszélve) a dps-emen.
Szerkesztette: Etele 2008. 03. 12. 20:20 -kor
Elküldve: 2008. 03. 13. 01:20
Egy Teron vagy Anatheron izgibb lenne, ott nem nagyon kell rohangálni. Nemrossz amúgy, de nemsokat lehet leszűrni belőle, meg Council aztán abszolut nem egy dps race 
És DPS-t mutass majd, ne damage done-t
És DPS-t mutass majd, ne damage done-t
Szerkesztette: TNTmax 2008. 03. 13. 01:22 -kor
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2008. 03. 13. 05:40
Elindult a Background Downloader.
Még a végén igazam lesz a két héttel...
Még a végén igazam lesz a két héttel...
Elküldve: 2008. 03. 13. 07:34
Szerintetek mi lehet a bibi, ha Silithusból griffel szeretnék távozni és azt írja, hogy
Unspecified Taxi Server Error
Unspecified Taxi Server Error
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]
Elküldve: 2008. 03. 13. 09:23
ott van a DPSe is, mondhatnám normális, egészséges 1k-s DPS...
el kell keserítselek, csak te voltál meelee DPS aki DPSelhetett, ezért nyerted
(de következő alkalommal valahogy én is kivonom a forgalomból a rugókat
)
el kell keserítselek, csak te voltál meelee DPS aki DPSelhetett, ezért nyerted
(de következő alkalommal valahogy én is kivonom a forgalomból a rugókat
Elküldve: 2008. 03. 13. 09:43
Ez a max dps-t mutatja nem? Mert 1 K max dps-el elég nehezen lehet megközelíteni is egy rugót... de a dps warri is komoly kihívás....
Elküldve: 2008. 03. 13. 09:52
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 9:43
Ez a max dps-t mutatja nem? Mert 1 K max dps-el elég nehezen lehet megközelíteni is egy rugót... de a dps warri is komoly kihívás....
Mit jelent számodra a max dps? Szerintem elég nehezen értelmezhető fogalom. Amikor ütsz egy szebb kritet, akkor a max dps-ed két-háromezer vagy akár több is lehet. (Fogalmam sincs mennyit krittel egy jobb rugó vagy enha sámli.)
Ez a harc során mért átlagos dps.
Dell Latitude E5420
while (!sleep) sheep++;
while (!sleep) sheep++;
Elküldve: 2008. 03. 13. 09:54
Szép és jó dolog a DPS, alkalmas a "kinek a nagyobb a kukija" c. népi játékra.
DE.
A boss/akármi nem DPStől dől el, hanem a ténylegesen belevert damázstól. Így a DPS abszolut másodlagos ehhez képest.
Mit érsz ugyanis az 5000es DPS-el, ha meghalsz 1 sec alatt? ( nekem volt ilyen
: Shadowstep+ambush+kiüt a boss+csá
)
DE.
A boss/akármi nem DPStől dől el, hanem a ténylegesen belevert damázstól. Így a DPS abszolut másodlagos ehhez képest.
Elküldve: 2008. 03. 13. 10:04
Idézet: Dinin - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 9:54
Szép és jó dolog a DPS, alkalmas a "kinek a nagyobb a kukija" c. népi játékra.
DE.
: Shadowstep+ambush+kiüt a boss+csá
)
DE.
hehe, nekem is volt már valami 7-8-ks DPSem
(minden crittelt, minden proccolt
cuncin nekem is annyi volt legutóbb a DPSem (átlagban), csak ott volt még előttem a két ruggancs...
Elküldve: 2008. 03. 13. 10:25
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 10:43
Councilon senki sem tud max dps-t tolni, a sok futkorászás miatt.
Hyjal-ban pl. egy-két bosson ahol értelmesen le lehet állni püfölni, 1300 (harc teljes időtartamára vetített átlagos) dps fölött vagyok simán.
RE: egyébként meg félreértés ne essék, franc se akar konkurálni a rugókkal, ők pure dps classok én meg "csak" egy support dps. Az a normális, ha a rugók szépen beelőznek.
A guildben a dps warrik nem tudom mit csinálnak szarul, mert T6 contentben nem is emlékszem olyan bossfightra ahol megelőztek volna...
Szerkesztette: Etele 2008. 03. 13. 10:28 -kor
Elküldve: 2008. 03. 13. 12:23
Szeretek fórum trollkodni néha :drool:

Súgó
A téma zárva.