World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 01. 02. 12:09
Nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy hamarosan, talán Sunwell megjelenés tájékán majd szépen eltörlik a Hyjal attunementet is.
If your mind can conceive it, you will achieve it.
Elküldve: 2008. 01. 02. 12:13
Idézet: Archon - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 12:09
A vízkunyerálásnál egy bosszantóbb dolgot láttam:
Mystical Odour-os mage hirdet trade csatin:
"víz 5G, kaja+víz 10G, portál bárhová 5G..."
Na ez meg a másik véglet...
Ez miért bosszantó? Szerintem csak szánalmas.

Elküldve: 2008. 01. 02. 12:21
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 13:09
Nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy hamarosan, talán Sunwell megjelenés tájékán majd szépen eltörlik a Hyjal attunementet is.
Ettől én is félek.
Nem elitista vagyok, vagy irigykedek azokra, akik esetleg majd Hyjal attument nélkül mehetnek rá a potyabossokra BT-ben meg Hyjal-ban, de mégis, így erősen csökkenni fog a T6 insták presztízse. Lehet bunkónak fog tűnni amit most mondok, de amelyik guild nem képes arra, hogy leölje Kaelt, annak semmi keresnivalója T6 contentben.

Na mindegy, most majd jól megkapom, hogy én könnyen ugatok.
Egyébként már az SSC kulcs eltörlését sem tartottam jó ötletnek, de az, hogy nem lesz MH kulcs, megint egy erős visszalépést jelent. Casuals forever! :Đ
Elküldve: 2008. 01. 02. 12:50
Engem ez már annyira nem zavar, valahol még meg is értem, de azért valamilyen módon megkülönböztethetnék azokat akik az eredeti verziójukban teljesítik a kihívásokat, mondjuk egy új titulussal vagy hasonló.
Ami viszont nagyon bosszant az az S3 gear modelljei. Egyszerűen felháborító hogy képtelenek új modelleket csinálni ezeknek a casual welfare epic cuccoknak. Már minden második ember T6 dizájn cuccokban rohangál, holott közük nincs a T6 levelhez.
Az egy dolog hogy nem csinálhatnak meg tervezhetnek minden kék zöld vacaknak új modellt, nade hogy a legmagasabb szintű (elvégre pvp szinten ez a top gear) cuccoknak se legyen új modelljük az szánalmas.
Emlékszem annak idején mikor én még csak BWL/AQ40 szinten voltam Alliance of Destiny-vel, és kezdtek feltűnni a T3-as MHsok, mekkora királyságos volt, IF főterén messziről ki lehetett szúrni hogy ott egy T3-as akárki, amott meg egy Grandmarshal rangú valaki (akkoriban még annak is volt státusszimbóluma).
Most meg mindenki egységesen T6 külsőben van, boldog boldogtalan. Szomorú.
Ami viszont nagyon bosszant az az S3 gear modelljei. Egyszerűen felháborító hogy képtelenek új modelleket csinálni ezeknek a casual welfare epic cuccoknak. Már minden második ember T6 dizájn cuccokban rohangál, holott közük nincs a T6 levelhez.
Az egy dolog hogy nem csinálhatnak meg tervezhetnek minden kék zöld vacaknak új modellt, nade hogy a legmagasabb szintű (elvégre pvp szinten ez a top gear) cuccoknak se legyen új modelljük az szánalmas.
Emlékszem annak idején mikor én még csak BWL/AQ40 szinten voltam Alliance of Destiny-vel, és kezdtek feltűnni a T3-as MHsok, mekkora királyságos volt, IF főterén messziről ki lehetett szúrni hogy ott egy T3-as akárki, amott meg egy Grandmarshal rangú valaki (akkoriban még annak is volt státusszimbóluma).
Most meg mindenki egységesen T6 külsőben van, boldog boldogtalan. Szomorú.
Elküldve: 2008. 01. 02. 14:00
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 12:13
Arathoron elvileg 5, azaz 5 guild nyomja BT-t a DW-vel együtt.
Egészen pontosan 8 klán raidel BT-ben jelenleg:
NW
Reckless
Umbrage
Maligned
Velvet
MO
Artum
DW
(ez egyben sorrend is)
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu
Elküldve: 2008. 01. 02. 14:16
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 11:57
Gratula! 
Vajh hány guild jár már BT-ben saccra?
De hogy senki nem árul még epic gemeket az szomorú. Kérdeztem RM/NW/VG/Umbrage-t de semmi.
Pedig én addig árulnám őket amíg jópénzt lehetne kapni értük, mert ha már mindenki BT-ben lesz, akkor már nemsokat fognak érni. (Igazából ez a része nem is érdekel, csak pár 10 resilience gem kéne a mágusomnak.
)
Nálunk 150g-ért lehet már kapni ilyen olyan gemeket.. asszem ebből transfer lesz így

Vajh hány guild jár már BT-ben saccra?
De hogy senki nem árul még epic gemeket az szomorú. Kérdeztem RM/NW/VG/Umbrage-t de semmi.
Pedig én addig árulnám őket amíg jópénzt lehetne kapni értük, mert ha már mindenki BT-ben lesz, akkor már nemsokat fognak érni. (Igazából ez a része nem is érdekel, csak pár 10 resilience gem kéne a mágusomnak.

Nálunk 150g-ért lehet már kapni ilyen olyan gemeket.. asszem ebből transfer lesz így

Mi nem is fogunk. A gemeket felhasználjuk saját magunk.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
Elküldve: 2008. 01. 02. 14:23
rövidesen én is beragadok a monitor elé.
kérdés az, hogyha egy ütős/agresszív tank harcos karaktert szeretnék, akkor milyen fajt és azonbelül melyik skill-t válasszam?
kérdés az, hogyha egy ütős/agresszív tank harcos karaktert szeretnék, akkor milyen fajt és azonbelül melyik skill-t válasszam?
Elküldve: 2008. 01. 02. 14:35
Idézet: Warrych - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 15:23
rövidesen én is beragadok a monitor elé.
Horda oldalon Tauren a +5% hp miatt, alliance oldalon talán az Ember a legjobb választás. Mondjuk én lehet egy aranyos female gnómot választanék.

Az meg hogy milyen ütős és/vagy agresszív lesz az csak rajtad múlik.

Elküldve: 2008. 01. 02. 14:38
Idézet: TNTmax - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 14:35
Horda oldalon Tauren a +5% hp miatt, alliance oldalon talán az Ember a legjobb választás. Mondjuk én lehet egy aranyos female gnómot választanék. 

Miért ember, miért nem törpi? (PvP-re értem, PvE-re nagyon nem)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2008. 01. 02. 15:50
Idézet: Warrych - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 15:23
Azért én itt érzek némi ellentmondást a leírásban, amit nem ártana kicsit körbejárnod. Vagy ütős harcosod lesz vagy tank, kettő egyszerre nem nagyon megy (mikor kezdtem 3 éve a játékot, én se tudtam, mit is ért warrior alatt a Blizzard, kb a Dió 2 barbárja lebegett a szemem előtt).
Tank: pve-re alkalmas, nagy élő céltábla, partyba kell, egyedül nehézkes vele kicsit az élet. Sok hp, armor, dmg szinte nulla.
Ütős harcos: főleg pvp-ben arat, pve-ben is jó, de általában egy csapatba nem sok (0-1) fér be, tankhoz képest kis hp és armor, viszont nagy dmg.
Hordánál tanknak faj tauren egyértelműen a +hp miatt, dd-nek talán ork a racialja miatt. Persze a talentpontok újraosztásával válthatsz, de akkor a felszerelésed is módosítani kell.
Szerkesztette: Orgi 2008. 01. 02. 15:51 -kor
Elküldve: 2008. 01. 02. 18:17
hmmm. akkor pontosítok kicsit. nem duel karit szeretnék.
ez sosem volt az én műfajom.
ami az elképzelésem, az valóban valami dió 2 barbárhoz hasonló, de inkább olyanra gondolok, mint egy hammerdin-smiter keverék - abszolút bossgyilok az elképzelésem

ami az elképzelésem, az valóban valami dió 2 barbárhoz hasonló, de inkább olyanra gondolok, mint egy hammerdin-smiter keverék - abszolút bossgyilok az elképzelésem

Elküldve: 2008. 01. 02. 18:38
Csapat nélkül nem sok bosst fogsz gyilkolni, sima mob grindre meg bármelyik kari alkalmas (megfelelő fejlesztéssel, ergo nem tank, meg nem healer. Ezekkel is lehet, de kicsit lassabb, és nem is éri meg:)).
Elküldve: 2008. 01. 03. 00:34
Idézet: Warrych - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:17

Ez megintcsak elég ellentétes

Ha spelleket akarsz használni melee mellett akkor paladin/shaman. (itt a kaszt adott, előbbi humán/törp ally oldalon, blood elf hordán; utóbbi draenei allynál és tauren/orc/troll). Palát nem ajánlom első karinak, nem azt fogod kapni amire számítasz (+ ha guildbe kerülsz mindenki azt fogja várni tőled, hogy healelj)
Shaman jobb erre, de nehezebb megtanulni vele játszani (mindkét kaszt jó healre/damagere is, shaman nem csak melee, de caster sebzőként is jól működik, pala tankolni is tud "talent" függő).
Ez a game kicsit más mint diablo... itt a skillek tanulhatók pénzért a talenteket pedig szintenként kapod és ezek határozzák meg milyen szerepet töltesz be egy csapatban, tetszőlegesen újratanulhatóak pénzért.
Első karinak szerintem hunter/warri esetleg rogue.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 01. 03. 02:21
Idézet: Archon - Dátum: 2008. Jan. 2., Wednesday - 11:09
A vízkunyerálásnál egy bosszantóbb dolgot láttam:
Ezzel mi a gond? :Đ
Nekem DND-be volt beirva, h Food 2G / Water 2G / Portal 3G. For friends it`s free.
Ha pedig nem varosban voltam, akkor siman /dnd I`m busy.
Ennyi.

Meg van 1 nagyon jo spam szuro addon: 'SpamMeNot' a neve. Remelem, h ez az, mert a jatek mappajabol neztem ki.
Amugy, ha 100%-ra akartok menni:
-Van 1 addon amivel be lehet allitani h x level alatti kariktol ne kapjad meg a whispereket, sayeket, stb...
Beallitod, h lvl2 alatti kariktol nix uzenet es csokolom

Asszem Dinin-nek van ilyen

RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2008. 01. 03. 09:04

Én is 3 évig Diablóztam legalább, de itt már máshogy vannak nagyon a dolgok (szerintem jobban). Ha tényleg ezt akarod, illetve Diablo 2-szerű játékkal akarsz játszani, akkor talán mielőtt megveszed a Wow-ot (ennek köze nincs hozzá igazából) nézd meg mondjuk a Hellgate trial/demot, az tűnt olyasminek.
Elküldve: 2008. 01. 03. 09:51
Idézet: Orgi - Dátum: 2008. Jan. 3., Thursday - 9:04
Én is 3 évig Diablóztam legalább, de itt már máshogy vannak nagyon a dolgok (szerintem jobban). Ha tényleg ezt akarod, illetve Diablo 2-szerű játékkal akarsz játszani, akkor talán mielőtt megveszed a Wow-ot (ennek köze nincs hozzá igazából) nézd meg mondjuk a Hellgate trial/demot, az tűnt olyasminek.
hmm. Ha mar ugy gondolja, hogy jatszani szeretne a WoW-al, akkor miert tolsz ele mas jatekot?
En ajanlanam figyelmebe a WoW Trial lehetoseget, melynek keretein belul 7 vagy 10 napig//nem emlekszem pontosan// kiprobalhatja a WoW-ot!
Meglathatja, h milyen a karakterkezeles, milyen a vilag, etc... !HA! meg nem tudja.
9. szint utan pedig megnezheti, hogy mik is ezek a talentek :Đ
Diablohoz nemigen lehet hasonlitani a jatekot, mert az hack `n slash ez meg MMORPG(jeeee' :Đ )
Diabloban egyszer elosztod a skilleket(a mi jelen esetunkben vegyuk most a talenteket) akkor onnan nincs vissza ut. WoW-ban viszont penzert ujratanulhatod a talenteket es maskepp osztogatod el a pontokat igy nincs megkotve, hogy milyen a karaktered effektive nem lehet elrontani(max. a kinezetet)
A duelt amugy mi itt a PvP csoportba tesszuk, tehat itt a PvP nem merul ki a duelben.
Van lehetoseg menni battlegroundra(CTF feleseg a *WSG, bazis foglalasos *AB ill. egy most felujitott rendszeru *BG ami az *AV, aminek meg magam sem ertem a szabalyait kristalytisztan

*WSG = Warsong Gulch
*AB = Arathi Bashin
*AV = Altreac Valley
*BG = Battle Ground
Ha erdekel, akkor World of WarCraft Trial <<<Katt ide>>>
Itt krealhatsz magadnak accountot, mellyel majd be tudsz lepni

Ajanlom az Arathor szervert kezdesnek. Tudtommal tulnyomo tobbsegunk ott van

Ha veletlen ( :Đ ) a Hordat valasztod, akkor ne hallgass Jarethre, ha azt mondja, hogy az Alliance gonosz es egyebek

Szerkesztette: -=(Chrystopher)=- 2008. 01. 03. 09:53 -kor

RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2008. 01. 03. 09:57
Idézet: Warrych - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 18:17

Tudok 10 napos guest key-t adni a kipróbáláshoz. (WoW+BC persze)
Szerkesztette: gazdi 2008. 01. 03. 09:58 -kor
Elküldve: 2008. 01. 03. 10:01
Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2008. jan. 3., csütörtök - 9:51
Ajanlom az Arathor szervert kezdesnek. Tudtommal tulnyomo tobbsegunk ott van
Ha veletlen ( :Đ ) a Hordat valasztod, akkor ne hallgass Jarethre, ha azt mondja, hogy az Alliance gonosz es egyebek
:Đ

Megjegyzem az Arathor-on (és a többi PvE és RPvE szerveren) nem kell feltétlenül választani a Horda és a Szövetség között, mindkét oldalon lehetnek karaktereid.
Elküldve: 2008. 01. 03. 10:55

ez jó ez teccik

sajna(?) ez nem a diablo, így eléggé a többiekre leszel utalva... mondhatni a játék 80%át csak csapatban fogod tudni megtapasztalni (insták), mert egyedül - hacsak nem vagy imba spellcaster mint egy lock

Elküldve: 2008. 01. 03. 11:20
Mivel nálunk még tart az ünnepi raidszünet, s látván NW kalandos sikereit MC és BWL-ben, gondoltam én is próbára teszem magam. Egyébként is mindig érdekelt hogy miből mit lehet maximálisan kihozni.
Mivel nem sok érdeklődőt találtam tegnap este, ezért egyedül vágtam neki a spontán challenge daynek.
Első utam AQ20-ba vezetett. Ez így elsőre kicsit nagy falatnak tűnt, de azért jó móka volt, 3 óra, egy halom manapoti pár nightmare seed és ironshield valamint 70g javítási költség után úgy éreztem hogy ezt majd inkább másodmagammal kéne megpróbálni.
Noha bosskillhez távolról sem volt közöm, azért pár sikerélmény akadt.
Mindjárt az elején ugye 2 Qiraji Gladiator fogad (egyenként ~50k hpval), első nekifutásra 60%-ra ment le az egyik.. namondom ez nem túl ígéretes.
Némi trinket csere meg stratégia váltás után sikerült letolni az egyiket, aztán zoneout, majd vissza a másikért.
Az is lement (érdekes mód majdnem olyan nehezen ment le, mikor ketten egyszerre gyepáltak).
Az első terem tele van Swarmguard Needler és Stinger packokkal.
Először kihúztam egy Swarmguard Needler-t, az sima ügy volt, alig sebez és mindössze ~12k hpja van. Dobott is egy Scarab Coffer Key-t, jajdejó, már csak el kell jutni az első kofferig.
Stinger pack.. egy Stinger (~50k hp) + 2 Wasp (2 * 25k hp) ezek első pár nekifutásra elég esetlenül mentek, de kis gyakorlás után ezekkel sem volt probléma és kiszaladni sem kellett.
Elérkeztem az második Gladiator párosig, akik mellett ott figyelt Scarab Coffer. Gondolom biztos ami biztos kihúzom őket az insta bejáratig hogy ha gáz van, legyen kiút. Ez olyan hihetetlen bénán sikerült hogy mire a kijárathoz értem és megfordultam látom hogy egy kisebb hadsereg üldöz.
Namégegyszer. Mostmár nem volt plussz feltét, így meg is ütköztünk. Legnagyobb meglepetésemre olyannyira jól sikerült, hogy mindkettővel elbántam anélkül, hogy ki kellett volna mennem az instából (LoH rulez, nade akkoris, sikerélmény megvolt). Scarab Coffer kifoszt, stb, ekkorra már volt 2 idol és 11 scarabom.
Megnyílt az út Kurinaxx felé, akinek a képességei miatt eleve halott ügy volt nekimenni, dafke megpróbáltam.
Az első nehézséget a pull jelentette, mert a termében van vagy 5-6 Stinger pack akiket el akartam kerülni, mert akárhogyis számolom, ~10 perc volt egy Stinger pack.
Első pull, Kurinaxx + 2 Stinger pack.. legalább megtapasztaltam mekkorákat sebez, nem volt is vészes, ~400-450 körül sebzett, amiből ~380-akat blokkoltam.
Emellé a pukkanó homokbuckák meg a -10% stackelődő healing debuff több mint sok volt sajnos. Minden healem a Seal of Light volt, meg néha a Figurine of Colossus trinket, ami 1 mob esetén kb annyit ér mint kopasz puncin a szemüveg.
Legjobb próbálkozásom 97% volt, ekkor egyszer sikerült azt elérnem hogy megszabadultam a -100% healing debufftól, ami többnyire a szerencsés miss dodge dodge parryknak köszönhető.
Oké, nézzük ki lehet e kerülni és ellátogatni Rajaxx tábornokhoz. Ennek nem is volt semmi akadálya a nagy szintkülönbségek miatt (azért Kurinaxx elég messziről agrózik így is).
Meglepően biztatóan indult az első próba, első hullám (6-7 mob + kapitány) szépen darálódott, és én is jól bírtam a strapát a Figurine of Colossusnak hála.
A baj ott kezdődött mikor megérkezett a második hullám is, mert itt már annyian ütöttek hogy nem bírtam közel sem 2 percig, ami a gyógyító trinket cd-je. Igaz mire a 2. hullám elért, 3 gyengébb mob megfeccent az elsőből és a többiek is 30% alatt voltak, beleértve a kapitányt is.
Ennek többször nekifutottam még más stratégiát meg trinketeket próbálgatva, többek között az Alembic of Infernal Powerben bíztam (sebződésnél 2% eséllyel ad 260 manát), de sanjos esélytelenül kevésnek bizonyult.
Valószínűleg Andorov tábornok segítsével sokkal könnyebben menne, de ahoz Kurinaxxnak halnia kell és csak 1 lehetőség van azután is, de ezt azért még majd kipróbálom.
Ekkorra már akadt pár piros cuccom, azokat cseréltem és megpróbáltam elosonni Rajaxx termében a csapatok között (osonni paladinnal.. lol). Buru irányába ez sikerült is
Mindössze egy Gladiator páros állta utam Buru felé vezető folyosó bejáratánál. Ezekhez már nem sok lelki erőm volt (egy ilyen páros is legalább 10 perces csata), így lóra pattanva berontottam a folyosóra, bízva abban hogy találok egy helyet, ahol evade-be rakhatom a mobokat (egy ilyet találtam már korábban).
Hát nem találtam, és útközben két Flesh Huntert is összeszedtem, amik nagyon csúnyán sebeztek, ~1100 a poison bolt, ami még ~500-akat tickelt utána, és ebből kettő.
Ezután még poénból megpróbáltam berontani Ossirianig.. Rajaxxtól 2 csapat agrózott, 3 Obsidian Destroyer is rám ragadt, de ami a legviccesebb azok a Scarab packok (amik között van amelyik chargol össze vissza) voltak, akik agrót követően egyből lechargeoltak a lóról, és egészen Moamig(!) pingpongoztak velem. Talán ha 3-4 alkalommal értem talajhoz, sebezni nem sokat sebződtem, viszont akárhogy próbáltam Ossirian lépcsője felé venni a svungot (eddigre már 3 scarab pack lökdösött), képtelen voltam. Végül Rajaxx terménél kötöttem ki ismét, ahol falhoz szorítottak és kivégeztek.
Ennyi volt a mese mára.
Remélem találok majd hasonló de kivitelezhetőbb kihívásokat.
Mivel nem sok érdeklődőt találtam tegnap este, ezért egyedül vágtam neki a spontán challenge daynek.

Első utam AQ20-ba vezetett. Ez így elsőre kicsit nagy falatnak tűnt, de azért jó móka volt, 3 óra, egy halom manapoti pár nightmare seed és ironshield valamint 70g javítási költség után úgy éreztem hogy ezt majd inkább másodmagammal kéne megpróbálni.
Noha bosskillhez távolról sem volt közöm, azért pár sikerélmény akadt.
Mindjárt az elején ugye 2 Qiraji Gladiator fogad (egyenként ~50k hpval), első nekifutásra 60%-ra ment le az egyik.. namondom ez nem túl ígéretes.
Némi trinket csere meg stratégia váltás után sikerült letolni az egyiket, aztán zoneout, majd vissza a másikért.
Az is lement (érdekes mód majdnem olyan nehezen ment le, mikor ketten egyszerre gyepáltak).
Az első terem tele van Swarmguard Needler és Stinger packokkal.
Először kihúztam egy Swarmguard Needler-t, az sima ügy volt, alig sebez és mindössze ~12k hpja van. Dobott is egy Scarab Coffer Key-t, jajdejó, már csak el kell jutni az első kofferig.

Stinger pack.. egy Stinger (~50k hp) + 2 Wasp (2 * 25k hp) ezek első pár nekifutásra elég esetlenül mentek, de kis gyakorlás után ezekkel sem volt probléma és kiszaladni sem kellett.
Elérkeztem az második Gladiator párosig, akik mellett ott figyelt Scarab Coffer. Gondolom biztos ami biztos kihúzom őket az insta bejáratig hogy ha gáz van, legyen kiút. Ez olyan hihetetlen bénán sikerült hogy mire a kijárathoz értem és megfordultam látom hogy egy kisebb hadsereg üldöz.
Namégegyszer. Mostmár nem volt plussz feltét, így meg is ütköztünk. Legnagyobb meglepetésemre olyannyira jól sikerült, hogy mindkettővel elbántam anélkül, hogy ki kellett volna mennem az instából (LoH rulez, nade akkoris, sikerélmény megvolt). Scarab Coffer kifoszt, stb, ekkorra már volt 2 idol és 11 scarabom.
Megnyílt az út Kurinaxx felé, akinek a képességei miatt eleve halott ügy volt nekimenni, dafke megpróbáltam.

Az első nehézséget a pull jelentette, mert a termében van vagy 5-6 Stinger pack akiket el akartam kerülni, mert akárhogyis számolom, ~10 perc volt egy Stinger pack.
Első pull, Kurinaxx + 2 Stinger pack.. legalább megtapasztaltam mekkorákat sebez, nem volt is vészes, ~400-450 körül sebzett, amiből ~380-akat blokkoltam.
Emellé a pukkanó homokbuckák meg a -10% stackelődő healing debuff több mint sok volt sajnos. Minden healem a Seal of Light volt, meg néha a Figurine of Colossus trinket, ami 1 mob esetén kb annyit ér mint kopasz puncin a szemüveg.
Legjobb próbálkozásom 97% volt, ekkor egyszer sikerült azt elérnem hogy megszabadultam a -100% healing debufftól, ami többnyire a szerencsés miss dodge dodge parryknak köszönhető.
Oké, nézzük ki lehet e kerülni és ellátogatni Rajaxx tábornokhoz. Ennek nem is volt semmi akadálya a nagy szintkülönbségek miatt (azért Kurinaxx elég messziről agrózik így is).
Meglepően biztatóan indult az első próba, első hullám (6-7 mob + kapitány) szépen darálódott, és én is jól bírtam a strapát a Figurine of Colossusnak hála.
A baj ott kezdődött mikor megérkezett a második hullám is, mert itt már annyian ütöttek hogy nem bírtam közel sem 2 percig, ami a gyógyító trinket cd-je. Igaz mire a 2. hullám elért, 3 gyengébb mob megfeccent az elsőből és a többiek is 30% alatt voltak, beleértve a kapitányt is.
Ennek többször nekifutottam még más stratégiát meg trinketeket próbálgatva, többek között az Alembic of Infernal Powerben bíztam (sebződésnél 2% eséllyel ad 260 manát), de sanjos esélytelenül kevésnek bizonyult.
Valószínűleg Andorov tábornok segítsével sokkal könnyebben menne, de ahoz Kurinaxxnak halnia kell és csak 1 lehetőség van azután is, de ezt azért még majd kipróbálom.
Ekkorra már akadt pár piros cuccom, azokat cseréltem és megpróbáltam elosonni Rajaxx termében a csapatok között (osonni paladinnal.. lol). Buru irányába ez sikerült is

Mindössze egy Gladiator páros állta utam Buru felé vezető folyosó bejáratánál. Ezekhez már nem sok lelki erőm volt (egy ilyen páros is legalább 10 perces csata), így lóra pattanva berontottam a folyosóra, bízva abban hogy találok egy helyet, ahol evade-be rakhatom a mobokat (egy ilyet találtam már korábban).
Hát nem találtam, és útközben két Flesh Huntert is összeszedtem, amik nagyon csúnyán sebeztek, ~1100 a poison bolt, ami még ~500-akat tickelt utána, és ebből kettő.
Ezután még poénból megpróbáltam berontani Ossirianig.. Rajaxxtól 2 csapat agrózott, 3 Obsidian Destroyer is rám ragadt, de ami a legviccesebb azok a Scarab packok (amik között van amelyik chargol össze vissza) voltak, akik agrót követően egyből lechargeoltak a lóról, és egészen Moamig(!) pingpongoztak velem. Talán ha 3-4 alkalommal értem talajhoz, sebezni nem sokat sebződtem, viszont akárhogy próbáltam Ossirian lépcsője felé venni a svungot (eddigre már 3 scarab pack lökdösött), képtelen voltam. Végül Rajaxx terménél kötöttem ki ismét, ahol falhoz szorítottak és kivégeztek.
Ennyi volt a mese mára.

Remélem találok majd hasonló de kivitelezhetőbb kihívásokat.

Szerkesztette: TNTmax 2008. 01. 03. 11:22 -kor