Nem vagyok egy dkp tartalékoló ember, ha kiesik a mail akamából és el tudom vinni, el is viszem.
World of Warcraft (IX.)
Elküldve: 2008. 01. 31. 09:51
Azt elviszi a dkp-ban előttem álló huntard, szóval ha a második vállasnak is annyi idő kell hogy essen mint az elsőnek (persze ha ebben a mentésben esik), akkor két hónap múlva meg is lesz a kacsintós vállaska. 
Nem vagyok egy dkp tartalékoló ember, ha kiesik a mail akamából és el tudom vinni, el is viszem.
Elküldve: 2008. 01. 31. 11:35
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 9:51
Azt elviszi a dkp-ban előttem álló huntard, szóval ha a második vállasnak is annyi idő kell hogy essen mint az elsőnek (persze ha ebben a mentésben esik), akkor két hónap múlva meg is lesz a kacsintós vállaska. 
nekem azt hiszem talán második vagy elős alkalommal esett ki a razorfury, és első akamámból kacsintós.... nembaj, elfér tatyóban, bár éppencsak...
Elküldve: 2008. 01. 31. 11:47
Ma legyártatom végre a shadowrez gearemet, összejött rá minden alapanyag, kivéve talán a HoD-ot.
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 01. 31. 12:41
Lenne egy erdekes kerdesem... meg lehet-e valtoztatni hogy a fomenuben az eredeti WoW zeneje menjen es ne a BS-s? Tudom, fura kerdes de az eredeti a mai napig jobban tetszik
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2008. 01. 31. 13:17
Idézet: 32karakter - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 12:35
nekem azt hiszem talán második vagy elős alkalommal esett ki a razorfury, és első akamámból kacsintós.... nembaj, elfér tatyóban, bár éppencsak...
A razorfury nekünk is kiesett első killen, de DEre ment mert senkinek nem kellett, én sem vittem el merthogy úgyis esik akamás kacsintós, minek. Azóta átértékeltem az életemet.
Azóta is azzal nyugtatom magam, h az 55 stamina kell a supremusos nyaklánchoz, ehe. Meg hát hiú vagyok, untam már a mackós vállast, a razorfury sokkal komolyabban néz ki.
Egyébként diplomáciai sikerként könyvelem el, hogy megdumáltam mindkét rugónkat aki dkp-ban előttem van, hogy passzolják az arcsis leather chestet. Alig várom hogy rátegyem a kék mancsomat! Nagyon nagy upgrade lenne.
Szerkesztette: Etele 2008. 01. 31. 13:21 -kor
Elküldve: 2008. 01. 31. 13:19
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 12:47
Ma legyártatom végre a shadowrez gearemet, összejött rá minden alapanyag, kivéve talán a HoD-ot. 
Nekem már azóta a bankban porosodik a sedórez alapanyag mióta betettük BTbe a lábunkat. De a gyártás még várat magára, merthogy odébb van a boss.
Elküldve: 2008. 01. 31. 13:34
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 14:19
De a gyártás még várat magára, merthogy odébb van a boss. 
Én is úgy gondoltam, hogy ráér a cucc, de miután 4 raidnap alatt eldőlt Bloodboil és RoS, át kellett értékelnem a helyzetet...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 01. 31. 13:49
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 13:34
Én is úgy gondoltam, hogy ráér a cucc, de miután 4 raidnap alatt eldőlt Bloodboil és RoS, át kellett értékelnem a helyzetet... 
no igen... amikor elkezdtük RoSt, én rögötn bejelentkeztem a hiányzó HoD-okért Gbankban....
úgyhogy fullos srez ott figyel szépen (enchant, minden rajta
megjegyzem, másnap a későn jövők már csak üres HoD részel találkoztak
Elküldve: 2008. 01. 31. 13:50
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 13:17
A razorfury nekünk is kiesett első killen, de DEre ment mert senkinek nem kellett, én sem vittem el merthogy úgyis esik akamás kacsintós, minek. Azóta átértékeltem az életemet. 
Azóta is azzal nyugtatom magam, h az 55 stamina kell a supremusos nyaklánchoz, ehe. Meg hát hiú vagyok, untam már a mackós vállast, a razorfury sokkal komolyabban néz ki.
Egyébként diplomáciai sikerként könyvelem el, hogy megdumáltam mindkét rugónkat aki dkp-ban előttem van, hogy passzolják az arcsis leather chestet. Alig várom hogy rátegyem a kék mancsomat! Nagyon nagy upgrade lenne.
nm tudnál kölcsönözni egy kis diplomácia érzéket?
Elküldve: 2008. 01. 31. 14:11
Elfogyott. 
Mondjuk - mindenféle beképzeltség nélkül - a rugók is látják, hogy egyrészt jó dps-t tolok (csak ők tudnak megelőzni, néha még ők sem ha meleebarát a fight
), szóval nem sajnálják a leather lootot egy "kollegától", másrészt meg elmagyaráztam nekik a T6/mail problémakört és a Blizzard inkompetenciáját itemizáció terén. És persze az is hozzátartozik, hogy gyűrűt/nyakláncot/köpenyt passzoltam már le rugónak mert neki nagyobb upgrade volt, ezt hosszú távon meghálálják azért az értelmesebb játékosok.
Mondjuk arra a dps warrik hörögtek mikor mondtam hogy bizony én két szifont fogok vinni és nem passzolom le egyiket sem, de az befogta a szájukat, mikor rájuk dörrentem hogy ja, a Rising Tide-ot meg lepasszolom/tam nekik, mert furynak az az egyik legjobb fegyver a játékban, ahogy a szifon a cementeseknek. :Đ
Mondjuk - mindenféle beképzeltség nélkül - a rugók is látják, hogy egyrészt jó dps-t tolok (csak ők tudnak megelőzni, néha még ők sem ha meleebarát a fight
Mondjuk arra a dps warrik hörögtek mikor mondtam hogy bizony én két szifont fogok vinni és nem passzolom le egyiket sem, de az befogta a szájukat, mikor rájuk dörrentem hogy ja, a Rising Tide-ot meg lepasszolom/tam nekik, mert furynak az az egyik legjobb fegyver a játékban, ahogy a szifon a cementeseknek. :Đ
Szerkesztette: Etele 2008. 01. 31. 14:33 -kor
Elküldve: 2008. 01. 31. 14:50
Nálatok tényleg komoly problémák lehetnek a rugókkal
JJJAAAAAA most esett le értem mi a probléma: szerencsétlenek még mindig t4-be rohangásznak, mert Etele mindent elliccselt előlük
JJJAAAAAA most esett le értem mi a probléma: szerencsétlenek még mindig t4-be rohangásznak, mert Etele mindent elliccselt előlük
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2008. 01. 31. 15:05
Csak mondom, nekem 1 db T5-öm van, a fejes, míg az aktívan raidelő rugók full T5-ben rohangálnak.
Elküldve: 2008. 01. 31. 15:18
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 15:05
Csak mondom, nekem 1 db T5-öm van, a fejes, míg az aktívan raidelő rugók full T5-ben rohangálnak. 
nagy ügy, nekem is....
mondjuk, az úgy lett, hogy Dinin passzolta, ma se értem igazán, miért....
mindegy, sargeras sapkáig kitart
Elküldve: 2008. 01. 31. 15:59
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 15:11
a Rising Tide-ot meg lepasszolom/tam nekik
Pont most esett egy ilyen nekünk is, a dps warrik nem igazán ugrottak rá, ellenben az egyetlen cement sámánunk igen...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2008. 01. 31. 16:00
Idézet: Etele - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 16:05
A többi meg t6 és bt/hyjal leather loot véletlenül
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Elküldve: 2008. 01. 31. 16:02
Idézet: Nevl - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 17:00
A többi meg t6 és bt/hyjal leather loot véletlenül 
Nem éppen, de meg tudod nézni az armoryn a profilomat.
Ha nincs kedved: töménytelen badge-es cuccom van (főleg leather).
Elküldve: 2008. 01. 31. 16:04
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 16:59
Pont most esett egy ilyen nekünk is, a dps warrik nem igazán ugrottak rá, ellenben az egyetlen cement sámánunk igen... 
Én is elvihettem volna, de passzoltam mondván elviszi a fury warri, alt+taboltam, aztán látom nem kellett neki és protos warri vitte offspecre. Ehe, ehe.
Elküldve: 2008. 01. 31. 17:10
Idézet: Jareth - Dátum: 2008. jan. 31., csütörtök - 16:32
szifonért majd lesz tülekedés
(mondjuk, nekem balta kellene, de nincs több
Elküldve: 2008. 01. 31. 17:19
De jó hogy nem vagyok ork, és nekem a szifon az endgame cucc. 
(Sunwellig, gondolom.)
(Sunwellig, gondolom.)

Súgó
A téma zárva.